Kyrgios se ve Wimbledonu opět neudržel a po výhře si odplivl směrem k divákovi

29. 6. 2022, 12:29
Aktuality 25
I ve Wimbledonu na sebe Nick Kyrgios přilákal pozornost kontroverzním chováním. V duelu s domácím Paulem Jubbem se opakovaně pouštěl do diskusí s rozhodčím zejména kvůli divákům, a když si šel po vydřené výhře podat ruku se soupeřem, směrem k obecenstvu plivl. Jak řekl na tiskové konferenci, úmyslně takto zareagoval na jednoho z diváků, který se k němu během utkání choval bez respektu.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

"Ano. Když jsem zápas vyhrál, otočil jsem se k němu... Moc dlouho jsem se musel potýkat s nenávistí a negativitou, proto nemám pocit, že bych tomuhle člověku něco dlužil," prohlásil Kyrgios, který už během zápasu neúspěšně žádal u rozhodčího, aby byl divák vyveden. "On vyloženě přišel, ne aby fandil, spíš aby škodil, choval se neuctivě," pokračoval.

Vyloučil ale, že by ho divák urazil rasisticky, jak si například stěžoval před třemi týdny při přípravném turnaji ve Stuttgartu. "Někdo ale dneska řekl, že jsem sračka. Je to normální? Ne," řekl Kyrgios. "Pomalu si ale začínám myslet, že snad i je. Neřekl jsem směrem k obecenstvu nic, dokud oni nezačali. Myslím, že je tu celá generace lidí ze sociálních sítí, kteří si myslí, že mají právo každou jednotlivou věc negativně komentovat," konstatoval.

Čtyřicátý hráč světa Kyrgios pětisetovou bitvu s držitelem divoké karty vyhrál 3-6 6-1 7-5 6-7 7-5. Ve druhém kole se utká s přemožitelem Jiřího Lehečky Filipem Krajinovičem ze Srbska.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

25
Přidat komentář
TML
Zastupuje ho nově agentura od Osaky, takže čekejme spoustu psychických problémů, stěžování si na všechno, utíkání z tiskovek a pláče o nefér, škaredém a rasistickém světě. Uvidíme, jestli Nick taky nafotí nějaké plavky smile
Reagovat
Stippy
Klidně mu nadávejte, zaslouží si to. Ale z deseti zápasů si vždycky vyberu ten jeho.
Reagovat
FulnekUltras
smile

hrubej pytel holt musí něco vydržet ;-)

a komu se to nelíbí, ať ve svém outlocitu přenáší tříděný odpad holýma rukama smile
Reagovat
annah
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Nick holt je komunikativní typ a pořád si chce se všemi povídat.
Pak ale musí počítat s tím, že ne všichni v obecenstvu jsou empatičtí lidumilové...smile
Reagovat
JohnB
Není to normální, uráží se tím jakákoli sračka...

Tenhle ten frajírek je po lidský stránce prostě totální i diot.

Stačí se podívat jak přišel na tiskovku, žral tam vidličkou sushi, absolutní pohrdání čímkoli.
Reagovat
Krisboy
Prísámbůh, že jsem se ho snažil pochopit a chtěl jsem mu fandit. Včera jsem nad ním definitivně zlomil hůl. Je to primitiv a rozmazlený děcko. Naprosto souhlasím s tvým hodnocením. Jakejkoliv talent na tom nic nezmění. Mimochodem, kdy naposled udělal nějaký výsledek, který by stál za povšimnutí? Posledních pět let poutá pozornost jenom svou tupostí a rozmazleností. smilesmilesmile
Reagovat
JohnB
Pochopit tohohle člověka nejde, za mě to stejný lidský odpad jako Sasha Zverev. Tyhle pitomci by se měli tvrdě trestat.

Pro Sashu si došla karma, ačkoli mu to nepřeje, tak prostě mu jen vesmír vrátil to, co sám vysílal. A Kyrgios dopadne stejně, ne-li hůř.
Reagovat
brixner
Podle mě toho talentu moc nepobral, dát eso nebo občas tweener nebo bombu jako u Hirošimy umí kde kdo, na tomhle založil svou strategii a lidi mu to žerou a je to vcelku OK.Více talentu má rozhodně Tomic, jenže...smile
Reagovat
gigin
Bych chtěl vidět tebe blbánku, kdyby na tebe pořád někdo pičoval z tribuny.
Reagovat
serbianfan
místní tenisti si myslí, že diváky asi hráči neslyšej :D
Reagovat
gigin
Navíc on žádal Čičakovú, ať s tím něco udělá a nic.
Reagovat
JohnB
Zase, hlubší kontext, myslíš si, že někdo tahle uráží slušný hráče, co jedou nějakou kulturu?

Sklízí jen to, co sám zasel.
Reagovat
Krisboy
smile
Přesné.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A Sér se na kurtu chová spořádaně? Je to odpad?
Big John a další...
Zbytečně vyhrocené kecy. To, že má i druhou stranu osobnosti není nutné zmňovat, že?
Ty budeš zaručeně Mirek Dušínůsmilesmile
Reagovat
JohnB
Pokud můj komentář zakládáš pouze a jen na tomhle jednom případu, pak je to tvůj problém - ty neumíš vidět věci v kontextu... Chce to se dovzdělat, hledat si informace a pak reagovat na příspěvky.
Reagovat
gigin
To víš, že jo.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. Jak by se asi Nick The Dick tvářil, kdyby ses ho zeptal, jestli mu není divné, proč má podobné konflikty jen on ("Moc dlouho jsem se musel potýkat s nenávistí a negativitou)? Myslíš, že by pochopil, na co se ho ptáš, nebo by se začal zase dětinsky vztekat a brečet, jak ho nikdo nemá rád?
Reagovat
gigin
On komunikuje s publikem, nechá si radit, kam má servovat, i při mečbolu třeba, plácá si s něma apod. Prostě na pozitivní lidi reaguje pozitivně. Takové ošklebky, jak jste Vy dva má v piči na lehátku. To je celé, vy kontexti.
Reagovat
Krisboy
To je vidět v každém zápase, jak to má v piči smile Naposledy včera při odchodu z kurtu smile
Ty už fakt nevíš, co plácáš.
Reagovat
Krisboy
Ale nic, hlavně že máme černej metal a můžeme snít o Zemi krále Miroslava smilesmile
Reagovat
gigin
Ty si fakt duševní mrzák. Jen se mi to dnes potvrdilo.
Reagovat
Krisboy
smile
A ty stále hloupneš. Dnes se mi to znovu potvrdilo. Nechápu, proč máš potřebu se bavit s duševními mrzáky, ale to je zřejmě na pochopení stejně těžké, jako u toho uplakanýho fracka.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zato tobě kontext vůbec neunikásmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist