Loňský finalista Berrettini měl pozitivní test na koronavirus a ve Wimbledonu se nepředstaví

28. 6. 2022, 12:22
Aktuality 157
Po Marinovi Čiličovi nakonec ve Wimbledonu hrát nebude ani loňský finalista, jeden z největších favoritů a letos na trávě neporažený Matteo Berrettini. Rovněž Ital měl pozitivní test na Covid-19, informaci zveřejnil na sociálních sítích. Jeho pozici v hlavní soutěži nahradí lucky loser Elias Ymer.
Profily hráčů
Matteo Berrettini (© AFP)

Berrettini musel kvůli zranění ruky a následné menší operaci kompletně vynechat antukové jaro a po necelých třech měsících se na kurty vrátil na oblíbené trávě. Přemožitele nenašel ve Stuttgartu ani londýnském Queen's Clubu a potvrdil, že ve Wimbledonu bude patřit k největším favoritům.

Loňský finalista však nakonec do bojů o pozlacený stříbrný pohár vůbec nezasáhne. Šestadvacetiletý Ital, který měl dnes nastoupit proti Cristianovi Garínovi, měl pozitivní test na Covid-19. Ze stejného důvodu už včera musel z nejslavnějšího turnaje odstoupit další z bývalých finalistů Marin Čilič.

"Láme mi to srdce, že se musím z Wimbledonu odhlásit. V posledních dnech jsem měl příznaky chřipky a byl v izolaci. I když nejsou příznaky nijak vážné, nechtěl jsem ohrozit zdraví ostatních, a proto jsem podstoupil test na koronavirus. Nedokážu tohle obrovské zklamání ani popsat. Můj sen se teď rozplynul, ale příští rok se vrátím silnější," napsal 11. hráč světa na sociálních sítích.

Po odstoupení Čiliče a Berrettiniho se značně zjednodušila případná cesta Rafaela Nadala do finále. Vítěz obou letošních majorů a rekordman v počtu grandslamových trofejí ovšem před pár dny právě s Berrettinim trénoval.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

157
Přidat komentář
Amputace
O jakém znevýhodňování Djokoviče to tady pořád žvaníte... To mi chcete někdo tvrdit, že Djokoviče nepustili na AO kvůli Nadalovi? Že si to jako vypočítali tak, že pro pět měsíců absentujícího Nadala je Djokovič jediná překážka a že když mu znemožní start, Nadal to vyhraje? To snad ani nikdo nemůže myslet vážně. S tím, že Nadal vyhraje AO, se vůbec nepočítalo, bez ohledu na to, jestli Djokovič startoval nebo ne.
Reagovat
Paixx
Marná snaha bro

Přestože bychom našli mnohem lehčí Djokovicovy či Federerovy GS tituly, tady se bude 24/7 opakovat, že Nadal má štěstí a covid zničil tenis.

Tak už to bude napořád, nehledě na to, co řekneme. Už jsem si ověřil, že když nevědí, co mají odpovědět, tak nenapíšou radši nic.
Reagovat
Amputace
Ale budiž, jsou to omezenci, takže ještě dokážu pochopit, že to berou tak, že by Djokovič ten turnaj vyhrál, kdyby startoval. Co mi ovšem uniká, kde podle nich dochází k onomu zvýhodňování Nadala. Kde jako organizátoři kalkulují, co všechno udělat, aby to měl Nadal co nejjednodušší.. Vždyť v Austrálii se od něj čekalo tak maximálně semíčko, s tím neměl Djokovič vůbec nic společného.
Reagovat
Patik
Co sa dá považovať za blízky kontakt s pozitívnym človekom. Počul som o hráčovi ktorý popiera bližšie stretnutie s Mateom aj napriek tomu ze si s ním podal ruku a urobil fotografiu..
Reagovat
Mayo
Takze FAA najväčšia hrozba je vonku. Kks to sú mi veci.
Reagovat
Tennisfan77
Pokud je venku, nebyl největší hrozba smile Ale RIP Felix, Cressyho do prvního kola na trávě fakt nechceš, chudák.
Reagovat
Ereinion
Tak FAA out, Nadalův los se krásně uvolnil smile ale Cressy je sympaťák, takovej hráč je potřeba
Reagovat
Tennisfan77
Cely Wimbledon je výsměch tenisu, ještě vyloučí za covid par lidi a je to komplet, tohle je nejhorší WimBlas Open éry a to jsme ve druhem dni.
Reagovat
Ereinion
druhej nejhorší po roce 73...
Reagovat
Paixx
And here he goes againsmile
Reagovat
Tennisfan77
Tady to není o žádném here we goes.

Pokud už jsi tak zaslepený, ze neuznas neskutečné dopady cele covid komedie, které poslali domu za 24 hodin dva finalisty turnaje, tak fakt nemá smysl se s tebou bavit. Do toho Hurkacz s Berrettinim a máme Atp500 turnqj
Reagovat
Paixx
Jasný bejku, ještě ti ale chybí ta poznámka o nejhorší sezóně a nejhorším Wimbledonu asi u 4 příspěvků na hlavní stránce, nechceš to tam již ještě taky pro jistotu napsat?
Reagovat
W.G.M.
Je to desny, a oni pak neco pisou o vyplakavani... Clanek o Berrettinim a vetsina prispevku o tom, jak Nadal to ma umetene a jak ho vsichni tlaci na silu na GOAT, jak je to vsechno spiknuti. Neda se to cist, opravdu jako male deti (mam doma dve skolkarky, tak to moc dobre znam, neb to posloucham denne). A zast vuci Rafovi je z toho citit teda na sto honu.

Chudak kluk, ten proste nema sanci ze zavdecit, leda by si v zapase privodil otevrenou zlomeninu a rovnou oznamil, ze konci. A verim, ze i tak by se naslo par prispevku o tom, ze to neudelal dost na urovni a ze chtel na sebe upoutat pozornost.
Reagovat
W.G.M.
A mimochodem vsimli jste si, jake oblibe se Rafa tesi na TP u redaktoru? V preview ani zminka, ze mel hrat (jen v rozpisu kurtu uvnitr clanku), po vyhre zadna zprava, jen kratka zminka v bleskovkach. Srovnej Djokovice (jak v preview, tak clanek, ze porazil prvniho soupere), a dokonce i o Rogerovi napsali, a to se ani neucastni.

Neni to poprve, co jsem si toho vsimla, neni se pak cemu divit, ze vselijake hnusne prispevky na adresu Rafy i jeho fanousku tu drzi, stejne jako jejich autori.
Reagovat
Paixx
Tak to se ví už déle, ale nechal bych to být, já bych taky nerad psal oslavné články o Djokovicovi či Federerovi, kdybych byl na jejich místě
Reagovat
SwissMaestro
To si nevybereš. Na Eurosportu byl zase komentátor na straně Rafy tak jednoznačně, že se to nedalo dokoukat.A to hlavně v případech AO finále a ČF na FO.
Reagovat
Tennisfan77
Tohle je novodobá weak era a Wimbledon to potvrzuje, byť to vypadalo ze to bude nejvyrovnanejsi turnaj roku, nestalo se.
Reagovat
Paixx
Opět odpověď mimo téma, nevadí, jednou to přijde
Reagovat
Tennisfan77
Je to weak era, co více chceš slyšet? smile
Reagovat
turista
To neříkám že by šlo o slabé období. Ale pořadatelé turnajů, vedení ATP, politici, úředníci, zdravotní komise, komentátoři, diváci a další zvýhodňují a tlačí Nadala jak můžou až to bije do očí. Djokovičovi se naopak kdekdo snaží ztížit možnosti nebo mu přímo znemožnit hraní turnajů.
Reagovat
Paixx
Souhlas, éra jako taková je úplně normální, za 10 let se bude mluvit o éře s bi3 jako o nejsilnější éře tenisu jenom kvůli tomu, že v ní hrála big3 a nikdo nebude nic řešit.
Reagovat
Patik
Není dôležité čo sa v budúcnosti bude riešiť dôležité je co sa rieši teraz..na všetko sa časom zabudne dôležité sú problémy terajska a treba ich riešiť.
Reagovat
Paixx
To souhlasím, ale řeší to někdo? Neřeší a my tady na portále to už vůbec nevyřešíme.

Taky nevíš, jakej měl Sampras los ve wimbledonu 1995, jenom víš, že byl možná druhej nejlepší travař všech dob.

Zároveň teď nikdo neřeší, kdo měl zákaz na kterej turnaj, nebo kdo byl nemocnej, možná s výjimkou Kodeše. Prostě se bere počet titulů, primárně GS
Reagovat
Krisboy
Sampras druhej...???? smile
Reagovat
Krisboy
Sorry, v tom rozčilení jsem přehlédl to "možná" smile
Reagovat
Krisboy
Na druhou stranu nelze opomijet Borga, takže je to vlastně docela možné a můj příspěvek tím ztrácí na relevanci smile
Reagovat
Paixx
Chápu, ale to, kolikátej je, není pro ten princip komentáře důležitésmile
Reagovat
Paixx
Jo a btw, je vidět, že si už vůbec nepamatuješ starší diskuze, já jsem nikdy nerozporoval fakt, že Covid ovlivnil tenis a že Nadal z toho profituje, to vidí každý normální člověk, akorát ty to tady pořád opakuješ 10x denně
Reagovat
turista
Pokud by hrál Federer tak by se ty preference aspoň rozptýlily na 2 hráče. Takhle všechny tenisové hrozinky vyzobává Nadal s pomocí spřízněného okolí.
Reagovat
Paixx
Ano
Reagovat
Tennisfan77
To je pravé ta nuda
Reagovat
Mayo
Rafa veľmi zly výkon. To načasovanie úderov katastrofa. Evidentne sa potrebuje s tým povrchom zžiť. Snáď sa to bude ismileba zlepšovať.
Reagovat
Ondrej2280
Podla mna to vobec nebol zly match,ale jasne v dalsich kolach musi ist nahor,cim dalejnpojde,tym to bude lepsie:)
Reagovat
Tennisfan77
Bude, protože Cerundolo byl papírové jeho nejsilnější soupeř až do finále smile
Reagovat
Ondrej2280
Pokial nevedia postupit cez prve kolo,tak neboli hrozbou,vypadli a v obehu su ini,ti co ich porazili,to je system kazdeho k.o turnaja a v kazdom sporte;)
Reagovat
Tennisfan77
Ano Berrettini a Cilic vyloženě neuměli postoupit přes první kolo.

Aliassime měl nejtěžší los v pavouku
Reagovat
Ondrej2280
to je uplne jedno preco vypadli, proste tam nie su a turnaj sa hra dalej..
Reagovat
dappe
Tohle je hrozná blbost :)
Reagovat
Patik
musí si dať pozor na najväčšiu hrozbu FAA..ahá počkať..ten vypadol v prvom kole smile
Reagovat
soloo
protokoly hovoria ze kto sa nakazil covidom ma to oznamiť uradu a s kym bol vo styku smile
Reagovat
FulnekUltras
ináč mimoriadna udalosť, ideologická diverze a vojenský soud smile
Reagovat
Paixx
Bez jim to tam radši všechno říct, jména a ukázat prstem
Reagovat
soloo
Reagovat
aape
to jde zas Rafovi nějak na ruku,
a on se nemůže nakazit nebo se nemusí testovat, když trénoval s nakaženým? Zdá se, že Nadal jede jen podle vlastních pravidel - doping povolen, bolí ho přece noha, testovat na covid se nemusí, když každý jiný by musel,.. jak může mít takovou podporu fanoušků, "goat na steroidech"
Reagovat
cesc444444
Tvl tyhle kapacity fakt miluju - vědí úplný ho*no a maj plnou hubu keců. Nejdřív si prosímtě doplň info a potom něco kritizuj ty frajere smile.
Reagovat
Paixx
To je většina zdejších.

Neumí ani shlédnout jedno anglické video vysvětlující Nadalovu nemoc a pak tu ze sebe dělají hlupáky.
Reagovat
soloo
ked tam dava šprinty jak Usain Bolt tak može mat aku chce nemoc ale toto uveria iba ovce smile
Reagovat
Paixx
Vždyť to říkám
Reagovat
aape
ty informace jsou všude, taky umím číst..
jde ale o to, buď je zdravotně vyřízenej a nemůže dál útočit na GS rekordy nebo to zvládá a hraje bez zakázaných látek, protože ten jeho doping by v každém jiném sportu diskvalifikoval sportovce, ať už s jakoukoliv anamnézou
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
turista
Nadal dostal vyjímku na Roland Garros odehrát celý turnaj pod palbou analgetických injekcí na základě zásluh a konexí. Kdokoliv jiný z první dvacítky světového tenisového žebříčku by tuhle vyjímku nedostal. Žabožrouti by se mu vysmáli. Ale Rafa Nadal je holt člověk hodný zvláštního zřetele. Má přece v Paříži dokonce pomník zaživa. V kontextu toho jak protinožci zavřeli Novaka Djokoviče do detenčního zařízení pro přestěhovalce s červivou stravou Nadalova vyjímka zvlášť bije do očí a ukazuje na dvojí metr mocných a vlivných na tomto pozemském světě.
Reagovat
FulnekUltras
však už prý ani ten etalonický metr ze Sevres neplatí, tak žádný div... smilesmilesmile
Reagovat
Ondrej2280
Injekcie proti bolesti su uplne bezna vec v profi sporte.Pomaly kazdy hrac hra s nejakym mensim alebo vacsim zranenim a pokial su to povolene latky tak nech sa paci,je na kazdom hracovi co pouzije aby mohol hrat.A neviem teda co branilo napriklad djokovicovi v tom aby porazi v QF v Parizi Nadala...proste tentokrat bol slabsim hracom na kurte a prehral,to je vsetko.A zranenie s tym nema nic spolocne..zranenie djokovica neporazilo:))
Reagovat
turista
Musíš pochopit to, že smetánka na celém světě chce aby byl GOAT Nadal když už je Federer v ofsajdu. Za nic na světě nechtějí aby to byl Djokovič.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Ondrej2280
Jeziskriste,to su vyhovorky a argumenty na urovni deti na pieskovisku,lebo niekto iny,dalsi a zly im ju zobral..proste stale plac a vyhovorky na niekoho ineho:)
Reagovat
turista
Ale koželuh! Kdyby byli Nadal a Djokovič tady Covid pozitivní tak ti syčáci vyloučí Djokoviče a Nadala nechají hrát a budou tvrdit, že je negativní. Vůle elit je taková.
Reagovat
Ondrej2280
a tomu aj veris?:))
Reagovat
brixner
Občas nad tím přemýšlí,...a dávám ti za pravdu!!! Roger by se na tenhle post hodil, mám ho rád, nikomu by nevadil, jenže to prostě neklaplo, seč se Roger snažil. Kdyby šlo o Američana - to by se asi také děly prapodivné věci, ale OK. Ale že jde o "všivého" Srba - to už je jiná káva, ten se jim do krámu asi fakt nehodísmile Osobně jsem pohled na Novaka za poslední cca rok přehodnotil o 180°, prostě to nějak přišlo a docela by mě zajímalo, co by se např. letos dělo v Austrálii, kdyby měl Novak třeba jen tři AO anebo, dejme tomu, osm-deset GS...To protěžování Rafy je opravdu do očí bijící, musí se nechat, že si všechno vybojoval sám, to jo! Ale...
No, nebudu dál rozvíjet svoje teorie, Rafu jsem nikdy rád neměl, i když je to superplayer. Ale bez náznaku jakékoli škodolibosti, si fakt přeji jediné - aby se letos Novak a Rafa ve Wimbledonu prokousali k sobě a Novak ho vykopl z turnaje a je vcelku jedno, v jaké fázi!
Reagovat
Tennisfan77
Problém je, že z Nadala se GOAT děla na sílu stejně tak, jak on vyhrává své zápasy. Každý normální člověk ví, že pravé covid z Rafy udělal rekordmana v GS titulech a na Wimbledonu to zcela očividně pokračuje, za den mu vyřadili 2/4 soupeřů na covid, treti prohrál s Cresssym a jen magor si mysli, že do finále Nadala někdo porazi, co bude s Djokovicem, určí budoucnost.

Nadal bude mít nejvíce GS, to je jasné, většinu z nich získal svou bojovnosti, bohužel finiš má pachuť politických sraček a pandemie. Zda to bude stačit na goata? Nemyslím si.
Reagovat
brixner
Ano, takhle nějak to vidím taky! A jestli Novaka nepustí do New Yorku, tak je sloveno! Von ten Fulnek má v mnoha věcech vlastně pravdu a spousta jiných taky...Novak by mohl se svým zdravím jít klidně na burzu, Rafa už několikrát skoro umřel a vejsledek? Nic s tím nenadělám/me, ale sere mě to neskutečněsmilesmile
Reagovat
Ondrej2280
co tu stale spekulujete nad tym, kto koho a komu vyradil:))..to neovplyvni ani nadal ani djoker, to je proste turnaj..pokial neporazia za sebou 6 superov vo finale nebudu, a vobec ich nemusi zaujimat ci superi prehralilebo boli slabsi, mali covid alebo sa zranili...nikooh tiez nezaujimalo ked sa nadal nezucastnil kvoli zraneniu, a podobne...vsetko ostatne su len vyhovorky
Reagovat
com
smile stejne v tom ma prsty Djokovic smile
Reagovat
turista
Djoker má aspoň doma 373 týdnů, 38x Masters 1000 a 2x Golden Masters. Nadal zase 22 GS, které mu nikdo nevezme a Federer 103 titulů. Každý má něco, takže se to asi nijak nerozhodne. Příznivci tenisu si tak asi budou moci vybrat kdo je jejich GOAT.
Reagovat
Martan1
Ty týdny na pozici jedničky jsou bombastický.Todle už nikdo nepřekoná, jako nikdo nepřekoná 14 Rollandů Garrosů a 9 australian open.V Masters 1000 má Rafa 36 výher, to je skoro vyrovnané s Novakem s 38. Rafa neumí v hale, myslím že jsou vyrovnaní
Reagovat
Rafaeoli25
Je mi ho fakt líto, protože je to obrovský sympaťák, současně velký dříč, těžko se u něj hledá nějaké negativum. Moc bych mu přál, aby v budoucnu alespoň jeden GS vyhrál smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak když je tady řeč o tom, jak jednoduché to po odstoupení Mattea Rafa má, tak bych podotknul, že ho v sf místo něj může čekat blázen Kyrgios nebo velmi dobrý travař Šapo, který loni sehrál s Nolem zcela vyrovnané semifinále. Takže zase tak jednoduché to být nemusí že.
Reagovat
Paixx
No reálně bych ho radši viděl hrát s Berrettinim než se Shapovalovem
Reagovat
Rafaeoli25
Já taky, Matteo na něj moc páky nemá, Šapo ano, ten ale i na Djokera, na trávě velmi nebezpečný soupeř, rozhodně bych teď v sf nejraději viděl z tohoto pohledu Tsipa.
Reagovat
Ereinion
Šapo je ale mentál, od toho zápasu v Římě s Nadalem myslím prohrál všechny zápasy a i tady může vyletět kdykoliv...je to tam teď dost otevřený, z té Berrettiniho sekce bude v QF možná De Minaur
Reagovat
woody
Hlavně aby neměl jeden z nich nebyl pozitivně testován, když už tak oba nebo ani jeden smile
Reagovat
turista
Nolda ne. Ten potřebuje stáhnout manko na Nadala.
Reagovat
Patik
Ja by som to ešte najradšej vysperkoval keď už sa to ma pokaziť nech sa to pokazí poriadne..ešte nech dostane covid FAA a potom hodinu pred finále dostane covid Djokovic Nadal si príde len pre trofej a tuto saskaren krásne ukončíme..Nakoniec pride strýko Poni aj s celou družinou jemu podobných a povie ze Rafa je najlepši ze by to vyhral celé aj tak a všetci si od radosti navzájom vytiahneme trenky z prdele. smile
Reagovat
Rafaeoli25
To ti fakt přijde vtipný? A co když to tak bude jen s tím rozdílem, že si tam půjde pro trofej bez boje Novak? Fakt tuhle hysterii nechápu, Nadal asi může za všechno - za covid, za zdražování, možná i za válku na Ukrajině..
Reagovat
Paixx
"Nechaj ich", ať si brečí dál
Reagovat
Paixx
Že se vůbec obtěžujeme a ztrácíme s nima čas, jsou to jenom internetový hateři, nic jinýho, na stadionu by to bylo těch 10 lidí z 15 tisíc, co by fandilo Djokovicovi
Reagovat
Rafaeoli25
Ne tohle je fakt už blázinec, mánie, která nemá obdoby. Nedovedu si představit, že bych se stal šíleným nenávistníkem Djokera, i kdyby nakonec nad Rafounem vyhrál 30:22 na GS. Ne, jen bych sportovně smeknul, vzal bych to pokorně jako realitu a řekl si, no byl holt lepší než Nadal, zaslouží si to. Když vede Rafíto, tak tady člověk zažívá hysterii, často velmi trapnou, nad kterou jen kroutí hlavou.
Reagovat
Patik
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/124/446/29c.gif
Reagovat
Rafaeoli25
A co taky nechápu je to, že když jsou si tak jisti, že bude Nole hrát na top úrovni ještě pět let a vyhraje mraky dalších GS, proč jsou tak nervózní z toho, že Nadal aktuálně vede, když to tedy má Djoker na háku a stejně to v pohodě otočí. Že by to byla jen přetvářka a věděli, že to tak jednoduché nebude?
Reagovat
Ondrej2280
Ty si ale dost pokakany z toho nadala:))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Open Era 1968-2020
Covid Closed Era 2020-?
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
soloo
viete čo je ironia? že na AO sa netestovalo a Djokovica nepustiľi sice to zavana pokrytectvom
Reagovat
turista
Škoda mluvit.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile

taková už je celá tato šílenými neoliberály a "progresivisty" pošahaná doba
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Když už tak západnímu světu zatím vládnou pravicoví ekonomičtí neoliberálové, ne levicoví progresvisté, pozn.
Reagovat
FulnekUltras
ona je to v oblasti reálného vlivu na chod věcí taková podivná směska duševních kriplů, kde vlastně na politickém označení ani moc nezáleží ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak kriplové ale vládnou skoro všude na světě, kdybychom tedy měli být fest kritičtí, kde se podle tebe vyvíjí svět normálně?
Reagovat
FulnekUltras
momentálně v občasných záblescích co nejdál od veřejně tlačeného "systému" ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
A tím myslíš přesně co?
Reagovat
FulnekUltras
každý ještě pořád můžeme hledat... ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
A k té pošahané době, už jsme se o tom bavili, nic není černobílé a jednobarevné, pořád je nejlepší žít v Evropě, nežli skoro kdekoli jinde.
Reagovat
Rafaeoli25
Co mi vadí je absolutní nadvláda peněz, která má počátek v době vlády Reagana, pádu železné opony atd. Pd té doby se datují problémy dneška.
Reagovat
FulnekUltras
konzumní iluze "mas" je klasická vějička parazitního kapitalismu od nepaměti ;-)
Reagovat
turista
smile
Reagovat
soloo
Rafaeoľi ale neodbiehaj od podstaty a priznaj že Rafov Ao nema vahu , inac o vladcoch penez si mluv koľik chces
Reagovat
Rafaeoli25
Ježíš ty jsi fakt pošahanej, já se v každým příspěvku nebavím o Nadalovi, ale i o jiných věcech.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak když to zase vytahuješ, tak dobře, kdyby býval vyhrál AO Medvěd, tak bych chtěl vidět, jak bys tu do omrzení psal, že jeho titul nemá váhu. Ne, píšeš to, protože Nadal.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak to v jakém stavu je svět kvůli počátku vlády nadnárodního velkokapitálu je pro mě skutečně mnohokrát důležitější než to, kdo vyhrál nějaký grandslam.
Reagovat
Frick
NENECHAT SE CHYTIT.

Jako v Česku je to easy. Na kontakty se nehraje a ani žádnej zákon nenařizuje, abys považoval "ňáký nachcípání" za Covid.
Reagovat
Frick
...a třeba se testoval.
Reagovat
Blondie
Mno jo, tak to někteří lidi mají hozeno, no.
Takový ten styl "když mě u toho nechytí, tak vlastně můžu všechno."

Jediné, co mě mrzí, je, že jsou tito lidé rozmístěni ve společnosti a parazitují tak na zodpovědnosti a morálce ostatních. Škoda, že si nevytvoří nějaký vlastní stát, kde by se koncentrovali a s tím, že "když jsem nachlazenej, tak budu klidně kašlat na ostatní, protožě mě nikdo NEDONUTÍ" by si tam krásně žili ve stylu "člověk člověku vlkem" smile
Reagovat
pingwin
Ono ještě existuje Covid ?? Není te%d virus Ukrajina ??
Reagovat
Blondie
Proboha.
Reagovat
soloo
ukrajina sľábne zachviľu covid naspať
Reagovat
Blondie
Proboha O2.
Reagovat
FulnekUltras
stádo je třeba držet v trvalé panice smile
Reagovat
Patik
smilesmilesmile
Reagovat
Palmovka1
A je Berrettini nenocný? A je v pracovní neschopnosti? Nebo covid mafie?
Reagovat
Mayo
To nikto nevie. Jedine, čo ti viem k tomu napísať je, že Berrettini dolítal.
Reagovat
Mayo
Berrettiniho som sa vôbec neobaval. Jediný, ktorého som sa obával v pavúku Býka je FAA a ten tam stále je smile
Reagovat
paddy
Tito čtyři spolu trénovali či se potkali minulý týden
Cilic, Berrettini, Nadal, Djokovic

Omicron je 10x nakažlivější než původní varianta

Turnaj vrcholí v 1k smile
Reagovat
Paixx
Bohužel očekávám každou chvíli oznámení Rafy či Djokoviče o nákaze...
Reagovat
Vlk-v-trave
pochybuji, ikdyby ti dva neco meli, nekde slozi meloun, dva melouny, a je po problemu...:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já myslím, že oni dva už ani nic skládat nemusí. Není v zájmu organizátorl, aby zrovna oni dva vypadli...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jasne, ale neni spatne zabit 2 mouchy jednou ranou:)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to by ale dokázali složit i Čilič a Berrettini, ti také žádní chudáci nejsou že smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, nevim...a jestli...by neco vyhrabli, tak pro organizatory nejsou tak asi duleziti jak B3.
Reagovat
mario777
By ma zaujímalo, kolko mal Berrettini v sebe vakcin ...
Reagovat
FulnekUltras
;-))) smilesmilesmile
Reagovat
W.G.M.
Hrozný, nechte už ten covid spát... Však pro většinu lidí to je jen zanedbatelná choroba dosahující závažnosti chřipky. Do kdy to chtějí takhle hrotit? Do kdy chtěji testovat zdravé lidi? Nechtěji rovnou přihodit testy na streptokoky nebo papilomaviry? Řešilo se dřív, jestli někdo na turnaj přijel třeba s rýmou nebo zrovna tou chřipkou? Taky se to přeci moho roznést a někoho citlivějšího skolit...

Já jsem tak doufala, že vlivem závažnějších události (válka a počínající ekonomická krize) se covidu už nebude dopřávat tolik prostoru a vypadá to, že nás tím budou chtít týrat i letos a možná už navždy...
Reagovat
Blondie
Hm, až na to, znalče, že chřipka rozhodně není žádná srandička. Pleteš si to, jako podstatná část Čechů, s běžným nachlazením. Pravá chřipka tě vyřadí na dvě týdny nejmíň a jsi rád, že dolezeš na záchod.
Reagovat
Blondie
Jinými slovy, s chřipkou tam fakt nikdo nepřijede, protože kdo má chřipku, leží doma s horečkou a snaží se to vydýchat.

Právě teď covid mám a rozhodně to není úplná sranda. Nebála jsem se těžkého průběhu, ale to, jak to sedne na plíce, okamžitě od prvního dne, je humus. Chtěla jsem sportovat, ale po 2 týdnech se mi pořád točí hlava, jen vstanu. A nakazila jsem všechny v okolí, takže opatření smysl rozhodně mají.
Reagovat
W.G.M.
Nepletu, záměrně jsem užila chřipku, aby bylo vidět, jak je to absurdní. Kvůli chřipce nikdo nikoho netestuje a nikdo kvůli ní nepřijímá nijak zvlášní opatření.

Vím, že chřipka je taky zabiják, ale stejně jako covid to kosí spíše lidí oslabené a přestárlé. Nebo holt ty, co si vytáhnou kratší sirku (a takoví jsou vždy: u chorob, u nehod...).

Jinak já jsem covid měla dvakrát a v mém případě to byla záležitost zanedbatelná, do týdne zdravá jako řípa. V prvním případě mě bolelo v krku a měla jsem ucpaný nos; v druhém případě jsem jeden den měla teplotu asi 39 a bolely mě svaly, druhý den jsem už ale byla zase jako rybička (teda kromě toho, že se mi ucpal nos). V druhém případě všechny příznaky odezněly dokonce za 3 dny, v tom prvním to bylo asi 5 - 6.

Prostě je to kus od kusu. Pro mě ta opatření smysl nemají, protože ochránit nikdy nelze všechny a kdo to má schytat, ten to prostě schytá.
Reagovat
Patik
smilesmile
Reagovat
Blondie
Nádhera a není čirou náhodou ten rozdíl v tom, že chřipka je daleko méně nakažlivá, hm? Smrtnost je taky jinde, délka léčby, náročnost a následky taky jinde...

Ale hele, já nebudu psát argumenty, které jsou používané, opakované a vysvětlované přes dva roky.

Někdo prostě kapacitu má, jiný nemá. A ten, kdo to nepobral doteď, to už prostě nepobere nikdy, brání mu v tom buď určitá omezenost, nebo psychické rysy. Tak hezký den.
Reagovat
W.G.M.
No, já jsem covid dost sledovala, takže přirozeně vaše argumenty jsem četla nesčetněkrát. Ovšem neztotožňuji se s nimi (a na moji mentální kapacitu nemusíte narážet: intelektuálně jsem vybavená velice dobře, ovšem v této záležitosti nejde o intelekt, ale spíše o přístup k životu a ke světu, a hlavně o vztahu ke smrti). V těch statistikách jsou problémy už ve sběru dat, v tom, že každý stát to vyhodnocoval jinak, v tom, že se nezkoumaly jiné okolnosti umrtí a těžkých stavů, resp. nepřikládala se váha celkové anamnéze a všechna úmrtí se připisovala covidu. Pitvy se prakticky nedělaly a vůbec se na tuto nemoc nehledělo racionálně, ale výhradně přes emoce.

Také přeji hezký den.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Patik
smilesmilesmile
Reagovat
Paixx
Mrzí mě to, tak jako by mělo všechny a je jedno, komu fandíme, je strašná smůla a škoda, že věc, která nemá nic společného se sportovním výkonem ovlivňuje tenisové turnaje a dění.

Snad už pozitivní případy nebudou přibývat.

Rafa má štěstí, nijak jinak se to nazvat nedá.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako v cem ma stesti???
Ze NEXTGEN jsou jelita? (a nemyslim tim covid, nebo zraneni)
Krom toho jeste ten Bejk nepinkl ani fiftyn, a uz ma stesti:DDD
Reagovat
Tennisfan77
Tak za 24 hodin mu odpadli dva ze čtyř největších soupeřů v pavouku, což je proste štěstí. Ale to má Nadal od zápasu se Shapovalovem na GS v kuse, nejdříve Zverev, který by ho minimálně další 2-3 hodiny tahal, skončil o berlich, následně přišel těžký los na Wimbledonu, ten se obratem změnil na ATP, kdy jediným soupeřem do finále je FAA, který beztak vypadne.
Reagovat
Tennisfan77
Jo ještě jsem zapomněl 2:0 3:2 40:0 na AO ve finále, aby toho nebylo málo. smile
Reagovat
Paixx
Ajo, ještě že se vždycky strašně oháníte, když vypisujeme AO12, AO17, W18 apod.smile

Neskutečný
Reagovat
Tennisfan77
Break v pátém vs dva sety s tři BB k dobru, to nebudeme srovnávat ze ne?
Reagovat
Paixx
Nebudeme, naštěstí jedno z toho je všeobecně vnímáno jako největší comeback všech dob. Až na pár zoufalců, kteří tomu říkají štěstí.
Reagovat
Tennisfan77
Comeback je vždy diskutabilní, podle mě to Medvedev proste do*ebal; top hardař světa si proste nemůže dovolit sjet dva sety a 3:2 40:0, můj názor, to, ze to Nadal ustal a bojoval je věc druhá, Medvedev bohužel spolehal na to, ze je hotovo, tam zapas prohrál.

Ostatně mohl se poučit od Federera, který v pátém setu AO 2017 šel vším co měl pro výhru, tvořil a nečekal co soupeř, což je asi rozdíl mezi big3 a tím zbytkem no.
Reagovat
cesc444444
Pockej pockej smile. Chapu to spravne, ze povazujes situaci, kdy hrac ma v kapse dva sety a v dalsim vede 4:2 a 30:15 (plus nahranej prohoz u site - ale to jen takova tresnicka na dortu) za mene nahranou ci dokonce neporovnatelnou se situaci, kdy hrac ma taky dva sety a v dalsim 3:2 a 40:0 na returnu smile?? Jakoze fakt really? Jestli jo, tak je to s tebou jeste horsi nez jsem si myslel smile.
Reagovat
Paixx
To se ptej jeho haterů a ne mně, kterej jsem jeho celoživotní fanoušeksmile
Reagovat
Vlk-v-trave
odstupil behem druheho setu... tak to je taky slusny upset. Potom co vyhraje set, tak mu to jde cele do kelu...hmmm. Johnson druhe kolo zadara... a nemusel volat ani Zadara:)
Reagovat
Faddova
Hrůza, krmaček (djok) už to má v kapse... smile Hlavně pro Bareta to musí být strašné zklamání po neustálých zraněních. Ale vlastně i pro Čiliče, který nabral druhý dech... Fakt děs.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ani jsem si nevsiml, ale i Coric odstupil:) Za neho dalsi LL, Kozlov, za Mattiho Ymer Elias... dalsi LL.
Reagovat
Tennisfan77
Ja se těšil na trávu, že tady vyhraje někdo jiný, Berrettini, Hurkacz, ze třeba Tsitsipas něco uhraje.

Nicméně už teď víme, že na 99.9% bude opět tradiční finále Djokovic - Nadal, na které se stejně jako na předchozích 60 vzájemných duelu budu dívat asi půl hodiny, pak udělám něco rozumejsiho, třeba nakreslim obrázek. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Neboj, za šest sedm let už uvidíš úžasné grandslamy jen s NextGen. Výdrž smile
Reagovat
brixner
Tak to já se rozhodně koukat budu! A budu se koukat pozorně! A uvařim si kýbl kafe, Čendu přivážu na řetěz k lavičce za barákem, ať si tam chcípá na sluníčku, co je mi do toho, že je černej, měl se narodit bílej, blb jeden...no a připravim si notes na poznámky, promastim klávesnici, aby pořádně dělala screenshoty, vemu si stopky, vyleštim brejle, hodim sprchu a Kouros, odvolam všecky sousedky, vypnu mobil, zatáhnu závěsy, dam si dvě deci bromu, aby mi kles kapátko hormón, voprášim monitor a všecko vokolo zmonitoruju, aby mě náhodou něco nesralo a nerozptylovalo, usadim se do křesla, před tim ještě houknu na starou Mrákotku, aby sebou hodila s tou bábovkou a aby jí připálila míň než posledně, páč sem vypozoroval, že čim je starší, tim všecko víc připejká a přesně v momentě vejkopu se začnu upřeně koukat! To víš, more, já mušim všecko plánovati, kdo jede podle plánu, má se dobře! Už aby to bylo, todlencto raritní finálko si teda rozhodně ujít nenecham, to fakt ne!
smile

smile

smile
Reagovat
RFanousek
To snad neeeeee
Čilič a Berretini, oba excelentní travaři... Covid. Letošní Wimbledon je opravdu tragédie. Teď už bych se vůbec nedivil pokud to vyhraje Nadal, protože potenciální soupeři odpadají ještě před turnajem.
Reagovat
Paixx
V tuhle chvíli se los Djokovice a Rafy vyrovnává, pořát to byl Nadal, kdo to schytal, teď to akorát začíná být rovnoměrné.

A btw, Nadal s Berrettinim trénoval i se s ním fotil na IG, nedivil bych se, kdyby byl Rafa pozitivní také
Reagovat
Paixx
pořád*smile
Reagovat
Marduch
Tak Djoker má dost zákeřný los, hráči s formou jak cyp Van Rijthoven, Otte, tihle hitteři to tam můžou vystřílet celé.
Reagovat
EllNino
Turnaj ani nezačal a travaři lítaj z turnaje ven :/ Na tyhle dva jsem sázel nejvíc
Reagovat
Vlk-v-trave
Letos to vse smeruje k finale Vesely vs. Kyrgios.:)
Reagovat
EllNino
Marin, HuHu, Matteo - ty měli zatápět BIG 3 ... a ve 2. kole nebude ani jeden, to je děs :)
Reagovat
Vlk-v-trave
No u Marina nevim, tam jsem tolik necekal... spis jsem si rikal, ze zatapet by mohl Vesely, pokud by ho dostal Djoko do prvniho:)
A Kyrgios, pokud by dostal Nadala do prvniho...:)

Ale jinak...

Podle mne hodne prekvapi Otte. Uvidim, co dneska Maxik, no a jsem dost zvedavy na Brooka...jako ten by mohl hodne zlobit.

Jako reknu to takhle, opet to zustalo v rukou periferie :D
Na ty top hrace proste neni spoleh :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist