Lendl skončil po roce jako trenér tenisty Zvereva

26. 7. 2019, 09:52
Aktuality 154
Bývalý slavný český tenista Ivan Lendl už není trenérem Alexandera Zvereva. Osminásobný grandslamový vítěz podle zámořských médií ukončil s pátým hráčem světa spolupráci. Dvaadvacetiletého Němce vedl Lendl od loňského srpna.
Profily hráčů
Alexander Zverev a Ivan Lendl

Devětapadesátiletý Lendl jako Zverevův trenér skončil krátce poté, co ho vítěz jedenácti titulů ATP zkritizoval. "Naše tréninky trvají dvě hodiny a on z toho půl hodiny vypráví o svém psovi nebo o tom, jak hrál golf. Měl by do toho dávat víc," prohlásil Zverev na turnaji v Hamburku.

Překvapilo ho, že se o konci spolupráce dozvěděl z médií. "To bylo legrační. Je to podle mě škoda," uvedl po dnešním vítězství nad Srbem Filipem Krajinovičem ve čtvrtfinále. Zverev má v plánu trénovat pod vedením svého otce jako v minulosti.

Lendl se ke Zverevovu trenérskému týmu připojil loni v srpnu a německý tenista pod jeho vedením poté v listopadu vyhrál Turnaj mistrů. Naposledy Zverev uspěl v květnu na turnaji v Ženevě, k tomuto triumfu ale Lendl nepřispěl, protože celou antukovou část sezony vynechal.

"Saschovi věřím, je pořád hodně mladý. Myslím, že jednou z něj bude skvělý hráč. Ale v současnosti má nějaké problémy mimo kurt, které mu brání v tom, aby pracoval tak, jak si představuji," uvedl Lendl.

Kromě Zvereva vedl také dvakrát Brita Andyho Murrayho. Při prvním angažmá mu pomohl k prvním dvěma grandslamovým vítězstvím na US Open v roce 2013 a ve Wimblednu 2013. Londýnský turnaj s ním poté vyhrál ještě v roce 2016.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

154
Přidat komentář
spaniel
Koukam ze fandine se v kapse otevira rybicka.
Reagovat
Fandina
rybička je roztomilá, doufala, jak moc mě urazí, když mi napíše, že pro celý TP jsem. Pohodička, ani jsem nemusela házet udičky, v podstatě vplula do sítě sama. A je sloveno.
Reagovat
Fandina
že pro celý TP jsem blbka
Reagovat
Cico93
Dole je určite zaujímavé čítanie a nejde to prečítať, do kelu.
Reagovat
FulnekUltras
zkopíruj a přenes jinam ;-)
Reagovat
paddy
O Lendlovi je známo, že je chovatelem německých ovčáků, lidově vlčák. Ví proto, jak s Němci zacházet.

momentka s kamarádem
https://cdn-s3.si.com/s3fs-public/ivan-lendl-tennis-dogs.jpg

Lendl má rád vlčáky. Má Vlk rád Lendla?
Reagovat
paddy
novější foto
http://www.zandracgsd.com/images/album_5620_2225.jpg
Reagovat
gomo1510
Reagovat
Fransoas
Otázkou je,zda Šaša byl jěště ochoten naslouchat.Před tím byly určitý výsledky.To co tvrdí,že by do toho měl dát trenér více iniciativy nebude asi tolik důležitý.Trenér do toho může dát naprosto všechnu energii a nemusí být žádné výsledky.Nemyslím si,že se musel řídit dle všech instrukcí od trenéra.Pravděpodobně v tom bude jěště něco jiného.Trenér to za jakéhokoliv hráče na kurtu neuhrajue.Je to ale věc Saši.Více se k tomu nedá říci.
Reagovat
Torresek
Bylo jen otázkou času kdy se toto stane. Já osobně to čekal už 2 měsíce zpátky ale konečně. Alex se může zase vrátit ke své kvalitě a hře a snad to bude brzy
Říká se že jeho otec je tvrďák a to mu moc nesedí, najal Ferrera který asi takový nebyl ale určitě měl jiný přístup a pak Lendla, to musel být s jeho otcem krásný páreček.
Za mě Alex potřebuje někoho víc v klidu, někoho kdo jako kouč do toho dá emoce a sedne si s ním
Reagovat
FulnekUltras
Ještěže už dnes falešná gloriola těchto "nedotknutelných person" v konfrontaci s realitou a svobodou projevu rychle mizí.
Reagovat
Pe3k
Pocházejí z dvou největších měst v ČR ale jsou maloměšťáci? Havla jsem teda nemusel, ale Lendl je legenda.
Reagovat
FulnekUltras
ani se nedivím, že jak dneska už tohle slovo "mainstreamu" těžce nevoní, bylo z praxe raději téměř vymazáno ;-)

https://cs.wikipedia.org/wiki/Malom%C4%9B%C5%A1%C5%A5%C3%A1k
Reagovat
Fandina
Hlavně je potřeba ho vhodně používat, což ty neumíš, používáš ho jako urážku, což nemá s hlavním proudem nic společného.
Reagovat
Fandina
A mainstream je u tebe průhledná zástěrka rádoby být in, ale ve skutečnosti to vypadá uboze a lacině, možná to tak ani nevypadá, jen to vystihuje pisatele autora. A paradoxně malomestacky.
Reagovat
FulnekUltras
neznáš pořádný proud... ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=3xO0SLGwNmo
Reagovat
rybicka
:-))
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
Fandina
Pro ubožáky, jako jsi ty, určitě. Kdyby tomu bylo jinak, svět by nebyl v pořádku. Naštěstí je. Havel je legendou, protože ze zasloužil o pád totalitního režimu a Lendl proto, jak hrál tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Kde to Šavel tenkrát otočil? ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=aHmDt9JJgYY
Reagovat
smazaný uživatel
Havel legenda jednoznacne je,samo o sebe to vsak nic nevypoveda,legendou je napr aj Gottwald alebo Vlado Dzurilla:-)
Reagovat
smazaný uživatel
+si nemyslim,ze sa stal legendou vdaka zasluham o pad rezimu,sam osobne bol neskodny,legendou je vdaka prezidentovaniu vo vhodnej dobe
Reagovat
Fandina
Hlavně, když tomu rozumíš.
Reagovat
FulnekUltras
celoživotní maloměšťácký slaboch a zbabělec - v životě mu "šla" maximálně tak ušáky placená pokrytecká hra na dizidenta - před skutečnou zodpovědností, ať v soukromých vztazích nebo jako prezident Československa a poté i Česka, vždycky spolehlivě utekl - teď už jde uměle udržovaný mýtus o této trapné figurce definitivně k ledu a čeká se v podstatě jenom na zpětné přejmenování ruzyňského letiště

https://www.youtube.com/watch?v=SyXyz6k1F-Y
Reagovat
Fandina
Jsi ubožáček, člověk, který celý život bojoval proti totalitě a také byl komouši vězněn je u tebe slaboch a zbabělec. Já doufám, že jednou na tebe a podobné dojde a tyhle kecy se ti vrátí i s úroky. Ubožáku.
Reagovat
Fandina
Už jenom ty kecy o přejmenování letiště tě usvědčují o tvé ubohosti. Je mi tě líto. Ale ono se ti to vrátí. Jako všechna závist a nenávist. Tomu věř.
Reagovat
smazaný uživatel
ja proti Havlovi necitim nenavist,nakoniec som ho ani osobne nepoznal,jeho era sa ma dotkla minimalne,ale ako si mam vazit cloveka,ktory nazve bombardovanie krajiny ako humanitarne?,mal byt aspon ticho,ked uz to schvaloval,najviac neznasam "dobrych" ludi,tí su v honbe za "dobrom" povecsine naj hajzli
Reagovat
Fandina
Na Balkáně byl konflikt a kdyby se tam nezaslahlo, může se tam bojovat dodnes. Svádět na Havla, to, že tam docházelo k národnostním konfliktům nebo mu to vytýkat je směšné.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že humanitární bombardování prý Havel nikdy neřekl.
Reagovat
smazaný uživatel
vyrok je pripisovany Vaclavovi Havlovi,navyse vôbec nic nanho nezvadzam,dokonca mu nevycitam ani jeho postoj,kazdy clovek ma svoj osobny zaujem,ktoremu podriaduje svoje konanie,môzem vsak s jeho konanim nesuhlasit
Reagovat
smazaný uživatel
pripadne ak sa ma to dotyka,na to aj reagovat:-)
Reagovat
Fandina
Na internetu lze najít hodně článků o tom, že to neřekl. Takže vytýkat mu to není na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslel som len tento vyrok,ale jeho konanie vseobecne,nikdy som necitil,ze to bol aj môj prezident,aj ked som bol vtedy len teeneger,vid jeho vyrok o "kralikarniach" a pod.,skôr som mal pocit,ze beznymi ludmi pohrda,navyse nebol zvoleny z vôle ludu-vo vseobecnom hlasovani,takze obcanom nemozno ani vycitat,za sa zmylili,nebola to ich priama volba
Reagovat
smazaný uživatel
aj ked k priatelom moholmat uplne iny pristup,to mozne je
Reagovat
FulnekUltras
Na námestí SNP v Bratislave narazil Havel roku 1991 poprvé po převratu na pravdu (místo falešné čecháčkovské servility po něm Slováci prostě a jednoduše naházeli vejce) - a se současným českým premiérem SNP konečně dorazilo i do Prahy. ;-)
Reagovat
Fandina
Ano, pochopil, že ho Slováci nechtějí. Což se o jiných politicích říci nedá. I kdyby plné Letné, s nimi to nehne.
Reagovat
FulnekUltras
Havel nepochopil nikdy nic. Dokud ODS nezačala o rok později rozbíjet republiku, držel se funkce jako klíště. Teprve pak se strachy podělal a podle svého nejlepšího zvyku utekl z boje.
Reagovat
Fandina
Jsi neuvěřitelně hloupý člověk. Tvůj problém
Reagovat
Fandina
Nebo možná nejsi hloupý, ale zlý. To je horší.
Reagovat
FulnekUltras
Fotit umíš, ale s tou sklerózou už by to chtělo něco dělat. ;-)
Reagovat
rybicka
To není skleróza. To je "jen" absolutní nenávist k lidem s jiným názorem. Tedy ke všem. Stačí malinkato jiný názor a Fandina "zabíjí" !!!

Fanoušek Karolíny - com, málem ve mě tu vyvolal negaci ke Karolíně. Fandina možná dokáže, že začnu mít ráda komouše...
Reagovat
rybicka
*mně
Reagovat
rybicka
A až já začnu milovat komouše, pak bude koonec světa :-)
Reagovat
rybicka
Všichni, tedy mimo Fandiny, jsou neuvěřitelně hloupí... Paní kupcová, protože má 64 let, se domnívá, že tím automaticky šalamounovo ... spapala.

Její zákazníci si ovšem myslí své, že? :-)
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit jsi nemocná.
Reagovat
rybicka
Paní kupcová, nemusím. Já jsem zdravá :-). A na rozdíl od Vás, mě mí zákazníci mají rádi :-))
Reagovat
Fandina
Jsi trapná a hloupá jen takový člověk sám sebe chválí.
Reagovat
rybicka
No, od včerejška se mne, trapná a ubohá Frantina, už několikrát pokusila urazit. Ale! Urážky od některých jedinců jsou nad vyznamenání od prezidentů! :-)) Tedy moc děkuji za vyznamenání, že nejsem ta trapná - jako autorka urážek...
Reagovat
Fandina
Chudinko malá neplac. Trapný člověk také člověk.
Reagovat
rybicka
Nerozporuji, že i vy jste člověk :-)
Reagovat
Fandina
Připadáš mi, jako nevychovaný fracek, který si myslí, že si může všechno dovolit. Asi by bylo na místě, kdyby ses nad svým jednáním zamyslela. Nevím, kolik ti je let, ale myslím, že vybavovat se na webu s 64 bábou, vyskakovat si na ni, jak to děláš ty, není vhodné a nemáš to zapotřebí.
Reagovat
rybicka
A stará bába má právo? Á konto čeho?
Reagovat
Fandina
Napíšu to jinak. Nejsi pro mě partner na debatu. Věnuj se někomu jinému, mě fakt tvoje názory nezajímají.
Reagovat
rybicka
HEURÉKA !!!
Reagovat
Fandina
trapná
Reagovat
rybicka
To vám často říkají zákazníci, proto to stále dokola omíláte...
Reagovat
Fandina
Líbí se mi, jak ti nevoní, když ti někdo řekne, že si trapná. Smiř se s tím. Chováš se tak.
Reagovat
rybicka
Znáte jiné slovo?
Reagovat
Fandina
Pro trapné jednání se jiné nehodí.
Reagovat
rybicka
Ano, říkají o vašem krámu :-)
Reagovat
Fandina
Jsi směšná.
Reagovat
rybicka
To je věc názoru. Já zatím ani jednou neřekla, co si já myslím o vás :-) Ale já jsem slušně vychovaná :-)
Reagovat
Fandina
Jsem ten nejhorší člověk na světě. Závistivá, zlá, trapná, ničemu nerozumím.
Reagovat
rybicka
Souhlasím, konečně sebereflexe :-)
Reagovat
Fandina
Kterou ty neovládáš. Neumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen zkouším být nejtenčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Styď se za svou nudličkovitost!
Reagovat
smazaný uživatel
Za svou nudli?
Reagovat
smazaný uživatel
T
O

J
E

K
O
N
E
C
!
Reagovat
smazaný uživatel
r
.
i
.
p
.
Reagovat
rybicka
Děkuji. Hurónský smích
Reagovat
rybicka
:-))) To je dokonalý příspěvek.
Reagovat
Fandina
t
e
n
k
o
s
t
Reagovat
Fandina
t
e
n
č
í
Reagovat
Fandina
j
e
š
t
ě
t
e
n
č
í
Reagovat
spaniel
Nezasahnout tam zvenci, kdovi jak by to dopadlo. Obeti by bylo mnohem vic a nejspis by se to tahlo doted. Zasah neni jednoduche orzhodnuti a vzdy se pak najdou pokrytci a slabosi, kteri se pak budou hrat na moralni autoritu. Spis torskam Djokovicovi, ktery se snazi vztahy narovnavat a celi za to doma kritice a nenavisti od jistych lidi.
Reagovat
FulnekUltras
Bez agrese USA/NATO by zůstalo v pohodě už tehdy existující území Srbska a Černé Hory. Na historickém srbském území by nikdy nevznikl ušáky cíleně podporovaný drogový transfer Kosovo. Havel by měl o jeden vroubek míň, což by na celkovém hodnocení jeho osoby stejně nic nezměnilo.
Reagovat
Fandina
Bez vnějšího zásahu by se tam pobili. Ale to chce myslet.
Reagovat
FulnekUltras
Ozbrojené konflikty Srbů s Chorvaty i Bosňáky byly už v té době interně prakticky vyřešeny - byť si to mj. vyžádalo značnou míru nucené migrace. Pentagon však ještě neměl dost a potřeboval ve svém dnes již nijak nezastíraném neokoloniálním zájmu rozvrátit i zbytek Jugoslávie. I za cenu legitimizace teroristického režimu v Kosovu, což se za pomoci bomb nakonec povedlo. Dočasně, neboť většina zemí dodnes tuto enklávu dealerů drog a ušáky chráněných válečných zločinců neuznala a z násilně odděleného území Srbska se stala jenom nová časovaná nálož v Evropě.
Reagovat
rybicka
když si odmyslím ty přívlastky a nesmyslnéé slovní složeniny, tak kupodivu nacházím i myšlenku :-)
Reagovat
rybicka
Ale tedy dá to práci.
Reagovat
FulnekUltras
bez práce nejsou ani koblihy ;-)
Reagovat
rybicka
:-))
Reagovat
rybicka
mám konstruktivní návrh. Jako já se tu velmi snažím (vyjma těchto dvou dní) vyhýbat vám, prosím nereagujte vy na mé vstupy.

Pro obě to bude jednodušší a ostatní sledující si také tuto ubohost myslím nezaslouží.

A je lhostejné, jestli je mi třeba o dvacet let víc než vám. Děkuji předem za kladné vyřízení (to víte, jsem ze staré školy, proto drze netykám) :-)
Reagovat
Fandina
O dvacet víc, tedy 84 let? Fakt trapná.
Reagovat
rybicka
Nevím co je trapného na vysokém věku. Co?
Reagovat
Fandina
Je ti 84 let, vážně?
Reagovat
Pe3k
Fulnek je pomatenec, ale co se týče Havla tak většinou souhlasím.
Reagovat
FulnekUltras
dík ;-)))
Reagovat
Fandina
Je to pomatenec, hlavně kvůli Havlovi a to total. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal pár zajímavých her a úvah. A z osobní zkušenosti vím, že to byl velice hodný člověk.

To, že jako prezident se do určité míry zpronevěřil některým svým disidentským názorům, je asi fakt. Na druhou stranu jako prezident byl pod velkým tlakem, který v určitých chvílích vyžadoval podpořit nějakou stranu.

Přijde mi hloupé ho na základě několika diplomatických vyjádření odsoudit, protože na věci, ke kterým se vyjadřoval (nebylo to jen humanitární bombardování, ale třeba taky invaze do Iráku), neměl ve skutečnosti vůbec žádný vliv.

Byť se mi taky nelíbí jeho mýtus (a myslím, že jemu se taky nelíbil), coby prezidenta ho, ve srovnání s většinou toho, co mu předcházelo, a se vším tím, co ho následovalo, vnímám jako vyloženě kladnou osobnost.

Kritika je v pořádku. Ale nenávistné podpásovky na zklidnění vlastní bublající žluči? Ne.
Reagovat
rybicka
Já za sebe jsem si udělala také vlastní názor, tehdy proti tomu jeho obecnému adorování. Změna názvu letiště, to je dle mne už zcela mimo mísu - ale v tom je on nevinně.

Nicméně každopádně byl ve své době přínosem směrem ku světu. A je lhostejné, nakolik zaslouženě, či nezaslouženě. To pro nás, jako stát, mělo velkou hodnotu. Přestože byl komediant.

Nakonec, když dnes sleduji, kdo je kde volen za vůdce, pak se komedie až tragedie množí.
Reagovat
Fandina
Konečně komentář, se kterým se shodnu, takže dole dávám nějaké plus, ale na druhou stranu, nevím vlastně, jaké ta rybička píše příspěvky, většinou to bylo trapné, ale tentokrát

+1
Reagovat
Kozoroh
Změna názvu letiště mimo mísu rozhodně nebyla. Ve světe je samozřejmostí pojmenovávat letiště po svých velikánech - v New Yorku je letiště JFK, v Paříži letiště de Gaulla, letiště v Římě je pojmenováno po geniálním da Vincim a v Krakově mají letiště papeže Jana Pavla II. Jenom zaprdění čecháčci mají stále problém s letištěm Václava Havla :-\
Reagovat
FulnekUltras
páč je to bezvýznamný trpaslík
Reagovat
FulnekUltras
Filozofování o ničem šlo zrzkovi vždycky skvěle - a jeho soudobý rádobynástupce "v čele mas" je jedno a to samé. Bezpáteřní pohůnci vlastního prospěchu a cizích zájmů, po kterých historicky neštěkne ani poslední Lendlův pes.

https://www.youtube.com/watch?v=AB1pEGQrwcg
Reagovat
rybicka
Existencionální řeči? (žvatlámo, patlámo) To už se samoomílají (také przním jzyk :-)

Á propos, není ta jedna dáma tou, co má nyní vést v zastoupení ministerstvo (asi kultury)?
Reagovat
FulnekUltras
Nevím. Z téhle dokonale sehrané party bezpečně poznám jen strejčka Jedličku a Ljubu Skořepovou. ;-)
Reagovat
rybicka
To ano, ale tmavovlasá mladší dáma s ostrými rysy, mi naběhla v souvislosti s fotografií ... Samozřejmě je to jen impulz, dojem. Ale vzhledem k tomu, že jde o kulturu, může tu být shoda okolností.
Reagovat
FulnekUltras
Tak určitě - vždyť právě v "naší" kultuře je progresivní zpětný průlom ve tvaru koule za posledních 30 let obzvlášť markantní.

https://www.youtube.com/watch?v=flN9vTRzf48
Reagovat
rybicka
No, zasmála jsem se, ale.
Reagovat
FulnekUltras
Výjimky - jako všude - samozřejmě existují. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=L8PrNm6uHS4
Reagovat
rybicka
A tedy, napsala jsem prve neobratně, protože jsem pro zjemnění, vložila sebe. Tak tedy bez obalu. Vaše okolí vás má plné zuby!
Reagovat
Fandina
Trapné
Reagovat
rybicka
Ano, zeptejte se zákazníků...
Reagovat
Fandina
Fakt jsi hloupá. Nemáš ani ánunk o mých zákaznících. Ale řekla bych, že je to projev nějakého komplexu, potřeba si do někoho kopnout. Ubohé.
Reagovat
rybicka
Kdo tu má potřebu do někoho kopat? trapná, trapná, trapná - co ničemu nerozumí, nerozumí, nerozumí.

Poctivě - výše napsané je těžký eufemismus! Trapná, trapná, trapná - odpovídám si předem za vás, pro úsporu všeho :-)
Reagovat
Fandina
Komu by se líbilo, být trapným nebo něčemu nerozumět, že? To se každý hned naježí. Nejsi výjimka.
Reagovat
rybicka
TAK JAK SI PŘEJETE: nejtrapnější jste tu vy! Už vám to tu nepřímo - to ovšem nejste schopna pochopit, ale i přímo sdělilo spousta lidí. Já se připojuji! A proč myslíte, že vím, koolik je vám roků..? Tam jsou spousty dalších :-)
Reagovat
rybicka
mám konstruktivní návrh. Jako já se tu velmi snažím (vyjma těchto dvou dní) vyhýbat vám, prosím nereagujte vy na mé vstupy.
Reagovat
Fandina
jsi trapná a ubohá. Pokud nechceš s někým komunikovat, nereaguj na jeho příspěvky. Zjevně se neumíš ovládat.
Reagovat
rybicka
Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje... :-)))
Reagovat
Fandina
Líbí se mi, jak se čílíš. Jak máš potřebu neustále opakovat, že ne ty, ale já jsem trapná. Ve skutečnosti jsi trapná ty. Bez ohledu na moji trapnost.
Reagovat
rybicka
Pac a pusu :-))
Reagovat
Fandina
Čímž vůbec neříkám, že já jsem nějaký vzor ctností nebo chytrosti.
Reagovat
rybicka
Pac a pusu :-)
Reagovat
Fandina
84 let
Reagovat
Fandina
já jsem hodně trapná, což se nevylučuje s trapností jiných.

A hlavně nezapomeň zdůraznit, že mi to tady všichni píší. Fakt objev Ameriky.

Trapná jako vždycky.
Reagovat
rybicka
Pac a pusu :-))
Reagovat
Fandina
Trapná.
Reagovat
rybicka
Pac a pusu :-)
Reagovat
Fandina
Libí se mi, jak musíš pořád odpovídat. Slabá vůle?
Reagovat
rybicka
Pac a pusu :-)
Reagovat
Fandina
84 let
Reagovat
gomo1510
Podle mě tomu nikdo nerozumíte....
Reagovat
rybicka
Možná by stačilo ubrat ta nic neříkající paušalizovaná přídavná jména, a třeba by sdělované, potom mělo větší hodnotu.
Reagovat
Kozoroh
Zverev je kus hňupa. Bude mít problém najít nového kouče, když má ve zvyku prát špinavé prádlo na veřejnosti. Ach ano, trénuje ho ještě jeho táta, ale bez kouče zvenčí těžko obrátí zpět letošní pokles výkonnosti.
Reagovat
Patik
Šokantné..
Reagovat
FulnekUltras
z mého pohledu očekávatelné - s "Ivankem" dlouhodobě vydrží málokdo - v jakémkoliv vztahu
Reagovat
Patik
a tak náááhodou Andy zvládal nejaký ten čas s Ivanom..
Reagovat
FulnekUltras
Andy právě patří do oné uzoučké skupinky.
Reagovat
aligo
?Vkládal jsem do Saši velké naděje, protože je stále ještě poměrně mladý. Myslím, že jednoho dne se může stát skvělým hráčem, ale aktuálně má nějaké problémy mimo kurt, které se neslučují a nejsou v souladu s mou filozifií,? říká Lendl.
Reagovat
slacker
Lendl filosofem?
Reagovat
FulnekUltras
absolventem vš hrabošské
Reagovat
misoSK
Vôbec sa Ivanovi nečudujem, asi by som postupoval rovnako. Navyše tvrdiť, že by mal do toho tréner dávať viac... Skôr sa pýtam, či do toho dáva maximum Zverev.
Reagovat
rybicka
Mě bylo divné, že do toho Lendl vůbec šel. Myslela jsem, že ho odmítne jako Berďu. Nicméně má 5 dcer takže peníze jsou vždycky třeba.
Reagovat
Pe3k
Zverev si nevidí na špičku nosu, vidí chyby u všech jen ne u sebe. Kritizovat Lendla, to chce dost odvahy (arogance). Pro mě je Zverev nefanditelny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, stratený prípad..

A to som si myslel, ze si jediný v tejto kategorii..
Reagovat
Nola
stale je este velmi mlady, PR na mizernej urovni, casom sa nauci, ze na verejnosti prepierat spinave pradlo nie je to prave orechove....

Lendl ma za sebou vysledky, dokonca aj so Sashom - TM, nepamatam, ze by trebars Fedex, resp. Nole prepierali rozchody s trenermi na verejnosti, Rafu neriesim, tam nie je co....
ako sa hovori mlcat je zlato....
Reagovat
Pe3k
Nevím jestli se časem něco naučí, tenisovi fans ho už prokoukli a s tím už asi nic neudělá. Zrovna zas prohrává, na koho to svede tentokrát?
Reagovat
slacker
Konecnu zu muze vzit toho Berdycha
Reagovat
paddy
Ivan tak učinil po poradě se svými psy
Reagovat
blixa
Psi si rozhodně zaslouží víc pozornosti a času, než beznadějnej Saša :D
Reagovat
turista
Neodepisoval bych Sašu. Ale dovolil si kritizovat Ivana a to se nevyplácí. Psi jsou obecně ztráta času a peněz.
Reagovat
rybicka
To je téměř každý koníček a každé potěšení.
Reagovat
blixa
Evidentně víš o psech úplný howno.
Reagovat
Nola
+ 1
Reagovat
turista
Radši mám rybičky. Ty nesmrdí, nepouští chlupy a nenosí do bytu nebezpečná klíšťata.
Reagovat
slacker
rybina je smrad
Reagovat
FulnekUltras
zabalit do novin ;-)))
Reagovat
Nola
tak si kup dom...
Reagovat
spaniel
Uz vidim jak te vitaji po praci a nadsene skacou... akurat nevim zda se nunate v posteli nebo k nim skocis do akvarka.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
slacker
a ty lezes k nim do boudy?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist