Kyrgios se omluvil wimbledonské divačce, kterou nařkl z opilosti

5. 11. 2022, 10:38
Aktuality 14
Australský tenista Nick Kyrgios se omluvil ženě, kterou během červencového finále Wimbledonu obvinil z opilosti. Po dohodě s divačkou, kterou byla dvaatřicetiletá polská právnička Anna Palusová, věnoval 20.000 liber (557.000 korun) na charitu.
Profily hráčů
Nick Kyrgios (© AFP)

Známý bouřlivák Kyrgios si ve finále se Srbem Novakem Djokovičem stěžoval rozhodčímu na to, že na něj žena během výměn mluvila. "Je to ta, co vypadá, jako by měla 700 drinků, kámo," řekl sudímu, který po něm chtěl, aby fanynku identifikoval.

Palusová, kterou poté z tribuny centrálního dvorce vyvedli, se rozhodla proti Kyrgiosovi podniknout právní kroky. Australský tenista se podle ní dopustil svým bezohledným a nepodloženým prohlášením pomluvy. "O nepravdivém obvinění pana Kyrgiose četly miliony lidí po celém světě. To ublížilo mně i mé rodině," řekla v srpnu Palusová.

"Myslel jsem si, že je opilá, ale mýlil jsem se. Omlouvám se," uvedl v dnešním prohlášení pro britská média Kyrgios, který s Djokovičem prohrál ve čtyřech setech. Po finále dostal pokutu 4000 dolarů (téměř 100.000 korun) za užití sprostých slov. Vulgární byl také před královskou lóží, v níž seděl i osmiletý princ George.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
paddy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
postižení se budou omlouvat viníkům, parádasmile
Když už i Nick... Chápu, že ty průšvihy nějak nakupily. Teda asi by bylo na čase, aby v tomhle směru zvolnil.

A pořadatelé by se měli zamyslet, jak zvládají práci s fanoušky. U nás i na menších akcích lidi pouštějí na tribuny většinou jen při výměně stran, zatímco i na masters apod si tam lidi chodí, jak chtějí. Hráči na to jen bezmocně poukazují. Za to by měly pořadatelům přilítnout pokuty, pak by se to myslím nestávalo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
*se mu ty průšvihy...smile
Reagovat
lars
treba se omluvil po dohode s Palus :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
s jakou Palus?smile
Reagovat
Nola
to je dnes norma predsa smile
Reagovat
Krisboy
Chtělo by to jediné, Nicku. Přestat fňukat a neustále házet chyby na jiné a více se soustředit na sebe a svůj výkon.
Méně pláče, méně stěžování, více práce.

Tak poť, kua. Ten Wimbledon jednou dáš!smile
Reagovat
Krisboy
Hmm, to brzo. Co jí tou svojí rozmazleností a ubrečeností způsobil, nejde vrátit. Ale je to jeho fanynka, takže nějaký malý dárek a krátký společný tréning to jistě spraví. smile
Reagovat
Marduch
Děláš si prdel že jo
Reagovat
Krisboy
Většinou ano, vždyť víš.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak trénink, on třeba myslel, že fanynka se postaví na BL a Nick se jí bude snažit servisem trefit do tý její vypitý hlavy.smile
Reagovat
Martan1
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Mýlil se, nebyla opilá

Byla ožralá smile smile
Reagovat
Marduch
Omlouvám se, vypadala tak max na 15 drinkůsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist