Kyrgios v Acapulku zdolal i Wawrinku a po 9 měsících si zahraje semifinále

1. 3. 2019, 09:05
Aktuality 108
ATP ACAPULCO - Nick Kyrgios v Acapulku vyřadil dva grandslamové šampiony během dvou dnů. Po bitvě s Nadalem udolal i Švýcara Stana Wawrinku a po tři čtvrtě roce postoupil do semifinále. V něm ho čeká duel dvou vyčerpaných tenistů s Američanem Johnem Isnerem.
Nick Kyrgios

Nick Kyrgios se nejen v úvodu letošního roku trápil. Téměř devět měsíců nevyhrál víc jak dva zápasy po sobě a v žebříčku se propadl na 72. místo.

V mexickém Acapulku ale našel hlad po úspěchu, který mu mnohdy chybí. Poprvé od loňského června porazil tři soupeře v řadě a po devíti měsících se dostal do semifinále. 

Třiadvacetiletý Australan odstartoval výhrou nad Italem Andreasem Seppim, na kterou navázal dvěma skalpy vícenásobných grandslamových šampionů. Ve středu utekl ze tří mečbolů světové dvojce Rafaelu Nadalovi a ve čtvrtek po další třísetové bitvě udolal Stana Wawrinku. S oběma soupeři tak vyrovnal vzájemnou bilanci na 3-3.

Ve svém prvním čtvrtfinále od loňského července Kyrgios zvítězil nad o deset let starším Švýcarem po dvou a půl hodinách boje 7-5 6-7 6-4. Australský tenista, který v závěru bojoval s křečemi, přišel pouze jednou o podání, další brejkboly odvracet nemusel. Během 24 hodin na kurtu strávil celkem 5 hodin.

"Jsem extrémně unavený. Dnes jsem rokázal velkou odolnost, když jsem porazil skvělého hráče jako je Stan za těchto těžkých podmínek. Věděl jsem, že budu outsiderem a fanoušci budou na jeho straně. Ale dnes jsem hrál skvělý. Způsob, jakým jsem v posledních dvou dnech bojoval, byl úžasný. Na kurtu jsem nechal všechno," přiznal Kyrgios.

Kyrgios, který mívá problémy s disciplínou a morálkou na kurtu, si o první finále od začátku loňské sezony, kdy na domácí půdě v Brisbane získal svůj čtvrtý titul, zahraje s Američanem Johnem Isnerem (h2h 2-2).



Třiatřicetiletý Isner v nočním čtvrtfinále, které skončilo až dvě a půl hodiny po půlnoci, porazil Australana Johna Millmana a vyhrál tak i třetí vzájemné utkání. Opět však po velkém boji. V Mexiku zvítězil po více než třech hodinách hry 7-6 6-7 7-6, když si k postupu pomohl 38 esy.

V semifinále podle očekávání nechybí druhý nasazený Alexander Zverev. Jednadvacetiletý Němec si poradil dvakrát 6-4 s o necelé dva roky mladším Australanem Alexem De Minaurem, kterému nenabídl jediný brejkbol, a ve čtvrtém střetnutí si připsal čtvrtou výhru.

Vítěz loňského Turnaje mistrů Zverev si semifinále v Acapulku zahrál i loni, kdy v něm podlehl Argentinci Juanu Martínu Del Potrovi. Letos v něm narazí na Brita Camerona Norrieho, který je po výhře 6-3 6-2 nad Američanem Mackenziem McDonaldem ve svém největším semifinále.

• ATP 500 ACAPULCO •
Mexiko, tv. povrch, 1.931.110 dolarů
čtvrteční výsledky (28. 02. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
A. Zverev (2-Něm.) - De Minaur (Austr.) 6-4 6-4
Isner (3-USA) - Millman (8-Austr.) 7-6(2) 6-7(4) 7-6(4)
Norrie (Brit.) - McDonald (USA) 6-3 6-2
Kyrgios (Austr.) - Wawrinka (Švýc.) 7-5 6-7(3) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

108
Přidat komentář
bIbec
Každé ráno super mače s Nickem Gyrosem. Snad dá ještě ten poslední. Kaman!
Reagovat
sojka1
je to pako, ale dohodnuto, at je teda po tvem... :-)
Reagovat
a.magerova
Dneska se mi TO líbilo... ;-)
Reagovat
annah
Jedna odplata za loňský rok by teda byla... :-)) Moc hezké...
Reagovat
a.magerova
A ještě by to chtělo odplatu za letošek, a budu v 7 nebi... ;-)
Reagovat
annah
A Roger ve stém... :-))
Reagovat
Pe3k
Velky talent Borna dostal narezano od Olderera bez formy. Jen doufam, ze se maestro stihnul alespon rozehrat, protoze to na finale bude potrebovat.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska gods mode. Krásný tenis, málo chyb. Chudák Borna šel do zápasu s tím, jak potřetí sunda Rogera a skončil s brekem v šatně. Ani si necuchnul. Být mám Ciciho rad, tak nevěřím, ze Rogera sunda podruhé za sebou. To se za poslední roky nepodařilo moc hráčům.
Reagovat
turista
To byl rachot. Pokud Roger dnešní výkon v neděli zopakuje tak ho ten vysněný 100.titul nemine.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes typický zápas, kedy su fanatici namäkko, a pritom to bolo z velkej casti o Bornovi. Slabý na servise, vo vymenách, Chorvát úplne z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co se v tenise říká? Nevíš, ze se ptám, ty si neměl raketu nikdy v ruce. Vždy hraješ to, co ti dovolí soupeř. Dneska hrál Roger rychle, rychle po odskoku, udery měly dobrou délku, Borna neměl čas na pinkani, musel pořad běhat, neměl na nic čas. Tím ho Federer strategicky úplně zlikvidoval. Ale ty to nepochopis, když znáš tenis jenom z televize.
Reagovat
Captain_Morgan89
Přesně, i trulo pozná, že on vůbec neví, která bije v tenise, strašný saso
Reagovat
smazaný uživatel
Bože moj..

Transvestita ide poucovat o tenise...

Borna vyžmýkaný, hral pomaly. Ale prečo ja vlastne strácam čas
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně, Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Vaňous, to je nejaký nový fanatik za mikrofónom?...Tie ekakuláty, ktoré neustále adresuje na Švajčiarovu adresu, klobúk dole...
Reagovat
Pe3k
Jak si vede velky talent Coric se 40 letym dedkem?
Reagovat
Captain_Morgan89
Zase neunasis :), A bude hůř, principale:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Rogera čaká 10 rokov kariéry, kde bude vsetko bit hlava/nehlava. Bude húř :)

Brrr..
Reagovat
Nola
dnes nebude potrebovat manzelku, resp. priatelku.... Jozo Havrila bol proti nemu slaby odvar, nedokaze byt nezaujaty, zvykaj si, on dokaze namixovat Fedexa v zapasoch kde ani neucinkuje, dnes hra ale Fedex neskutocne, klobucik
Reagovat
aape
tak hlavně aby mu to vydrželo až do konce, nesmíčoriče k nechat se rozehrát
Reagovat
aape
tak dnes to bylo překvapivě snadné
Reagovat
Nola
sojka tu sice nie je, ale pisala som jej dopraj a bude ti dopriane...
Reagovat
sojka1
to bych si samou korektnosti nemohla ani od srdce zafandit, Nolko... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom silná káva, ako si mladý ide. Že mu to nie je hlúpe, takto pred mikrofónom. Profesionalita, nula bodov. Typický FFF
Reagovat
Captain_Morgan89
Dupy dup! Kopni si, když ten tvůj idol dostává narezany, tak ti ani nic jinyho nezbývá ze?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože moj, tieto opičky jednoduché..

Áno, dnes konečne po 9mes nejaký turnaj, kde dosiel Rodži ďalej...Gratulujem ti, posledný rok okamzite zabudnutý :)
Reagovat
Captain_Morgan89
Asi tak jako ty zapomínás na vyprasky, který ta tvoje modla schytava, poslední dobou čím dál tím víc:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tých 6-7 za posledné dve sezóny. Zošedivel som :)
Reagovat
turista
Rafovo skóre za léta 2018-2019 je myslím 52:6, z toho ještě 2x prohrál skrečí takže regulérně nařezáno dostal za posledních 14 měsíců 4x. Nick ho však včera tak rozzuřil,že naposledy jsem ho viděl v tomto stavu před 4 lety v televizi z turnaje v Riu, kde ho vytočil rozhodčí Bernardes.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bol namosúrený...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
On jede 2008-2013 mód. Co bylo predtim a potom neví. Traged
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
turista
To víš, možná byl v tom pohádkovém Bangkoku.
Reagovat
smazaný uživatel
Veru :)...Posobí, ako by komentoval z masážneho stolu..
Reagovat
annah
V průběhu zápasu jsem zjistila, že přeju výhru Monfilsovi. Jednak mi byl vždycky sympatický, jednak mušketýr patří na černý seznam těch, kteří nečekaně vyřadili Fedexe. Prohry s Rafou, Nolem nebo i Zverevem mi nevadí, tam se s tím tak nějak počítá, ale prohry s Donskými, Čoriči, Millmany a Tsitsipasy mě štvou.
Ovšem Tsitsi je vlastně jiná kategorie. Je to budoucí člen nějaké BIG 4, 3 nebo 2, stylem hry a chladnokrevností mi připomíná Rogera. Patří mu budocnost. Tak mám dojem, že to v Dubaji celé vyhraje. Ať už s Chorvatem, nebo se Švýcarem.
Reagovat
EllNino
Promin, ale dávat do jednoho pytle Corice a Tsitsipase - budoucí stabilní členy širší nebo užší světové špičky - s poměrně průměrných Millmanem a spíš podprůměrným Donským ... štvát tě mlže prohra s nějakým Donským, ale nějaký Tsitsipas už je na tom pomalu stejně jako Roger ...jen to ustát v hlavě
Reagovat
annah
No však píšu, že je Tsitsi jiná kategorie. Už na HC ukázal, že s ním Roger může mít plné ruce práce, a taky jo. Dvě loňské Čoričovy výhry mi připadaly víceméně náhodné, přesněji plynoucí spíš z Rogiho momentálního výpadku.
Reagovat
EllNino
tak Borna je 13. hráč světa ... a 2x zasebou náhoda podle mě nefunguje
Reagovat
Nola
Coric ma skalpy Murrayho, Rafu, Zvereva aj Fedexa x 2, ma este na com pracovat, dnes je uplne mimo, ale porovnanie s Millmanom a Donskym.....
Reagovat
Kozoroh
Borna dnes hraje jak Murray ;)
Reagovat
Nola
Borna tak hra cely turnaj.....
Reagovat
turista
Tsitsipas je sice velmi dobrý, ale proti Nadalovi se v SF v Melbourne zhroutil a vršil jednu UE za druhou. Byla to hra kočky s myší, kde Řek plnil roli té myši.
Reagovat
kada.tom
moc by se mi líbilo finále Tsitsipas - Coric, za mě ideál :-) ale jsem rád, že budu mít zítra komu přát :-)
Reagovat
Nola
hrac TOP10, uplne zasluzene, na svoj vek velmi vyspely, k tomu kompletny hrac, gratulujem, o.i. aj Kamilosovi za jeho predikciu :DDD
Reagovat
Nola
Monfils si samozrejme prehral 2.set uplne zbytocne, chyby ciarovych neskutocne
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, ze fandím rekovi, fandím mu už od Barcelony 2018, kdy jsem tady o něm psal a největší maestro řekl, ze toho hráče začne sledovat. Čekal jsem prohru a mohla klidně přijít, monfils to měl rozehrane skvěle, ale podelal to a Cici toho využil. Ten borec udělal za rok neskutečný progres a do top10 určitě patří. To je bez debat.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale machrovat s tím, že si ho znal, když se dostal do finále pětistovky je fakt trapárna. Já ho třeba znal, když hrál futures ještě a nemám potřebu se tím vytahovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečný hejt. Spíše reagují na to, ze 80% zdejších rádoby specialistu začalo Ciciho googlovat po Torontu. Když jsem se s nim fotil v Halle, tak nebyli okolo zadní lidé. Těžký nezájem. Ovce no, jako někteří tady.
Reagovat
Nola
ja som ho zacala registrovat az v Toronte, tym padom som hater? dovod?
Reagovat
Kozoroh
Protože v té době se ještě kolem Tsitsiho nevytvořil HYPE.
Reagovat
Kozoroh
Z TOP 10 vyšoupne Marina, který tak po dlouhé době vypadne z elitní skupiny.
Reagovat
Patik
Tak škaredé dievča Stefanos vyradila Monfilsa..ešte nech vypadne Federer a finále v Dubaji si ani nepozriem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať by postoupil jeden, nebo druhy, tak to bude mít ve finále těžké. Pokud by prošel Roger ve dvou setech, tak fyzicky bude pro Ciciho strasne těžké vyhrát. Musí toho mít plné kecky.
Reagovat
annah
Je o 17 mladší než Roger. Plné kecky toho (v tomhle věku) nejspíš ještě nemá.
Reagovat
turista
To asi ne. Ale pokud Roger udrží prozatímní dnešní level tak mu tam ta stovka v neděli spadne.
Reagovat
annah
Já jsem věčný pesimista... :-) Tsitsi mi teď připadá jako Rogerova mladší verze...Před AO jsem to tak ještě neviděla. Australskou prohru jsem přece jen nečekala.
Reagovat
turista
No jo, ale z té porážky v Melbourne si Roger určitě odnesl nějaké poznatky o systému hry Tsitsipase, které může v neděli zužitkovat. Djoki prohrál s Rafou v roce 2006 na RG 2x 4:6 a pak utkání skrečoval. Ten zápas sice prohrál, ale už po těch 2 setech pochopil jak tehdy řekl co je nutné udělat aby jednou Rafu na antuce porazil. Ty zkušenosti pak od roku 2011 7x zužitkoval.
Reagovat
a.magerova
Nikdy se nestaň pesimistou... pesimista má pravdu častěji než optimista, ale optimista si užije více zábavy - a nikdo z nich běh událostí stejně nemůže změnit.
Reagovat
annah
Ona to není otázka chteni nebo rozhodnutí. Prostě člověk má buď sklon k pesimismu, nebo k optimismu. A nic s tím nenadělá.
Reagovat
Ondra979
tak to prece neni. je tam jista podobnost, ale Tsitsi je trosku jiny somatotyp a nema tak pestrou hru jako Roger. To ani nemuze mit, Roge je jen jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá. Ciciho a Rogera spojuje max slušný servis a jednorucni BH. Federer je úplně v jiné galaxii. Takové úderové umění nikdo nikdy neměl a dlouho mít nebude. Federer umí zahrát několik úderu z každé pozice a soupeř nikdy neví, co přijde. Většina hráčů hraje dokola par úderu. Nadal umí inside out FH, FH po lajne a BH cross. Djokovic umí totéž plus BH po lajne a Federer toho umí 5x tolik plus má neskutečný cit pro míč na síti. V tomto je bez konkurence.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamil v Disneylande.
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez. Nikoho nezajimas
Reagovat
smazaný uživatel
Povedal Kamilos.

A ani lístok na strome sa nepohol :)
Reagovat
Ondra979
tak tady musim souhlasit, tak to proste je. Grinderu je plno, ale Roger jen jeden
Reagovat
Kozoroh
"Takové úderové umění nikdo nikdy neměl"
Fanoušci Lavera nebo McEnroa by s tebou v tomto bodě nesouhlasili.

Mezi Novakovy přednosti, které si nejmenoval, patří i změna směru míče. Tak dobře provést změnu směru míče, jak dokáže Serbinátor, nedovede nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Yeees. Bál sem se, že po výhře nad Nadalem bude s Gaywrinkou průser, ale naštěstí na to navázal a Buzíka porazil. :-)
Reagovat
Pe3k
asi solidni mindrak...
Reagovat
smazaný uživatel
Říká někdo, kdo tu včera onanoval jak zběsilej po prohře Nadala.
Reagovat
Pe3k
vsak to pisu k vuli tomu, co si sem vcera psal ty...

Btw. kdyz prohraje Fedex a vyleze z kanalu hromada Nadul fans kteri zde zbesile onanuji, tak s tim problem nikdy nemas...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já neříkám, že s tím mám problém, jen mě to zaujalo.
Reagovat
Pe3k
co te na tom zaujalo? Je to tady tak celou dobu.
Reagovat
spaniel
A co na to tupesinho? Odkazuje něco?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si tak útočný? Si snad začnu myslet, že mě nemáš rád. :-(
Reagovat
spaniel
Útočný? Je to jen na způsob gaywrinky, malá hrátka s jménem...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, nic neodkazuje, on to tu nečte. Jen když mu něco zkopíruju.
Reagovat
Pe3k
beztak to tu cte
Reagovat
smazaný uživatel
Nn, fakt ne a tenis už ani skoro nesleduje.
Reagovat
a.magerova
Tomu i věřím... tož HO ode mne pozdravuj, dík... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A náhodou tupesinho a i Bukv@demus cením, je tvůrčí.
Reagovat
aape
ale jinak pěkná bitva
Reagovat
spaniel
Kvalitní lajnoví v Dubaji :D
Reagovat
Patik
Monfils ide ako píla..vynikajúci tenis..veľa úderov mu tam krásne padá..najvačší adept na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto nízke, vrtké blondínky vedia otocit zivot naruby.
Reagovat
Patik
Je to možné..Elina zrejme koučuje po nociach.
Reagovat
lavamancer
je to divný patron, o tom žádná. k mým favoritům určitě nepatří, i když mu trochu přicházím na chuť. má velký talent. kdyby chtěl... ano, kdyby.
chci však napsat něco jiného:
tenisty jako je Kyrgios, tenis zoufale potřebuje.
koukněte na jeho zápasy s Nadalem a Wawrinkou... bylo narváno, hrálo se v TV prime time.každý o tom mluví a píše. zde např. 200 příspěvků u článku o zápasu z Nadalem
Millman vs. Isner? Zverev vs De Minaur? slabota, nuda.
a Norrie vs McDonald? kdo? zajímá to někoho? myslím, že jen hrstku věrných.
Roger, Nole ani Rafa tu dlouho nebudou. a bez nich vidím jen zoufalou šeď a nudu.kromě např. Kyrgiose, ten chlápek dělá (možná nevědomky) pro tenis moc.
Reagovat
ipko
je to klaun s veľkým potenciálom, ktorý využíva len proti veľkým hráčom.. ľudia chcú vidieť show, tak asi preto naňho chodia, ale svojim vystupovaním si narobí aj veľa odporcov.. a keď skončí kariéru, možno bude ľutovať, že nedal zo seba maximum v každom zápase..
Reagovat
turista
Nick Kyrgios odehrává údery s krátkým nápřahem což znamená poměrně značnou míru utajení úderu, který zahraje. Jeho soupeř tak do poslední chvíle nepozná zda na něj přiletí drive 150km/h nebo pomalý čop. Ví pouze to, že to bude z FH nebo z BH podle Nickova postavení.
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios - Federer 1:4
Kyrgios - Djokovic 0:2
Kyrgios - Nadal 3:3

Má skalpy cele big 3. Kdyby nebyl úplný výmaz, tak někdy něco dokáže.
Reagovat
smazaný uživatel
Dojeb*t dve statistiky z troch moznych..

To je také tvoje..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez do díry a vrat se na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
To, ze je Djokovic naopak člověk tenisu znalý pochopí. Pro tebe je to těžké, chápu. Nejradši bys ocesal H2H s Nadalem o všechny zápasy na hardu, přidal tam par tréninkových zápasu a pak by ti to vyšlo po tvojem Nadal 7:0. A byl bys spokojený.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som si dovolil odbočit k téme.

To, ze si dojeb*a dve statistiky z troch a nejsi schopný ani opisat dve jednociferné cisla správne je fakt. Vsetko ostatné sú reči, kaleráby. Tie si nechaj do Bangkoku pri zjednávani ceny ty žena.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že nedáváš 3:3 z Nadalem. Já počítám H2H zápasů, které jsou regulerní, na dva, nebo tři sety. To, že ty vyřadíš polovinu statistik je čistě tvůj problém. Kdybych to dělal podle tebe, tak vymažu olympiádu, ATP250, ATP500 a počítám jenom antuku. Jsi mimo, jaok vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nedávam stats s Kyrgiosom, pritom má Nadal zo spicky jednoznačne najlepsie stats s mladými. Si tupý jak sklopený vešiak na prádlo, priatelu..

Nemáš ani kuráž priznat, že si sa dvakrát pomýlil, a vymyslas si tu nejaké príehy. Len podčiarkuješ svoj pokrivený charakter..

Akým regulérnym sposobom si dospel k 1:4, čo si teraz vymyslis?..:)...Ci jeden laver cup sa ráta a druhy uz nie...
Reagovat
smazaný uživatel
Vychazím ze stats na internetu, kde jeden LC nemají zakomponovaný, nemám čas to projíždět celý den, jako ty. Já nemám problém s přiznáním chyby, výše jsem to udělal. Ale vůči tobě nemám ani chuť se nějak ospravedlňovat, ty si to nezasloužíš. Jsi taková tenisová groteska, nic nevíš, nic neumíš, nikdo tě nemá rád a zbývá ti jenom plakat na TP. Takže to Get a life je spíše pro tebe, ne pro mě. Pac a pusu na antuce, nebo když vypadne Federer. Někdy by člověk i tu prohru Rogerovi přál, naplnil by se tak jeden ztracený život trola z Blavy. Ale spíše ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No dakujem, ze si si tu vylial srdiečko. Ale ty si úplny niktoš, ani vlastní ta neprijali, typicky clovek, ktory sa prezentuje ako houno na lopate, ale mysli si, ze je torta. Navyse preukazatelný srab a eunuch, ale pre srandu ideálny objekt. Keep going (len tak dalej, Mr. Skil)
Reagovat
smazaný uživatel
Pac a pusu retoš.
Reagovat
smazaný uživatel
A preco nie pac a pusu na antuke?...

Vy bezvaječní sa len bozkávate, ze ano?..
Reagovat
turista
Jak jsi to včera říkal? Bangkok myslím. Tam je asi všechno možné i když implantovat koule se ještě nikde na světě doktorům nepodařilo.
Reagovat
Pesek12
Správně je to takto:
Kyrgios - Federer 1:3 nebo 1:5 (včetně Laver Cup)
Kyrgios - Djokovic 2:0
Kyrgios - Nadal 3:3
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, jak si to vyložíš. Djokoviče jsem překlikl. Nechápu moc debatu tady toho trola, který místo reakce na umění a skil Kyrgiose útočí na špatná čísla ve stats. Ale co od tenisového analfabeta taky čekat že. Adoruje celý život Nadala a skoro ani neví,jakou rukou hraje tenis. Jediné co má jsou stats z let 2008-2013.
Reagovat
SwissMaestro
Get a life.
Reagovat
smazaný uživatel
Po anglicky by som to na pána "skil" neskúšal :)

Takže si dovolím prelozit.

Začni žiť Kamila!...A rozmyslanie tiez neuskodi..
Reagovat
Pesek12
Však o nic nejde, je to pouze statistika. V porovnání s hezkým tenisovým zápasem naprosto nedůležitá. Taky myslím, že Rafa je hodně férový sportovec a Nick se dokáže v poslední době vyhecovat jen v těchto podobných kláních. A jeho chování je pak v těchto zápase docela hrozné a zbytečně vyhrocené, ale možná se pouze takovým způsobem vyhecuje k těmto výkonům.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal určitě není férový sportovec, ale jinak více méně souhlas. Nick umí hrát na BIG3, baví ho velké zápasy, když není plný dům, tak na to sere.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist