Kvitovou nezastavila Garciaová ani déšť. O první semifinále v Miami se utká s Bartyovou

25. 3. 2019, 18:31
Aktuality 98
WTA MIAMI - Petra Kvitová si v Miami poradila v deštěm přerušeném utkání bez ztráty podání s Francouzkou Caroline Garciaovou a postupem do čtvrtfinále vyrovnala své maximum z roku 2014. O první floridské semifinále si česká hráčka bojující o post světové jedničky zahraje letos už potřetí s Australankou Ashleigh Bartyovou.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová, jež si letos zahrála už tři finále včetně Australian Open a v Sydney vyválčila titul, na svém nepříliš oblíbeném turnaji v Miami zatím úspěšně útočí na premiérový posun do čela světového žebříčku.

Devětadvacetiletá Češka po výhrách nad Řekyní Mariou Sakkariovou a Chorvatkou Donnou Vekičovou zvládla i souboj s nebezpečnou Caroline Garciaovou. O tři a půl roku mladší Francouzku porazila bez ztráty podání 6-3 6-3 a ve vzájemné bilanci se tak ujala vedení 4-3.

Zápas začala Kvitová brejkem a okamžitě převzala otěže nad jeho vývojem. Ve čtvrtém gamu zlikvidovala brejkbol a ve zbytku utkání už byla na servisu suverénní. Hladký průběh narušilo až počasí, neboť za stavu 6-3 a 5-2 začalo pršet a tenistky musely na hodinu a tři čtvrtě do šaten.

I když pak Kvitová po návratu na kurt prohrála pět výměn v řadě, výrazné komplikace nepřipustila a duel při svém podání ukončila. K výhře si pomáhala pestrou škálou úderů - k říznému forhendu i bekhendu přidala povedené prohozy, přesný lob a dobrým pohybem donutila Francouzku i chybovat.

"Jsem ráda, že jsem zápas dokázala ukončit tak brzy, protože nikdy nevíte, co se po tak dlouhé pauze může stát. Je těžké zůstat koncentrovaná," řekla Kvitová na kurtu a prozradila, že pauzu využila k odpočinku. "Dala jsem si šlofíka," přiznala.



Druhá hráčka žebříčku Kvitová má šanci stát se po turnaji poprvé světovou jedničkou. Do čela žebříčku WTA se posune s jistotou v případě, že získá titul. Stačit jí může i postup do finále, pokud v něm nenarazí na Simonu Halepovou. 

"Jsem pořád tady a bojuju. Uvidíme, co přinese budoucnost," řekla Kvitová v Miami a zároveň dodala: "Já jsem už dosáhla velkých věcí dřív i teď při návratu. Jsem opravdu se vším spokojená."

Přitom až dosud floridské vlhké a dusné podmínky české tenistce a jejímu astma dělaly problémy. Z devíti startů se jen dvakrát dostala alespoň přes třetí kolo a pouze v roce 2014 si zahrála čtvrtfinále. Letos se však turnaj přesunul z Key Biscayne do areálu klubu NFL Miami Dolphins na Hard Rock Stadium a Kvitová hned vyrovnala své pět let staré maximum.

O postup do prvního miamského semifinále se Kvitová utká už potřetí v sezoně s Ashleigh Bartyovou. S o šest let mladší Australankou vyhrála všechny čtyři vzájemné duely, letos ji porazila ve finále v Sydney a ve čtvrtfinále Australian Open.

Bartyová, která za měsíc oslaví 23. narozeniny, v dnešním úvodním osmifinále zdolala 4-6 6-3 6-2 světovou sedmičku Kiki Bertensovou z Nizozemska a vedení ve vzájemné bilanci tak zvýšila na 4-0. Už postup do čtvrtfinále jí teoreticky může stačit k premiérovému posunu do Top 10.

Do čtvrtfinále se nakonec dostaly celkem tři Češky, neboť ve večerním programu si vzájemný souboj o postup do semifinále zajistily Karolína Plíšková a Markéta Vondroušová.

Andreescuová vzdala boj o 11. výhru v řadě
Pokud Kvitová postoupí přes Bartyovou, bude v semifinále papírovou favoritkou. Narazila by v něm totiž na Anett Kontaveitovou, nebo Su-Wei Hsieh.

Třiadvacetiletá Estonka Kontaveitová v osmifinále vyřadila rozjetou Biancu Andreescuovou, která doplatila na úspěchy z posledních týdnů a související extrémně náročný program. Osmnáctiletá Kanaďanka, která minulou neděli v Indian Wells slavila první a velmi cenný titul, v Miami nedohrála svůj již 35. zápas sezony.



Andreescuová si v duelu s Kontaveitovou nechávala ošetřovat pravé rameno a za stavu 1-6 a 0-2 skrečovala. Letos tak utrpěla teprve čtvrtou porážku.

Třiatřicetiletá Tchajwanka Su-Wei Hsieh si na Floridě vyšlápla po světové jedničce Ósakaové i na bývalou první hráčku světa Caroline Wozniackou. Dánskou tenistku zdolala 6-3 6-7 6-2 a na pátý pokus si připsala její premiérový skalp.

• WTA PREMIER MANDATORY MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 9.035.428 dolarů
pondělní výsledky (25. 03. 2019)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (3-ČR) - Garciaová (19-Fr.) 6-3 6-3
Kar. Plíšková (5-ČR) - Putincevová (Kaz.) 2-6 6-3 7-5
Vondroušová (ČR) - Mariaová (Něm.) 6-4 6-3
Halepová (2-Rum.) - V. Williamsová (USA) 6-3 6-3
Bartyová (12-Austr.) - Bertensová (7-Niz.) 4-6 6-3 6-2
Su-Wei Hsieh (27-Tchaj-wan) - Wozniacká (13-Dán.) 6-3 6-7(0) 6-2
Qiang Wang (18-Čína) - Yafan Wang (Čína) 7-5 6-4
Kontaveitová (21-Est.) - Andreescuová (Kan.) 6-1 2-0 skreč A.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

98
Přidat komentář
drabona
Tak se nám to pěkně vykrystalizovalo. Evropa, ponejvíce prezentovaná českými hráčkami vs chytrý celodvorcový tenis, který hrají po nejvíce asiatky, ale vlastně všechny hráčky, které jsou nyní ve čtvrtfinále. Nebude nejdůležitělší, kdo dá největší ránu pokud možno co nejtěsněji k čáře, ale to, že si zachová v každé situaci pozitivní hlavu a bude moci tím pádem prodat svou výbornou fyzickou kondici a úderovou techniku.
Reagovat
EllNino
Co se týče konstantnosti výkonů, tak Karolína je v tomhle opravdu špička, na každém turnaji, který letos hrála, se dostala minimálně čtvrtfinále, což je v ženském tenise skoro zázrak ...

Snad ukáže, že jí to někdy dovede ustřelit, ale ta cesta je ještě nesmírně dlouhá ...
Reagovat
tommr
a to jí letos trápí zdraví. Kdyby byla stoprocentně zdravá tak by byly ty výsledky ještě lepší ...
Reagovat
tommr
3 český hráčky z 8 ve čtvrtfinále PM turnaje je neskutečnej úspěch ...
Markéta Vondroušová nebezpečnou soupeřku, která hraje podobným stylem jako ona jasně přehrála. Zápas to byl velmi dobrej z obou stran ...
Karolína Plíšková začala špatně a v prvním setu hrála podobně bídně jako s Cornetovou. Určitě má nějaký problémy o kterých nechce mluvit. Dokázala to ale proti skvěle hrající soupeřce otočit a za to zaslouží velký uznání ...

Český čtvrtfinále tentokrát nebude mít favoritku. Markéta se zdá být v lepší formě, ale pro Karolínu mluví větší zkušenosti ...
Reagovat
EllNino
No, dopadlo to skvěle :)

Karolína, Markéta i Petra zvládly své zápasy a 3 holky si zahrají čtvrtfinále PM, ze kterého alespoň jedna určitě postoupí do semifinále :) Petra to zvládla velmi dobře, i s tou přestávkou kvůli dešti, o Markétě už jsem psal, je super, že zvládla nepříjemnou hru Tatiany plnou sliců a téměř bez rytmu, hodně pozdní ča zápasu, navíc na tyhle fáze tak velkého turnaje zatím není moc zvyklá ... super :) A Karolína se kousla, bolelo to, ale je to tam :)

Jinak Biančina pohádka skončila, i tak neuvěřitelný, co předvedla na Sunshine turnajích, titul a 4. kolo, v 18 letech fakt pecka :) Ale Anett přeju, je to taková poctivá ranařka, která si to musí všechno pečlivě vydřít a daří se jí mezi tu užší špičku občas nakouknout ... ve čtvrtfinále čeká Hsieh Su-Wei, která tu jede, po Naomi to odnesla Caro, která ještě sice není 100% v kondici, ale to na výkonu Su-Wei nic nesnižuje ... zápas určitě atraktivní, uvidíme, jestli Anett udrží nervy na uzdě a nevyhází se :)

Souboj Simony s Venus opět pro Simonu, výkon oproti zápasu s Polonou diametrálně odlišný ... Venus moc šancí neměla ... čtvrtfinále proti Qiang Wang, jež potvrdila více zkušeností a to, že se jí proti své jmenovkyni Yafan daří a začíná se zase prosazovat jako na konci loňského roku :) Také atraktivní duel

Ash otočila zápas s Kiki, což mě trochu překvapilo, proti těm topkám jí to úplně nejde, ale zase Kiki teď nemá úplně oslnivou formu, od Petrohradu spíše nic moc... takže už třetí letošní zápas s Petrou, no, bude to bitva :)

A v neposlední řadě Kája proti Markétě ... tam mám ale pocit, že Markéta neuspěje, možná to bude třeba s vyrovnaným prvním setem, ale Karolína s Češkami moc neprohrává, vlastně akorát s Petrou v poslední době ... takže čekám výhru Káji :))

No bude to ještě zajímavé ...:) a je super, že 3/8 holek jsou Češky :)
Reagovat
bIbec
nevíš, jak to letos vypadá z turnajem v Olomouci? Nikde ho v kalendáři nevidím :-( Je teoreticky možné, že se tam ještě může objevit? Nebo po deseti letech konec? To by byla tragédie :-(
Reagovat
EllNino
no tak to netuším ... vždyť je u všech tak oblíbený, pomalu jak WTA ...
Reagovat
George_Renel
3 Češky v QF, kdo jiný na to má? ;-D
Reagovat
jirkaS
z toho jedna v SF ;-)
Reagovat
tommr
minimálně ... :)
Reagovat
EllNino
Tak super, i když Putina teda hodně kousala, Karolína má ale prostě na tyhle zápasy hlavu, škoda, že ta hlava odchází od čtvrtfinále výš ...
Reagovat
Blondie
Uvidíme! Podle mě Karolína Maki dá :-)
Reagovat
EllNino
Gratulace! :) To je bomba, druhé čtvrtfinále na PM v řadě, využila příznivějšího losu dneska, ale rozhodně to nebylo lehký už jen proto, že skončily takhle pozdě a Tatiana je opravdu specifická :)

Karolína musí máknout, dy se zase naskytně čtvrtfinále českých holek na PM? a ještě ke všemu v Miami ... jenže Karolína teď z 3:1 na 3:4 ve třetím :/ Přece nenechá Putinu tohle zkazit, i když ta hraje fakt dobře, potíž je v tom, že Karolína si s ní prostě zase pinká ...
Reagovat
fujtajblick
Že reakce není napsána pod clankem, kde jsou ostatni nespáči...
Reagovat
R01316
Kaja se nam opet probudila, tak snad to dotahne.
Reagovat
Blondie
dotáhla, za ten obrat zaslouží respekt. Jinak MV určitě dá, což mě mrzí, přála bych Maki velkou výhru :-)
Reagovat
PetaM
Loni se naskytlo české SF na PM :D Holky jsou prostě dobré :)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/Bvc0amEAofZ/
Reagovat
ta-dah
Je to kouzelnice:)))
Reagovat
FulnekUltras
bizarní, ale účinné... Simonka dnes brilantně.
Reagovat
LukasH
Hra Hsieh mě naprosto fascinuje. Žádný procházení úderů, krokování, jenom plác, plác. :D:D:D
Reagovat
dadaft
ona je prostě svá.
hooodně svá. :))))

ale Caro je bojovnice, tohle bude ještě zajímavé...
Reagovat
Mr.Pink
sva urcite, ale koukat se na ten jeji styl moc neda
Reagovat
Pavlis
Kontaveit gratuluji, ale dosud jsem v Miami pořádně neviděl. Dalo se čekat, že na to, co Bianca předvádí/předváděla, nemá holt fyzické dispozice. Vzhledem k té náloži zápasů, co si od začátku roku naložila. Ale má před sebou velkou budoucnost. Anett, jestli se další zápas nebude s něčím překrývat. fakt bych tě viděl. Ale dnes jsem po Petře už stejně neměl na tenis náladu.
Reagovat
kada.tom
Petra pěkně ve dvou setech, jsem rád, že to po dešti neprodlužovala zbytečně. ČF s Barty, tu už letos zná, tak snad ji opět porazí :-)

Ale před IW jsem tu psal, že budu brát za úspěch alespoň jedno dosažené QF na jednom z těchto turnajů, to Petra splnila, takže ... jsem spokojen a nyní cokoliv bude jen perlička :-)
Reagovat
dadaft
taky spokojenost.
celkový dojem mám, že to Petra měla celou dobu pod kontrolou.
Reagovat
kada.tom
Andreescu dohrála, no ... je vidět, že herně na to má, zdraví je ale (zatím) proti
Reagovat
horska.kraslice
Skreč. Hmmm.
Reagovat
Andrew89
hraje fakt dobře:) docela čumím
Reagovat
Andrew89
a pohádka končí. Bianca vzdala...škoda. Pěkná série ale
Reagovat
aligo
co se dělo
Reagovat
Andrew89
rameno asi nevydrzelo
Reagovat
horska.kraslice
Pokyn od rozhodčí, jsou ve skluzu, je nutno dorovnávat čas :-DDD
Reagovat
tommr
na jedničce skluz nehrozí. Horší je to na těch dvou hlavních kurtech kde se z nepochopitelných důvodů začíná hrát o hodinu později a přitom je tam naplánováno nejvíc zápasů ...
Reagovat
EllNino
tak mají tak světla ... Petra minulý rok dohrávala s Penko bůhvíkdy, takže naše holky budou určitě hrát :)
Reagovat
tommr
ale kolik lidí je u nás uvidí pokud budou hrát někdy mezi 3-5 hodinou našeho času?
Reagovat
EllNino
málo ... :) na začátku roku vždycky na Austrálii vstávám, ale tentokrát upřednostním spánek :))
Reagovat
kada.tom
a koho v Miami zajímá, jestli nějakých pár desítek/stovek/tisíců fanoušků kdesi v Evropě uvidí své hráčky vidět? ... ty seš naivní
Reagovat
tommr
já si žádný iluze nedělám. Prostě máme u nás kvůli tomu časovýmu posunu smůlu a dneska dvojnásobnou, protože to ještě zkomplikoval ten déšt ...
Reagovat
EllNino
nic ti nebrání jít teď spát a vstát ve 4 ráno, minimálně Karolína bude ještě hrát :))
Reagovat
tommr
jenže mě se ted spát nechce ... :)
Reagovat
blixa
Spaní je přežitek ;-) :D
Reagovat
tommr
jj škoda. Přál jsem si semifinále Petry s Andreescu. Ještě dva zápasy mohla uhrát ...
Reagovat
Andrew89
jj..takhle bude v semi Hsieh :D uvidíš:D
Reagovat
tommr
na Wozniackou její hra neplatí ... :)
Reagovat
Andrew89
no...ja zatim vidim opak teda
Reagovat
tommr
začátek je slibnej ... :)
Reagovat
Andrew89
uz se vyhauje
Reagovat
turista
Anett už víckrát ukázala že je hodně dobrá.
Reagovat
Dobry-den
Gratulka. ;-)

Dohrávku jsem neviděl, ale takhle hladkou výhru jsem nečekal, jen tak dál. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
a je tu repríza čf AO - kéž by se scénář "až do finále" opakoval. Nejlíp s Maky nebo Simonkou, za lendloplech už dneska moc neplatí ani ve sběru.

Pojď si za tím, Peťulko - a na to, kde se hraje, zvysoka... ;-)
Reagovat
tommr
Petra nakonec tu dohrávku zvládla, ale za stavu 15:30 při podání Petry ve mě byla malá dušička. Tyhle dlouhý pauzy dokážou zkomplikovat život i těm největším suverénkám a Petra mezi ně ani zdaleka nepatří. O to víc těší, že si s tím poradila ...
V příštím kole Barty což je další opruz. Nepříjemná soupeřka s otravným stylem hry se kterou Petra hraje na můj vkus až příliš často ...
Reagovat
smazaný uživatel
Opruz je klišoidní tommr. Mudrc na entou.
Reagovat
tommr
neotravuj přicmrndávači ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi se léčit, diagnózo.
Reagovat
horska.kraslice
Uf, to jsem si oddychla. To přerušení bylo pro rozjetou Petru nepříjemnou komplikací. Po přestávce podle očekávání nastoupila úplně jiná Garcia, v pohodě a s odhodláním, svoje podání vyhrála lehce čistou hrou, naopak Petra netrefovala kurt. Svoje podání Petra nakonec těsně uhájila, naštěstí proměnila hned první matchball, ke kterému se s mírnými obtížemi propracovala (40:30), a tím utnula jakékoliv další zvraty.. :-)
Reagovat
Andrew89
do dopodávala tak, jak jsem říkal. Comovi zkazila večer (díky bohu)

CF je výrazně nad plán:D co si budeme povídat. V dalším kole ASH na zápas se těším, bude to řezba. Peta dneska hrála fakt moc pěkně. Jen tak dál:)

Tommre, díky za tommrování:))) A dneska nemůžeš mít k PEtře nějaký výhrady, podle mě dneska hrála, tak jak potřebovala a hhladká výhra se počítá ne?:)
Reagovat
PetaM
No upřímně ... Na to, jak byla Caro špatná na podání, byly k vidění jen 3 brejky. Klidně to mohla stihnout dohrát před deštěm :D :D
Reagovat
Andrew89
jojo to mohla...ale víš jak je to s PEtrou...ber a nech bejt :D
Reagovat
PetaM
Jako mě to je jedno že :D Hlavní je výhra a že se s Caro po dešti dlouho necrcala. Caro vypadala dost odhodlaně. Zítra Ash, těším se. Hrajou spolu hezký tenis.
Reagovat
tommr
kdyby to Petra stihla ukončit před tou deštovou pauzou tak bych jí určitě pochválil za skoro bezchybnej výkon (navíc s čelenkou a bez OCC). Bohužel Petra prostě nemůže odehrát žádnej zápas bez komplikací. Když hraje jednou konečně dobře tak zase zasáhnou živly a je to zase s nervama ... :)
Reagovat
Andrew89
dopadlo to jak to dopadlo:) tak jsme rádi:))) přece:)
Reagovat
EllNino
ani to nebolelo :) Petra letos na velkých akcích mimo IW válí, akorát už by to chtělo nějaký ten velký turnaj vyhrát :)) Tak ještě 3x ... ne teď reálně, už Ash bude hrozně tvrdý oříšek ...
Reagovat
FulnekUltras
fakt to tady beru odshora ;-)
Reagovat
Pavlis
Nechybělo moc a Garcia mohla být zpátky. Měla v posledním gamu fakt dobrý return. A i servis v gamu před tím, co ta dohrávka začala. Ano, v dnešním zápase byla Petra nekompromisní. Krásně jsme ale viděli, co se může stát, když zápas na dvě hodiny přerušíte. To je, jako by se hrály jiné zápasy v odlišných podmínkách. Takže ať už v Miami do konce týdne neprší. Ale Peti to ustála, komplikace nenastaly. Jen tak dál. Gratulace Petře k postupu do čtvrtfinále v Miami.
Reagovat
LukasH
Super. Jak zahrála Caroline ten svůj gam, začal jsem mít obavy, ale Petra to krásně podržela.
Tohle nový Miami by nemuselo bejt tak hrozný, navíc i v tom předchozím areálu odehrála Petra kvalitnější zápasy než na tý trampolíně v IW. Tak uvidíme. :-)
Reagovat
PetaM
Sice prvních 5 míčků po pauze pro Garciu, ale Petře stačily 4, takže co :D :D Celkem pohodová výhra, rozhodně ušetřené síly na zítřek, bude se hodit :)

Letos už potřetí proti Barty. Opět ve fázi turnaje, kdy se nehodí, aby Petra prohrála :D :D Ale proti Barty mi to až tak vadit případně nebude, Ash je super :) Ale první SF v Miami by se celkem šiklo :)
Reagovat
FulnekUltras
jj, Aussie-Cvalík mi též nevadí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska Peťo, fakt dobrá práce! Takhle v klidu moc pěkný!!
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááám. Petře gratulka, dneska byla lepší než Caroline. Obě hrály v pohodě, Petruška byla lepší.
Reagovat
Fandina
Petra s Caro se už rozehrávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi za 5 minut se pokračuje.
Reagovat
steve79
Sakra. Roger jednou v dobry čas a leje. Dřive nez ve 21;00 to nezacne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhruba 40 minut budou sušit kurt.
Reagovat
tommr
a než to dosuší tak začne znovu pršet ...
Reagovat
FulnekUltras
hrubé črevo odvodňuje rychleji ;-) snad už to Peťa dorazí - není důvod k přehnaným obavám - dvě tři bomby a můžeme se těšit na reprízu čf AO
Reagovat
tommr
vzpomínám si, že ve FC finále hrála Petra s únavovou zlomeninou (na což se přišlo až po zápase) a předloni zase narazila na Garciu v Pekingu v době kdy byla Garcia doslova neporazitelná. Jestli ztratí ten dnešní zápas kvůli dešti tak to bude další nehorázná smůla ...
Reagovat
aape
tak už dost, Petra v klidu dohraje zápas
a svět bude zase v pořádku..
Reagovat
Grape
Já už tě skoro začínám podezírat z cíleného trollingu. Protože taková záplava pesimismu, když je stav 6:3 5:2 je i na tvé poměry už příliš :D
Reagovat
Zemanka
Souhlas :D
Reagovat
Dobry-den
Ano, tohle již bylo až příliš průhledné.
Reagovat
PetaM
Jedem Peťo, 3 gamy, jeden z nich prostě zvládneš :D Byla by smůla, kdyby 2 roky po sobě déšť zničil postupové šance :D Věřím, že tento rok to Petra nedopustí :)
Reagovat
tommr
leje tam jako z konve a i kdyby brzo přestalo tak se to bude dlouho vysoušet. Dnešní program se asi neodehraje celej a nejvíc na to doplatí naše holky, který mají hrát až pozdě v noci jako poslední ...

Petra by sice dohrávku mohla stihnout ještě dneska, ale ta pauza jí určitě vyvede z tempa a bude mít strašný potíže zápas dopodávat ...
Reagovat
EllNino
myslím, že nejvíc z tempa to vyvedlo hlavně tebe, jak tady sýčkuješ pod každým článkem :))
Reagovat
Andrew89
myslim, že to Petra dopodává s přehledem:)
Reagovat
tommr
Petra by měla problémy s dopodáváním i bez přerušení a ted je bude mít několikanásobně větší ...
Reagovat
LukasH
To už ale trochu přeháníš, ne? Garcia měla jedinej bb a Petra teď byla absolutně na koni.
Reagovat
tommr
jenže to se právě kvůli tý pauze změní ...
Reagovat
EllNino
to si přeješ? :))
Reagovat
Zemanka
Jo on má očividně rád drama a tady žádné nebylo, tak ho potěšila pauza a teď doufá, ale musí to dělat skrytě, tak jen "hořekuje" :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dá holt na returnu, no!! :)
Reagovat
Nancy_z
Jen ať tommruje, to je pro Petru lepší než jeho optimismus. Snad to zase vyjde :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Co dopodávat, ale neskutečně znevýhodněná v dalším průběhu turnaje. Ash bude mít zásadní výhodu. Jako jediná nohy v suchu. Měly by jí dát rovnou pohár :-)
Reagovat
com
vsak si ji dneska fandil, tak bud rad, ze si odpocne a bude mit v pristim kole vyhodu :D
Reagovat
Andrew89
že by se mělo hrát až 18:15 jejich času???
Reagovat
tommr
už to posunuli na 19:00. GMT by ale mělo znamenat čas podle Greenwiche ...
Reagovat
Andrew89
aha...já to mám v miniature,..tak to práve nevidim :D diky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist