Llodra urazil divačku, zaplatí pokutu

12. 3. 2012, 11:35
Aktuality 1
Pokutu 2.500 dolarů (asi 47 tisíc korun) dostal francouzský tenista Michael Llodra za urážku jedné z divaček na turnaji v Indian Wells. Vedení ATP potrestalo hráče za incident z jeho úvodního utkání, ve kterém v pátek po třísetové bitvě vyřadil Lotyše Gulbise.
Profily hráčů
Michael Llodra

Llodra podle svědectví přihlížejícího novináře Toma Tebbutta zakřičel nadávku s rasovým podtextem na čínského diváka a jeho sestru, kteří fandili soupeři. Podle ATP v utkání rovněž slovně napadal sběrače míčků. Vedle pokuty se musí za své chování také omluvit.

Francouzský tenista vypadl na turnaji kategorie Masters v neděli, kdy už v prvním setu za stavu 1-4 skrečoval kvůli zranění kolena zápas proti šestému nasazenému krajanovi Jo-Wilfriedu Tsongovi.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
gigin
kdo by to byl řekl?? Né, ti Fracouzi jsou leví všichni. To je známá věc !! Kromě teda Stana Borowitze :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist