Lehečka si na challengeru v -Salcburku připsal nejhorší letošní porážku a čtvrtfinále si nezahraje

6. 7. 2022, 12:41
Aktuality 2
ATP CHALLENGER SALCBURK - Jiří Lehečka na velkém antukovém challengeru v rakouském Salcburku překvapivě skončil už ve druhém kole a dál čeká na první vítěznou sérii od začátku května. Dvacetiletý Čech v něm nestačil dvakrát 4-6 na Pola Martína ze Španělska a proti 289. hráči světa si připsal svou nejhorší letošní porážku.
Profily hráčů
Jiří Lehečka (© Martin Sidorják)

Jiří Lehečka v únoru zazářil postupem z kvalifikace do semifinále halového podniku ATP v Rotterdamu a debutoval v Top 100, ale od té doby se na hlavní tour dočkal jediného vítězství v hlavních soutěžích a na turnaj přijel se sérií pěti nezdarů po finále na challengeru v Mauthausenu.

Na dalším rakouském podniku stejné kategorie v Salcburku skončil už ve druhém kole. V tom úvodním sice přetlačil domácího Sebastiana Ofnera (#222), ale dnes byl nad jeho síly hráč až z konce třetí stovky Pol Martín (#289).

V úvodním dějství nedokázal Španělovi sebrat jediný servis, ve druhém se sice dostal do vedení 2-0, ale pak ztratil čtyři hry v řadě a manko už dohnat nedokázal. Dvacetiletý rodák z Mladé Boleslavi, který byl poslední českou singlovou nadějí na probíhajících challengerech, si připsal svou žebříčkově nejhorší letošní porážku.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Ela-fon-isi
J2rko?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Salcburk je prý moc pěkný, tak si ho chtěl třeba taky trochu prohlídnout. Dyť už musí mít tenisu za letošek plný zubysmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist