Lehečka i Kolář na challengeru v Bergamu začali vítězně

2. 11. 2021, 10:36
Aktuality 1
CHALLENGER BERGAMO - Vstup do halového challengeru v italském Bergamu zvládli oba čeští zástupci. Zdeněk Kolář smetl Kazacha Michajla Kukuškina, Jiří Lehečka porazil rovněž ve dvou setech Francouze Huga Greniera a přerušil sérii tří porážek.
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář letos vyhrál už tři antukové challengery, od zářiového triumfu ve Štětíně ale na další výraznější úspěch čeká. Cennym skalpem odstartoval v hale v italském Bergamu, kde si včera večer poradil 6-3 6-1 s bývalým 39. hráčem světa Kazachem Michajlem Kukuškinem.

O čtvrtfinále a první dvě výhry v řadě mimo antuku se 25letý Čech utká s Němcem Yannickem Madenem, nebo Australanem Christopherem O'Connellym.

Vítězně v Itálii odstartoval také Kolářův deblový parťák Jiří Lehečka. 19letý Čech do soutěže vstoupil výhrou 6-3 7-5 nad Francouzem Hugem Grenierem a přerušil sérii tří porážek.

O první čtvrtfinále od zářijového triumfu na antuce v Bukurešti, kde získal druhý challengerový titul. bude bojovat s vítězem duelu Cobolli - Džumhur.

• CHALLENGER BERGAMO •
Itálie, tv. povrch / hala, 44.820 eur
pondělní výsledky (01. 11. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kolář (6-ČR) - Kukuškin (Kaz.) 6-3 6-1
Lehečka (ČR) - Grenier (Fr.) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
makro99
Jakub Menšík áčkovej titul z Kapskýho města a ve finále skalp nejvýše nasazeného Leo Borga... https://sport.aktualne.cz/tenis/vzpruha-pro-cesky-tenis-mensik-miri-mezi-nejlepsi-juniory-sv/r~ee3543a23bae11ec9106ac1f6b220ee8/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist