Letos končím, oznámila zraněná Radwaňská

4. 10. 2010, 13:40
Aktuality 2
Polská tenistka Agnieszka Radwaňská si už v této sezoně nezahraje a v ohrožení je i její účast na Australian Open v příštím roce. Jak jedenáctá hráčka světa řekla po své dnešní prohře s Němkou Kerberovou, musí si vyléčit námahovou zlomeninu nohy.
Agnieszka Radwaňská

"Pro letošek jsem skončila kvůli velmi vážnému zranění, námahové zlomenině," oznámila dnes jedenáctá hráčka světa. "Je to komplikované zranění a je možné, že se nezahojí včas před Austrálií. Uvidíme, já jen můžu doufat, že pak už budu připravená," dodala.

Jednadvacetiletá Radwaňská odehrála v Asii už druhý turnaj, před Pekingem se představila v Tokiu. A už tehdy prý věděla o svém problému.

"Pro dnešní porážku mám omluvu. O tom, jak je to zranění vážné, jsem se dozvěděla těsně předtím, než jsem odletěla do Asie, kde jsem hrála v Tokiu a Pekingu. Teď se pro zbytek roku z turnajů odhlásím," řekla Polka, která letošní sezonu považuje za dobrou, ačkoli v ní nezískala žádný titul.

"V Top 10 asi neskončím, protože nebudu hrát na posledních dvou turnajích a ostatní hrají dobře. Byl to dobrý rok a myslím, že bych ho měla zakončit do 15. místa," dodala.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
taky by mě zajímalo, proč se hned neodhlásila, ale asi s tím šlo hrát, když zvládlat tři sety..

nejmenuje se to spíš "únavová zlomenina"?
Reagovat
smazaný uživatel
proč se neodhlásila hned když to zjistila?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist