Kvitová v Madridu vyhrála český souboj o finále. V něm ji vyzve Bertensová

11. 5. 2018, 20:10
Aktuality 322
WTA MADRID - Souboj devět zápasů neporažených českých tenistek v semifinále antukového turnaje v Madridu vyhrála Petra Kvitová. Dvojnásobná šampionka porazila Karolínu Plíškovou 7-6 6-3 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 3-0. V již čtvrtém letošním a celkově 31. finále si Kvitová zahraje o 24. titul s Nizozemkou Kiki Bertensovou.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová v sobotu triumfovala na domácí antuce v Praze a na vítězné vlně se veze i tento týden na prestižním turnaji v Madridu. Během jedenácti dnů vyhrála už deset zápasů v řadě.

Poslední výhru si připsala v dnešním semifinále proti Karolíně Plíškové. O dva roky mladší krajanku zdolala 7-6 6-3 a vyhrála tak i třetí vzájemný duel, první na antuce.

Lepší vstup do zápasu přitom měla Plíšková. Jenže v prvním setu přišla dvakrát o výhodu brejku a po více než hodině boje úvodní sadu v tie-breaku ztratila. Ve druhém dějství začala brejkem Kvitová, která si však náskok pohlídala a navíc zápas ukončila při podání soupeřky. 

Osmadvacetiletá Kvitová zahrála 32 winnerů a 31 nevynucených chyb, Plíšková měla bilanci vyrovnanou 21-21. 



Kvitová tak protáhla novou řadu úspěchů proti krajankám o třetí vítězný zápas. Předchozí série neporazitelnosti v českých derby na okruhu WTA, která se táhla od srpna 2012 do letošního dubna, čítala 24 zápasů a skončila na raketě dvojčete Karolíny Plíškové Kristýny.

Kvitová na již čtvrtém z deseti letošních turnajů postoupila do finále - v Petrohradu, Dauhá a Praze to nakonec dotáhla vždy až k titulu. V Madridu může navázat na své triumfy z let 2011 a 2015 a pokud vylepší svou skvělou finálovou bilanci 23-7, posune se ve světovém žebříčku na 8. místo.

Plíšková dnes nedokázala navázat na včerejší skalp světové jedničky a dvojnásobné obhájkyně titulu Halepové a prohrála po sérii devíti výher, v pondělí se však může v žebříčku těšit na posun na 5. příčku.

Kvitová bude o svůj 24. titul bojovat proti Kiki Bertensové, kterou v jediném vzájemném střetnutí ve Wimbledonu 2015 smetla 6-1 6-0. Šestadvacetiletá Nizozemka Bertensová v Madridu navázala na cenné skalpy Wozniacké a Šarapovové dnešní výhrou 6-2 6-2 nad světovou sedmičkou Caroline Garciaovou z Francie a může se těšit na své největší finále.

Bertensové se v této sezoně na antuce daří, letošní bilanci na klouzavém povrchu si vylepšila už na 11-1. Jedinou porážku jí uštědřila Karolína Plíšková, které podlehla v 1. kole turnaje ve Stuttgartu.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 6.685.828 eur
páteční výsledky (11. 05. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (10-ČR) - Kar. Plíšková (6-ČR) 7-6(4) 6-3
Bertensová (Niz.) - Garciaová (7-Fr.) 6-2 6-2
• Čtyřhra - semifinále •
Babosová/Mladenovicová (3-Maď./Fr.) - Sestini Hlaváčková/Strýcová (2-ČR) 6-2 3-6 10-8
Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

322
Přidat komentář
gigin
Nehrálo se na Štvanici.
Reagovat
gigin
Navíc daně obou protagonistek jdou mimo dosah Fricka.
Reagovat
Torn
Takže nebudou prachy na novou rychlovarku? :D
Reagovat
Frick
To se pleteš, gigine. Na ostrově Štvanice se skutečně nehrálo, ale hrálo se na nejlepších kurtech ve městě. Logicky.

Co je La Caja Mágica pro Madrid, to je Štvanice pro Prahu.
Reagovat
gigin
Ale já vím ;))
Reagovat
Frick
Tak proč si mne bereš do huby?
Reagovat
gigin
Do huby jsem si tě vzal až s otázkou daní.
Reagovat
Fandina
Caja Magica je úplně něco jiného, myslím, že byla i projektovaná pro eventuelní využití při žádosti o OH. A je to moderní skleněná velká hala, kde jsou umístěny další tři a v nich jsou kurty se zatahovací střechou. Je to zajímavá stavba a je určená i pro koncerty a další jiné akce. Štvanický centr je sice hezký, ale je to úplně o něčem jiném. Navíc Caja Magica je nová.
Reagovat
Fandina
Byla jsem tam na turnaji předloni.
Reagovat
LukasH
Mam velkou radost, ze vyhrala Petra. Karoline neumim fandit, presto jsem si rikal na zacatku zapasu, at vyhraje ta lepsi. Coz se mi i jevila nejdriv Karolina a dokonce jsem se bal, ze to bude jednoznacny. Jenze ke konci prvniho setu zacala jen vracet a spustila na Petru taktiku "udelej chybu". A tim me nastvala, protoze hru tvorit umi. A jak to na konci zkazila tema dvojchybama, rikal jsem si...to mas za to pinkani...a fakt, ze jo. Kdyby byla Karolina aktivnejsi, mohla prvni set vyhrat.
Ve druhym uz zacala vic tlacit a bylo to hned znat.
Ale proste Petra, tu je radost sledovat. Pohyb neskutecnej, a la Simona. Co dobehla a jak to umistila...
Padly tu komentare, ze ma co zlepsovat, ze netrefovala prvni podani. Jo, ale myslim si, ze je to unavou. Tam hrajou roli setiny, uz neni takovej svih a lita to za. Petra dneska hraje jedenactej zapas ve dvanacti dnech. Nekde se to projevit musi. Odpocata by urcite strilela esa.
Reagovat
drabona
Před zápasem jsem napsal, že když Petra bude hrát svůj top-tenis není o výsledku pochyb. V zápase žádná z nich svůj top-tenis nehrála. Byla to bitva dvou, které toužily po výhře, rozhodl větší klid a zkušenost. Buďme rádi, že máme dvě tenisky, které snad ještě mnohokrát přesvědčí svět, že jsou nejlepší.
Reagovat
Krisboy
Každopádně Karolína to zazdila těma dvěma deblama na závěr TB a pak tou nepovedenou smečí. Tyhle dva momenty rozhodly zápas.
Reagovat
Krisboy
Nedá se nic dělat, Královna je jenom jedna...sorry, Karolíno...snad příště!
Reagovat
kada.tom
pro Karol dobrý turnaj, ale famóza Petry je teda parádní, doufám, že vyhraje i dnešní finále - jednak víme jak se Petře v bojích o titul daří a jednak aby vyhrála nenasazená Bertens titul na tak významném turnaji by bylo docela ostudné pro organizátory i tenis samotný :-)

takže, pojď!
Reagovat
Kozoroh
Hele, byla Beckerova výhra ve Wimbledonu 1985 taky ostudou? Becker byl 17-letý nenasazený mladíček, jak si mohl dovolit vyhrát nejprestižnější turnaj světa?
Reagovat
dunphy
Tady s tím jsi hrozně hloupý a trapný (ostatně jako se vším, co píšeš). Proč by to byla nějaká ostuda kdyby to Kiki vyhrála? Skvělá antuková hráčka, která, se nebojím říct, na tomto povrchu rozhodně patří mezi Top 5. Nikde není napsáno, že každý velký turnaj musí vyhrát někdo nasazený. Teď nevím proč to ale tlustému hlupáku jako jsi ty vlastně vysvětluji :D
Reagovat
tommr
ty budeš asi mimořádně inteligentní štíhlej manekýn, že? Když už se místo argumentů zmůžeš jen na urážky tak se aspoň nauč česky. Neříká se "hlupáku" ale "hlupákovi" ...
Reagovat
dunphy
Proč na mě reaguješ, když já nereaguju na tebe, jak jsi mě o to "slušně" žádal?

A česky se laskavě nauč ty, psychopate. Protože česky evidentně neumíš, tak ti napovím, že je to řádek "dativ", sloupec "singulár".
https://cs.wiktionary.org/wiki/p%C3%A1n#sklo%C5%88ov%C3%A1n%C3%AD
Reagovat
tommr
reaguju na tebe protože se chováš vůči jinýmu diskutérovi jako sprostej hulvát ...
Reagovat
dunphy
Protože si nic jiného nezaslouží a navíc rozhodně nejsem jediný, kdo ho tak označuje, myslím, že z toho čuňátko rozhodně není nějak smutné.

Mimochodem, v angličtině (třeba umíš aspoň ten jazyk, když ne česky lol) existuje moc hezké rčení, které se vztahuje k tvému neuvěřitelnému pokrytectví.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_pot_calling_the_kettle_black?wprov=sfla1
Reagovat
tommr
to já ti to řeknu hezky česky: hraješ si na svatouška a přitom ti smrdí z huby ...
Reagovat
dunphy
Já si na svatouška nehraju, to zas ne. Ale proč bych ti to vysvětloval, když se domníváš, že do mě tak dobře vidíš. To, že jsi mega nemocný v hlavě ty ještě neznamená, že musí být i ostatní.
Reagovat
Torn
Tommr to napsal výstižně. :D Opravuje tu lidi, moralizuje a pak hraje kněžnu na zámku. :D
Reagovat
dunphy
Aha, ale když mě debílek tommr upozorňuje, že jsem použil nepěkné slovo a navíc mě opraví a ještě k tomu špatně, tak je všechno v pořádku :D Běž radši rýpat do Fandiny. To je to jediný, co ti aspoň trochu jde, i když je to občas taky dost cringe z tvé strany.
Reagovat
Torn
Neříkám, že to je v pohodě, ale já s tommrem nemám problém, za to ty si na mě reagoval, přestože jsem se tě na nic neptal (v minulosti, možná tak týden zpátky max.). A tohle neber jako útok, ale sám si výše tohle napsal, že na tebe nemá reagovat. Pokud nechceš, aby někdo něco dělal, nedělej to nejdřív ty. To jsou jako dohady s Fandinou pak. :D Nelze prostě lidem nadávat a čekat, že na to budou reagovat, jakoby se nic nestalo. Každopádně, klidně se hádejte, pánové, dál. Nebudu Vám do toho už zasahovat. :D
Reagovat
dunphy
Problém je, že tommr nedávno psal, že už mě kdysi dávno "slušně" žádal o to, abych na něj nereagoval. "Slušně" myšleno provázeno urážkami jako každý jeho osobní komentář. A pořád má problém s tím, že na něj reaguji. Tím svým komentářem jsem jen chtěl upozornit na jeho pokrytectví, obzvlášt když se to ani netýkalo jeho.
Reagovat
Torn
Tak to pak pardón, netušil jsem, že to má až tak hluboké kořeny. :D
Reagovat
tommr
proč pořád kvičíš jako zapíchnutý podsvinče? Dal jsem ti jen ochutnat tvojí vlastní medicínu ...
Reagovat
dunphy
Já nekvičím, jen říkám jak to je. Chceš snad zatleskat? Pořád tady hlásáš právo všech na svobodné vyjádření, tak mě nech svobodně se vyjádřit...vypadá to, že s tím furt máš nějaký problém.
Reagovat
smazaný uživatel
tommre, ty jsi fakt diagnóza...
Pokud ti stačí partička kada.tom, Torn a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš-li vidět ostudu, koukni do zrcadla.
Reagovat
Holahej
Petro skvěle si bojovala, zaslouženě vyhrála, diktovala jsi výměny, skvělé krosy, ale je co zlepšovat, jen 54 procent na prvním servise, tak málo si pomáháš, pak tolik zkažených příjmů při druhém servisu soupeřky, měla 71 procent prvních, jsou to nevyužité, nemnohé šance, je škoda hrát takový vabank a vykazit se sama na BB, tlak lze stupňovat a vyhrát bod třeba na třetí úder?, nedávej takový dary a rychlý, tvrdý úder je účinný i metr do kurtu? a ty zbytečný UE, když už máš otevřený kurt?nebo jsi v aktivní pozici, jinak řeč těla výborná, tvůj mobil asi přetéká?, byl to pro řadu fanoušků důležitější zápas než finále?..to je nový zápas, v nové čase, v momentální fyzické, psychické, herní kondici a podmínkách...., soupeřka, která se bude snažit o svůj úspěch a letos už má titul a na antuce umí.....držím samozřejmě palce.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně - pořád má Petra hodně co zlepšovat a finále je zcela otevřené, ale... zaplaťpánbůh za ten semifinálový DAR pro skutečně moc našich lidí... ;-)
Reagovat
EllNino
Gratulace, dotáni to tam do vítězného konce, to by byl bomba ... zítra budu mít rozpačité pocity, nevím, komu ten titul přeju víc :D ... Kiki by hrozně slušel, ale zase Petra je prostě ... no Petra ...:D

Zápas jsem neviděl, takže mrknu na záznam a highlighty :)
Zítra možná #24??
Reagovat
Mayo
Kvitová neskutočná, každopádne žensky tenis na tom musí byt zle ak na antuke ponižuje Péťa ale aj taký je sport.
Reagovat
Dobry-den
To spíš ty jsi na tom zle.
Reagovat
Hector.Salamanca
Hrála báječně, strašně zlepšila pohyb, vyhrávala většinu dlouhejch výměn. Říct, že je na tom ženskej tenis špatně, protože Kvitová válí, mi přijde vůči ní hodně nefér.
Reagovat
FulnekUltras
Mayo samozřejmě mírně nadsazuje ;-) Peťa valec ;-)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/Bipc0hUnle6/

Kéž by se tam zdržela i do dalšího týdne.
Reagovat
d@ve
http://www.wtatennis.com/news/kvitova-madrid-final-beats-pliskova-10th-straight-win
Reagovat
d@ve
https://twitter.com/twitter/statuses/995011912353001472
https://twitter.com/twitter/statuses/995007806146162690
https://twitter.com/twitter/statuses/995005295800680449
https://twitter.com/twitter/statuses/995004289729757185

A Kájin trénink podání naslepo. :D
https://twitter.com/twitter/statuses/994988970932162560
Reagovat
Empe
Jsem ráda za výsledek, Petře jsem to přála více. Dobře, že to nešlo do tří setů, už tak bude mít Bertens výhodu.
Kája ať vyhraje Řím. ;)
Reagovat
lars
V Rimu to bude mit asi tezsi :(
Reagovat
PetaM
V první řadě, gratulace Karolíně k podařenému turnaji. Musela porazit velké hráčky, těžká cesta a zvládla ji skvěle!

V druhé řadě, gratulace i Petře, letos 4. finále, to je sen :) Věřím, že opět bude vítězné :)

Hra se mi moc nelíbila, bylo to takové nemastné-neslané. Nebo mi to aspoň tak přišlo, možná jen mylný dojem, protože bylo těžké fandit, když na druhé straně stála jiná Češka ... Byly tam ale zároveň nádherné údery, které mě zvedly ze židle, řekl bych až extrémně krásné údery :D

Petra letos na antuce prohrála pouze s levačkou, tak doufám, že trend zůstane minimálně zachován :D
Reagovat
HAJ
To jsem asi viděl jiný zápas. V ženském tenise jsem mnoho takových hezkých výměn neviděl. Pusťte si opakování.
Reagovat
FulnekUltras
je pravda, že když se pak na to člověk podívá ze záznamu už v klidu, vidí to kolikrát docela jinak ;-)))
Reagovat
PetaM
Určitě jsme viděli stejný zápas :) Taky jsem psal, že mám možná mylný dojem a to hlavně proto, že hrály dvě Češky a bylo těžké vnímat skvělé údery, když pro tu druhou to skvělý úder nebyl a byla to bohužel Češka :)
Reagovat
PetaM
Teda ve druhém to bylo super, v prvním mi to přišlo trochu jako uspávání hadů ... :D
Reagovat
HAJ
Já jsem v tomto zápase viděl výměny, které byly opravdu jedinečné. Musím uznat, až na zkrat Karolíny v závěru 1. setu, že hrály obě super. My si (myslím Češi) ani neuvědumnějem, jak dobré tenistky dlohodobě máme.
Reagovat
Pavlis
Karolínina hra tedy převážně spočívá na servisu, pokud si jej sama drží, píše jí, je to pohodička. V klidu brejkne soupeřky a a vede si. Dobrá byla její taktika úderů rovně k lajně, to se hůře vrací, razantní údery má sice také, ale na rozdíl od Petry nemají ty správné úhly. No, a pokud Karolína znervózní, přestane jí servis jít, rázem je přehrána.

Petra dnes ale taky dost rozpačitá na servisu, uhrála si to tedy převážně tím, že bojovala, diktovala tempo výměn, některé údery fakt neskutečné. Ale vyloženě dnes Peti kazila při zakončení, kdy měla dobře takticky zvolenej úder, ale prostě většinou mimo kurt. Jinak Karolína taky zkazila tu vysokou smeč, to rozhodlo. Poslední dvě hry zápasu jsem neviděl, musel jsem odejít pryč.

Petra celkově letos předvádí neuvěřitelné výsledky, které jsou přitom vykoupeny vyloženými propadáky. Což ve výsledku určuje směr, jakým se její další část sezóny bude odvíjet. Gratuluji jí k postupu do čtvrtého letošního finále. Ale zase jede prakticky nonstop, no však nejde zastavit :)

Poměry ve Fed Cupu, před Karolínou to určo bylo lepší. Petra kamarádí s hodně tenistkami. Nelze se tedy divit, že se dnes obě neobjaly.
Reagovat
FulnekUltras
Nějaké to sluníčkové "kamarádství" bych ani nevyžadoval. Nicméně po tom, co Karolína mj. i o FedCupu prohlásila v posledním rozhovoru ve Sportu (odkaz je pod některým včerejším článkem), jsem ještě víc šťastný a hrdý na to, že fandím právě Petře.
Reagovat
ludmilaosfka
Přesně.
Reagovat
bella
presne tak
Reagovat
Aussie
Fed Cup není ničím jiným než americkou firmou podporovaná záležitost, jen poměrně nedávno vytvořenou...
Reagovat
FulnekUltras
podobně jako DC bez ohledu na copyright a rok výroby především záležitost kolektivní a v někdy až děsivě převažujících individualistických tenisových reáliích poměrně přesně vypovídající o lidských vlastnostech aktérů/aktérek
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina měla 71% úspěšnost prvního servisu. To je velký číslo? Peťa ale skvělá returnu!!
Reagovat
Patri.k
Ja osilobne moc fed cup a davis cup nemusim. Tenis je mezinarodni sport, kde se staty utkavaj mezi sebou bezne, proto neni potreba nejaky DC nebo FC, jeste kort kdyz na to jezdi kazdej druhej... On je hlavne oblibenej u takovych svatecnich divaku, ktery tenis tolik nesleduji
Reagovat
FulnekUltras
Pro popularizaci tenisu tyhle soutěže dělají moc - a pokud jde o hráče, vůbec by neškodilo, aby se ITF, ATP a WTA znova dohodly na systému bodování DC a FC místo toho, že se je nejrůznějšími reorganizačními kravinami - z nichž jakousi hlavu a patu má jedině zkrácení DC zápasů na dva vítězné sety - snaží v očích většiny tenisových fanoušků zdiskreditovat a následně zlikvidovat. Což je dneska ostatně velmi oblíbené manažerské řešení ve všech oblastech života - u dlouhodobě fungující věci uměle vytvořit "problém", který by ji následně zpochybnil a vytvořil "poptávku" na její odstranění.
Reagovat
Torn
DC a FC je pouze týmová soutěž pro diváky kdy odměnou je buď celonárodní uctívání nebo celonárodní hejt, minimálně tak to v ČR funguje. FC povětšinou nesledují ani skuteční fandové tenisu, ale gaučáci, co vidí reklamu na ČT a pak na to čumí a radí jak má hrát. Kolikrát ani neznají, jak se jemnují české hráčky jménem, neví, že Kája má dvojče, že Petra prodělala operaci. To, že neznají jménem ani protihráčky, snad ani zmiňovat nemusím. Vlastně plno Čechů se tak díky komentáři Svačiny dozvědí, co celý rok nebo půl rok hráčka dělala, ale to stejně většina neposlouchá. A nejhorší je pak, když se zmíní, že nějaká hráčka nepřijela, nemohla nebo řekla přímo, že nemá zájem, to jsou hned všichni chytří, všichni nadávají a hejtují a myslí si, že sportovec je národní majetek a musí reprezentovat svou zemi. Kdyby sportovci měli (hlavně tenisti) čas číst ty sračky, co na jejich adresu, kde kdo píše, tak bych se nedivil tomu, kdyby se na nějakou reprezentaci vyprdli, protože Češi umí fandit jen tehdy, když někdo jede za vlajku, jinak jim to je fuk. A to platí i v hokeji a dalších sportech. Profesionální sportovec je povolání jako každé jiné a hráč si na sebe musí vydělat a myslet na budoucnost, obzvlášť ti, kteří třeba nemají větší úspěchy a nikdo jim práci za úsměv nedá.
Reagovat
tommr
a co je špatnýho na tom, že jsou to soutěže pro diváky? Pro mě je to naopak velký plus ... :)
Reagovat
Torn
No, to nemělo být vyloženě myšleno hanlivě, že to je špatný, narážel jsem na ty věci kolem. Já se na holky rád divám v FC a vždycky si řikám, hlavně ať vyhrajou, nejlépe 3:0 aby jim zase nikdo nenadával, protože si to ani jedna nezaslouží. :D
Reagovat
Frick
https://abload.de/img/32325368_844952639024h7scj.jpg

Dále bych řekl, že fakt přestává být tou holkou "samá ruka, samá noha". Mohla by mít dispozice k pěkný atletický postavě. Narozdíl třeba od Petry nebo Báry.

https://abload.de/img/31278542_205095300523rxslp.jpg

no, aspoň už vim, jak se dá zvětšit avatar na IG. Moc jsem ani nedoufal, že to jde, no ale... jde. :o)
Reagovat
mahycek
Petra vyhrála, paráda!!!!! Vždy jsem ji považoval za tenisovou
hráčku u nás nejlepší !!! Říkám tenisovou kompletní a to i
mezi TOP 5 světa. Když je zdravá tak..... To Karol ,
s prominutím, nikdy tak komplexní hráčka nebude. Jsem tak
štastnej za Petru, i za to vše co si prožila. To- Karol nikdy, říkám nikdy nebude dvojnásobnou vítězkou GS.
Reagovat
aape
vzhledem k tomu, jak na sobě pracuje, věřím, že tohle nebude platit, a že i jí se to nejmíň jednou sejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je prva v pocte vyhranych zapasov v Madride, za nou je Maria a Serena je az tretia. Vysledok spokojnost, zajtra titul a dufam, ze prida aj nejaky GS tento rok k tomu.
Reagovat
Kozoroh
No přiznejme si - postup Petry představuje větší jistotu zisku titulu, než by tomu bylo u Karolíny. Petra je ve finálových bojích silná a očekávám, že svou pozitivní bilanci potvrdí a vylepší.
Reagovat
tommr
no hlavně aby Petře nedošly síly. A ta zafačovaná noha mě taky dost straší ...
Reagovat
Holahej
Minulost žádnou jistotu nepředstavuje, je to nový zápas, v nové čase, v momentální fyzické a psychické, herní kondici...., má soupeřku,která se bude snažit o svůj úspěch a letos má titul a na antuce umí.....Petra bude unavena i mentálně, myslím, že ji holky z týmu dost psaly, když si přečetly, jak si musí brát KP aspoň jednoho svého člověka, aby přežila týden s nima, ať vyhraje...i za ně....
Reagovat
FulnekUltras
tak tak - případný zítřejší titul Kiki už klidně skousnem... ;-)
Reagovat
lars
az diva Bara nebude FC tymu tak se vzduch trochu "procisti"
Reagovat
FulnekUltras
neklam a neblabol
Reagovat
lars
toto si napis pred monitor :)
Reagovat
lars
* v FC tymu
Reagovat
Kozoroh
Hm, tak tohle nezapomeň říct Nadalovi na RG :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je nejvíc.
Za stavu 3:2 a 30:30 nejlepší úder.
Celkově sice nervoznější zápas, ale dramatický.
Tak ať se to holkám sejde podobně i na nějakém GS.
Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nalejvák dokonale vystihnul celý zápas.
Reagovat
FulnekUltras
jsou tam pořád - plus SRDCE, klidové geny od mámy Pavly a ještě NĚCO, na co nemá odpověď ani Marian Jelínek. ;-)))

Káje velké uznání - dneska to bylo o psychice víc, než kdy jindy. A po pravdě čekal jsem, že servostroj se přece jen proti Petře už zadrhne.

Tak jsme už zas ve finále, Peti - no a co? ;-) Porazit Kiki, dovršit hattrick ve své oblíbené destinaci a přesvědčit další "experty", že letošní pražský titul měl svou nemalou hodnotu.

Doraž to Lásko a POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
bIbec
Koukám, že to tady diskutující dost prožívali.. dokonce mnohem víc než obvykle.

Za mě strašně divný zápas. Nudný. Když člověk nemá komu fandit, tak to není ono. Zítra to bude jiná kávička.
Reagovat
FulnekUltras
pojmu "nestranný" rozumím podobně jako "nezávislý" nebo "veřejnoprávní" - ale zítra bych to Kiki v nejhorším klidně přál taky ;-)
Reagovat
rib
jj, sám to o sobě říkáš, jsi prostě blbec
Reagovat
tommr
jj taky jsem měl během zápasu strašně divnej pocit a nevěděl jsem chvílema jestli se mám radovat z dobrýho úderu Petry nebo smutnit z chyby Karolíny. Ke konci jsem to ale už přece jen víc přál Petře, aby se to zbytečně neprotáhlo do třetího setu ... :)
Reagovat
bIbec
jj, ke konci už to bylo spíš takové to taktické myšlení "raději ve dvou setech než se unavovat".
Karolíny je mi líto rozhodně.
Reagovat
tommr
Karolína by si to finále taky zasloužila, ale postoupit dneska mohla jen jedna. Snad si to vynahradí v Římě. Je zajímavý, že v prvním zápase jí tam bude nejspíš taky čekat Bertensová ... :)
Reagovat
d@ve
Souhlas.. DTTO!
Reagovat
bIbec
já bych určitě nenapsal pojem "zasloužila". Porazila super hráčky na cestě do semi, ale je potřeba zahrát dobře i v těch závěrečných kolech. První set byl rozhodně hratelný, ale připravit se o něj dvěma dvojchybama v TB? Vlastně ani k tomu TB nemuselo dojít.
Ve druhém setu už donutila hrát Petru lépe. Těžko špekulovat, že by vyhrála zápas, kdyby urvala ten první set.. i tak by to bylo asi těžké.
Reagovat
bIbec
nebo donutila..

zase těžko říct, kdo donutil hrát koho lépe v tom druhém setu. Ten druhý set měl celkově slušnější rytmus. Ale jako celek průměrný mač dvou ofenzivně laděných hráček.
Reagovat
Fandina
Kája má jednu výhodu, že dobře podává a dovede pěkně zareturnovat hned na servis a je z toho winer. A celkově působí na kurtu jako klidná síla. A samozřejmě hezky se na její hru dívá. Jenže jak bylo vidět, měla proti sobě hráčku, která byla lepší celkově.
Petra umí zahrát nahoru a dolů, Dobře zaservíruje a pak uděla dabláka. Zaraje dobře volej i kros, dá ránu na returnu, winer a pak se zase dovede perfektně vyhodit nebo zahraje jasný volej do autu. A to, že nikdy nevíš, jak bude hrát je pro její fandy ubíjející, ale také zajímaví, protože je to jistý adreanalin, vzrůšo, které při její hře nastává.
Já bych to tak charakterisovala, že když je sám člověk konzervativní, touží po klidu a jistotách, tak fandí Káje a ti emotivnější, kteří mají raději napětí, ty fandí Petře.
Reagovat
Fandina
zajímavé
Reagovat
Fandina
charakterizovala
Reagovat
janek_da
adrenalin
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Fandina
ti fandí ... úsměv
Reagovat
janek_da
charakterizovala
Reagovat
Fandina
to už tam mám
Reagovat
janek_da
no proton
Reagovat
Empe
Jsem konzerva, mám ráda klid, jistoty a vyhýbám se větším změnám, ale fandím Petře. :)
Reagovat
Fandina
Tak jsem se sekla ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
stejně ale obecně dost dobrá charakteristika ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už se tady včera řešili trenéři, vůbec by nebylo od věci se na to podívat z jejich úhlu. Není to nic proti ničemu, na těchto turnajích si takhle pomáhá většina hráček. A někdy zkrátka dokážou otočit vývoj zápasu. V prvním setu, kdy měla Karolína lehce navrch, přichází Vaněk, a Petra začíná hrát ve výměnách lépe. Za stavu 5-4 pro Karolínu, odehrála servis katastrofický bez jediného fiftýnu. A nejspíš to byl pro ni dost rušivý element, zvláště, když ji Vaněk takzvaně "udělal". Z mého pohledu, za stavu 5-4 a nebo nejpozději za stavu 5-6 tam měl naklusat Krupa, a dodat ji sebevědomí, zvláště v tak vyrovnaném zápase. Ten přichází až za rozhodnutého stavu, kdy už Karolína nemá co nabídnout, a momentum zápasu ji protekl mezi prsty. Tohle je umění trenérů. Ale zase paradoxně na grandslamech je situace opačná. Hráčky, které jsou až moc závislé na trenérech během zápasu, dost často nejsou schopny udělat pořádný výsledek, a prohrají s hráčkou, která má "čistou" hlavu. Loni např. fenomén Ostapenko, ve finále.
Nechci tvrdit, že by Petra nevyhrála, ale maličkosti trenérů, jsou někdy ty rozhodující.
Reagovat
Fandina
Jenže příchod trenéra na kurt není jenom jeho věc. Jde o to, jak jsou spolu s hráčkou domluveni. Můžou být předem domluveni, kdy má přijít, to není podstatné, jestli mají domluvu přijdu po tvém prohraném servisu, nebo tehdy a tehdy. To je věc jejich. Ale obecně platí, že trenéra si může pozvat jen hráčka sama. On sám bez jejího vědomí přijít nemůže, i když to tak třeba cítí.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla analýza, a psal jsem co měla udělat. Jak jsou domluveni, s tím nemá nic společného.
Reagovat
Torn
S tím musím souhlasit. Už nevím, který zápas to byl, možná s Azarenkou? Kája po brejbolu, kdy skončil set v její prospěch zavolala Krupu. Člověk si říká, proč ho tam zve teď? Osobně mi to třeba přišlo v tu chvíli nejlepší, protože asi byla z toho celá rozpačitá. A jak tady píšeš, určitě udělala chybu, že na Krupu nemávla, aby přišel, protože jsem si říkal, že teď by potřebovala proti Petře nakopnout, ale neudělala to.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že to byl rozbor, jak by to vypadalo, kdyby tam býval trenér byl.

Já jen upozorňuji na to, že jsou situace, kdy může trenér cítit, že by tam měl jít, ale hráčka ho nezavolá.
Reagovat
Torn
Horší by to bylo opačně, kdyby hráčka chtěla, aby přišel a on to tak necítil. :D
Reagovat
Carloss
já fandil o chlup káje. měla hodně těžkej los a ten turnaj si zasloužila vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
No já to měla dneska stejně jako to budu mít zitra, takže nervy, absolutně žádná nuda. Zapas jak řemen s tím nejlepším výsledkem. Nádhera a radost!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak :-)
Reagovat
Nola
Petra dobre, pre mna vzdy bude lepsou hrackou ako Karolina, aj keby dnes prehrala, ma horsi servis, ale je lepsia na returne, nevidela som damske zapasy, ale Petra returnovala, ked sa sustredila skvele, ani nemusi mat lepsie ostatne udery, ale ma ich, ma zlatu ruku, dokonca sa dokaze udrzat aj dlhsie vo vymene, Petra si ide po titul , patri jej a verim, ze moze konecne tento rok dosiahnut na Olymp
Reagovat
tommr
po rozpačitým začátku zápas postupně gradoval a ke konci to byla pěkná řežba s mnoha skvělejma úderama z obou stran. Karolínu zlomilo to neštastný zaváhání v TB ...
Petra opět potvrdila že na Češky umí a že zápas s Kristýnou byla jen ta příslovečná výjimka potvrzující pravidlo ...
Doufám, že Petře zbylo dost sil na zítřejší finále. Byla by strašná škoda kdyby měla vyřadit Karolínu a pak prohrát s Bertensovou ...
Reagovat
bella
Musim uznat, ze asi vazne fandis poctive a ve finale budes Petre prat. To fakt ocenuju.
Reagovat
d@ve
Tak tak.. přesně tak. :)
Reagovat
Frick
Je to prostě lepší hráčka bež Kája.
Reagovat
Andrew89
chtěla tak od 3 gemu vyhrát a tak vyhrála. Kája první set pasivní a to jí prohrálo zápas. Druhý set byl od příchodu Krupy o 100% lepší, ale nestačilo to . Petra dneska ukázala, že je stále nejlepší českou hráčkou i když to ted na scorebordu není. Jsem neskutečně hrdej a viděli jsme i uděr měsíce, nebo minimálně nominaci na něj. Petra prostec chtěla vyhrát a to jí vyhrálo zápas.
Reagovat
tommr
v Race už je Petra oficiálně nejlepší Češka ... :)
Reagovat
Kytka
Škoda
Reagovat
bella
kusuj
Reagovat
Nola
preco? ja radsej hracky a hracov, ktori dokazu vyhrat otvorene vymeny, ako esovicov, ktorym ak nepise servis su nahrani
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
aape
to už je opravdu trochu ubohý
Reagovat
Andrew89
juhu :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla i před tím.
Reagovat
tommr
kdyby dneska vyhrála Karolína tak by se v Race dostala před Petru ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby kdyby
Reagovat
lars
A zapas s Kerber na turnaji ve Stutgartu nechtela Petra vyhrat?
Reagovat
tommr
to určitě chtěla, ale nechtělo se jí tam kvůli tomu jít na krev ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak to máme za sebou. Původně jsem se nechtěla dívat, ale nedalo mi to. Vyhrát mohla jenom jedna. Kája byla asi víc psychicky vyčerpaná. Petro, a zítra ukaž ve finále, že jsi šampiónka!
Reagovat
Fandina
Doufám, že Petra si pořádně odpočine a zítra nebude mít den blbec a s Bertens si poradí. Ta tu hraje přesvědčivě a v pohodě, takže doufám, že Petra se na ní dobře připraví. Peti pojď!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Kytka
Doufám, že den blbec bude mít Petra.
Reagovat
Fandina
Já ne. Já mám Petru ráda a přeji jí.
Reagovat
rib
a proč? Nevšimla jsem si, že bys tu nějak divoce sledovala a podporovala Bertens... I když podporovat někoho hatem druhého je také způsob (trochu trapnější, ale budiž)
Reagovat
Carloss
Petra zaslouženě. akorát mě mrzelo, jak v přestávce Vaněk říkal Petře, že má větší srdce. jestli se na to bude dívat Karolína, bude jí to bolet.
Reagovat
George_Renel
Proč???
Reagovat
Kytka
Protože je to pěkná sviňárna.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš? On je dobře zná, tak ví, jaká která je.
Reagovat
Kytka
Přát někomu, aby ho to bolelo, tak já zase zítra budu přát Kiki, aby to bolelo pro změnu Petru.
Reagovat
bella
ty mas dost!! To, ze ma Petra velky srdce se proste vseobecne vi, podivej se na fed cup.
Reagovat
Fandina
Povzbuzoval tu svojí, neříkal to proto, aby to soupeřku bolelo. Máš to nějak pomotané.
Reagovat
aape
to je už trochu dětské, ne?
Reagovat
PetaM
Ani ne tak trochu, jako dost. Přát někomu něco špatného za to, co řekl někdo jiný, opravdu na úrovni! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi do ignoru, Kytko :-)
Reagovat
FulnekUltras
Fandi, málokdy Ti to říkám, ale teď jsi to vystihla dokonale.
Reagovat
rib
ale jdi, přece moudrý kouč řekne to, o čem je přesvědčený a co jeho svěřenci pomůže.. jestli je to "jdi do toho" nebo "máš větší srdce", to nehraje roli...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to taky ve volném překladu znamená, že Karolína má zkrátka z Petry psychický blok. Což bylo na konci prvního setu evidentní.
Reagovat
George_Renel
Nechápu....
Každému je přece jasné, že Kvitová opravdu bojovala více.
Reagovat
Carloss
mohl si to odpustit. přece jen Karolínu trénoval.
Reagovat
Kytka
Přesně.
Reagovat
Fandina
Řekl, co cítí. Proč by měl lhát.
Reagovat
FulnekUltras
tohle pokrytci nikdy nepochopí
Reagovat
Carloss
protože je to netaktní. :)
Reagovat
Fandina
Povzbuzoval ji. Na tom není nic špatného.
Reagovat
Andrew89
já teda zas musím souhlasit s Fandinou...tohle rozhodně nebylo proti Karolíně. Je to všeobecně známej fakt, že Petra proste bojuje..to je celé
Reagovat
Carloss
Karolína ukázala srdce třeba v zápase s Azarenkou. obecně měla těžkej los a porazit Halep na antuce byl vynikající úspěch a tak nějak si zasloužila celý turnaj vyhrát. proti výborně hrající a vyhecované Petře se ale nedokázala dostat do zápasu. kája rozhodně srdce má velké. :)
Reagovat
bella
nikdo nerika, ze srdce nema!!!
Reagovat
Kytka
Proti tomu, jaký měla los Karolína byl ten los Kvitové brnkačka.
Reagovat
bella
presneee!!
Reagovat
rib
no, ono opravdu vypadá, že Petra více chce, bojuje, neskládá se... takže to Káju může bolet, ale i Vydra jí říkal, že se sama musí přesvědčit, aby do toho šla, že je prostě pasivní... má tedy srdce menší nebo někam spadlo?
Reagovat
rib
jéžiš né Vydra, ale Krupa, já si ty chlapce vážně pletu :-D
Reagovat
bella
Toz doprcic, jednou ho vetsi ma, tak co!!!! Kaje to rikaji vsichni, ze se do toho ma vic vlozit, ale ono to asi proste nejde. Obe jsou jinak i psychologicky zalozeny s tim to bohuzel souvisi.
Reagovat
bella
Toz doprcic, jednou ho vetsi ma, tak co!!!! Kaje to rikaji vsichni, ze se do toho ma vic vlozit, ale ono to asi proste nejde. Obe jsou jinak i psychologicky zalozeny s tim to bohuzel souvisi.
Reagovat
Kytka
Bohužel, tak se Karolína zařadila mezi ty ostatní české slepice, co kleknou a ani nebojují. Doufám, že se Petra vyšťavila a dostane na zadek zítra, aby Kája viděla, že jí taky jde porazit.
Reagovat
com
taky budu zitra fandit Kiki :)
Reagovat
Kytka
Jsem ráda, že jsme dva. Už mně štve, jak se vždycky vyhecuje na Češky - to už včera, proti Kasatkině, jak cítila v semifínále Karolínu místo Halepky.
Reagovat
PetaM
Trochu paranoia ne?
Reagovat
Fandina
S Tyndou Petra nedávno prohrála.
Reagovat
Kytka
No, jo s Tyndou.
Reagovat
rib
ty jo a ty jinak jedeš na čem? odpovědně prohlašuju, že tvoje reakce mi připadají poněkud za hranou...
Reagovat
FulnekUltras
a tak - je to roztomilé... Petra prý moc ničí nervy ;-)
Reagovat
bella
Hele, ona uz Petru porazila.
Reagovat
Kytka
Jen jednou. Teď by se měla sebrat a porazit ji aspoň 2x za sebou, aby vyrovnala skóre. A Krupu si měla pozvat dřív, už když nedoservírovala první set a ne až když už zase ve druhém ztratila servis.
Reagovat
rib
Kytko, kde se v tobě bere tolik zlosti? Blbé dětství nebo současný stav?
Reagovat
smazaný uživatel
No to je jasný, bude tady tvrdit jak sice fandí Káje, ale Peťa ji nevadí, ale ve skutečnosti je to čirá nenávist a teď těžce neunaší porážku. Myslím, ze není sama. :))
Reagovat
FulnekUltras
Pár nicků jsem tady už dlouho neviděl. ;-) Však už hned v Římě se ale může všechno úplně otočit. ;-)
Reagovat
Kozoroh
Výhra z českého pralesa se nepočítá.
Reagovat
bella
To ne, ale mohlo ji to pomoct k tomu, aby si na ni vic verila. Bohuzel ne.
Reagovat
Moliik
There's only one czech queen. And she does not share power.
Reagovat
rib
yessss
Reagovat
Jabadu
Most questions?
:-)
Reagovat
Dobry-den
fail
Reagovat
Jabadu
More ,...
:-)
Reagovat
ludmilaosfka
Já jsem šťastná!!! To je moje holka!!!!
Reagovat
FulnekUltras
i taťkovi dnes pořádně ukáplo... ;-)
Reagovat
historik
Tak jestli jsem byl včera z Karolínina výkonu nadšený, tak dnešek jsem totálně nepochopil. Petra nezačala zrovna dobře a Karolína toho nedokázala dostatečně využít a postupně upadala do strašlivé letargie. Byla neskutečně pasivní, v podstatě to jen vracela na střed, téměř do ruky, bez žádné agresivity, vůbec to Petře nerozdělovala a nenutila ji běhat. A umožnila a usnadnila tak Petře návrat do hry a postupné přebrání otěží zápasu.
Reagovat
tommr
Karolína to sice otevřeně nepřizná, ale v hlavě má určitě tu dominantní bilanci Petry s ostatníma Češkama a to jí podvědomě svazuje ruce. Ty dvojchyby v TB toho byly jasným důkazem ...
Reagovat
Fandina
gratulka. Byla lepší.
Reagovat
com
konecne Karolina porazi Halepku a Kvitova ji to zas tak posere
Reagovat
Holahej
...hulvát fandí Plíškové, jak příznačné.....
Reagovat
Fandina
Kája hraje ve druhém setu dobře a Petra se mi jeví unavená, nicméně 5:3. Tak ještě game. Pojď!
Reagovat
Andrew89
pooooojd už!
Reagovat
FulnekUltras
A teď Petra nakonec soupeřce hodně pomohla. Kdyby Kája prohrála gem podruhé ze 40:0 ve svůj prospěch, už by asi bylo rozhodnuto.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
má větší srdce..tohle je prostě ono a to pro Petře fakt bezmezně fandím
Reagovat
ludmilaosfka
Vaněk: Máš větší srdce!!!!
Reagovat
bella
...co dodat
Reagovat
Fandina
Kája má teď servis ve svých rukou. A je zajímavé, že Krupa radí, víc útoč a Vaněk zase, musíš být trpělivá.
Reagovat
Dobry-den
Kája dneska docela mimo v hlavě. Jak hraje všechno přímo na Petru. Hotovo jest ;-)
Reagovat
aape
zdá se, že Kája Petru zatím úplně nedrtí,
jak se tu včera předpovídalo..
jinak pěkný boj
Reagovat
FulnekUltras
Až je mi Káji po té psychohrubici u sítě fakt líto...
Reagovat
horska.kraslice
A to právě Káju nakopne.
Reagovat
horska.kraslice
Wow.......
Reagovat
ludmilaosfka
Tohle bylo jak z jinýho vesmíru! Petra Hvězda!
Reagovat
Andrew89
neskutečný...uder měsíce..minimálně nominace... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Druhej set paradni
Reagovat
tommr
jj skvělých úderů tam bylo dneska z obou stran hafo, ale tenhle byl opravdu fenomenální ... :)
Reagovat
Jabadu
"Vasquezová, udělej to správně!"
:-)
Reagovat
com
Ripleyova s Vasquezovou budou v telce az zitra :D
Reagovat
FulnekUltras
A teď se Káje povedly dva servisy za sebou, což by ji mohlo trochu zvednout. Petra musí pořád v tempu šlapat a nic neponechat náhodě.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
to odhodlání...ona chce vyhrát, je to vidět na pohybu, zapálení a všem. Proto vyhraje. Karolína jen čumí.
Reagovat
Andrew89
no ..sotva řeknu, že čumím tak uzavře gem luxusně..takhle to máš hrát celou dobu...ale PEti...pojd. Stačí už jen udržet
Reagovat
bella
A kdo se to tu dneska ptal, jaky je rozdil mezi Petrou a Kajou? Kdo ma srdce a dava ho do toho? No ja myslim, ze tohle je primo ukazkovej priklad rozdilu mezi nima.
Reagovat
Andrew89
jojo to je pravda. Proto proste musím fandit Peti..je to srdcařka a chce vyhrát...ty voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ten winnwer?d:D:D:D::D:D pojd mi hop
Reagovat
FulnekUltras
A Kája přitom měla už 0:40. Hodně důležitý moment...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ a šlapej si za tím dál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
pojd
Reagovat
com
ted by mohla kvitova chytnout kvitózu a mohla by jit tak maximalne do tretiho setu :D
Reagovat
Andrew89
doufám, že tu radost ti neudělá :D
Reagovat
PetaM
Infarkt :D A už dost těch špatných stavů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Luxusně odvrácené 3 bb.
Pojď!
Reagovat
bella
To je presne to SRDCE ;).
Reagovat
Jabadu
Nebude to také ľahké, drahá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uff
Reagovat
Andrew89
Krupa má pravdu..jen brání a to proste neubrání...tak uvidíme zda to změní..
Reagovat
FulnekUltras
a GB na tento stav byl od Peti úder snů...
Reagovat
PetaM
Tohle udělat z FH - SUPER! Ale udělat tohle z BH? BOŽÍ! :D
Reagovat
d@ve
To bude výběr HOTSHOTů.. ;)
Reagovat
Fandina
Malé OT ... na O2 často dávají reklamu s Kájou na Thermolku a dřív dávali takovou, kde Kája byla nakonec vidět jen z boku a asi ji vyhodili a místo ní je tam jiná, podle mě lepší.

https://www.youtube.com/watch?v=awG13yaxw84

https://www.youtube.com/watch?v=azSYBrNvlrA
Reagovat
Jabadu
Začíná to být vážné ...
Reagovat
Srdjan
JASNÁ OTOČKA A VÝHRA PLÍŠKOVÉ, DOBŘE VÁM RADÍM! KVITOVÁ NA NÍ ANI V NEJMENŠÍM NEMÁ!
Reagovat
FulnekUltras
ve wta je možné všechno, ale... ;-)
Reagovat
Krisboy
Že jsi blb, ví už dávno každej, netřeba připomínat.
Reagovat
dadaft
jak říkám, big pointy to rozhodnou,,,,,,,,,,,
(první set určitě)
Reagovat
smazaný uživatel
na 2:0 byl jeden z nich :-)
Pojď!
Ale i Karolína krásný kraťas, pak winner do otevřeného kurtu.
Reagovat
tommr
vypadá to na opáčko finále ze Sydney 2015 ... :)
Reagovat
Krisboy
Woe Kájo, co to bylo? Tohle dělá Královna?
Reagovat
FulnekUltras
Když jsme v pražském semi dali přes TB1 Číňanku, tak tuhle Češku v Madridu dáme taky.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ si za tím, Lásko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
milik254
Znáte takové to, když si říkat AceQueen a pak uděláte v tiebreaku dvě dvojchyby za sebou?
Reagovat
vendulkabendulka
Krutopřísné ;)
Reagovat
PetaM
Přijde mi to strašně slabé od obou. Bohužel (nebo bohudík?) se proti sobě nedokážou namotivovat ... Tak uvidíme, Petra určitě nemá vyhráno ... :)
Reagovat
milik254
Je to docela nuda, jak herně, tak emocionálně.
Reagovat
PetaM
Dvě ranařky a pinkají si tam na střed jako Errani s Niculescu ... Jen trochu silněji :D
Reagovat
Torn
No Monica je jen jedna!
Reagovat
PetaM
Tak o tom se hádat určitě nebudu! :D :D
Reagovat
FulnekUltras
jsou to taky óbrnervy u obou - spoléhám na genový odkaz známé kliďasky paní Kvitové ;-)
Reagovat
Torn
Tak se Kája bohužel pomalu od druhé půlky začala sesypávat.
Reagovat
vendulkabendulka
Tak to byl těžce nezvládnutý tiebreak
Reagovat
smazaný uživatel
Tiebreak 1. setu slušel.
Petra je ve výměnách lepší.
A Karolína je kamarádka, ne že ne :-)
Ještě jeden.
Pojď!
Reagovat
d@ve
Tak to jsou tedy dárečky od Káji. Péťo, buď na ni hodná.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je hodna od začátku. První podání nechala v šatně
Reagovat
d@ve
Tak hlavně Káje nenadělit kanárka..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale klidně!:))
Reagovat
d@ve
To bych Káje zase nepřál..
Reagovat
ludmilaosfka
Jestli jsem to s těma modlitbama za Petru nepřehnala :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pooojd!
Reagovat
Andrew89
ta která celou dobu tahala za kratší konec, neunesla konec setu. Set si bezpochyby zasloužila Petra, protože Kája nehrála zhola vůbec nic.
Reagovat
Dobry-den
bobky? :D
Reagovat
Jabadu
A ... a nebo tak! ...
Reagovat
Fandina
Je to boj, ale Petra to nakonec dala. Takže ještě jeden set Peti, pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Nervy na obou stranách teď vyvrcholí.
Reagovat
FulnekUltras
Skvěle Peti. Teď Plech přeřízneš.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
ludmilaosfka
Kéž by!!
Reagovat
ludmilaosfka
Pooojď!!!
Reagovat
Andrew89
tohle bude o nervy dneska:D
Reagovat
Andrew89
6:5 . Pojd! Kája nehraje vůbec nic, jako ale vůbec nic ! pojd!
Reagovat
teniska
Ahoj všichni, máte prosím odkaz kde to dávají?
Reagovat
Fandina
Tady dole v diskusi jsou odkazy, jinak televize O2 a SuperTennis.
Reagovat
Andrew89
Fandino? něco se ti stalo? Dneska jsi nějaká normální ...:)
Reagovat
Fandina
Mně se nic nestalo, já jsem jako jindy a odjakživa. Pořád stejná, hodná holka.
Reagovat
Andrew89
no nevim...dneska ale zatím dobrý, kéž by ti to takhle vydrželo. Pak by se s tebou dalo i bavit
Reagovat
Fandina
Ty nevíš, ale já vím. Jsem pořád stejná. Ale máš pravdu v tom, že dneska mám čas se bavit. Jindy se moc nevyjadřuji.
Reagovat
Andrew89
to je jen dobře
Reagovat
d@ve
Dolejší odkazy na YouTube už zatrhli. ;)
Reagovat
Fandina
Tak Ukrajina.
Reagovat
d@ve
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
Fandina
Peti brejk, jako minule.
Reagovat
d@ve
Škoda, Petro, škoda.. Snad ještě brejkneš.. ;)
Reagovat
d@ve
No vidíš, jak to snadno jde.. A pak že se snad už nedostaneš ani k BB.. :))
Reagovat
PetaM
Jestli je to na mě, tak to jsem rozhodně nenapsal :D
Reagovat
d@ve
Nevím, to byl asi nějakej klasik.. :D
Reagovat
PetaM
Boha jeho, dala jsi vůbec první servis v tomhle gemu? Hrůůůza :D
Reagovat
com
hlavne ze si pred tim zarvala, kdyz Karolinu brejkla a stejne na to projede servis :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
PetaM
Bohužel, ne každý má křišťálovou kouli a vidí do budoucnosti. Ale vy jste zřejmě výjimka ;)
Reagovat
Andrew89
Je to jen o Petře, Karolína nehraje vůbec nic
Reagovat
FulnekUltras
maloburžoazní servostroj - nic víc
Reagovat
Fandina
2:0
Reagovat
Fandina
sorry 3:0
Reagovat
ludmilaosfka
Petra nevypadá fyzicky unavená, ale spíš psychicky. Potřebuje pár vítězáků, aby chytla správnou vlnu.
Reagovat
horska.kraslice
Potí se, je schvácená, podání tam rve stěží.....
Reagovat
FulnekUltras
podmínky jsou příznivé - 23°C, 40% - tak jen to množství zápasů v nohách za posledních 10 dnů
Reagovat
ludmilaosfka
Ano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
yaaaaah
Reagovat
Andrew89
a gooool
Reagovat
horska.kraslice
Petru zřejmě dostihla únava. Velice se snaží, ale její rány jsou dnes viditelně mírnější.
Reagovat
Andrew89
dělá jen to co jí řekl Vaněk:)
Reagovat
FulnekUltras
Držíme kontakt Peti - a teď už nezbývá, než v Lounech pořádně zrevidovat kotel.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ do té nádhery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
Kájo pojd dnes je Kvitová hratelná!!!
Reagovat
Andrew89
Kde hrála hodně nervozita. Presně jak řiká Vaněk...jen servíruje a vrací...
Reagovat
PetaM
Tak ono to často stačí ... :) Hlavně ten servis teda :D
Reagovat
Andrew89
jojo to jo, bohužel :D ale jako předpokládám,že takhle s Halepkou nehrála, že? Já ten zápas neviděl
Reagovat
ludmilaosfka
Zbožňuju Vaňka :))
Reagovat
Andrew89
one je skvělej:D
Reagovat
Fandina
Škoda prohraného servisu Peti, teď to těžko dohání. Kája je v ráži.
Reagovat
dadaft
to jsou pumelice, ne jako ty Kikiny kopce,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Gol!!
Reagovat
Andrew89
diky...ani jsem nevedel, že hrajeme
Reagovat
PetaM
Co se hraje? :D
Reagovat
Andrew89
hokej :D kdyby to Fandina nanapsala tak to ani nevim..jak jsem pohlcenej tenisem:D
Reagovat
bella
No, pamatuju docela nedavne doby, kdy jsem sledovala hokej a to tak ze hodne :(.
Reagovat
tmora
Tak zatim je to o chybach Petry, pekny momenty. Kdyz Petra zpresni hru tak ma velke sance!
Reagovat
PetaM
Nevyužít BB proti Karolíně, která ti jich za celý zápas nabídne jen pár, je fakt supr taktika jako obvykle :D Navíc druhý servis a do FH :D
Reagovat
bella
nenakazil ses od tommra? :D
Reagovat
Fandina
Petruško teď brejk, ať je to vyrovnané.
Reagovat
Fandina
Chválím readakci za úplně aktuální doslova současné dvojfoto holek.
Reagovat
dadaft
.
bude to dobrý zápas.
Reagovat
Andrew89
Petra nevyužila šanci...škoda, ale přijdou další.
Reagovat
Andrew89
Petra je aktivní, dostává se do rytmu. Karolína musí začít hrát, jinak to neupinká:))
Reagovat
Fandina
Kája na nic nečeká, hraje rychle. Tak to by samozřejmě mohlo na Petru platit.
Reagovat
Andrew89
velmi nervozni začatek..s udrženým podáním to snad spadne! pojd!
Reagovat
sosna
máte, prosím, někdo funkční stream?
Reagovat
cabuna
Reagovat
Carloss
nemáte někdo stream?
Reagovat
cabuna
Reagovat
Fandina
Petruška si zatím moc neškrtla. Tak uvidíme, jestli se oklepe.
Reagovat
com
vyhraje KAROLINA
Reagovat
petrulinka
No tak vyhraje, já myslím, že si kvůli tomu nikdo žíly trhat nebude a chleba též nebude levnější
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist