Kvitová zvládla derby s Allertovou, postupuje ještě Kristýna Plíšková. Strýcová, Bouzková a Siniaková dohrály

27. 8. 2019, 18:34
Aktuality 102
US OPEN - Petra Kvitová vstoupila do letošního US Open vítězstvím nad krajankou a kvalifikantkou Denisou Allertovou. Vstup do turnaje zvládla i Kristýna Plíšková, která si poradila s divokou kartou Diane Parryovou. Neuspěly naopak Barbora Strýcová, Marie Bouzková ani Kateřina Siniaková. Nasazená Strýcová překvapivě nestačila na Aljonu Bolšovovou, Bouzková zahodila jasné vedení proti Ajle Tomljanovičové a Siniaková prohrála s trápící se Soranou Cirsteaovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová měla na začátku roku fantastickou formu, a dokonce měla na dosah post světové jedničky. Devětadvacetiletou finalistku letošního Australian Open však zastavilo nepříjemné zranění levého předloktí, které dvojnásobná wimbledonská šampionka stále léčí a odborníci si s ním neví rady.

Nepříjemné zdravotní potíže si přivodila při tréninku na French Open. Antukový grandslam musela levoruká Češka vynechat a kvůli přetrvávajícím problémům za poslední tři měsíce odehrála jen tři turnaje.

Ve Flushing Meadows, kde je jejím maximem čtvrtfinále z let 2015 a 2017, začala Kvitová úspěšně. V úvodním zápase si v premiérovém souboji poradila 6-2 6-4 s kvalifikantkou a krajankou Denisou Allertovou.

Kvitová v prvním utkání po dvou týdnech působila nerozehraně, často chybovala, ale naštěstí pro ni dělala její krajanka ještě více chyb. Nasazená a světová šestka si suverénně hájila servis, jediné zaváhání předvedla ve druhé sadě, v níž dovolila Allertové srovnat skóre na 4-4, následující dvě hry nicméně patřily slavnější z obou českých hráček. V zápase využila jen 4 z 12 brejkbolů.

"První set mi hodně pomohl. Vím, že Denisa umí hrát velmi dobře. Snažila jsem se ji dostávat pod tlak při jejím servisu a vyšlo to," řekla Kvitová, která vylepšila svou bilanci s krajankami na 46-10 a udržela si proti nim stoprocentní úspěšnost na grandslamech.

"Nešetřila jsem se v ničem. Hlava byla v pohodě a fyzicky to taky jde. Teď nevím, co ruka udělá během následujících hodin, ale zatím všechno drží," řekla.

"Přímky a razantní údery Petry k základní čáře bylo nesmírně těžké chytat. Někdy jsem to zvládala a výměny byly chvilkami slušné. Škoda je trošku druhého setu, ale bylo to těžké, nedala mi ani moc šancí. Sice to nevyšlo, ale s výkonem můžu být relativně spokojená. Mohlo to být lepší, ale i daleko horší," řekla Allertová.

O vyrovnání loňského výsledku si Kvitová zahraje s Andreou Petkovicovou. S o dva roky starší německou tenistkou má vyrovnanou bilanci a střetne se s ní již pojedenácté.

Marie Bouzková si letos připsala první grandslamové vítězství v hlavní soutěži, vybojovala debut v elitní stovce žebříčku WTA a nedávno zazářila na prestižní generálce v Torontu, když v semifinále sebrala set Sereně Williamsové.

Na oblíbeném US Open, kde v roce 2014 vyhrála juniorku, ale další úspěch nepřidala. Jednadvacetiletá Češka totiž ztratila téměř vyhraný zápas. Proti chybující Ajle Tomljanovičové vedla už 6-1 5-2 a vypadalo to na hladký postup. Jenže česká favoritka jako kdyby znervózněla.

Tomljanovičová našla rytmus, ubrala na počtu nevynucených chyb a Bouzková si najednou se soupeřkou nevěděla rady. V následujícím průběhu zápasu uhrála jediný game a prohrála 6-1 5-7 1-6.

"Ona se na to mohla vyprdnout, když už to bylo 6-1 a 5-2, ale spíš se víc nakopla a asi si to zasloužila. Já se na kurtu cítila hodně dobře, měly jsme dobré výměny a moc jsem nekazila, ale ona pak začala hrát víc aktivněji, trefovala lajny," komentovala Bouzková.

Kristýna Plíšková neprožívá povedenou sezonu. Letos se na okruhu WTA podívala jen jednou do semifinále a nepříznivý vývoj letošního roku se snaží změnit na právě probíhajícím US Open, kde začala povinnou výhrou 6-4 6-3 nad divokou kartou Diane Parryovou z Francie.

Plíšková dnes dominovala na podání. K postupu si pomohla 12 esy, na servisu dohromady ztratila pouhých 10 fiftýnů a jediný brejkbol odvrátila. Soupeřce dokázala podání sebrat třikrát.

"Konečně se mi podařilo využít dobrý los. Ona je ještě nevyhraná. Dělala lehké chyby, jeden dva gamy v setu mi úplně darovala, což dost pomohlo," řekla Plíšková. Pod umělým osvětlením využila i rychlejšího kurtu. "Povrch mi přišel extrémně rychlý. Kdo dal první ránu nebo trefil servis, tak byl konec výměny," řekla.

O vyrovnání svého grandslamového maxima a premiérové třetí kolo ve Flushing Meadows bude Plíšková ve čtvrtek usilovat proti nasazené Belgičance Elise Mertensové, s níž jediný dosavadní souboj letos v Dauhá prohrála.

"Vyhrát můžu. Potkala jsem se s ní jednou, těsně jsem prohrála. Je šikovná, hodně toho vrátí, moc míčů zadarmo nedá. Bude to těžký," řekla Plíšková.

Kateřina Siniaková od osmifinále French Open stále hledá formu. Na poslední generálce v Bronxu sice došla až do semifinále, jenže zlepšenou formu nepotvrdila a v prvním kole US Open nestačila 5-7 2-6 na trápící se Soranu Cirsteaovou, s níž prohrála i potřetí.

Výkon Siniakové byl jako na houpačce. V úvodní sadě zvládla otočit stav 1-4, ale set v desáté hře nedopodávala a poté už uhrála jen dva gamy.

Barbora Strýcová ve Wimbledonu prožila životní turnaj, když si ve 33 letech zahrála své premiérové grandslamové semifinále a ve čtyřhře vybojovala první grandslamový titul. Jenže od té doby se plzeňská rodačka ve dvouhře trápí.

Na amerických betonech vyhrála jen jeden z pěti zápasů. Poslední neúspěch zaznamenala dnes na US Open, kde skončila hned v prvním kole na raketě Aljony Bolšovové.

Se soupeřkou, která uzavírá elitní stovku žebříčku WTA, v úvodním dějství čtyřikrát ztratila servis. Poté sice stav utkání srovnala, když zdravotně indisponované Španělce nadělila "kanára", nicméně Bolšovové, jež hraje hlavní soutěž US Open poprvé, poté zabraly prášky a nasazenou Češku v rozhodujícím setu jasně přehrála a zvítězila 6-3 0-6 6-1.

Strýcové se proti rodačce z Moldávie, která reprezentuje Španělsko od roku 2013, v úvodu nedařilo. "Byl to hrozně zvláštní zápas. Ze začátku jsem hrála hrozně a ona diktovala hru," řekla Strýcová. Ve druhé sadě ale nadělila soupeřce 'kanára'. "Postoupila jsem si víc do kurtu a hrála jsem míče dříve po odskoku."

V půlce druhého setu si soupeřka nechala zatejpovat kotník. Od třetího setu ale hrála bez omezení a Strýcová v rozhodující sadě rychle prohrávala 0-3. "Ve třetím setu pracují nervy a nechala jsem si to utéct. Ona do toho chodila a všechno jí tam padalo. Bylo to blbý zápas," řekla třiatřicetiletá plzeňská rodačka.

Ošetření Bolsovové označila za zvláštní. "Dělá, že nemůže chodit a třetí set hraje normálně. Pravidla to umožňují a využila to maximálně," řekla Strýcová..

Místo očekávaného českého derby mezi Siniakovou a Strýcovou tak dojde na souboj Cirsteaové s Bolšovovou. Do druhého kola z devíti českých zástupkyň postoupily jen čtyři. V pondělí do turnaje úspěšně vstoupily Karolína Plíšková a Karolína Muchová.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57,238.700 dolarů
úterní výsledky (27. 8. 2019)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kvitová (6-ČR) - Allertová (ČR) 6-2 6-4
Kr. Plíšková (ČR) - Parryová (Fr.) 6-4 6-3
Bolšovová (Šp.) - Strýcová (31-ČR) 6-3 0-6 6-1
Tomljanovičová (Austr.) - Bouzková (ČR) 1-6 7-5 6-1
Cirsteaová (Rum.) - Siniaková (ČR) 7-5 6-2
Ósakaová (1-Jap.) - Blinkovová (Rus.) 6-4 6-7(5) 6-2
Halepová (4-Rum.) - Gibbsová (USA) 6-3 3-6 6-2
Bertensová (7-Niz.) - Badosaová (Šp.) 6-4 6-2
Sabalenková (9-Běl.) - Azarenková (Běl.) 3-6 6-3 6-4
Kalinská (Rus.) - Stephensová (11-USA) 6-3 6-4
Bencicová (13-Švýc.) - Minellaová (Luc.) 6-3 6-2
Andreescuová (15-Kan.) - Volynetsová (USA) 6-2 6-4
Wozniacká (19-Dán.) - Yafan Wang (Čína) 1-6 7-5 6-3
Kontaveitová (21-Est.) - Sorribesová (Šp.) 6-1 6-1
Vekičová (23-Chorv.) - Hogenkampová (Niz.) 7-6(4) 6-3
Riskeová (USA) - Muguruzaová (24-Šp.) 2-6 6-1 6-3
Mertensová (25-Belg.) - Teichmannová (Švýc.) 6-2 6-2
Görgesová (26-Něm.) - Vichljancevová (Rus.) 1-6 6-1 7-6(1)
Babosová (Maď.) - Suárezová (28-Šp.) 6-2 / skreč
Di Lorenzová (USA) - Kuděrmětovová (Rus.) 7-6(4) 6-2
Cornetová (Fr.) - Pegulaová (USA) 6-2 6-3
Ostapenková (Lot.) - Kruničová (Srb.) 6-3 7-6(7)
Petkovicová (Něm.) - Buzarnescuová (Rum.) 6-3 6-4
Linetteová (Pol.) - Sharmaová (Austr.) 6-3 6-4
Flipkensová (Belg.) - Xiyu Wang (Čína) 3-6 6-2 6-2
Kanepiová (Est.) - Mariaová (Něm.) 5-7 7-6(4) 6-3
Pavljučenkovová (Rus.) - Parmentierová (Fr.) 6-1 7-6(2)
Collinsová (USA) - Hercogová (Slovin.) 6-3 4-6 6-4
Townsendová (USA) - Kozlovová (Ukr.) 3-6 6-3 6-2
Gauffová (USA) - Potapovová (Rus.) 3-6 6-2 6-4
Ahnová (USA) - Kuzněcovová (Rus.) 7-5 6-2
Putincevová (Kaz.) - Brengleová (USA) 6-3 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

102
Přidat komentář
EllNino
No po čtyřech vydařených GS, kdy jsme měli početný zástup holek ve 3. kole i ve 4. kole a dál, přišel trochu hluchý turnaj, 'jen' 4 hráčky z 9 (ze 4 možných kvůli losu)

Na ten poměrně schůdný los je to fakt škoda, hlavně Marušky a Báry, která dá kanára a pak stejně dostane 6:1 jako v Brnxu ...

Je to tak, že jsme namlsaní, poslední GS turnaje se našim holkám opravdu povedly, ale nejde to takhle vždycky no, nedá se nic dělat ... navíc jsou ještě čtyři holky ve hře, z toho ty dvě nejlépe postavené, což je pozivitní, protože mají největší šanci jít dál ... a třeba ještě překvapí Týna a Muška, i když to budou mít těžké ...
Reagovat
EllNino
*ze 7 možných kvůli losu
Reagovat
tommr
největší zklamání je vypadnutí Katky Siniakový, která si to zavinila jen a jen sama. Marie měla trochu smůlu na to, že se Tomljanovicová v průběhu zápasu rozjela k fantastickýmu výkonu, kterej asi jen tak nezopakuje a Bára už zjevně v singlu nestačí fyzicky ...
Reagovat
Torn
Jsem jediný, kdo má v náhledu na zápas Kristýny fotku Karolíny?:D
Reagovat
Fandina
Také vidím Káju a je tam i napsaná, Tynda je uvnitř napsaná s Kr., jenže Kája s Parry nehrála.
Reagovat
Grape
https://www.idnes.cz/sport/tenis/marie-bouzkova-us-open-rozhovor-porazka-stastna-zena.A190828_052703_tenis_dm
Sympatické... :-)
Reagovat
Torn
Maruška je opravdu dobrá v tom, jak je pozitivní. Je to asi i povahou, ale možná i tím, jak dlouhodobě funguje mimo ČR. Přece jenom v USA jsou lidí pozitivnější a mají až to přehnané sebevědomí, možná si Maruška vzala z ČR USA to nejlepší. Mám z ní radost, škoda, že nepostoupila, doufám, že v Asiii nějaký výsledek urve. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Amatérský hráč na profesionálním okruhu se nemilosrdně řítí do finále ve zlaté éře tenisu, kdy next generation vytírá zrak všem divákům už v prvním kole a jen potvrzují v jaké fantastické tenisové éře teď žijeme. Díky bohu za tu skvělou konkurenci vůči B3, Thiema, Chačanova, a Félixe s Alexandrem pochopitelně...

...Kyrgios si v prvním kole dal tréningový mač s domácím plajerem Stívem.,.. naštěstí, neboť tréning se fakt hodí...a není to - tak nějak obecně špatný nápad... - aby se mohlo aspoň trochu hrát s profesionály...Karlička není zdravotně vpořádku, takže Nick je bez sparing partnerky na tréning...určitě ho to vzalo a svůj žal zapíjí s kámošema v barech...

Otázka jen zní, kolik Kyrgios nasbírá na USO Warningů...:D) Asi zatím nejzajímavější prvek USO.

Jinak ATP řádí:D)

Kolik je už venku hráčů z top10? po prvním kole?
Reagovat
Elip13
4 jsou venku.
Khachanov, Tsitsipas, Thiem a Bautista. :))
Reagovat
paddy
Takže vlastně 4 ze 7, když nepočítáme Big3, aby to bylo objektivnější :)
Reagovat
Vlk-v-trave
A to ve druhem kole ceka Zvereva peklo....s Frantou to bude dost narocny zapas, podle mne ho neda.

Fedex vypada dost unavene...aby ho uz nevyradil Dzumhur....kdo vi jestli se nam nesesype Samuraj...
Nejvic musi byt ale spokojeny turista s tim Millmanem... ten primo Nadala drtil, mel ten Mallorcan vubec stesti, ze to prvni kolo prezil:) To bylo tak tak, vylozene tricky souper...:)
Reagovat
paddy
Zverev prohraje s Nadalem
Reagovat
com
Strycova, Siniakova i Bouzkova = fakt lemry.. Jedina Kristyna to zvladla a to sem ji veril nejmin :D
Reagovat
Jon61
Kateřina otočí první set a pak ho nedopodává. Holky mne zklamaly. Kristýna hrála lépe než Karolína, především skvěle podávala, 12 es a čelila jedinému brejbolu.
Reagovat
paddy
Kristýnu všichni podceňují, byla favoritkou, takže povinný postup

Je to jediná Česka, která momentálně dokáže porazit Karolínu. Sesterské finále je stále ve hře.
Reagovat
Cico93
Azarenka dnes opäť nezvládla nádejne rozohraný zápas. Už po x-ty krát v tomto roku. O to väčšia Škoda, pretože v ďalších kolách bol pavúk celkom otvorený...
Reagovat
smazaný uživatel
Slyšet její pohodové zhodnocení zbytečně prohraného zápasu, to je krása. Super přístup k fanouškům.
Fandím dál!
Reagovat
jirkaS
jj, neuvěřitelný sluníčko
Reagovat
Frick
S timhle losem určitě.
Reagovat
Dobry-den
Hmm, Bára to taky zpackala, takže nakonec jen 4 Češky a 0 Čechů ve 2. kole. To je zklamání pro tenisovou velmoc. Blamáž! Ostuda! Hamba!
Reagovat
Mac
jaka velmoc, je jich tam vskutku jak psu, ale jenom paberkuji....
Reagovat
paddy
Zničil ji úspěch ve Wimbledonu, média jsou jí plná, rozhovory atp.
Po Wmb 0/3 v MD, sezóně uděláme pápáá
Reagovat
tommr
Bára má ještě naštěstí debla ve kterým může ještě nějakej čas vyhrávat. V singlu už je asi vyřízená ...
Reagovat
lukassb
Tak Bara bohuzel taky venku. Videl jsem treti set od stavu 2:0 a souperce tam napadalo absolutne vsechno.
Reagovat
lars
2:0
Reagovat
tommr
budu se opakovat, ale Katka opravdu není normální. Za dnešní odfláknutej zápas by měla dostat mastnou pokutu a možná že by jí pak konečně došlo, že takhle to dál nejde. Její chování na kurtu je nejen čím dál tím nechutnější, ale hlavně jí to škodí herně ...
Reagovat
Dobry-den
Kristýna nenápadně postupuje, gratulka.

Katka znovu excelovala, rovněž gratulka. -__-
Reagovat
fujtajblick
každému po zásluze
Reagovat
SpacialRecognition
Tak se Kateřina provztekala k prohře. Gratuluji.
Reagovat
Jon61
Kristýna hraje lépe než karolína, na servisu je nekompromisní. katce utekl začátek, ale už srovnala.
Reagovat
Fandina
Vašek Pospíšil vede s brejkem v pátém setu nad Kačanovem. Kača mi připadá nějaký unavený, tak doufám, že to Vaša dotahne. Že by druhá míza? Vašku pojď!!!!!!!!!!
Reagovat
fujtajblick
a Denis si maže Felixe na chleba
Reagovat
Fandina
To jo, už jsem to málem zakřikla. Nakonec, je to taaaaaaaaaaaaam!!!
Reagovat
dadaft
Potapova neudržela brutální level z prvního setu, to co bývaly nekompromisní rány, jsou teď sítě nebo auty.............. ale je fakt, že takový level byl těžko představitelný po celý zápas a navíc Gauffová je fakt dobrá,,,,,,,,,,,,,,,,,,

poznámka na okraj - myslím, že se letos posuzují UE moc přísně.
Reagovat
fujtajblick
uvidíme, kdo udrží nervy na uzdě.. je to především o chybách soupeře
Reagovat
dadaft
po ošetření se Potapova zase zvedla

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, teď je to zcela nekompromisní palba!
Reagovat
dadaft
masakrózní mač s frenetickým publikem.

tlak na Gauffovou je a hlavně bude enormní, dá se to vůbec v patnácti přežít bez úhony?
Reagovat
dadaft
to si dělají srandu???????
místo třetího setu kecy ve studiu??????????????????
Reagovat
dadaft
tak to je síla, Nadal se bude ještě 20 minut hrabat v koulích v šatně, pak rozehrávka,,,,,,,,,,,,,,, ale na ES jsou z něho pokakaní už teď a vypli super zápas žen.
HNUS
Reagovat
Dobry-den
SEXISMUS
Reagovat
dadaft
kdyby aspoň přesunuli rozhodující set na ES2, zrovna tam skončil zápas,,,,,,,, ale ne, dají tam Shapovalova, který bude hrát ještě 3 hodiny...
Reagovat
Aussie
Tady v Austrálii máme americký přenos, mají tak ve studiu mj. Evertku a MacKenroa a ti kafrají a kafrají a kafrají. Musí si přece zasloužit své peníze, ne? Že tam někde někdo hraje tenis, což oni už nedokáží, to je nezajímá, jenom vypadat moudrý...!
Reagovat
paddy
V Německu zas bude Boris
Reagovat
Frick
A moč taky neudržela!

#j4R
Reagovat
Esgalnor
Pohled na Marušku v posledním setu byl depresivní, poté, co ztratila podání v úvodním gameu vypadala neuvěřitelně smutně a odevzdaně. Škoda, ta výhra byla blízko. Tak snad si z toho vezme jen to nejlepší a na dalších turnajích se vrátí zase ve formě.
Reagovat
marsden
Skoda, taky nemusela na ni prijit perioda u konce zapasu;( skoda, kapka krve v kalhotkach a je po zapase:(
Reagovat
Dobry-den
Ajla si Marušku pěkně povodila.

Nejdřív ji nechala jít do vedení 6:1 5:2, aby ji uspala vidinou hladké výhry, a pak teprve začala sama hrát pořádný tenis, až nakonec Marušku přejela jak parní válec. Ta už pak v závěru úplně odpadla...

Překvapení se tedy nekoná, ale zároveň je to smutná vizitka, že když se soupeřka sama nevyhází, tak nemá Maruška vůbec co nabídnout. :-(

Místo hladké výhry 6:1 6:2 a chválení úžasného výkonu Marušky je tu krutá srážka s realitou...

Ale Maruška i po hořké prohře byla moc milá u sítě, fakt neskutečný zlatíčko. :-)

Snad se bude dál zlepšovat. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Hmm, za stavu 40:15 v posledním gamu se mně zasekl stream, takže jsem závěr neviděla. Ale to na věci nic nemění.
Reagovat
SpacialRecognition
Tomljanovič není žádná mentálně silná hráčka - Marie to prostě neustála v hlavě.
Reagovat
Jon61
Nejen v hlavě, ale fyzicky odpadla, její tenis založený na obraně je náročný.
Reagovat
horska.kraslice
Tož kanár nebude.
Reagovat
Jon61
Ale je to marný boj, Alja teď dokazuje, že také něco umí.
Reagovat
Jon61
V prvním setu a ve do druhém do stavu 5:2 jsme se namlsali, teď přichází hořká realita.
Reagovat
Jon61
Nevidím tzo růžově, Marušku každý míček stojí velkou námahu, australská naplavenina má zřejmě více sil, přestala tolik kazit, Maruška je pasivnější.
Reagovat
SpacialRecognition
bouzkové.
Reagovat
EllNino
prostě začala Ajla hrát a ukazuje se, kdo je veskutečnosti lepší hráčkou ..
Reagovat
SpacialRecognition
Tomljanovič je známá labilka která promrhává vedení prakticky furt, takovéhle obraty ani proti horším hráčkám nejsou normální.
Reagovat
EllNino
Fyzicky i psychicky hotová, bude ráda, když uhraje gem teď
Reagovat
Fandina
Oblečení Nike a Adidasu pro US Open se mi líbí. Sice jsem neviděla všechno, nevím, co měla včera Serena a Márie, ale kolekce co jsem viděla na Petře, Halep v tmavém provedení nebo to co má teď Wang v kombinaci s bílou je zajímavé a povedlo se. I to co mají v tomhle provedení kluci není špatné. A zajímavá byla i Osaka s trochu jiným typem od Nike. Adidas je také zajímavý se zelenkavým oblečením a k tomu zelenočerná sukynka s potištěným vzorem. To co má na sobě Caro Wozniacki je také hezké, i variace u kluků. A také se mi moc líbilo oblečení Káji od Fily.

A ještě je zajímavé oblečení co má na sobě Gauff a Escobedo, šatičky a kraťasy v zeleném vzorovaném potisku s kombinací červené čelenky u dámy a červeného trika u pána. Takové jednoduché. A přitom zajímavé :-).
Reagovat
jirkaS
co jsem včera pochytil, Osaka outfit ala "Serena"
Pavljučenková pěkný "eighties" styl ;-) (něco jako Sabatini)
Reagovat
dadaft
teenagerská řezačka bez bázně a hany.
obzvlášť Potapova do toho řeže brutálně,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Vlk-v-trave
A zaslouženě bere první set.
Reagovat
dadaft
sapristi !!!
Reagovat
George_Renel
Přišel jakýsi kolaps. Snad se do 3. setu vzpamatuje.
Reagovat
vendulkabendulka
Co se stalo, že Marie ve druhém odešla? (nemám se kde koukat)
Reagovat
EllNino
no, spíš Ajla přestala chybovat a Maruška si myslela, že se to už nějak vyhraje samo
Reagovat
Dobry-den
Ajla se přestala vyhazovat a Maruška najednou vůbec neví, co má hrát.
Reagovat
Jon61
V 1.setu a do stavu 2:5 ze tří míčků dala mimo kurt nobo do sítě, teď tolik nekazí a Maruška s taktikou udržet míček ve hře, až soupeřka udělá chybu, už nestačí.
Reagovat
dadaft
ajaj, 6:1 5:2 vypadalo skvěle............. jenže už je 5:5 :((
Reagovat
EllNino
Maruška se zalekla a Ajla teď nezkazí míč ... ale bez aktivní hry se vyhrát nedá, bohužel, zalezla do ulity
Reagovat
Blondie
Pojď, Maruško, rebreak! :-)
Reagovat
Blondie
Napila se z kouzelné bandasky. Tak snad!
Reagovat
Fandina
Z mých lidiček mi v prvním kole udělali radost Rogiii, Gríšánek a Bustička. Ríšan dneska skončil a včera oba naši kluci. Ach jo. A naše hočiny zatím super a doufám, že Maruška to dotahne a pak jsem zvědavá na Katku a Báru. Držím palce holky. A ještě jsem adoptovala Alexandrovou, takže super, postoupila přes Sam a to je tak všechno, co mě potěšilo, protože moje Garcia včera prohrála a teď sice držím palce Caro W., ale jak to bude nevím, první set s Wang projela, ve druhém to bylo lepší a ve třetím je to 1:1.
Reagovat
dadaft
mimochodem -- Simona dost ubrala na hlasovém projevu, jedno dobu to bylo až hrůzostrašné,,,,,,,,,,,,,, má u mě plus.
Reagovat
dadaft
ve druhém už to nejde tak snadno, i když v tom něco doběhnout je Maruška pořád neskutečná...
Reagovat
SpacialRecognition
Hrát proti někomu jako Marie, asi bych už rozmlátil raketu někde. Musí být strašně frustrující proti tomu hrát.
Reagovat
dadaft
,,,,,,,, a Maruška jede jako motorová pila zatím ,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
snad to vydrží, Ajla je momentálně daleko za svými kvalitami, jedna chyba za druhou ... ale Maruška už tam vystřihla několi super prohozů a winnerů ... a hlavně běhá tak, že je z toho Ajla celkem zoufalá
Reagovat
dadaft
jj, s úrovní zápasu na Armstrongu to nejde srovnat, porazit takovou Ajlu jaká momentálně je, je povinnost.
doufám, že to bude bez nervů ve dvou...
Reagovat
EllNino
Zatím se zdá, že forma z Toronta vydržela ... parádní tenis předvádí :)
Reagovat
George_Renel
Skoro lepší než v Torontu.
Reagovat
dadaft
začíná to vypadat, že letošní ženská část USO bude parádní --- nejen Martincová předvedla skvělý výkon, takových hráček je zatím dost, třeba teď Gibbsová s Halepovou, to je skvělá řežba...............
Reagovat
Michaelus
přesně, moc pěkný zápas
Reagovat
dadaft
teď už začíná Simona dominovat
Reagovat
Fandina
Maruška s Tomljanovic na place a na Eurosportplayeru a zatím dobré, 2:0. Pojď!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Opět se probouzí na GS, ale tentokrát to bylo za 5 minut dvanáct, Maria měla 7:5 5:3 a servis a na něm 3 měčboly ...
Reagovat
EllNino
https://www.idnes.cz/sport/tenis/tereza-martincova-rozhovor-us-open.A190827_172444_tenis_ten

Škoda, že není aspoň na 70. místě, je to velká sympaťanda a má to v hlavě srovnaný, možná až moc, až moc o tom všem přemýšlí ...
Reagovat
com
tak nekdo premysli az moc, nekdo nepremysli vubec ze :D
Reagovat
vendulkabendulka
Hezký rozhovor.
Reagovat
Torn
Moc přemýšlí? To si vyčetl z tohodle rozhovoru? Dělá to, co musí každá hráčka v její situaci, trochu kalkulovat, jinak by mohla ten tenis hodit na hřebík. Jinak sympatická je a určitě by si tu stovku zasloužila.
Reagovat
EllNino
Moc přemýšlí celkově ... o svojí hře a tak, potom si málo věří ... nikde jsem nepsal, že jsem to vyčetl z tohoto rozhovoru ;)
Reagovat
Patik
Spoiler Allert - Kvitova in 2nd Round..
Reagovat
Blondie
Ahoj lidi, já dala přednost setkání s kamarádkou - moc prosím, nemáte někdo link na záznam Petina utkání? Děkuju, byla bych velmi vděčná :-)
Reagovat
rybicka
Bohužel, bylo těch zápasů tolik, že všechno mažu :-(
Reagovat
Fandina
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=885085
Reagovat
EllNino
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=885085
Reagovat
rybicka
Na zasekávání prošlého zápasu, doporučuji příliš nezasahovat do přehrávání a nechat tomu trochu čas, i když třeba nepřehrává. Max kliknout na posuvník, ale nejvíc ta trpělivost. Držím palce :-)
Reagovat
Blondie
Fandino a EllNino, jste nejlepší, děkuju!
Rybičko, díky za snahu :-)
Reagovat
EllNino
Byla zahřívačka ... 2. kolo bude dost těžší, mám ještě pořád v blahé paměti ten zápas z loňského AO, Petko se na Petru umí doela dost vytáhnouta Petra s ní nikdy nehraje moc pěkný tenis ...

Ale já jsem rád, že vůbec hraje, uvidíme, jak se bude jevit ruka :)

Denda podle očekávání neměla moc nárok, ale už samotná vyhraná kvalda je úspěch, snad vydrží zdraví :) Něo podobného jako včera Terka
Reagovat
kada.tom
a Muguruza-Blanco zas venku po 1. kole :-)
Reagovat
tommr
to už dávno není nějaký překvapení ...
Reagovat
tommr
očekávanej průběh i výsledek. Petra byla jasně lepší, ale měla mizernou produktivitu při BP. Denisa začala kousat až v samotným závěru kdy už byl výsledek víceméně danej ...
Z dalšího kola nejspíš proti nepříjemný Petkovicový mám vzhledem k nerozehranosti Petry docela obavy ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist