Kyrgios odehrál po pauze jediný zápas a už má zase potíže s kolenem, z Halle odstoupil

19. 6. 2023, 14:01
Aktuality 3
Finalista loňského Wimbledonu Nick Kyrgios zrušil svůj start na trávě v Halle. Australský tenista se z turnaje na poslední chvíli omluvil kvůli problémům s kolenem, které mu výrazně komplikují přípravu na grandslamový start v All England Clubu. O jeho odhlášení informovala ATP Tour na Twitteru.
Profily hráčů
Nick Kyrgios (© AFP)

Osmadvacetiletý Kyrgios se v lednu podrobil operaci levého kolena a na kurty se vrátil až minulý týden ve Stuttgartu, kde první soutěžní zápas od loňského října prohrál. Při utkání měl problémy s pohybem a další start v Halle, kde vloni postoupil do semifinále, vzdal.

Přípravu na návrat Kyrgiosovi v závěrečné fázi zkomplikovalo zranění chodidla, které utrpěl na začátku května při pokusu o krádež jeho auta. Vynechal proto i antukové Roland Garros, kde původně plánoval hrát.

"Ahoj všichni, mám bohužel nešťastnou zprávu. Nebude se moct zúčastnit turnaje v Halle. Stále mě trápí koleno a chci dát sám sobě tu nejlepší možnost, abych mohl hrát ve Wimbledonu. Snad budu příští rok zdravý a budu tady moct startovat," řekl ve videu. Wimbledon začne 3. července.

Do hlavní soutěže se dostal jako lucky loser Aslan Karacev, bývalý 14. hráč světa vyzve Lorenza Sonega.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
peek
To má za ty vysmívací smajlíky Mušce... smile
Ale jinak samozřejmě přeji brzké udravení.
Reagovat
IngStavinoha
on se smál hlavně vytrvale opakovanému tvrzení o nezáživnosti mužského tenisu - což si z jeho pozice rozhodně může dovolit
Reagovat
Nola
je to zmetek, ale Stubbs je tiez riadna kreatura, si mysli ze ponizovanim panskeho tenisu nejak pribudnu fans WTA.... namyslena, sebestredna zenska, ktora vynikala akurat vo stvorhre, ak by nebolo synglistov, ktori sa jej skladali na plat, moze si pinkat akurat doma na dvore o stenu a nikto by ju nepoznal....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist