Loni ukončila kariéru. Letos Schiavoneová bojuje s rakovinou

13. 12. 2019, 20:52
Aktuality 10
Francesca Schiavoneová, jež vloni před US Open ukončila kariéru, bojuje s rakovinou. První italská grandslamová šampionka s titulem z antukového Roland Garros z roku 2010 na sociálních sítích oznámila, že prodělala chemoterapii.
Profily hráčů
Francesca Schiavoneová

"Diagnostikovali mi rakovinu. Prošla jsem chemoterapií. Svedla jsem těžkou bitvu a pořád dýchám. Tenhle souboj jsem vyhrála. A teď jsem zpátky v akci," napsala devětatřicetiletá temperamentní hráčka na sociální sítě. Pro fanoušky natočila i video, na kterém je vidět s kratičkými vlasy.

Trojnásobná vítězka Fed Cupu, jež na okruhu WTA získala ve dvouhře osm titulů, se po skončení kariéry věnovala tréninku dětí a mladých talentů v Miláně.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
brixner
Tohle fakt nepřeji nikomu...Nejsem doktor ani znalec, ale něco mi říká, že léta trénované tělo by si mohlo poradit snáz, něž třeba chcípák, jako jsem já. Na její hru se dalo dobře koukat, obzvláště na antuce a jo - má hezké zuby!
Fran, bude to OK!
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
jirkaS
proč furt fajn lidi, proč ne třeba Krejčíř, Rittig, Kožený
dprdl!
Reagovat
Patik
S tými krátkymi vlasami mi pripomína Berdycha..ale prajem veľa zdravia..
Reagovat
Frick
Když nehovořila o operaci, tak by to mohl být on. Ten má velmi dobrou prognózu.
Reagovat
Nola
s jednorucnym BH, najpamatnejsi zapas co si pamatam, bol ten so Svetlanou Kuznetsovou, prosim najvyssie tenisove mocnosti nech dopraju rychle uzdravenie tejto skvelej dame, ktora sa nikdy na nic nehrala
Reagovat
FulnekUltras
jedna z největších sympaťaček - podobné aby dneska (nejen v tenise) špendlíčkem pohledal
Reagovat
Nola
+1, snad si aj ti fanatici vo svojom virtualnom svete uvedomia aki sme pominutelni, aj tie nase idoly
Reagovat
FulnekUltras
dokud dýcháme, je šance vždycky
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist