Kyrgios poprvé vynechá Laver Cup, chce trávit čas s přítelkyní

2. 8. 2022, 21:17
Aktuality 7
Pravidelný účastník Nick Kyrgios letos Laver Cup hrát nebude. Australský tenista a finalista letošního Wimbledonu, jemuž patří ve světovém žebříčku 63. místo, se omluvil z rodinných důvodů. S výběrem světa se zatím vítězství v prestižní soutěži proti Evropanům vítězství nedočkal.
Profily hráčů
Nick Kyrgios (© AFP)

Kyrgios byl členem světového týmu při premiéře v roce 2017 v Praze, kde se představil i Tomáš Berdych, a také v dalších třech ročnících. Letos před zářijovou akcí v Londýně dá přednost času strávenému s rodinou.

"Letos bez Laver Cupu. Budu doma a se svojí krásnou přítelkyní," napsal na instagram tenisový bouřlivák, jehož na konci srpna před US Open čeká soudní řízení kvůli údajnému napadení po incidentu s bývalou partnerkou.

Tenisté Evropy a světa budou hrát o trofej od 23. do 25. září v londýnské O2 Areně. Kapitán John McEnroe zatím jmenoval trojici Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz a Diego Schwartzman. Starý kontinent budou zastupovat hvězdy Rafael Nadal, Novak Djokovič, zakladatel projektu - stále nehrající po operacích kolena - Roger Federer a Andy Murray.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
lvicek
Chlapci v USA na tenis nejak prdi a svet je takovy otloukanek. Treba je jednou spasi Korda mladsi ;). V zenach by to asi bylo zajimavejsi ;).
Reagovat
Rafaeoli25
Tak když nebude hrát ani on, tak to už nemusí tým světa ani nastupovat, pokud se Auger a Šapo nedostanou do formy. To bude skutečně hlavně a jen oslava bývalé velké čtyřky, nic víc. Ale to není málo samozřejmě, rád je všechny čtyři společné po strašně dlouhé době uvidím.
Reagovat
Fandina
Tým Evropy Rafa, Nole, Roger a Andy? Víc hvězd by se nenašlo? Určitě ne. Kdo by chtěl proti nim nastupovat, že?
Reagovat
Nenela
Je to hezke, pritelkyne bude mit radost smile
Reagovat
JohnB
Tým světa stejně je každý rok otloukánkem a bez Kyrgiose to bude ještě mnohem horší.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak úplně vždycky ne, v jednom ročníku byli hodně dobří. Ale s takhle osekanou sestavou to asi moc zajímavé nebude.
Reagovat
RFanousek
kdo by nechtěl :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist