Kyrgios zase v problémech. Fanynka z Wimbledonu po něm chce odškodnění za pomluvu, jinak se obrátí na soud

23. 8. 2022, 15:00
Aktuality 70
Fanynka, kterou Nick Kyrgios během finále Wimbledonu obvinil z opilosti, se rozhodla proti australskému tenistovi podniknout právní kroky. Sedmadvacetiletý hráč se podle ní dopustil svým bezohledným a nepodloženým prohlášením pomluvy.
Profily hráčů

Známý bouřlivák Kyrgios si ve finále se Srbem Novakem Djokovičem stěžoval rozhodčímu na to, že na něj žena během výměn mluvila. "Je to ta, co vypadá, jako by měla 700 drinků, kámo," řekl australský tenista sudímu, který po něm chtěl, aby fanynku identifikoval.

Divačku, kterou byla 32letá polská právnička Anna Palusová, z tribuny centrálního dvorce vyvedli. Žena uvedla, že měla dva alkoholické nápoje. Po nějaké době se mohla na své místo v ochozech vrátit.

"Nejen že nepravdivé obvinění pana Kyrgiose mi ten den způsobilo značné škody, což mělo za následek mé dočasné vyhoštění z arény, ale sledovaly ho a četly o něm miliony lidí po celém světě. To ublížilo mně i mé rodině," uvedla Palusová v prohlášení citovaném agenturou Reuters.

Případnou finanční částku od Kyrgiose chce věnovat na charitu. "Doufám, že se pan Kyrgios zamyslí nad škodou, kterou způsobil mně a mé rodině, a navrhne rychlé řešení této záležitosti. Pokud to nebude ochoten udělat, jsem odhodlána domoct se spravedlnosti u Nejvyššího soudu," dodala.

Kyrgios, který s Djokovičem prohrál ve čtyřech setech, dostal pokutu 4000 dolarů (téměř 100.000 korun) za užití sprostých slov. Vulgární byl také před královskou lóží, v níž seděl i tehdy osmiletý princ George.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

70
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Krisboy
To je úplně jedno, pořadatelé nemohou vyhodit nikoho za to, jak vypadá.
Nickýsek prostě věděl, že na Jéžu nemá, tak potřeboval výmluvu. Rozmazlený děcko mdlého rozumu. Hlavně, že se o něm mluví smile
Reagovat
Krisboy
Sorry to byla reakce na gigina v 13:14h smile
Reagovat
gigin
Tady nejde o to, jak kdo vypadá, ale že tam dělala bordel. Ale to je fuk. Jak se jedná o NK, tak prostě s tebou není řeč.
Reagovat
Krisboy
"jak jde o NK, není s tebou řeč"

Ach jo. Pořád stejná demagogie smile

Doslova a dopísmene to samé by se dalo říci o tobě.
Já ho mám docela rád, rád se dívám na jeho hru, ale že je to rozmazlenej nevychovanej fracek je prostě fakt, kterej mi z něj kazí dojem.
Reagovat
gigin
Dívej, on tak na někoho třeba působí. Ale ty ho neznáš v soukromí, v chování mimo kurt atd. Třeba Gulbis. Působí na kurtu jako největší zlobr, ale když jsme byli mimo kurt, fakt pohodový borec. A taková drobnost. On hrál, udělal dvě DF a rozmlátil raketu. Šlahl s tím o zem a do rohu. Pak pro to šel a já (úplně vytřepaný strachy) jsem na něj křiknul, jestli bych tu raketu mohl mít. On to vzal, šel za mnú, podával mi to a mi to spadlo na zem, jak jsem byl nervozní, že potkávám Genia bílého sportu. On řekl, sorry, sehnul se pro to a podal mi to znovu. No k pointě. Myslím si, že Nick a jemu podobní prostě na kurtu své chování někdy přehrávají a jsou to v nitru hodní kluci :))
Reagovat
Krisboy
Nikdy jsem netvrdil, že je Nick nějaká svině nebo hajzl nebo že je zlej člověk. Je jenom nevychovanej, rozmazlenej a myslím, že i dost ehm... jednoduchej. Jednou si vybral jako svoje živobytí tenis a k tomu holt patří určité chování. Věř mi, že já jsem ten poslední, kdo bude skákat jak ostatní pískají, celý život jdu proti proudu a měl jsem s tím spoustu problémů. Ale chovat se ve Wimbledonu jako s kámošema ve skejtparku bych si nedovolil. Ale už se do toho zase zamotávám. Gigine, dá-li Satan, jednou se třeba potkáme u piva a moc rád s tebou pokecám. Tady mi to moc nejde.
A co se týká Gulby, toho zas tak neznám, ale jednou řekl něco, čím ztratil moje sympatie a nesleduji ho. Ale nijak mi nevadí, jenom nikdy nebudu jeho fanouškem. Ani po tom, co provedl tuším Zeballosovi? Už nevím, ale myslím samozřejmě ty čtyři dropshoty v jednom gemu. To byl skutečně záblesk geniality smile, ale lidsky mi sympatický není. Stejně jako Nickovi mu chybí pokora a to jedna z věcí, která jim brání naplno rozvinout a ukázat jejich talent.
Uf

Uf... až jsem z toho dostal žízeň smile
Reagovat
gigin
Byl to Delbonis.

https://www.youtube.com/watch?v=KOaNYNGAI24

A si ti vadilo, jak Ernie řekl, že baby majú rodit kindervajíca a být u plotny. Ale to bylo vytržené z kontextu, jako vždy. To je fuk :)

Hele já už 1184 dnů nepiju a míním v tom pokračovat. To nám ale nebrání se sejít a pokecat. Maximálně si dáme do držky a pak půjdem na nějaký metal. Můžeš k nám dojet na MOR. Nebo v Praze na něco fajného.
Reagovat
Krisboy
1. Delbonis nebo Zeballos, bylo to super, nevím jestli to má v historii tenisu obdoby.
2. Bylo to "když se podívám na žebříček, jsou v něm přede mnou tenisté, kteří tenis vůbec neumí"
To bylo v tuším v jeho nejlepší sezóně, kdy se dostal do semi na French Open. Tohle by nikdo z opravdu špičkových hráčů nikdy neřekl. A tím jsme z5 u té pokory, která 99% mladých - narozdíl od Big4- chybí.
3. Nevím jak tebe, ale me nikdy nenapadlo řešit naše spory násilím. Nedovedu si představit (a ani nechci), co bys musel udělat, abych ti chtěl rozbít hubu. Kvůli rozdílnýmu hudebnímu vkusu? Kvůli jinému názoru na nějaké tenisty? Absurdní smile
4. Esli nechlastáš, máš moje sympatie a morální podporu.

Takže závěr: Rozbíjení držek vylučuju, pivo vylučuješ ty (ha ha, to je pěkný nechtěný dvojsmysl smile), takže zbývá jenom ten metal.
Já už na akce moc nejezdím, ale třeba to někdy klapne.
Reagovat
gigin
Uvidíme :)
Reagovat
Petr_Fisk
..."se podle ní dopustil svým bezohledným a nepodloženým prohlášením pomluvy"...
...Žena uvedla, že měla dva alkoholické nápoje...
Božínku, takže mu to "nepodložené prohlášení" potvrdila.smile
Reagovat
Krisboy
Ale on říkal, že je totálně na sračky a má 700 drinků. To je trochu něco jiného. Pod vobraz rozhodně nebyla, sami pořadatelé ji po 15 minutách pustili zpět, protože byla úplně v pohodě.
Reagovat
gigin
"Je to ta, co vypadá, JAKO by měla 700 drinků, kámo," ...

Třeba tak vypadala. A pořadatelé byli taky asi na kašičku, báli se jejích právních výhrůžek a tak ju raději pustili. Všeci sú ožralí, všecko je z papíru.
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Je jasné, že 700 drinků je nadsázka.
Dělala bordel, rušila hráče a pokřikovala na něj?
Dělala.
Měla popito? Měla.
Mám Nicka Klauna rád, ale uznávám, že je to pako.
V tomto případě jsem ale na jeho straně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, je tu na místě se ptát: "Chceme na kurtech ožralé diváky?"
Reagovat
Petr_Fisk
Chci ožralé tenistky a na kurtu striptýz.
Evžena by mohla začít.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
btw, byl takový exces? Teda striptýz pochybujusmile Akorát Cornout a Cibule převlékaly na kurtu triko, ale nahoře bez nebyly. Jinak pamatuji jen Serenu v deblu s Venus, že tam nějak vrávorala a pak Joker někde v Šanghaji měl hodně nekoordinované pohyby a vypadávala mu raketa z rukysmile
Reagovat
Petr_Fisk
A který exces myslíš, striptýz nebo podroušený stav?
Abych pravdu řekl, tak si nevybavuji bohužel ani jeden.
Reagovat
Krisboy
NAŠTĚSTÍ ten podroušený stav. Vidět to prase nahaté by na mě zanechalo následky:

https://www.youtube.com/watch?v=kZeAQRhb66U
Reagovat
Petr_Fisk
A byl to alkohol? Nebyly to třeba drogy?
Reagovat
Krisboy
Nevím, nikdy jsem to nezjišťoval. Ale alkohol asi ne, myslím, že Praserena nepije (zakazuje ji to víra smile).
Ale trapas to byl pořádnej smile
Reagovat
Petr_Fisk
To jsem byl asi někde ve vnitrozemí Islandu a tyhle měsíce tenisu šly mimo mě. Vidím to poprvé, celkem síla.
Reagovat
Krisboy
Já se nezastávám té pochybné opilé/neopilé osoby. Jenom říkám, že Nick si za všechny tyhle problémy může jen a jen sám svým chováním.

Už se to tady probíralo: Myslíš, že si uvědomuje, že se to děje jenom jemu? Pokud si to uvědomuje, zamyslí se nad tím, proč se to opakovaně děje jenom jemu?
Reagovat
Petr_Fisk
To je zajímavá otázka.
Netroufám si říct, jak moc si to uvědomuje. Už jsem tu ale někdy psal, že
1.Nick je komunikativní typ, který potřebuje neustálou interakci s okolím.
2. Je to šoumen a chce sebe a lidi kolem sebe bavit.
3. Současně je to buřič, který nechce respektovat zažitá pravidla.
4. A současně je to exhibicionista.
Tím součtem všeho nemá takový chladný odstup a respekt okolí. Dělá blbosti, mnozí si na něj dovolují a on se následně vzteká.
Tím jak je jiný, tak vždy bude mnohé provokovat a doposud se zdá, že se s tím neumí popasovat.
Záměrně seje vítr a diví se, když přijde bouřka, kterou zatím nezvládá.
Reagovat
Krisboy
V zásadě souhlasím. Dovedu si představit, jak o tom kecáme do hloubky u piva, ale tady na to kálím. Jen bych se do toho zamotal smile

Takže v zásadě mi Gyros nevadí, ale kdybych byl na jeho zápase, asi bych se taky neudržel a rýpnul si do něj. Jen a jen proto, abych viděl, jak se bude rozčilovat. Jinak jsem na tenise vždy jako myška smile
Reagovat
Petr_Fisk
No vidíš, Ty by sis rád rýpnul a takových je hodně. To jsou takové ty instinkty, že cítíš, že je zranitelný a nedá Ti to.
Mohl by to zpracovat a pak už byste vy rýpalové sejmuli, že to s ním nehne a přestalo by vás to bavit.
Ale nevím nevím, jestli na to Nick má.
Nechme rozbory na to smile.
Reagovat
Krisboy
smile

Já už teda jsem na smile, tak doraž!
Reagovat
Petr_Fisk
Chci kouknout aspoň chvilku na Terezu a na Báru. Dej si zatím jedno za mě.
Reagovat
Krisboy
V poho, ještě chvilku posedím.
Reagovat
Petr_Fisk
Ty dvě mně tedy daly. Moudře jsi zvolil pivo...smile
Reagovat
Blondie
Jako... umíte si tohle představit?
Když jsem šla poprvé na tenis, měla jsem úplnou hrůzu, že nahlas zakašlu, nebo vykřiknu v nevhodný moment, že prostě hráče vyruším.
A tahle nána se vožere, pořvává na hráče, má zaslouženou ostudu a místo aby se omlouvala a šíleně se styděla, chce ještě omluvu a prachy?
Bože
Reagovat
Pe3k
Takhle se ženy chovají běžně, hlavně ty blonďaté smile
Reagovat
Blondie
Houbelec
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Torn
Umím.:D
Reagovat
Ela-fon-isi
Chucpe! Paninka si to spočítala. Rozhovoty v lifestyle magazínech a klienti se pohrnou, pokud je advokátka. Pokud ne, zúročí ,,slávu" jinak. A to se vyplatí!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, každý by ji měl vidět, jako vožralou blbku, co se neumí chovat. Jestli si ji díky tomu někdo navíc najme na práci, jeho blbost.
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Mantra
nejčernější! Přeci tam nedají Tiafoe.

Jeětě by tam mohl být třeba Mochizuki.

Jen nevím, která je lesba a který je gay. A TO to už vůbec nevím, a mají tam na USO dva druhy nebo tři druhy toalet pro hráče?
Reagovat
paddy
Reagovat
Vlk-v-trave
US Open vcera vydal oficialne plakat na USO 22.

https://www.sportskeeda.com/tennis/news-what-f-ck-nick-kyrgios-here-tennis-fans-react-new-us-open-poster-fume-novak-djokovic-s-exclusion

Marketingove predstavuji ty nej. hvezdy tenisu, ktere by mely nejen pritahnout divaky, ale byt favority...

- Medved
- Alcaraz
- Williams Serena
- Osaka
- Raducanu
- Swiatek
- Nadal
- Kyrgios

* Fans reaguji negativne na dve veci, to ze chybi na plakatu Djokovic... a naopak, ze se na nem objevil Kyrgios...

* Toz mam jeden tip:)

Letos to nikdo z plakatu nevyhraje :DDD
Reagovat
Mantra
kluk z plakátu
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
Nola
chyba mi tam Tsitsipas a to bez srandy... je urcite vacsou marketingovou hviezdou ako Medvedev... a ak tam moze byt Alcaraz, preco nie je tam Gauff?
Reagovat
tommr
a co tam dělají Serena a Osaka? Kyrgios je sice dement ale šanci na titul má určitě větší než obě dámy dohromady ... smile
Reagovat
Krisboy
Nejde o šance na titul, ale marketingový potenciál smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Milovnici prvnich kol si prijdou rozhodne na sve:)

Uprimne, necekam moc, zeby to vyhrala jakakoliv uvedena holka z plakatu:) Tedy ani jedna ze 4rech.

Ikdyz neni dobre ve WTA delat predcasne uzavery, a hlavne jeste pred losem...

Dokonce neverim moc ani Medvedovi, Alcarazovi, Kyrgiosovi...a ten Nadal je tak na hrane...

Tipuji, ze se dockame premieroveho viteze GS.
Reagovat
paddy
nejotevřenější GS za min. čtvrtstoletí smile
Reagovat
paddy
Djokovič chybí, protože nehraje

ne všichni to dokáží pochopit smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, plakat, plakatem, ale pokud Djok pujde na hranu a doufat v magii posledniho okamziku, tak se muze slusne rozjet cely los pavouka...:DDD

A pravdepodobnost je tu velka, ze nejednou nasazena 5. bude trebas LL, trebas..."Gombos"... a tech problemu tam muze byt i vice...

Kazdopadne perlicka Coric je nasazeny jako 26.!!!
Vlk, ktery je uz nekolik tydnu 85. v zebriku musi mit stale WC :DDD, jinak by musel do kvaldy...
Reagovat
paddy
- before the draw (on Thursday)
then every seed will simply move up a place, Kecmanovic (33) would become the final seed

- after the draw, but before the first day
17th seed Roberto Bautista Agut would step into the No. 5 spot and Kecmanovic into the 17th spot

- after the first day's Order of Play has been released
his place will be filled by a 'lucky loser'

pokud před losem, pak Wolf postupuje přímo a uvolní se jeho WC
Reagovat
Pavol
Dnes som zbieral skúsenosti.

Keď vsadíte 3 zápasy a tie zápasy sú všetky zrušené tak Vám vklad vrátia ale tie ich niky body na vylepšenie kurzu už nevrátia, tie schramstnú.

Slabý wi-fi signál na internet Vám dokáže tak zblbnúť wi-fi pripojenú tlačiareň že vypisuje nezmyselné hlášky a netlačí to čo vy chcete ale tie blbé hlášky.
Reagovat
PetaM
Však co řekl. :D :D Že vypadá, jak by měla 700 drinků. Neříkal, že jsi chlastala. Jen, že vypadáš jak ožrala. Chyba asi bude v ksichtě a věčného popíjení.
Reagovat
Nola
omg, sprava ako hrom, ja som sa dnes docitala, ze Gyros sa nedostavil na sud ohladne napadnutia priatelky v AUS, taketo clanky vychadzali, ked potrebovali zarezat jedneho hraca, vychadzali pravidelne pred GS, aj pocas GS , ze by bol Nick hrozbou a favoritom :D
Reagovat
Vlk-v-trave
manipulantka a lharka...

***
Nejen že nepravdivé obvinění pana Kyrgiose mi ten den způsobilo značné škody, což mělo za následek mé dočasné vyhoštění z arény, ale sledovaly ho a četly o něm miliony lidí po celém světě. To ublížilo mně i mé rodině...

* koment...

Skvele rozehrane... za normalnich okolnosti by si tu pani nikdo ani nevsiml... no-name nejaky clovek... ted si muze zalozit vpoho pravnicky portal prez noc a klientu bude mit hafo az do konce zivoat...... a jeste jak sermuje s tou charitou... slusny majstrstyk... jak vyuzit takove situace,... to ziska mnohem rychleji a vic jen tiom, ze se stala znamou... a proto, ze to je Polka, tak bych jeste tipl, ze to dat na charitu, znamena pravdopodbne dat sve dceri, tete atd. na nejakou nadaci, v Polsku fundacja magicke slovo ze... to v PL ma kde kdo...

Ta gloska - ZNACNE SKODY... je proste absurdni, krom toho se prokazala ze alkohol mela...

To ovsem neomlouva Nicka, ten musi zakonite pocitat s takovymi situacemi... a v tomhle pripade i s tim, ze prohrat soud klidne muze... a tak ji bude muset prispet na jeji charitu...

Pochopitelne ta pravnicka bude delat vsechno pro to, aby to slo k soudu a vyhrala... skvela reklama... lepsi si nedokazu ani predstavit. Jinak receno ji spadl do klina slusny deal...v sportovnim zargonu... Palusova ma zivotku:D

Predpokladam, ze uz to ma skvele promyslene.
Reagovat
Torn
Jediná absurdní věc na tom je, že Kyrgiose ještě někdo hájí. :D Je to protekční fracek, co jen fňuká, stěžuje si a nevidí si do pusy. Kdyby se nechoval jako dítě, tohle by se nestalo. At ho oškube, možná mu pak dojde, jak se má chovat. smile
Reagovat
Krisboy
smile
Nevím tedy, jestli je protekční, ale ostatní je čertužel pravda. Rozmazlený ublížený děcko.
Reagovat
Torn
Je. Minimálně, co se školy týče. Za mě mu prostě chybí pokora.
Reagovat
Krisboy
... a rozum smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nevim jestli jak dite, ale svihly dost je... to vidi vsichni... nekdy se mu ty supliky na kurtu v hlave uplne prohodi...

Ja si ale trebas vubec nemyslim ze by se neco zmenilo v pripade, jak bude platit... coz je celkme pravdepodobne...

Tohle podle mne nebude tak jednoduchy pripad. Krom toho me prekvapilo, ze matka vubec neunasi to jak se chova na kurtu a on se to snazi jen zehlit... takze jestli jde o zehleni, tak uz asi musi byt slusne vycviceny.

Matka ho dost kritizuje a rozhodne neomlouva, bojkotuje jeho zapasy...atd.
...a myslim, ze to je rekneme osoba, ktera to moralni pravo ma to delat na 100% (pokud nebereme v uvahu preciny, ktere musi jit k soudu)... podle mne, pokud ona to nezmeni, tak asi nic a nikdo...

...zadne pokuty podle mne anepomuzou ani prohrane soudy, tam spis bych tipoval, ze se to spis zhorsi... zvykl si dost na tu roli grazla... ten rubikon uz prekrocil...

Ale jen muj osobni tip...plus minus...
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
vladka
Přesně, namistrovaný pako, který si nevidí do pusy
Reagovat
Mantra
šance, ale hezkej pokus od nanynky, pardon, fanynky
Reagovat
Maisterstich
Naopak, šanci má a to ne malou. Být ním, tak bych jí radši něco nasypal, jelikož je to právnička a ona má máslo (spíš krabici másel) na hlavě, nebude snadný ho oškubat u soudu. Chová se jak hovado každý zápas.
Reagovat
Maisterstich
Ty jo, sem to napsal jak blb. On má samozřejmě máslo na hlavě a nebude těžký ho tak oškubat u soudu. smilesmile
Reagovat
Marduch
Má leda šanci na pokutu za výtržnictví a narušování průběhu vrcholné sportovní akce v opilosti.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Nola
jj, je to zase saskaren :D
Reagovat
elsky
Když nic, tak už má děvče fotku na TP smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist