Kvitová v Pekingu oplatila porážku Bencicové a zahraje si čtvrtfinále

2. 10. 2019, 14:00
Aktuality 128
WTA PEKING - Petra Kvitová v osmifinále prestižního podniku Premier Mandatory v Pekingu přehrála dvakrát 6-3 Belindu Bencicovou, které oplatila finálovou porážku z Dubaje a zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 4-1. Ve čtvrtfinále bude finalistka ročníku 2014 čelit světové jedničce Ashleigh Bartyové.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová měla v úvodu letošní sezony skvělou formu a aspirovala na post světové jedničky. Jenže dvojnásobnou wimbledonskou šampionku zastavilo zranění levého předloktí, kvůli němuž musela vynechat grandslamové French Open a od poloviny května hraje teprve svůj pátý turnaj.

Devětadvacetiletá Češka na předchozí velké akci ve Wuhanu došla bez ztráty setu až do semifinále a díky postupu mezi nejlepší kvarteto měla v Pekingu v úvodním kole volno.

V hlavním městě, kde si v roce 2014 zahrála finále, začala hladkou výhrou nad svou oblíbenou soupeřkou Kristinou Mladenovicovou a set nepustila ani Belindě Bencicové, které oplatila finálovou porážku z Dubaje a zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 4-1.

Kvitová dnes předvedla další skvělý výkon na podání. O něj sice stejně jako v úvodním zápase jednou přišla, nicméně dnes nasázela 13 es, po prvním podání získala 27 ze 33 fiftýnů a talentovanou Švýcarku na vítězné údery přestřílela 33-9. Na příjmu využila 4 z 8 brejkbolových šancí.

Jediné komplikace musela česká favoritka řešit v úvodu druhé sady, kdy prohrávala 0-2. Vzápětí však ovládla 6 ze 7 následujících gamů a po hodině a půl slavila vítězství 6-3 6-3.

"Byl to z mé strany dobrý zápas. Lépe čtu hru, protože mám teď za sebou hodně zápasů, což je pro mě ten nejlepší trénink," uvedla Kvitová, jež měla od jara problémy s předloktím levé ruky. "Tady jsou kurty trochu pomalejší než ve Wuhanu, takže jsem ráda, že jsem měla před svým prvním zápasem dva dny na přípravu," dodala.

Ve čtvrtfinále se Kvitová utká se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou (h2h 4-1), která zdolala 6-3 6-7(5) 6-2 domácí Saisai Zheng. S vítězkou letošního French Open se Kvitová střetne už počtvrté v sezoně a může jí oplatit porážku z posledního souboje v Miami.

"Bude fajn si s ní zahrát, hraje jinak. Už se letos utkáme snad počtvrté. Je ve skvělé formě, co k tomu říct víc? Je to světová jednička. Bude to fajn a těším se na to, až s ní budu na kurtu," řekla Kvitová.

Na střetnutí s českou soupeřkou se těší také Bartyová. "Petra je jednou z hráček, s kterými si ráda poměřuju síly. Navíc je to jeden z nejlepších lidí na WTA Tour. Je vždycky fajn s ní být na hřišti, snad v pátek předvedeme dobrý zápas," řekla Australanka.

O čtvrtfinále bude bojovat ještě Kateřina Siniaková. Tu zítra čeká souboj s obhájkyní titulu a dvojnásobnou šampionkou Caroline Wozniackou.

Ukrajinka Elina Svitolinová ve večerním duelu zdolala 6-3 6-7 6-3 Američanku Sofii Keninovou a oplatila jí letní porážky z Toronta a Cincinnati. Vzájemnou bilanci tak vyrovnala na 2-2.

Ve čtvrtfinále se světová trojka Svitolinová střetne s Kiki Bertensovou (h2h 2-1).Osmá nasazená Nizozemka vyhrála rovněž ve třech setech, když porazila 7-6 2-6 6-3 Slovinku Polonu Hercogovou a přerušila sérii šesti turnajů, na nichž nevyhrála víc jak dva zápasy po sobě.

Bianca Andreescuová i po triumfu na US Open pokračuje ve skvělé formě a v Pekingu si při své premiéře zahraje osmifinále. Devatenáctiletá Kanaďanka po odvráceném setbolu zdolala 6-4 7-6(5) Elise Mertensovou a vyhrála už 15. utkání v řadě.

V souboji o čtvrtfinále narazí na kvalifikantku Jennifer Bradyovou. Americká tenistka v derby porazila 2-6 6-4 6-4 nasazenou Madison Keysovou, přemožitelku Karolíny Muchové, a bude bojovat o své největší čtvrtfinále.

• WTA PREMIER MANDATORY PEKING •
Čína, tv. povrch, 8,285.274 dolarů
středeční výsledky (2. 10. 2019)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (7-ČR) - Bencicová (9-Švýc.) 6-3 6-3
Bartyová (1-Austr.) - Saisai Zheng (Čína) 6-3 6-7(5) 6-2
Svitolinová (3-Ukr.) - Keninová (15-USA) 6-3 6-7(8) 6-3
Bertensová (8-Niz.) - Hercogová (Slovin.) 7-6(6) 2-6 6-3
• Dvouhra - 2. kolo •
Andreescuová (5-Kan.) - Mertensová (Belg.) 6-3 7-6(5)
Bradyová (USA) - Keysová (11-USA) 2-6 6-4 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

128
Přidat komentář
annah
OT - Do Šanghaje dorazil neoholený Muž v černém
https://twitter.com/i/status/1179415077491007491
Reagovat
sojka1
cerna je za me uplne v poradku.. ;-)
Reagovat
blixa
Mstiteli černá sluší ;-)
Reagovat
sojka1
psssst... :-)
Reagovat
annah
Za mě taky. Ještě na tom chlápkovi mám ráda bílou a úplně nejvíc modrou. To je moje barva.:-)
https://pbs.twimg.com/media/EFLez_mXYAk8P_A?format=jpg&name=small
Reagovat
annah
A vítal ho na letišti v Šanghaji ředitel turnaje Michael Luevano:
https://pbs.twimg.com/media/EF5B2qzXoAI_YCe?format=jpg&name=medium
Reagovat
Mantra
ať ho máš nebo nemáš rád - je to legenda - Gott
Reagovat
Blondie
Pěkný zviřátko! *tváří se blaženě*
Reagovat
sojka1
to bych take chtela umet, jak mohla Svita jednou vyhrou oplatit Kenin dve porazky? :-)
Reagovat
com
trapna ses
Reagovat
dunphy
Jednu jí holt oplatila ještě předtím než bylo co oplácet :D
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
brixner
Za mých pubertálních let u nás ve městě vznikla poměrně početná parta náctiletých a jelikož jsme se scházeli v ulici K.Čapka, začali nám říkat Čapkárna. Nedělali jsme kdoví jaká alotria, ale v té době hrozně frčelo feťáctví a to byl ten problém! Tehdy nebyly drogy tak dostupné, jako dnes, používala se většinou běžně dostupná léčiva, jako harbureta, alnagon, codein, codinal, ipecarin, společný byl obsah kodeinu, což byla tehdy droga č.1. Nebudu popisovat postup, ale látku si prostě ti kluci a holky píchali do žil a to bylo VB trnem v oku, to je jasné. Postupem času jsme všichni podstoupili různá vyšetření u doktorů a všichni měli na rubu lékařské karty veliké razítko "T" - jenom já ne! Já se toho prostě nikdy ani nedotkl, s partou jsem se sice scházel pravidelně, ale jakožto nefeťák mi doktor kdykoli předepsal jakýkoli z uvedených léčiv a já s tím kšeftoval ve smyslu-tady máš "áčko" a líbí se mi tvoje džíska, holky za to byly povolné...No a pak se třeba stalo, že nás šlo pět po ulici, najednou zastavil VB Žigul, vyskákali dva příslušníci, čtyři nacpali do Žigula a odvezli je třeba 3Okm za město do lesa, kde dostali gumoléčbu a pak šli pěšky domů-ale mě ne! Mě prostě odstrčili a srali na mě. Nějak jsem si na to vzpomněl při zmínce o VB...A v partě jsem byl skoro něco, jako kápo a to jenom proto, že jsem tomu fetu nikdy nepodlehl a ostatní mi to, svým způsobem, záviděli. A díky tomu jsem už tehdá hezky pravidelně smáčel rákos:-)
Reagovat
Jon61
Byl jsem na brigádě, svačili jsme v šatně, kde šéf stavební čety vykládal nějaké zážitky. Pro mne to bylo jako kdyby vysílal v neznámém kódu, skoro za každým slovem k...a a místo tečky na konci p..a. Měl 35 let a pouze tři roky od svých osmnácti nebyl v kriminálu. I tenkrát byl před nástupem do vězení. Když se nalil a potkal člena VB, strhl mu červené výložky a dal přes hubu. Šatna, kde jsme svačili, byla původně garáž, tak tam bylo docela šero a VBbijec prohlásil: "K...a, Milane, jak to děláš, k...a, že tě v té tmě není vidět, do p..e?" Snad jste pochopili, k jakému etniku Milan patřil.
Reagovat
FulnekUltras
Tenkrát se s cikány nikdo moc nepáral - a to jim jenom prospívalo.
Reagovat
blixa
Prostě už tehdy jsi byl především businessman ;-) :D
Reagovat
Jon61
Co se v mládí naučíš... Nejlepší lobbisté, kapitalisté jsou z komunistických veksláků (Rittig, Janoušek...) :)
Reagovat
turista
To ano. Ale nevím zda největší a nejšikovnější lichvář Kellner u nich byl. Možná byl taky mladý vekslák.
Reagovat
Jon61
Ten se k bohatství dostal díky kuponové privatizaci, když už nějaký majetek máte, tak ho rozšíříte různě, včetně podvodů.
Reagovat
blixa
No, o Kellnerovi vím trochu víc, možná víc než bych vůbec vědět chtěl, jasně že k základům svého majetku přišel "všerůznými" metodami :D, ale co se mu nemůže upřít je to, že ten chlap je skutečně skvělý analytik, možná skoro až geniální a pracuje cca 12-14 hodin denně (magor :D). V současném businessu, zejména ve světě se už s českým vexláctvím zdaleka nevystačí ;-)
Reagovat
Jon61
12-14 hodin denně hromadí matek, pak ho klepne pepka, může skončit na vozíku a dělat pod sebe. Bohatý a zdravý je dobrá kombinace, rozhodně lepší jako být chudý finančně a ještě k tomu i na duchu.
U mne je to zlatá střední cesta :)
Reagovat
misa
nebo udavačů
Reagovat
FulnekUltras
o příčinách zápisů v stb papírech víš howno, tak šoupej nohama
Reagovat
blixa
Tak jasně, ty seš v nich kádr, když si je sám dělal, že ?
Reagovat
FulnekUltras
nijak nepřekvapuješ - v mládí blbej, s věkem už jen nasranej ;-)))
Reagovat
blixa
Ale no tak, nezříkej se své minulosti. Tehdy jsi byl král, dnes už seš jen howno ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
míšovi uvádím prostý fakt - a současně všem, kteří mají s Babišem nějaký "problém" coby "estébákem" a zjevně o tom howno vědí - sám jsem se na "seznamu" ocitl prostě jen proto, že mě v ČSLA přidělili ke zbrani v nejvyšším stupni utajení - nepodepisoval jsem žádný vázací akt ani nic podobného, přesto jsem se na netu našel mezi evidovanými zájmovými osobami, stejně jako tam figuruje x dalších kluků, co tam tenkrát byli se mnou - a podobně se tehdy nakládalo např. i s lidmi v zahraničním obchodu, kteří opakovaně vyjížděli hlavně na Západ nebo tam dlouhodobě pracovali, a jejich rodinnými příslušníky - což se zjevně týká i současného premiéra - žvásty o udavačích a agentech vypouštějí dneska obvykle nejvíc ti, kteří mají sami máslo na hlavě, anebo jen tupě nenávidí celý socialismus a všechno s ním spojené
Reagovat
blixa
Tvl :D :D :D. Kdybych tehdy nežil a nevěděl, co a jak se dělo, včetně "zájmu" STB (neboj, byl jsem na té opačné straně než ty, ale třeba jsme se někdy viděli ve výslechové místnosti, jen jsem netušil, že vyslýchající důstojník jsi ty :D), tak bych ti to možná i sežral (ale asi ne, tak blbej bych snad nebyl :D)
Reagovat
FulnekUltras
Tak sranda to tenkrát každopádně byla. ;-) A dneska kolikrát ještě větší. Akorát že se nezastaví už vůbec před ničím.
Reagovat
FulnekUltras
Teda občas se něco povede, to zas jako jo... ;-)

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/banksyho-olejomalba-simpanzu-v-parlamentu-se-prodala-za-287-milionu-korun
Reagovat
FulnekUltras
Shodou okolností se teď čerstvě objevilo tohle. Dobře zpracováno. Nikdo tehdá nevěděl všechno - každý jen to, co bylo potřeba. ;-)

https://www.televizeseznam.cz/video/tajemno/tajemno-brdy-atomovy-sklad-63978126
Reagovat
Mantra
to jsi měl poslat dopo....
Reagovat
FulnekUltras
čas běží furt ;-)
Reagovat
Mantra
Reagovat
Mantra
no to mě pordž
Reagovat
Mantra
kolik tam je hodin?
Reagovat
Mantra
kolik tam je hodin?
Reagovat
misa
0:37
Reagovat
Jon61
To jsem zvědavý, jestli to Sofia se Selkou dotáhne do třetího setu.
Reagovat
Mantra
7-3 max
Reagovat
misa
jo! Krásné úhly hraje Sofia.
Reagovat
Mantra
Svitka zkušeně zatím
Reagovat
misa
Zajímavé je, že když přijde její táta, tak mluví hlavně rusky a mezi to vloží pár vět v angličtině.
Reagovat
Mantra
asi sponzos
Reagovat
tommr
když žiješ dlouho v cizině tak začneš mateřskej jazyk pomalu zapomínat. A u mladý Keninový ani není jistý jestli všemu co jí řekne rusky rozumí ...
Reagovat
Jon61
Nicole Melichar doma s rodiči v USA mluví česky, má už ale v čestině přízvuk a občas si na některé slovíčko nevzpomene, anglické naskočí v mozku první.
Reagovat
Nenela
Ne tak uplne. Pokud doma mluvi rusky, nema sanci zapomenout. Vlastni zkusenost.
Reagovat
Aussie
Tak to vůbec není. Je to silně individuální. Kupříkladu, támhle, takový já, si češtinu snažím pěstovat, protože píši blogy, vydávám knihy, dělám překlady oběma směry, atp.
Na druhou stranu, když jsem v Austrálii zpočátku dělal tlumočníka, potkal jsem sociální případy, kteří po několika letech češtinu zapomněli, ale angličtinu se nenaučili. Tio je potom smutné§
Reagovat
Mantra
tak jsem tvůj příspěvek přečetl... jestli takhle překládáš, pak bych nechtěl číst tu knihu
Reagovat
Aussie
Zdá se, že nemáš smysl pro humor a absurditu, takže raději nečti.
Reagovat
FulnekUltras
korektorní cmrndalové to nakonec vychytaj ;-)))
Reagovat
Mantra
jak je možný že ty mladý holky mají kouty ve vlasech, Kenin nad kšiltem, Kvitová ad.ad. to zobou nějakej sajrat všechny?
Reagovat
misa
Ale má pěkné bříško!
Reagovat
Mantra
takže chlap! :-D
Reagovat
Mantra
i ten ksicht má jako starej dobrej IgyPop
Reagovat
Jon61
Ale ten vystupuje do půl pasu vyslečený. :)
Reagovat
Mantra
to by měly taky za ty prachy :-)
Reagovat
Mantra
ale to už bych se nedíval
Reagovat
Mantra
mám rád své fantazie
Reagovat
misa
Soňa je s tím věčným kšiltem docela hezká.
Reagovat
Mantra
hmm tak se dívej pozorně, není na ní nic hezkého
Reagovat
Mantra
tedy na Svitce taky nevím co Gael vidí, ale asi dobře pracuje nejen na kurtu
Reagovat
Nenela
Je blond a to staci :-)
Reagovat
Jon61
Z její strany je to touha poznat černého hřebce :) Gaela má ale rád, je to šoumen.
Reagovat
Jon61
Má půvab barmanky, v šeru a po pár panácích je přitažlivá. :)
Reagovat
Mantra
no hele, na je spíš taková máša /máša taky není na živo playmate, btw/
Reagovat
Jon61
Máša Šarapova? Mně ta hláška naskočila, tak jsem ji použil. Kámoš kdysi sbalil v baru holku a když se ráno vedle ní probudil, tak teprve s hrůzou zjistil, co si přivedl. V baru v šeru a s hladinkou v krvi se zdají ženy přitažlivější :)
Reagovat
Mantra
jo, Sarapova
Reagovat
misa
Mám rád její nadhoz při servisu :)
Reagovat
Mantra
ok, tomu rozumím :-D :-D
Reagovat
misa
A hraje pěkně, příští rok top 10.
Reagovat
Jon61
Sice nás ženské za tuto diskuzi budou kárat, ale také se připojím. Ashly kšilt nosí také, ale ona vypadá jako ogar (jak se na Valašsku říká), dovedu si ji představit se skateboardem nebos baseballovou pálkou.
Reagovat
Mantra
jo, je víc chlapcem, to vidíme, potvrzuje to co píšu, ony holky nebudou uplně čisté
Reagovat
Jon61
Ona má otce domorodého Australana, myslím tím původního obyvatele (návez si nevybavím), proto má takové spíše mužské rysy.
Reagovat
Mantra
ale no tak, tady snad můžeme o Aboridžíncích psát svobodně
Reagovat
Jon61
Tohle vyslovit, úplný jazykolam, natož to napsat :) Myslím, že je to podobý případ, když se někteří divili, že je Naomi černá Japonka.
Reagovat
Torn
Myslíš Aboridžince? :D Jako ten nos trochu má, ale jinak si myslím, že prostě Ash je podsaditá. Sice to není prvoplánová šukna, ale je aspoň roztomilá, což se o hráčkách podobné konstituce jako Jabeur říct nedá. Nebo hráčky typu Sabalenka.
Reagovat
Jon61
Ano je vcelku v pohodě, navíc má dobrou povahu, nemá hvězdné manýry, snad jí to vydrží, ale fandit budu Petře.
Reagovat
Mantra
no bylo by to asi jako do plyšového medvídka?
Reagovat
Jon61
Nebyla by spíše obava, že má způsoby kudlanky nábožné a po aktu samečka pozře? :)
Reagovat
Torn
Trochu. :D
Reagovat
Nenela
Petra mela vzdycky kouty, neni to vypadavani vlasu, ale proste tvar cela. Ma spousta zenskych.
Reagovat
Torn
Tohle nejsou kouty, prostě má vyšší čelo, případně prostě jí rostou vlasy dál od čela no. :D I kdyby byla Petra plešatá, je mi to fuk. Podstatná je pro mě její hra a její osobnost. To už tu příště můžeme řešit, která z holek se holí. :D
Reagovat
Mantra
takovej tu byl: co to řešíte, pro mě je důležité hra.....
Reagovat
Mantra
takovej tu byl: co to řešíte, pro mě je důležité hra.....
Reagovat
Torn
Tak řešit už kouty...:D
Reagovat
Mantra
začne, oh my Gott, Svitolina dnes vyhraje v dvou setech
Reagovat
Petur_Fisk
Doufám, že vyhraje Sofia...:)
Reagovat
Mantra
tě zklamu
Reagovat
tommr
je na okruhu nějaká hráčka, která je ještě labilnější než Hercogová? Já si žádnou z hlavy nevybavuju. Dneska v prvním setu dvakrát nedopodávala a v TB za stavu 6:4 doslova zahodila dva setboly. Bertensový stačí jen vracet a čekat až se Hercogová zase vyhodí ...
Reagovat
Petur_Fisk
Smitková?...:)
Reagovat
Jon61
Vzpomínám si na Wimbledon 2014, kde Smitková zahrála nejlépe na Grand Slamech. S Jovanovskou ze Srbska hrála dlouhý zápas, několikrát brečela na židli, ale nakonec vyhrála, pak hladce prohrála s Lucií Šafářovou. Tenkrát to bylo ve Wimbledonu jako mezinárodní mistrovství ČR a Petra měla druhý titul. Z podoby Terezy mne napadlo, jestli kdysi nepotkal její mámu Petr Korda. :)
Reagovat
misa
Dostala od Lucky pěknou nakládačku. 6-0, 6-2.
Reagovat
Jon61
Horší je, že Tereza od té doby víceméně paběrkuje.
Reagovat
Petur_Fisk
JJ. To byla tehdy 57. na okruhu a to jí teď ještě není 25 let. Od Terky i Denisy už nic bohužel neočekávám (u Denisy jsou to ale důvody zdravotní).
Reagovat
Jon61
Denisa měla smůlu, přitom dokázala porazit Halep a Kerber, zdravotní potíže ji ale srážely.
Reagovat
Mantra
jj, ona je celej Korda :-D taky jsem si to říkal. Jinak Polona mě naštvala, ten set měla dát, na truc vyhrála druhej, aby to poslal kamsi - :-)
Reagovat
Mantra
jj, ona je celej Korda :-D taky jsem si to říkal. Jinak Polona mě naštvala, ten set měla dát, na truc vyhrála druhej, aby to poslal kamsi - :-)
Reagovat
Jon61
Polona mne také naštvala, je to reklama na tetovací salon a posilovnu, ale na to jak je vysoká se pohybuje po kurtu elegantně.
Reagovat
Petur_Fisk
Až nastane za pár desítek let čas, tak doufám, že se někde zakecá...:)
Reagovat
Torn
Polona je atletka, příjde mi, že o umí hrát pestrý tenis, ale bohužel je herně dost labilní a není schopná hrát konstantně ani jeden zápas.
Reagovat
George_Renel
Teď oplatit další porážku a pak to dotáhnout až do konce.
Reagovat
tommr
škoda, že nepostoupila ta Čínanka. S ní by to měla Petra o dost snadnější než s Bartyovou ...
Reagovat
Mantra
ona jí vystřílí jak růže, Barty má už jen auru, na tu ale Kvitka nehledí, jako vážně, tady Kvitovka tak pro mě na 88%
Reagovat
Petur_Fisk
Bylo by to pěkné, ale Ash je buldok, který když se zakousne, tak nevidí a neslyší. Vidím to 50 na 50.
Reagovat
Torn
Až tak nacistický odhad? :D
Reagovat
tommr
až na to malý zaváhání v úvodu druhýho setu hrála dneska Petra velice dobře a soupeřku jasně přehrála. Lepší byla zejména na podání a byla taky výrazně aktivnější. Od Bencicový jsem čekal vzhledem k tomu, že ještě bojuje o TM trochu víc ...
Petra si dnešní výhrou posichrovala letošní TM což je vzhledem ke zdravotním potížím, který jí letos pronásledovaly velkej úspěch ...
Reagovat
Petur_Fisk
Je to už opravdu 100 procentní...?
Reagovat
tommr
já to vidím na 99,99% a jsem úplně bez starostí. Stoprocentní to ale bude teprve až to oficiálně oznámí WTA ... :)
Reagovat
Petur_Fisk
Mně se to nechtělo počítat (vzhledem ke zbývajícím turnajům).
Reagovat
Ondřej.Jirásek
podle ČTK, je to i v článku, to bude 100%, pokud Petra vyhraje i ČF.
Reagovat
tommr
pokud by dneska ještě prohrály Bertensová a Svitolina tak by už možná mohla Petra slavit dnes v noci ... :)
Reagovat
com
to zas budu muset jednou za rok fandit Bartyovce, hnus :D
Reagovat
Jon61
Znal jsem jednoho chlapa, který vždy fandil proti našim hráčům s jedinou výjimkou, když jsme hráli se Sovětským svazem, to fandil našim. Pak ho přejelo na přechodu auto VB (pro mladší ročníky VB - Veřejná bezpečnost, komunistická policie).
Reagovat
Petur_Fisk
Z toho určitě plyne nějaké poučení...:)
Reagovat
com
a pointa zni - nedivej se na tenis, nebo to neprezijes
Reagovat
tommr
a byla to náhoda nebo úmysl? :)
Reagovat
Jon61
Náhoda. Největší paradox byl, že šel sice z hospody, ale střízlivý, hrál tam taroky. Nevím, jestli esenbáky potrestali. Život přináší různé situace.
Reagovat
turista
A ještě existovala PSVB, takzvaní péesvébáci. V neděli odpoledne např.pomáhali řídit dopravu, když lidi jeli z chalup domů.
Reagovat
blixa
Ano, Pomocná stráž Veřejné bezpečnosti. Také se mezi nimi vyskytovali prvotřídní udavači :D A ty si dělal co, jen tu dopravu nebo ti svěřovali i složitější úkoly ? ;-)
Reagovat
PetaM
Letos už po 4. Trochu neumíš počítat. No ale co se vlastně divím.
Reagovat
lvicek
Takze se ukazuje, ze Karoline tu jednicku moc neprejes, co?
Reagovat
aape
Dnes Petra bez větších problémů, gratulace,
doufejme, že v podobném stylu přejede i Barty..
Reagovat
Petur_Fisk
Barty ještě nevyhrála, ale je to pravděpodobné. Byla by u ní zajímavá statistika, kolik vyhrála "tříseťáků"...Kromě Williamsek se zdá, že má nejlepší "hlavu".
Reagovat
Fransoas
Je to vítězství ve dvou setech.Trochu bude moci Petra ušetřit energii do dalšího souboje,kterým může být Barty nebo domácí hráčka.Gratulace k postupu.
Reagovat
Fandina
Petra hrála v pohodě a s přehledem. Hezký mač.
Reagovat
d@ve
Super Peťo, pojď pro další titul! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist