Kyrgios bude mít soud kvůli napadení až těsně před US Open

29. 7. 2022, 10:47
Aktuality 26
Týden před US Open bude mít australský tenista Nick Kyrgios soudní řízení kvůli obvinění z napadení. Termín původně obvodní soud v Canbeře stanovil na 2. srpna, dnes informoval, že se uskuteční až 23. srpna. Wimbledonský finalista Kyrgios se nemusí osobně dostavit, týden předtím je přihlášený na turnaj Masters v Cincinnati.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Podle australských médií je zatím jasné jen to, že obvinění z napadení souvisí s incidentem s bývalou přítelkyní z loňského prosince. Během červencového Wimbledonu Kyrgios nechtěl případ komentovat, jeho právník pouze sdělil, že jde o domácí záležitost.

"Jedná se o závažné obvinění a bereme ho velmi vážně. Vzhledem k tomu, že je celá věc před soudem, nemůžeme se k tomu víc vyjádřit. Učiníme tak časem," řekl Jason Moffett 5. července. O pět dnů později Kyrgios bojoval na travnatém grandslamu o titul a Novaku Djokovičovi podlehl ve čtyřech setech.

U soudu bude sedmadvacetiletého tenisového bouřliváka zastupovat jiný advokát, ani Michael Kukulies-Smith informace k případu nesdělil. US Open začne v New Yorku 29. srpna.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

26
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Génius srazil na kolena Novakasmile Konečně se dostává tam, kam patří smile
Reagovat
Pe3k
Osobně by mě zajímalo co si o tom myslí současné přítelkyně Zvereva nebo Gyrose. Jestli jsou vyloženě hloupé jako Rafaeoli, peggy nebo jiný fanda Nadala a stačí jim, když jim partner řekl, že to prostě není pravda a ony tomu věří. Nebo si říkají, no tak párkrát sice dostanu čočku, ale něco mi z toho kápne smile.
Obecně jsem pro presumpci neviny, hlavně po éře me too a všech těch křivých obviněných viz. Johny Depp a Amer Heard, ale v kauze Zvereva věřím verzi jeho bývalé přítelkyně (po té, co jsem si o tom přečetl) a v kauze Gyrose bych se také vůbec nedivil, kdyby to byla pravda. Nick se neumí ovládat.
Reagovat
Rafaeoli25
O čem to zase meleš ty podvraťáku? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak zopakuji, nevím proč jsi mi nabízel na konci března přátelství a vysekával jsi mi poklony. Jsi fakt na hlavu.
Reagovat
Blondie
Soud ohledně Amber a Johnnyho NEBYL o tom, zda ji mlátil, nebo ne ;)
Reagovat
Pe3k
Ten soud dokázal, že je Amber manipulativní lhářka a psychopatka a podprůměrná herečka.
Reagovat
gigin
se s tím vždycky vytasí až po rozchodu. Že neletí hned po napadení na SNB, že byla cílem ataku.
Reagovat
Blondie
Lol, lol, lol.

Aneb odborníci mohou TISÍCKRÁT vysvětlovat, proč se tolik obětí ozve až s odstupem, ale nějaký chytrák z diskuze má vždycky jasno :D

Nechceš čas věnovaný takovým komentářům spíše vložit do studia problematiky?
Jo, já vím.
Nechceš.

A to je ten problém :D
Reagovat
Mantra
ty se vyznáš v tlačenici smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas s problematikou, ovšem, u osoby veřejně známé, finančně dobře zajištěné a s jistou pověstí, bych se na to přeci jen díval jinak - holka si řekne zkusím to a uvidím, třeba to půjde. Hm tak ne, nejde to, ale mohl by mi dát nějakou zálohu, než si najdu popdobného typa...
Reagovat
gigin
Tak nějak zhruba jsem to myslel, viz Zverev, teď Gyros a vůbec jiné známé osobnosti. Ale to je fuk. Blondie je prostě nána namyšlená.
Reagovat
Hector.Salamanca
Blondie má úplnou pravdu a ty seš jantar s nevymáchanou pusou. Ale snad si aspoň připadáš moudře a nad věcí, to vám chytrákům z internetovejch diskuzí jde.
Reagovat
gigin
Znovu a ještě jednou. První gloska byla úvaha a pozastavení se nad tématem. Že su tlama nevymáchaná vím, běž to nahlásit adminovi, šulíne.
Reagovat
EllNino
jojo, tlama nevymáchaná jsi
Reagovat
gigin
Tvl sorry jako. Něco písnu, přiletí Blondie a lol lol lol a že su osel. To je v pořádku. Útočná začala být ona. A ten dement Salamandr nebo co to je, to stačí počíst diskuzi se Stanem a je hned jas, že to šulín je. Nicméně ok, dostanu banán a letím, možná aj rád.
Reagovat
EllNino
tlama nevymáchaná jsi, ale i tak jsi nejlepší, giginku smile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
gigin
Já nejsem odborník, jen se nad tím pozastavuju a zkouším o tom přemýšlet. Že ty si předčasně zmoudřelá a víš tu vše nejlíp, víme všichni. A dáváš to hezky najevo. Taková taky trošku piča.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
HolyMotors
V tomhle má ovšem naprostou pravdu a ty jsi mimo.
Reagovat
gigin
To víš že ano :)
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Abyses vulgaritě nezasmál viď..
Reagovat
RFanousek
Jedna věc je po rozchodu, to se dá pochopit. Ale že si někdo vzpomeme po desítkách let, že jim někdo sáhl na zadek, jako několik případů meetoo, tak to nežeru, sorry ale to je promlčené. Měly si vzpomenout dřív.
Reagovat
Rafaeoli25
Takhle jednoduché to prostě není.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist