Letošní premiéra na trávě Berdychovi vyšla. Rosol v Londýně dohrál

12. 6. 2013, 16:37
Aktuality 112
Dvousetovou výhrou zahájil Tomáš Berdych svou generálku na letošní Wimbledon. Ve druhém kole turnaje v londýnském Queen's Clubu, kam se vrátil po osmi letech, dnes český tenista porazil Nizozemce de Bakkera 6-1 a 6-4. Hůř dnes dopadl Lukáš Rosol, který ve vyrovnaném utkání podlehl Němci Beckerovi 6-7 a 5-7.
Tomáš Berdych

Druhý nasazený Tomáš Berdych měl v úvodním kole volný los a nastoupil proti rozehranému soupeři, ale úvod dnešního zápasu patři jasně jemu. Nejistému Thiemu de Bakkerovi povolil v prvním setu jen třináct výměn a za 21 minut vyhrál sadu 6-1.

Do té doby jednoznačný zápas přerušil déšť, a když se oba tenisté vrátili na kurty, byl Nizozemec nasazené dvojce mnohem vyrovnanějším soupeřem. Berdych při dvou servisech po čelil celkem šesti brejkbolůlm, De Bakker ale ani jeden neproměnil, což se mu vzápětí vymstilo. V sedmé hře mu Berdych sebral podání čistou hrou a zbytek zápasu už si bezpečně pohlídal.

Zápas na centrálním dvorci trval hodinu a jednu minutu. "Nikdy jsem na tomhle unikátním kurtu nehrál. Přitom na světě není moc míst, kde jsem ještě nehrál, a proto jsem rád, že jsem tu zvítězil," řekl divákům Berdych, který se chce v Queen's Clubu rozehrát před Wimbledonem. "Chci si krok za krokem vybudovat větší sebevědomí. Chci se na trávě zlepšovat a hrát tady co nejvíc zápasů. To je cíl tohoto týdne," uvedl šestý hráč světa.

Jeho dalším soupeřem bude Slovinec Grega Žemlja, a pokud Berdych postoupí do finále, v němž by se mohl střetnout s domácím Andym Murraym, hrál by v neděli hned dvakrát. Na stejný den je plánována i exhibice, v které bude hrát čtyřhru s Ivanem Lendlem proti Murraymu a Timu Henmanovi.

O osmifinále dnes v Londýně bojoval také Lukáš Rosol, ovšem ten nepřešel přes nepříjemného Němce Benjamina Beckera. Momentálně až 105. tenistovi světa se na trávě tradičně daří; minulý týden došel na challengeru v Nottinghamu do finále a formu potvrdil i proti Rosolovi.

Zatímco při prvních čtyřech podáních svého soupeře neuhrál český tenista ani bod, za stavu 2-2 si vybral slabší chvilku při vlastním servisu a musel dotahovat ztrátu. V desáté hře odvrátil Rosol setbol a srovnal na 5-5, ale závěr setu patřil přeci jen Beckerovi, který vyhrál zkrácenou hru 7-2.

Ve druhé sadě viděli diváci brejkboly jen při podání českého hráče, který přesto dokázal Beckerovi dlouho vzdorovat. Za stavu 4-5 si jmenovec slavnějšího krajana Borise Beckera vypracoval tři mečboly, které ještě Rosol smazal, ovšem na další tie-break už nedošlo. Při dalším Rosolově podání už se jeho soupeř dočkal a za necelou hodinu a půl zvítězil 7-6 a 7-5.

Výsledky - Queen's Club (tráva, dotace 779.665 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (2-ČR) - De Bakker (Niz.) 6:1, 6:4, Becker (Něm.) - Rosol (12-ČR) 7:6 (7:2), 7:5, Čilič (5-Chorv.) - Dodig (Chorv.) 6:3, 6:4, Dolgopolov (7-Ukr.) - Giraldo (Kol.) 6:3, 4:6, 6:4, Hewitt (Austr.) - Dimitrov (10-Bul.) 6:4, 6:3, Evans (Brit.) - Nieminen (13-Fin.) 6:4, 6:7 (6:8), 6:4, Žemlja (16-Slovin.) - Stachovskij (Ukr.) 7:5, 6:4, De Schepper (Fr.) - Bopanna (Indie) 6:4, 6:3, Matosevic (Austr.) - Llodra (Fr.) bez boje.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

112
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kurzy na vitazku Wimbledonu idu velmi rychlo dole

Asi nikto nepochybuje ze Serena to v pohode da
Reagovat
smazaný uživatel
Novak už se připravuje nedaleko Londýna na Wimbledon

Tady fotka s Andym

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611146622231851&set=a.271104399569410.75373.270818419598008&type=1&theater
Reagovat
Sonja
Ještě se nepřipravuje, teprve bude příští týden:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam je psáno že se připravuje na exhibici , jestli sem to přečetl správně
Reagovat
Sonja
:-) Nepřečetl. Exhibice je ta příprava... připravovat se na exhibici snad není třeba:-D:-)
Jinak Novak předvčírem házel na fb fotku s Markem, kde jsou někde v teplých krajích ještě:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D musí se ale rozvičit :-D
Reagovat
Sonja
:-)) To je fakt...ale na to je ještě času. Boodles začíná 18.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Adny v suchém triku, i když si to občas koplikoval, zápas mohl ukončit zž na returnu za stavu 6:5. Ale pohodové dvousetové vítězství, Matoševič by měl být taky v pohodě snad.
Reagovat
smazaný uživatel
A Hewitt taky potěšil, od prvního zápasu s Russelem jde nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Sam nemusel dělat také krky.
Vyhrát první set a pak ten poslední gem byl asi výživný.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám Lleyton zlomil prokletí posledních dní, kdy prohráli moji favorité z MP na servisu(nebo aspoň téměř).
Začal to nějakej Ward.
Reagovat
Jiri
Taky bych radeji videl rychlou travu a ne pokracovani antukove sezony. Bohuzel, takovy je trend. Hraci uz se nemusi prizpusobovat povrchu, kdyz se povrch, přizpůsobyl jim. Pak ale neni tak zajimave, kdyz nekdo vyhraje vsechny GS, kdyz je to temer na jedno brdo. Ted uz jen doufam, ze se ve finale W nesejdou Murray s Djokerem, jinak mam po chuti.
Reagovat
Sonja
*přizpůsobil
A já tedy rozdíl mezi antukou a trávou vidím;-)
Reagovat
gigin
Já taky! Viděl jsem zápas Gael x Milošek, Ernie x Marcos a tenis na cihle to nepřipomínalo ani náhodou...
Reagovat
Jiri
Rozdil mezi cihlou a travou zrejme bude :) ale bavime se o rychlosti povrchu. Tam zas takovy rozdil neni, jak pisi prispevatele nize. Tudis nema smysl chodit casteji na sit a vymeny jsou zbytecne dlouhe. Antukova sezona je pro tento zpusob hry dostatecne dlouha. Nemusim videt pinkani cely rok.
Reagovat
gigin
Například konkrétně v Halle na zpomalených záběrech bylo krásně vidět, jak míčky pod odskoku rychle letí...
Reagovat
Fandina
Asi tráva vždycky bude odrážet rychleji, než antuka, kam to podá do částečků a do měkka. A důležité bude asi i to, jakými se hraje míčky.
Reagovat
Jiri
Jasny, ale i tak je pomalejsi, nez byvala. nevim jak a proc to udelali, ale ubyva na pestrosti hry a nahrava to top 4, resp obranarum (ve smyslu, ze hodne vyberou a malo zkazi).
Reagovat
gigin
Taky jasný, ale prostě příměr antuka x travka, ne!! :))
Reagovat
gigin
Příměr v tom smyslu, že jsou si ryhlostí, nebo teda tady spíš uváděnou pomalostí, podobné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je dobře.
Reagovat
tommr
za celej zápas nečelil ani jednomu brejkbolu soupeře a sám si jich vypracoval 11. Chtělo by to ale, aby jich proměnoval o něco víc - dneska z těch 11 proměnil jen 2 což by se mu proti silnějšímu soupeři nemuselo vyplatit ... :)
Jako soupeře pro čtvrtfinále bych Tomášovi přál Feliciana Lopeze, kterýmu má co vracet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu. Tomáš vyhraje celej turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
díky:) Byl to moc pěknej zápas a jsem ráda, že jsem ho mohla vidět :))))) Tom může potkat ve finále Andyho?
Reagovat
Fandina
Já si také přeji, aby Berda turnaj vyhrál. Tome pojď pojď pojď!
Reagovat
Mayo
no to chcem vidieť ako vyhrá turnaj :D
Reagovat
tommr
ty si ten Tomášův zápas viděla???
Reagovat
Fandina
tommr ... zápas Berdy k vidění nebyl, ale ty si psal, jako bys ho viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč ne?
Čiliče(Lopeze) by dát měl. S DelPem asi ani hrát nebude, takže Hewit. A ve finále proti Murraymu, který možná ještě není 100% fit.
Kurz je 6 na Toma. Takže když postoupí do finále, tak moji předpověď potvrdí.

I Berdych je pánes. :)
Reagovat
gigin
Tommr akorát zveřejnil statistiky brejkbolů a napsal, čeho by se měl podle něj Berďa příště vyvarovat a koho by si přál do dalšího kola. Nějaký popis průběhu zápasu tu neregistruju....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bylo to nakonec k vidění nebo ne? Měl jsem dojem, že to nikde k vidění nebude....A z tommrova přispěvku jsem pochopil, že sledoval live score....
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že kecám, jen jsem byla ironická, že jsem to vidět nemohla :)))
Reagovat
Fandina
Lunej ... Tom může narazit na Andyho ve finále. Viz pavouk.
http://www.livesport.cz/pavouk/b9HuOmG5/EaOyJCQn/#draw
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, že myslíš na stařenku:)) Já už totiž ani nevím, kdo s kým jak a proč, až tak to nesleduju, nejsem takovej odborník, takže je pro mě pohodlnější nic nehledat a číst rady od mnohem fundovanějších než jsem já :)))
Reagovat
Fandina
Lunej ... tak ona to zase není taková věda. Hraje se systémem pavouka, kde je to tak, že jednička a dvojka, podle toho jak jsou nasazeni do turnaje se mohou setkat až ve finále. A proto v tomhle případě se Andy s Berdou mohou potkat až tam. Každý turnaj má svého povouka, buď ho najdeš na jejich stránkách, tady na TP vlevo jsou vždy odkazy, nebo si ho najdeš třeba tady na TP nahoře LIVE VÝSLEDKY a zase nahoře napravo u každého turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za vysvětlení, kámoška mi to taky vysvětlovala, ale jsou prostě věci, který v hlavě moc neudržím, takže jsem jak miminko a musíš mi to všechno názorně ukazovat. :))))) Taky k tomu jednou dojdeš :)))))))))
Reagovat
Stan_Borowitz
Pavouka je dobré přiklopit skleničkou a pak pod ni opatrně podsunout tuhý papír, aby se vytvořilo víko. Potom stačí skleničku otočit a pavouka vyklopit z okna nebo ze dveří ven.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D Děkuju, že máš pro mě pochopení :D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Chci zachránit pavouka. Spousta lidí ho třeba umlátí novinami nebo postříká nějakou chemií. Myslím, že to je zbytečné. Pavouk se mnoha lidem může zdát odpudivý, ale má v biosystému svou nezastupitelnou roli.
Reagovat
Stan_Borowitz
sešli prosím zpět na Zemi Borise Beckera, Peta Samprase a Stefana Edberga v jejich nejlepších letech a dej jim divokou kartu na Wimbledonu, ať se zase na trávě hraje jako na trávě...

V Halle a Queensu se totiž, milý Bože, dnes hraje úplně stejně jako na Roland Garros.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
vono by se tak hralo, ale ATP zavedla nesmyslny zpomalovani travy. Trava nejni co bejvala... a nahrava to hracum tipu Nadal... Taky muzu vyletet z kuze kdyz leti micek 15x pres sit. Servis volej je v podstate nemozny hrat, i tech es uz nepada tolik....

Na tyhle "trave" by Pistlol Pete nebo Boris byly s jeji hrou polovicni....
Reagovat
smazaný uživatel
Včera mal Roger so Stebem len prvé výmeny, a hneď mala jedna 32 úderov :) Proste sen ...
Reagovat
Roger_Federer
Tak je potřeba co nejvice upravit, pro atraktivni tenis od zakladni čary..Vracet, vracet a vracet..vždyt o to je Wimledon atraktivnejši.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, já to teda moc nemám čas sledovat, ale co sem viděl pár gemů z Queensu tak musím sledovat asi úplně jiný turnaj, mně to teda přijde jako nebe a dudy oproti RG.
Reagovat
Stan_Borowitz
Omlouvám se, že jsem extrapoloval svou zkušenost se sledováním Halle na Queens. V Halle se totiž (v těch zápasech, které jsem viděl) hraje skoro stejně jako na RG, to jest v zásadě jen od základní čáry. Dnes v zápase Kohlschreibera s Kamkem (o kterém komentátor prohlásil, že slibuje útočný tenis) zahráli první volej ve čtvrtém gamu.

Asi se tedy podívám na Queens. Když tvrdíš, že se tam hraje servis-volej (jsem skromný, stačí mi tak ve 25% výměn), tak to je bomba a mám z toho upřímnou radost.
Reagovat
brixner
Tohle je tak nejvíce trefený hřebíček na hlavičku, co jsem tu za poslední dny vůbec četl!! Když se zmíním o určité stagnaci a úpadku hry např.mezi ženami, jsem tu za podivína...Přidal bych ještě Johna, Patricka, druhého Patricka, Martinu, Hanu, Janu, Pam...Tohle byly zlaté časy a nejen hry na trávě, už se to nevrátí, zbyla nostalgie..."Poslední mohykáni" jako Llodra, Radek nebo Dent už to zachránit nemohou a za sebe říkám-věčná škoda ! Brix
Reagovat
brixner
Tohle je tak nejvíce trefený hřebíček na hlavičku, co jsem tu za poslední dny vůbec četl!! Když se zmíním o určité stagnaci a úpadku hry např.mezi ženami, jsem tu za podivína...Přidal bych ještě Johna, Patricka, druhého Patricka, Martinu, Hanu, Janu, Pam...Tohle byly zlaté časy a nejen hry na trávě, už se to nevrátí, zbyla nostalgie..."Poslední mohykáni" jako Llodra, Radek nebo Dent už to zachránit nemohou a za sebe říkám-věčná škoda ! Brix
Reagovat
Heather_Fedex
zapas andy vs nicholas v quens urcite neni pinkana od baseline. na sit se chodi skoro stale
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je dobře.
Reagovat
J.M.
Zajímavé. Podle mě pokud něco opravdu ještě připomíná trávu let minulých, je to Halle (rychlostí i tou nekvalitou povrchu). To, že se tam hraje od zadní lajny, je spíš věc hráčů a jejich dnešního stylu hry než povrchu. Zato Queen's mi letos přijde ohavně pomalé, snad ještě pomalejší než Wimbledon. Tam bych tu paralelu s antukou viděl mnohem silněji (a i záopasy, co jsem viděl, byly vesměs antukové pinkání odzadu), jediný velký rozdíl je, že to pořád na té trávě níž odskakuje.
Reagovat
Denis92
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/379579_516231201765552_1978669230_n.jpg
Reagovat
Heather_Fedex
to maji od tatka smoulu ;)
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/61tumblr_mi4vqhCEiU1qagy.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Zase bude porážka, to ano :-))
Reagovat
gigin
Ty běž trénovat forehand, nebo se učit, cype!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
obhajce mu neda sanci...
Reagovat
gigin
Jo, však jo... Já jen, že se prostě těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, forhend natrénuju a zničím tě. Zkusím příště styl alá regulovčík :D Učení nebude, za chvílu je Andy a pak rodinná oslava.
Reagovat
gigin
:DDD Na to su zvědavý, na tu tvou drť!!! Jsem zkoušel regulovčíka a létalo mi to do řitky :DDDD Zas oslava?? A zase rodinná? Vás musí být jak škaredých psů, když furt cosi slavíte :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
...ja nevim, ja jen zazertoval...
Reagovat
gigin
Tak tebe to ani nějak nebere, nebo jo? Ty tam máš ty svoje žabky s dadaftem a janekdou :))))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, minule mamčin bratranec, ted děti od mamčiné ségry slaví dokupy, navíc přes týden :D Ale aspoň pětiletý bratranec dostane lego spidermana, tak si pohraju :DD

Tak má drť přijde z bekhendu a z returnu, regulovčík jsem nezkoušel. Zkoušel jsem jednoručný bekhend, ale byla to hrozná bída :D
Reagovat
BooOoo
kdyz uz je rec o treninku forhandu... Mate nejake tipy jak je hrat nejlepe a presne k caram? A nejaky tip na to jak si nejlepe poradit s forhandy, ktere mi skoci nekdy na telo, vysoke k zakladni lajne..dik
Reagovat
gigin
:DDDD Jediná tvá šance mne porazit je, že bude fučat větr, jak Můře na USO!! :))))) Potrénuj, poskládej Lego, popřemýšlaj, podívej se na předpověď počasí a pak doval :))))))))))
Reagovat
gigin
Jedině regulovčík. Nic jiného ti nepomůže.

http://www.youtube.com/watch?v=5xNj3Fjap3s

Když ani toto už ti nezabere, obrať se na Mutadema.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo :D Větru já poručit umím, takže proč ne :))
Reagovat
George_Renel
Tomáš pod kamerami? Nikde jsem ho nenašel....
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda žiju v naději, že bude na Eurosportu 1 v telce... nebo ne? To my mě mrzelo...
Reagovat
smazaný uživatel
patrně nebude, je psaný na kurtu 1 a ne na centrálním, tam dostal pochopitelně přednost duel Evanse proti Del Potrovi, takže v TV by být neměl
Reagovat
tommr
to, že Tomáš nebude v televizi se dalo čekat. Nemile mě ale překvapuje, že se jeho zápas nedá chytit aspon na nějakým streamu. Je smutný, že kdejakej challenger má lepší pokrytí než jeden z nejprestižnějších turnajů na trávě ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda, tak se juknu na Lucku, ta snad v telce bude... Toma si pevně doufám, užiju ve Wimbledonu, snad mi ho tam někdo brzo nevykopne :)))Jsem zvědavá, co dneska Mahut, mohl by Andyho zase trochu pozlobit, když měli tu pauzu :))
Reagovat
tommr
Lucka bude v televizi stoprocentně - Eurosport 2 vysílá z Norimberku od 12:00 nepřetržitě celej den. Jediný co by zápas Lucky mohlo zhatit je déšt ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, já si původně myslela, že by oba Eurosporty mohly vysílat Queens, no to bych ale chtěla moc.. mně se tenis na trávě líbí mnohem víc, takže kromě Lucky na Norimberk nekoukám, skouknu Del Potra a Tsongu, ty Tomovi dost dýchají na záda... jen doufám, že v Queensu zase neleje.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem na mojeho oblíbence Viki Troického. Přesně před 2 lety byl tři týdny na 12. místě :-O

Jo, TP aktualizoval, takže pozor - https://www.dropbox.com/s/petjx46qer9eycs/aktualizace.png
Reagovat
Denis92
Monfils sa odhlasil z Wimbledonu! skoda..
Reagovat
smazaný uživatel
to jo no:/ byl najetej...
Reagovat
tommr
to je naopak dobrá zpráva. Aspon nehrozí, že ho Tomáš zase chytne už v prvním kole ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě by ho stejně smáznul.
Reagovat
Vojtiik
Viděl někdo grigora? ja jen útrzky, nerozhranost na trave, hodne chyb, spatny pohyb, spatny timing.. snad neco nahraje do wimblu at si zvykne a nebude jen prcat Mashu.. i kdyz asi bych taky na to trenovani kaslal O:)
Reagovat
Sonja
https://www.facebook.com/photo.php?v=138500629677246&set=vb.468389506563907&type=2&theater

To mě rozsekalo:-D:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
na hotbirdu vysílá český eurosport 1 i eurosport 2 FTA!
Reagovat
Fandina
Super, jen tak dál, držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Mayo
typický eb-utý Londýn ...fak
Reagovat
Denis92
tak uz nie..vsade prerusili
Reagovat
Denis92
katastrofalne pocasie v Londyne..uz sa "tesim" co nas caka cez Wimbledon
Reagovat
tommr
taky mám z toho trochu obavy. Ještě štěstí, že ve Wimbledonu mají zatahovací střechu aspon na centrkurtu ... :)
Reagovat
Denis92
teraz nerozumiem tomu preco sa hra vsade okrem Center courtu? Na ostatnych neprsi? :D
Reagovat
tommr
tipnul bych si, že Murray nechce v tomhle počasí hrát a pořadatelé na něj nemají žádný páky, aby ho k tomu donutili ... :)
Reagovat
Denis92
zas odohrali len dva gemy a uz po 3x to prerusili..ostatne zapasy stale pokracuju
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Haters gonna hate.
Reagovat
tommr
a ty máš nějaký jiný vysvětlení pro to, že na centrkurtu se tak dlouho nehrálo i když na ostatních kurtech zápasy normálně pokračovaly? :)
Reagovat
Fandina
Třeba tam byla víc mokrá tráva než jinde. Přece jenom ostatní kurty jsou v rovině a víc tam fouká. Tady jsou okolo dům a tribuny a je to jakoby v dolíku. Asi je nejdůležitější, aby to neklouzalo a nehrozilo zranění. Antuka při mírné vlhkosti vodu vsaje a naopak zabrňuje klouzání. Tráva naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je naprosto běžné, dokonce tady můžu souhlasit s Fandinou, nakždém kurtu jsou jinačí podmínky. On sám o nic nežádal, první, kdo si stěžoval, byl spíše Mahut. Murray právě chtěl hrát hodně, byl naštvaný po každém přerušení, měsíc nehrál zápas a sám včera psal na twitteru, jak se už nemůže dočkat, asi si představoval úvodní zápas trošku jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray ?@andy_murray 20h

sometimes you have to be away from something to realise how much you love it... cannot wait to get back on the match court tomorrow!!!

Konkrétně ze včerejška.
Reagovat
Sonja
To hejtování se vrací jak bumerang!!!
:-D:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Mlč :D

Jinak pro dnešek finito, už se hrát nebude. Někteří budou muset zítra zmáknout asi dva zápasy, nezávidím. Ne každý je sice kripl a ještě bez fyzičky jako já, ale když si to vybavím, tak díky pěkně. Já jsem k.o, po dvou a půl hodinách už :D
Reagovat
Sonja
Tož já budu klidně mlčet, ale TY se budeš nudit...:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt :-))
Reagovat
carolyn
malinkej... bez fyzičky... Asi si tě budu muset vzít na chvilku do parády!!!!! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě k tomu obtloustlej a línej jak veš :D
Reagovat
carolyn
Tak to teda od ted ti nastává přísnej režim!!!!! Ještě toho trochu aby sem chodili lenoši a tlouštíci! :-D
Reagovat
carolyn
Tady seš na sportovním webu! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě zápasy celkem odsejpaj. Tam problém s fyzičkou nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem sportovní, nic mě nezabaví a nedodá mi tolik energie jako dvě hodiny na kurtu. Sice jsem pak unavený, díky jistému problému dva dny nechodím, ale jsem i tak veselejší a uvolněnější. Takže já sport rád, ale problém je s časem, počasím, parťáky.

A co se týče tlouštíka, tak už na tom dělám, trošku jsem pozměnil stravu (zase díky zdravotnímu problému), brzy budu v kondici. A třeba se pak i naučím hrát FH :D
Reagovat
carolyn
To sou ty vaše žranice s Magerkou!!! Tomu je ted konec!!! žádný takový konec - sifón dva :-P
Reagovat
carolyn
malej, tlustej, línej a ještě pajdá :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak normálně až tak nepajdám, jen po nějakém výkonu, dlouhém dni nebo stání holt nohy nevydrží. Ale třeba konečně po 20 letech přijde operace a budu ok.

Na žranice nám nesahej, těcj se nevzdám, navíc v takové společnosti. To si pak raději dám pár koleček kolem baráku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tome to je fajn, hlavně že se těším a pak to stejně nevidím...:)
Reagovat
tommr
mě utek ten první set, protože jsem dal přednost zápasu Lucky Šafářový, kterej se hrál souběžně. Díky přestávce kvůli dešti jsem viděl aspon celej druhej set - tentokrát jsem byl výjímečně rád za to, že trochu sprchlo. Tomášovi ale ta přestávka dost uškodila, protože se na začátku druhýho setu strašně pomalu rozehrával a měl co dělat, aby mu De Bakker neodskočil do brejku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si vyměníme zážitky: já viděla první set, dobře servíroval a hrál sebejistě. Pak byla přestávka a neviděla jsem právě druhej set, ale podle výsledku to bylo tak, jak píšeš. Díky :)) Mě ty přestávky štvou teď zase přerušili Andyho, tak jsem zvědavá, jak to s Mahutem doplácá.. Sice dávají na Eurosportu 2 Norimberk, ale tam mě ty zápasy až tak nebaví. Teď na Eurosportu opakují Toma 1. set, můžeš se podívat.
Reagovat
tommr
jj ty neustálý přestávky jsou šíleně otravný i když jsem dneska za tu jednu v Tomášově zápase byl docela rád. Přitom se nedá říct, že by nějak lilo - spíš jen mrholí a na antuce by se nejspíš hrálo bez přerušení. Na trávě si ale hráči můžou vynutit přestávku kdykoli si zamanou. Dneska je to názorně vidět když se na centrkurtu nehraje zatímco na ostatních kurtech se normálně pokračuje ve hře ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist