Los Australian Open: Berdych začne proti Fallovi, Kvitovou vyzve kvalifikantka

16. 1. 2015, 00:15
Aktuality 502
V Melbourne byl rozlosován první grandslam sezony Australian Open. Loňský semifinalista Tomáš Berdych ho odstartuje duelem proti Kolumbijci Alejandru Fallovi, Petra Kvitová si musí počkat na soupeřku z kvalifikace.

Loni Tomáš Berdych dosáhl na Australian Open svého nejlepšího výsledku, když došel až do semifinále. Náročnou obhajobu letos odstartuje proti Kolumbijci Alejandru Fallovi, s nímž vyhrál oba vzájemné zápasy.

Pokud česká jednička v úvodu nepřipustí překvapení, může ve třetím kole narazit na krajana Jiřího Veselého. Bývalý juniorský šampion se sice v prvním kole vyhne nasazenému soupeři, ale čelit bude bývalé světové dvanáctce Viktoru Troickému ze Srbska, který se od července vrací po vypršení trestu za užití nepovolených látek.

V osmině pavouka s českými tenisty je Lotyš Gulbis, v případném čtvrtfinále by pak mohl čekat Rafael Nadal. Ten začne proti nevyzpytatelnému Michajlu Južnému a ve třetím kole by španělského favorita mohl vyzvat čerstvý otec Lukáš Rosol. Český tenista, jenž je v Melbourne poprvé mezi nasazenými, Nadala vyřadil z Wimbledonu 2012. Do soutěže vstoupí duelem s Francouzem Kennym De Schepperem.

Z kvalifikace ještě mohou postoupit Jan Mertl a Jan Hernych.

Příznivý los potkal překvapivého loňského šampiona Stana Wawrinku, který by měl potvrdit roli favorita minimálně postupem do čtvrtfinále. V něm by se mohl utkat s Davidem Ferrerem, nebo Keiem Nišikorim.

Těžký los nemá ani první hráč světa a čtyřnásobný vítěz Novak Djokovič, který čeká na soupeře z kvalifikace. Ve své čtvrtině pavouka má Milose Raonice a v případném semifinále může narazit na Wawrinku.

Spodní polovina pavouka je mnohem nabitější. Už ve čtvrtfinále na sebe mohou narazit Roger Federer a Andy Murray, kteří mají ve své polovině Nadala či Berdycha.



Na soupeřku rozehranou z kvalifikace, ve které jsou ještě čtyři Češky Denisa Allertová, Lucie Hradecká, Barbora Krejčíková a Renata Voráčová, v prvním kole narazí Petra Kvitová. Ve své čtvrtině má Polku Agnieszku Radwaňskou a pokud se české jedničce bude dařit, může se v semifinále utkat se Serenou Williamsovou. Světovou jedničku v úvodu vyzve Belgičanka Alison Van Uytvancková.

Šestnáctá nasazená Lucie Šafářová, jež loni vypadla po neproměněnì mečbolu s pozďější šampionkou Na Li, změří síly s Kazaškou Jaroslavou Švedovovou, v osmifinále by mohla svést souboj s Marií Šarapovovou. Druhá nasazená Ruska čeká na tenistku, která projde tříkolovou kvalifikací.

Poprvé nasazené na grandslamu jsou Karolína Plíšková a Barbora Záhlavová-Strýcová. Ta se utká s Maďarkou Babosovou, Plíškovou čeká kvalifikantka.

Šanci dostat se z mizerné formy bude mít Klára Koukalová, jež začne proti domácí Storm Sandersové. Australanka je hráčkou až páté světové stovky a startuje na divokou kartu.

Osmnáctiletá Kateřina Siniaková bude o svou první výhru na grandslamovém turnaji usilovat proti Rusce Jeleně Vesninové. Osmifinalistka loňského Wimbledonu Tereza Smitková se při premiéře na Australian Open utká se zkušenou Chorvatkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou.

Zajímavou dvojici počítač nalosoval do horní poloviny pavouka. Už v prvním kole na sebe narazí šampionka z let 2012 a 2013 Viktoria Azarenková a předloňská semifinalistka Sloane Stephensová. V Melbourne se střetnou třetí rok po sobě, oba předchozí duely vyhrála hladce ve dvou setech Běloruska. Ve druhém kole by se vítězka mohla utkat s osmou nasazenou Caroline Wozniackou.

LOS AUSTRALIAN OPEN 2015
(čeští tenisté a favorité)
Dvouhra mužů (pdf): Dvouhra žen: (pdf):
Berdych (7-ČR) - Falla (Kol.) Kvitová (4-ČR) - kvalifikantka
Rosol (28-ČR) - De Schepper (Fr.)
Šafářová (16-ČR) - Švedovová (Kaz.)
Veselý (ČR) - Troicki (Srb.)
Kar. Plíšková (22-ČR) - kvalifikantka
Záhlavová-Strýc. (25-ČR) - Babosová (Maď.)
Koukalová (ČR) - Sandersová (Austr.)
Smitková (ČR) - Lučičová (Chorv.)
Siniaková (ČR) - Vesninová (Rus.)
Djokovič (1-Srb.) - kvalifikant
S.Williamsová (1-USA) - Van Uytvancková (Belg.)
Federer (2-Švýc.) - Lu (Tchaj-wan)
Šarapovová (2-Rus.) - kvalifikantka
Nadal (3-Šp.) - Južnyj (Rus.)
Halepová (3-Rus.) - Knappová (It.)
Wawrinka (4-Švýc.) - Ilhan (Tur.)
Ivanovičová (5-Srb.) - kvalifikantka
Nišikori (5-Jap.) - Almagro (Šp.)
A.Radwaňská (6-Pol.) - Naraová (Jap.)
Murray (6-Brit.) - kvalifikant
Bouchardová (7-Kan.) - Friedsamová (Něm.)
Raonic (8-Kan.) -kvalifikant Wozniacká (8-Dán.) - Townsendová (USA)
Del Potro (Arg.) - Janowicz (Pol.) Azarenková (Běl.) - Stephensová (USA)

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

502
Přidat komentář
Mayo
http://sport.aktuality.sk/c/181401/nadal-sa-ako-favorit-neciti/
Reagovat
Frick
Cítí sa ako Škoda 105 S?
Reagovat
blixa
Možno ako Trabant ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, to jsou hodně příjemné express zprávy po ránu! :)
Reagovat
Frick
Já řeším Petru a Monaco, někdo jiný zase Rafu a Monaca :o) Každý máme to své oblíbené skandální téma. A taky je to vlastně o procentech. O 15% národní hrdosti či o 4%... ale nic...
Reagovat
Amputace
Rafu a Monaca může dle mého s takovou horečnatostí řešit jedině skrytý homosexuál. To mi nikdo na světě nevymluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci prilis zasahovat do tvé neprůstřelné logiky, ale proč by to nemohl řešit i přiznaný homosexuál?
Reagovat
tito
Samosebou mohl, ale proč by to řešil???
Reagovat
smazaný uživatel
To se zeptej jeho.
Reagovat
Amputace
Přiznaný samozřejmě mohl asi taky, proč ne, ovšem Roger_Federer se očividně nepřiznal, takže je skrytý.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna si skryty gay ty.Nikdo nevi.
Reagovat
Amputace
Já nejsem posedlý hypotetickým vztahem dvou kluků na rozdíl od tebe.
Reagovat
Roger_Federer
To je pouze tvoje domenka o me osobe.I presto muzes byt tez zkryty gay ty sam.
Reagovat
Amputace
Stejně jako ty do mrtě řešíš domněnku o Nadalovi.
Reagovat
Kozoroh
Vy nadalovci furt brečíte, že Rafa mohl vyhrát to a to, kdyby nebyl zraněný... Po US Open 2011 Nole hrál Davis Cup, Srbsko prohrávalo 1:2, Djoker ač byl unaven tak šel hrát, zranil se, skrečoval a tento zápas (proti Del Potrovi) se pak negativně podepsal na zbytku sezóny. Mohl toho vyhrát ještě víc roku 2011, ale neřeším to a jsem z roku 11 nadšen.
Vy byste taky nemuseli řešit, kolik by toho Rafa vyhrál, protože tím nic nevyřešíte a jenom vyvoláváte spory.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže je rozdíl přijít o tři GS a dva TM a "přijít" jen o jeden TM, porovnáváš neporovnatelný..
Reagovat
gigin
Na scénu prosím!! Osvětli uživatelům Kozoroh a rafaholic009 jak to ve skutečnosti je.

Už několik měsíců čekám na názorový střet této silné trojky...
Reagovat
Roger_Federer
Uz opravdu se smeju, jak pomalu prichazi strach a panika..Ted se budu bagstelizovat Novak (uz ne Roger), protoze Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Noleho nebagatelizuju, jen se dohadujem o to, kdy začít počítat kdo z nich je úspěšnější, jestli od r.11 nebo 10 nebo 12, protože pokaždý to samozřejmě vyjde jinak. A teď se tu v tomhle vlákně bavíme o počtu Rafových absencí, tak z toho nedělej kovbojku..
Reagovat
Roger_Federer
Muzes psat co chces, vykladat jak Noleho a Rogera uznavas, dlouhodobe z tvych vyjadreni je jasne, ze ve chvili kdy Djokovic zacne ohrozovat Nadala v historickych tabulkach a komplexnosti, pujdou pekne reci stranou..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já si nemyslím, že ho bude v GS ohrožovat, já ale nemám problém uznávat fakta, obdivuju jakej je Nole halař, k tomu můžu jen zatleskat a nevím proč bych na něj měl neférově útočit, to nedělám a nebudu dělat nikdy, stejně tak platí, že nejvíc se vždycky těšim na jejich vzájemný souboje, to je pro mě vrchol, kterému přispívají oba, díky jejich rivalitě mě baví tenis o dvěstě procent víc než by tak bylo bez ní, takže mě tu neobviňuj..
Reagovat
Roger_Federer
Jake rivalite? Ta byla 2011, 2013..Jinak jasne vladli Djokovic Federer
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, průměrně šest sedm zápasů každou sezonu, z toho na většině GS to žádná rivalita neni, to ani nestojí moc za řeč, to už je fakt k smíchu nebo pláči, příp.k obojímu co říkáš..
Reagovat
Cico93
Tak dajme tomu od Wimbledonu 11...toje 14 GS. Nadal hral na 11 a až 6 krát bolo finale Rafael-Novak + ešte semi RG 13. To fakt nestoji za reč.
Reagovat
Cico93
A nespočetne množstvo zápasov na Masters väčšinou finale.
Reagovat
Roger_Federer
prestan furt argumentovat zranenimi, protoze mozna, kdyby nemel ty pauzi uz ukoncil karieru, nebo se placal po antuce..Myslim ze dobre vy ze ty prestavky 12 a 14 mu pomohly.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevý to určitě, kdyžtak ví, ale to je jen tvoje domněnka, kterou nemůžeš taky ničím podložit, jako nemůžu já podložit to, že ty absence ho o nějaký GS připravily..
Reagovat
Cico93
Kozoroh
ukľudni sa!
Nikto nu nebreči...my len konštatujeme.
A snáď nejdeš porovnávať jeden Novakov skreč s Nadalovými dlhoročnými zdravotnými problémami.

A bohvie čo bolo na vine tomu, že Novak bol na konci roka 11 tak mimo. Možno už únava a žiadne zdravotné problémy.
Reagovat
mahycek
Ještě k tomu losu,vykašlat se na to,stejně musí vítěz(ka),vyhrát 7 zápasů.Tak Rogere,nebo Nishi pojdme do finále. Jedu na trip, tak se mějte,v neděli večer čau.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, já bych jen vyměnil ta jména, ale jinak se shodujeme :)
Reagovat
gigin
Takže chcete borci říct, že na losu absolutně nezáleží.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně teda ne, já např.chci aby Rafa došel k titulu k vítězstvím nad Nolem, aby to bylo co nejzaslouženější, nejsem fanda snadných cest, pak tituly netěší, aspoň mě ne..
Reagovat
Pe3k
Tak to tě ještě moc titulů nepotěšilo, že? :D Např. celá sezona 2010...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na FO 10 oplácel porážku Soderlingovi tehdy na vrcholu sil, ve Wimblu 10 musel dát znovu Soderlinga, Murrayho, který už tehdy byl schopný vyhrát gs, pak Berdycha, kterej byl v životní formě (samozřejmě bych byl radši, kdyby tehdy skalpoval Rogera jako v r.08), no a na USO měl ve finále Djokera. Ano, mohly to být těžší cesty a já pro ně opakuji jsem, neklepu se z losu, nedávám hlavu do dlaní když dostane nejtěžší co dostat lze..
Reagovat
Roger_Federer
Skalpoval Rogera? vzdyt vyhral 9:7 v patem setu..
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nemyslel ve smyslu rozdrtil, skalpoval=porazil, jakkoli, víš dobře jak to myslím..
Reagovat
gigin
Ale mi je to taky u řiti, jen jsem chtěl říct, že na losu prostě záleží.
Reagovat
Roger_Federer
jiste ze zalezi..magorina tvrdit opak.
Reagovat
Pe3k
Jn. A zvláštní, že to vždy tvrdí jen fanoušci Nadala...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já si tedy Djokera vždycky jako soupeře přál i když jsem věděl, že to bude těžký, já se na jejich mače těšim, i když vim, že to nemusí dopadnout..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně je teda jedno, jestli Rafa vyfásne Berdycha nebo Murrayho a v sf Rogera nebo Noleho, opakuju, zajímá mě jen titul a aby se k němu dostal tak musí stejně všechny porazit tak z čeho mít obavy?
Reagovat
Patri.k
Ať vylosují cokoliv, příjde mi, že jste nespokojeni s losem, mě naopak z pohldu českých holek los příjde skvělej. Jen máme velké šance aby nám proniknul někdo z kvalifikace, přitom na kvalifikantky čekají buď naše holky nebo jiné velké hvězdy, ale třeba budem mít štěstí, no navíc nikdo se nakonec ani kvalifikovat nemusí, to nikdo neví :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ať jdou už všichni s losy někam, je to unavující, mě nikdy nezajímaly a budu jen rád, pokud se bude muset Rafa o titul skutečně porvat, jinak to nebude nic nezapomenutelnýho, uvažujte i takhle..
Reagovat
Patri.k
To mě zas, docela baví to sledovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
hrát proti kvalifikantce je vždycky ošemetné. Mám z toho celkem obavy. Druhé kolo mi přijde pohodové, do třetího kola se nabízí Madison, která je určitě dost nebezpečná.

Pak už to nemá smysl moc co řešit. Hlavně nějak zvládnout první 3 zápasy.
Reagovat
Mayo
Petra "uhorí" v tej Austrálií...nevidím to tam pre ňu moc dobre :( nesedí jej to tam ňe ?
Reagovat
EllNino
jak kdy ...2011 a 2012 byly super, ty další 2roky bilance 1-2
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B7brf6HCMAEcduB.jpg:large
Reagovat
tito
Jak to vidíš? Kokkinakis, Groth, Tomic- to je jak tažení proti domácí základně, navíc dost nevyzpytatelné. Docela se na ty zápasy těším.
Reagovat
gigin
No. Neni rozehraný. Naposledy hrál v říjnu, když nepočítám teď ten mač s Veselkou. Navíc byl teď nemocný. Jak je na tom se zraněním zad nevím, ale pohyb se mi zdál v normálu. Bresnik tvrdí, že absolutně není připravený na sezonu... toliko ke stavu Gulbise.
Na druhou stranu, jak tak tuším jeho povahu, by ho nepřátelské prostředí mohlo vyhecovat k dobrému výkonu. Uvidíme, no. Na AO nikdy nepřešel druhé kolo, tak si moc nadějí nedávám, ale kecal bych, že doufám v postup minimálně do kola čtvrtého...
Reagovat
gigin
*kecal bych, že nedoufám...
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B7deMHDIgAM9AXi.jpg
Reagovat
Denis92
Vyborne
Reagovat
smazaný uživatel
To je divné, veď v SF sa nestretnú spodky ale pravé a ľavé strany..Takže to malo byť
podelené tak..
Reagovat
Denis92
Pleties nieco ine..Ked sa robi vyzrebovanie tak to ukazuju ako prava a lava strana ale vzdy je to vlastne horna a dolna cast pavuka. V dolnej casti su Federer, Nadal, Murray..
Reagovat
Mayo
som veľmi rád, že začne tá pre mňa zaujímavejšia časť
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda..;)
Reagovat
smazaný uživatel
:O žreb :O čosí :D

1. sekcia

Serena by to mohla uhrať na štvtre kolo , kde by sa mala stretnuť s najväčšou pravdepodobnosťou s Garbine alebo s JJ. Dufam, že Serena pojde aspon do QF! :D A neskončí na rakete Garbine :D

postupujúca do QF: Serena

2. sekcia

Vika vs. Sloane & Caro vs. TT ?! toto je masaker :D v druhom kole duel Caro vs. Vika :( , trochu skoro na druhe kolo. Aspon keby to bolo QF alebo SF.
Víťazku z tohto duelu si netrufam tipnuť ale určite dojde aspon do QF :)
Cestu mu može skrížiť len Bara v treťom alebo Cibuľa v štvrtom kole , ale tej sa neobavam :D ak tam vobec dojde :D Flipkens na prve kolo .. Watson na druhe..

postupujúca: Caro/Vika

3. sekcia

Petra po vybornom turnaji v Sydney by mohla formu preniesť aj do Melbourne.
Druhe kolo Donna, tretie kolo bud Casey alebo Madison :/ ..
Každopadne, Petre tento rok verím! :)
z druhej polovice tam je Stosur a Petkovic, ale Petra vie hrať s oboma :)

postupujúca do QF: Petra

4. sekcia

Tu je to veľmi otvorené.
je tu Pennetta, ktorá hraje na harde veľmi nebezpečne, dalej je tu Aga , ktorá hraje všade dobre :D , Venus, ktorá je momentalne aj napriek veku v dobrej forme (titul v Aucklande a poražka Caro vo finale)
ale tiež tu sú aj nebezpečné hráčky ako Terka, Giorgi, Varvara, Krunic a aj Lucic Baroni :D
Napriek tomu verím favoritkám a dufam, že vo štvrtom kole sa uvidia Aga a Venus, ktorá konečne po rokoch postúpi do QF na GS

postupujúca do QF: Venus
Reagovat
smazaný uživatel
5. sekcia

Ana, Belinda, Karolina a Ekaterin. :)
- Po prvých 4 sekciach som myslel , že sa tam rozdelili všetky favortiky :D :D
Tretie kola : Ana vs. Belinda , Karolina vs. Ekaterin
Štvrté kolo : Ana vs. Karolina
Aj keď by som v QF rád videl Karolinu, Ana je predsa len skusenejšia a myslím si , že QF z pred roka obháji :)

postupujúca do QF: Ana

6. sekcia

Simonu by tu nič nemalo prekvapiť , možno ak bude Sabine fungovať delové podanie :) Inak ju vidím, už teraz v QF. :)
Nasťa by mohla dať aspon 4. kolo a posunuť sa v rebričku trochu hore.
Prekvapiť môže Min alebo Jarmilka :)

postupujúca do QF: Simona

7. sekcia

Som rád, že Genie nemá až taký ťažký los. Ak sa nezľakne toho, že obhajuje SF tak by do 4. kola mala dojsť určite. Z druhej polovice tam je Kerber a Suarez. Ale dufam, že prave superka do 4.kola pre Genie bude Katka :) :) :D
Štvrté kolo: Genie vs. Kerber/Suarez
Genie porazila na GS v minulom roku obe tieto hráčky a dufam, že tomu nebude inak ani tento rok :) Chcem aby sa dostala aspon do QF! :)

Postupujúca do QF: Genie

8. sekcia

Tu sa nám črtajú dobré zápasy na
1. kolo: Lucka vs. Shvedova, Konjuh vs. Rybča
4. kolo: Lucka vs. Maria
Lucka hraje užasne ale Maria je v skvelej forme a bude túžiť opäť sa stať No.1 , takže si myslím, že Lucka QF nedá :/ :)

postupujúca do QF: Maria

ďalej v QF sa môže stať už čokoľvek :D aj ked verím, Serene , že to konečne tento rok dá!
Reagovat
Kozoroh
Nezapomeň, že v druhé sekci je Serenina nemesis Alizé. Doufám, že se Alizé opět zadaří a Serenu sfoukne (pokud by došlo na jejich zápas ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nieee :D :D už nikdy ! :D
Reagovat
blixa
Jojo, vidím to zcela jasně. Alize to dá ;-)
Reagovat
tommr
Cornetová se k Sereně ani nedostane, protože nepřejde přes Wozniacki/Azarenka ...
Reagovat
misa
Případný zápas Karolíny s Anou může být hodně zajímavý, viz loňské US Open. Lucka s Mariou svedly v posledních třech vzájemných zápasech velké bitvy.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda a možno by mala velku šancu aj Karolina , ak jej pojde podanie :)
ale s Luckou a Mariou to až tak nie je, Maria je v slušnej forme :)
Reagovat
tommr
ve většině s tebou souhlasím jen ve čtvrtý sekci nevěřím Venus (do čtvrtfinále půjde Aga nebo Pennetta) a v sedmý Bouchardový (tam tipuju Kerberovou) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, beriem Agu :) a priznavam , že som sa nevedel rozhodnuť ktoru tam dam a najprv som tam mal Agu ale potom som to zmenil :D
ale Genie mi tam nechaj :D aspon QF! :D
Reagovat
tommr
já bych jí to moc přál - Kerberovou a její hru vyloženě nesnáším ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja tiež nemam Kerberovu rad a jej hru už vobec.
Reagovat
janek_da
Kdo si chce zahrát grandslam fantasy jen tak, být zároveň v nějaké lize, která je bez omezení, tak jsem založil

http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=713

Je to na pozvánku, tak se tam můžete přihlásit. Můžete se svojím týmem hrát více lig.

Ideální pro ty, kteří si chtějí dávat silné hráče.
Reagovat
janek_da
A ještě dodatek. Možná by bylo pro některé vhodnější být právě v této lize než v té extremní Vlkově variantě. Takže jestli chcete můžete přejít do této ligy. Dejte to ale Vlkovi vědět.
Reagovat
Cico93
Caro With Rafa

https://www.facebook.com/tennis.big.fans/photos/a.493687837369230.1073741846.147849618619722/802207189850625/?type=1&theater
Reagovat
Cico93
Rafa šak chyť ju poriadne:)
Reagovat
Roger_Federer
nevydis z jeho vyrazu, jak he mu to proti srsti?
Reagovat
r.Fever
podľa mňa ju drží celkom dobre ;) hneď sa Caroline viac usmeje :)
Reagovat
Cico93
ale jasne. Je to tam presne vidieť:))
ty stým nedáš pokoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš fakt trapák, nic víc..
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo na Ro_Fe samozřejmě.
Reagovat
Amputace
Zase na něho žárlíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, on je jen vadnej trapák, jestlipak si všiml, že v Doha Xisca seděla v hledišti..asi ne, furt bude žvanit cosi o pani Colombový, d.bílek.
Reagovat
Fandina
Já si jí tam všimla. Byla tam a slušelo jí to!
Reagovat
smazaný uživatel
To řekni tomu trapičovi co furt heká, že s nim nikde neni, jasně, všechno je to montáž, dokonce i v přímym přenosu..
Reagovat
Amputace
Neřeš ho. Dle mě je to latentní homosexuál, kterému se prostě Rafa líbí. Což je dvojitý paradox vzhledem k tomu, že fandí Rogerovi :D To musí být tak nevýslovně kruté být sexuálně přitahován největším rivalem sportovce, jemuž fanaticky fandím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu, proč by o tom měl jinak potřebu neustále mluvit, je to skoro jediný jeho téma..
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně jestli máš pravdu, tak je to pro něj fakt pech, jako hráče miluje Rogera, jako chlapa Rafu, to musí bejt těžký :)
Reagovat
Roger_Federer
Mimochodem jsem o Xisce nic nepsal..Pouze tvrdim, ze se suska dlouho neco o vztahu Monaca a Nadala, je mozne ze jkm Xisca dela krovi..to ja opravdu nevim..
Reagovat
Roger_Federer
No moc ti ta teoria nesedi...Kdybych byl zamilovany do Rafaela N. tak jako je Rafaeoli25 (rafaholic009), jiste bych se vyjadroval a pristupoval k jeho osobe jako fanaticky fanousek Marty28 (Rafaeoli25, rafaholic009)...
Reagovat
Amputace
Proč? Každý gay se může projevovat jinak. Jeden je s tím smířen, druhý se tomu brání (jako ty), jiný si to nedokáže přiznat. Je více způsobů, jak se projevovat. Ty jsi navíc Rafou zcela očividně sexuálně přitahován, což se mi u rafaeoliho nezdá.
Reagovat
Amputace
Jo ještě jsem zapomněl. Některý typ gayů se tomu může bránit tak, že uráží či si dobírá jiné gaye. Viděl jsi Americkou krásu, ne?
Reagovat
Roger_Federer
:)..evidentne tematu rozumis, osobni zkusenosti?
Mluvis trosku divne, nikoho nenapaam, ani neurazim.Nikdy jsem nenapsal jedine vulgarni nebo sproste slovo na jeho adresu...Pouze jsem vzdy zde konstatoval co se suska, treba to ani neni pravda, treba je.No kazdopadne, pokud by byl RN gay, ja ho osobne urcite nebudu soudit, ume by neziskal, ani nestratil.

Ale ono je to tak, ze zdejsi fanousci Nadala(nekteri), jsou hodne precitlively a podrazdeni vzdycky kdyz neco nekdo vytahne, na jakakoliv ktera se ho tykaji (dopink, dane, skryta sexualita).atd
Naopak, navazeni a rozebirani jinych konkurentu je zcela v poradku..
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo to prosím tě věrohodný šušká, to nám řekni. Jinak to jsou teda možná i český hospody plný gayů, když spolu spousta chlapů chodí na pivo každej den :D
Reagovat
Amputace
Řešíš to téma s takovou vehemencí, cpeš ho do diskuzí, kde vůbec nemá, co dělat, až mě tvé chování přirozeně dohání k myšlence, že sám budeš gay či minimálně sexuálně nejistý jedinec. Protože normální člověk by každý svůj druhý příspěvek nesoustředil na téma, zda někdo je gay či není.

O tom, co se šušká, píše například Blesk, nedohlédnutelné dno české novinařiny. Svým chováním zde (neustálým omíláním těch samých, žádným faktem nepodchycených drbů, které navíc jejích stálým opakováním ani nikam neposouváš, pouze opakuješ jednu a tutéž domněnku) připomínáš zaměstnance právě Blesku.

Jinak osobní zkušenost ani ne, spíš jsem o tom něco četl, třeba od spisovatelů, kteří byli gayové (Capote, Fuks a podobně). (Tohle bylo na tvé poměry slaboučké.)
Reagovat
Roger_Federer
A oco ti ted doopravdy jde, temi litaniemi?? Snazis se zbytecne.Urcite me temi to naivnimi pokusy o osobni invektivy smerem k moji orientaci nevytocis.;), v 37 v tom mam uz jasno.
Proste se smirte stim, ze se "suska", ze by to tak mohlo byt, stejne jako se treba "suska", ze jiny tenista je arogatni clovek..
Par dni zpet se tady resil 2dny clanek stary 5 let z Blesku, nekterym tvym spolufandum nedelalo problem prijat ty zvasty jako fakta..
Nekazej vodu..
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsi pořád neřekl jaký máš zdroj ty, tenhle drb máš odkud? Tím, že neodpovídáš to současně objasňuješ, žádný solidní zdroj to není. Jinak i kdyby to byly drby všechno, tak ty o tomhle píšes skoro pod každym článkem a ještě si asi ve svym ubohym mozečku myslíš jaká to je sranda..
Reagovat
Amputace
Ty jsi asi opravdu natvrdlý, promiň mi to, ale způsob, jakým argumentuješ, je od základu scestný (to, že se přiznáváš k tak vysokému věku považuji vzhledem ke způsobu, jakým se zde prezentuješ, za velice odvážné). Na nic nikdy neodpovíš, k ničemu se nevyjádříš, jedeš stále to svoje. Copak já tady hovořím za nějaké fanoušky, copak já vůbec hovořím o fanoušcích? Ne, psal jsem pouze o tom, že mi připadá kromobyčejně zvláštní a podezřelá tvá tendence v každém druhém příspěvku řešit nějaký drb. Já se s ničím smiřovat nepotřebuji, mně je úplně lhostejné, zdali je Nadal gay nebo heterosexuál, klidně ať píchá chlapy, kvůli tomu tenis nesleduji, avšak pro tebe je to očividně životně důležité. Já se vyjadřuji čistě k tobě, protože se začínáš chovat jako posedlý fanatik a už mě upřímně začíná jako návštěvníka tohoto fóra pěkně otravovat, když se u každé diskuze o Nadalovi zjevíš ty se svými pro nikoho zajímavými "drby". Já se chci bavit o tenise (potažmo Nadalovi a jeho tenisové kariéře) a nejsem zvědavý na stále stejné hlášky od nějakého de.bílka. To je stejné jako tehdy s tou Fandinou. Rval jsi to všude, ale naprosto všude. Jsme tady snad na fóru nějakého bulváru, abychom řešili, co se kde šušká? (a mimo to: na otázku, kde se to šušká, stejně ani neodpovíš).

Za sebe ti říkám, že je mi úplně jedno, jaké je Nadal sex. orientace, já mu fandím kvůli tenisu a vždycky to tak bylo, na rozdíl od tebe, který zde děláš ze svého idolu nadboha.

Poslední věc: Že ti je 37 mě má jako přesvědčit o tom, že máš jasno ve své sexuální orientaci? Jsou lidé, kteří se v tomto věku teprve rozvádějí s manželkami, protože to již nechtějí dále skrývat.
Reagovat
Roger_Federer
Na co si hrajes ??
Moje nazory a komenty, poznamky prece vubec nemusis cist.
Becis tady jak male decko a chtel bys mi vykladat co tady muzu a nesmim resit.?
prober se
Reagovat
smazaný uživatel
Prober se ty, to co tu předvádíš vůči Nadalovi je ubohá trapárna první kategorie a jak ti řekl Amputace, na nic neodpovídáš, žádná snaha o normálnější diskusi, jen posměvačské útoky, ty ti skutečně jdou ty "inteligente"..
Reagovat
Roger_Federer
Z nekym kdo kvuli glorifikaci Nadala meni nicky nekolikrat za rok se opravdu diskutovat ani neda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, než dát na stůl argumenty a odpovídat na otázky radši řekneš s tebou (s váma) se nedá bavit a hotovo, seš prachsprostej hater a posměváček, nic jinýho neumíš ubožáku..
Reagovat
Roger_Federer
Ne, ja jsem rekl, ze z fanatikem ktery aby glorifikoval svoji modlu meni nicky nekolikrat za rok, se bavit ani neda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se nedá s někým diskutovat tak jsi to ty, jen pliveš a pliveš, upřímně nechápu to, ať už se plive na Rafu nebo Rogera, s Barneym se můžete vzít za ruce..
Reagovat
smazaný uživatel
A když už se nedá diskutovat tak s někým, ne z někým, moc na tý gramatice nepracuješ, i když asi některé limity se překonat nedají že..
Reagovat
Amputace
Problém je v tom, že ty mě coby fanouška Nadala je de facto nutíš číst, protože v téměř každé diskuzi o Nadalovi vytáhneš své "šušká se, že je buz.na". A to mi právě vadí. Já na to nejsem zvědavý. Ano, chápu, myslíš si to, v pohodě, já to beru, ale proč mám číst stále ten samý názor pod každou diskuzí o něm od jakéhosi hatera? To je stejné, jako bych ti do každé diskuze o Federerovi rval, že se šušká, že je to arogantní namyšlenec, který se ochotně podepisuje a směje na každého pouze před kamerou, ovšem mimo kameru se nepodepíše ani malému děcku.
Reagovat
Roger_Federer
Smesna argumentace..
Ja tady ctu dnes a denne, dalekohorsi vypady Barneyho a podobnych, nebo v kazdem clanku do Federera vyripujiciho Forehenda, coz prechazim vetsinou z usmevem..Kdyz nechci, nectu, kdyz chci reaguji.
Reagovat
Amputace
Barney je úplně jiná písnička, to víš, je to troll, nic jiného, jsi snad ty troll? A Forehand je alespoň originální a píše vždy něco jiného a alespoň se drží tématu, kdyby nic jiného, kdežto ty vytahuješ pořád a dokola jednu a tutéž srač.ku a cpeš ji, kam vůbec nepatří. A mimochodem: tvá jediná obhajoba tvého vidláckého chování ve výsledku je: "Vždyť ostatní to dělají také."? Pěkné.
Reagovat
Amputace
A všimni si, jakým způsobem zahajuješ své reakce na mě. "O co ti jde?" "Co chceš dokázat těmi litaniemi?" "To je slabá argumentace." A podobně. A tohle děláš běžně. Již v samém zárodku se snažíš stanoviska diskutéra degradovat, abys v něm následně vyvolal nová dilemata, přičemž ta stará zůstala nedořešena. Viz nyní: Otázky, jež vyplývají z mých slov, tzn. proč to vůbec děláš, máš to zapotřebí, uvědomuješ si, že to již lidi může otravovat, číst pořád dokola to samé a záleží vůbec na tom, že se někde něco šušká, navíc, proč jsi tím tak posedlý, jsi nahradil novými otázkami: otázkou srovnání tebe s jinými diskutéry a jejich chováním zde. A tak to jde pořád dál a dál. Takže vzniká nekonečná smyčka. Jinými slovy: diskuze s tebou je nemožná. Proto již nebudu dále reagovat. http://cs.wikipedia.org/wiki/Argumentační_klam#Fale.C5.A1n.C3.A9_dilema A tohle ti doporučuji nastudovat, především kategorii: úhybný manévr.
Reagovat
Roger_Federer
Obrazek o prohlasenich, zpusobu podavani informaci, smerem k verejnosti a fanouskum v polopravdach, mystifikaci jsem si co se Rafaela Nadala a jeho tymu tyme udelal obrazek behem herni pauzi 2012 a zacatku 2013.
Takze i kdyz je mi uplne jedno zda je na holky ci kluky, osobne pripoustim moznost, ze muze byt gay, spousta veci by to asi i vysvetlilo..
Myslim, ze jsi dle meho nazoru vztahovacny co se mych ustepacnych poznamek a komentu vuci tomuto tematu tyka, jsi na me trosku alergicky.;).
Nejde o nic jineho nez obcasne provokace, konstatovani, popichovani.Ktere tady proud? dvema a vice smery.
Mel by ses trosku nad to povznest, protoze pokud neni Nadal primo tvuj kamarad, nebo rodina, vubec se te to osobne netyka.
Takze pokud tady uz roky ctu poznamky k RF..je logicke ze obcas vracim stejnou minci fanouskum RN.
Reagovat
Amputace
Dobře, já to fakt beru, uznávám, že jako popíchnutí je to občas i vtipné, ovšem číst to pořád? Ano, na tenhle tvůj "vtípek" jsem už alergický, jinak ty mi nijak zvlášť nevadíš poslední dobou.
Reagovat
Roger_Federer
trochu uberu.;)
Reagovat
Amputace
Díky :)
Reagovat
gigin
Neskutečné brčko!! Aj pětikorunu bych si kvůli ní rozměnil..

http://imgup.cz/images/2015/01/16/ai.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No a Wozňáky se může jít zahrabat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase začínáš být ošklivý na Karolínku?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem, ale vedle Anči vypadá jak selka, no offense :D
Reagovat
smazaný uživatel
Beru, že se ti Anička líbí víc, ale trestu stejně neujdeš... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=7142141360211
Reagovat
smazaný uživatel
Ty šmejde, je to to, co si myslím že? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tvoje oblíbená pochoutka... :D
Reagovat
Cico93
:)
tak to by sa už oplatilo rozmeniť.
Reagovat
Jan
Měl políbit její Adidas, když to má na tričku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůže líbat Adidas, měl by průser u Nike.
Reagovat
sprchon
Budou spolu hrát mix, jo? :O
Reagovat
Mayo
Ako inak, s El Matadorom sa chce každý odfotiť (:
Reagovat
sprchon
Mají na AO dostat kvalifikantku... Doufám, že nedostanou Denisu, to by byla smůla.
Reagovat
EllNino
nebo Lucku Hradeckou :D ...
Reagovat
Fandina
nebo jakoukoli Češku, to by mě naštvalo!
Reagovat
smazaný uživatel
žádná Češka ještě nemá jistou hlavní soutěž..
Reagovat
sprchon
Přesněji žádná Češka, co je momentálně v kvaldě. :) Bylo to myšleno za předpokladu, že holky postoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,

vlastní někdo tenisové zápasy z australian open 1998.

Vím že finále bylo na ČT1 prosím nenahrával si ho někdo z Vás.

Děkuji všem
Reagovat
darek.vrana
Je to online někde na stránkách AO, jednou jsem si tou pouštěl.
Reagovat
smazaný uživatel
http://vault.australianopentv.com/

Tohle je ono, tak zkus Nagano pohledat.
Reagovat
rod_laver
Pamatuju si, jak jsem na to finále vstával a potom v létě dostal od Petra Kordy podepsaný jeho dres na jedné exhibiční fotbalové akci. Kdo ví, kde je mu dneska profesně konec, jestli někoho trénuje nebo se věnuje jen dcerám/golfu.
Reagovat
smazaný uživatel
Som s ním celkom v pohode, v QF a v SF čaká Rafu tá najlepšia možná varianta, jediné, čo by som menil, tak to je Andy..Toho si viem predstaviť v druhej časti pavúka, ale tak človek nemože mať všetko...Murray by bol v prípadnom SF samozrejme ďaleko vačšou prekážkou..

Youzhny je v prvom kole výstrahou, ale prijateľnou..
Reagovat
Roger_Federer
Dobre si sa modlil..Rafa to ma nalosovane velice gut.
Reagovat
marika
Prosím je někde video na Kvítí s Plíškou? Díky moc
Reagovat
EllNino
http://live.drakulastream.eu/static/popups/265982873369920.html
Reagovat
marika
ten mi nejde :-(
Reagovat
Fandina
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/265982873369900.html
Reagovat
dappe
Federer má na první pohled těžký los, ale hlavně díky jménům, situace na kurtu už je trochu jiná...Upřímně se více bojím případného zápasu s Karlovičem než možného čtvrtfinále s Murrayem (absolutně nechápu, co tady někteří z Murrayho dělají, to si jako fakt myslíte, že vyhraje AO?).

Pokud bude Federer ve formě, kterou předvádí posledních několik měsíců a na začátku letošní sezony, tak to má naprosto ve svých rukách. A semifinále? Jaký Nadal? Určitě je možné, že se zlepší a může být nepříjemný, ale podívejte se na jeho výsledky za poslední půlrok a pak ho nemůžete posílat rovnou do semifinále. Osobně tam očekávám Berdycha. V druhé půlce je na finále největší favorit bez debat Djokovič, ale uvidíme...

tip na finále: Djokovič - Federer a v něm favoritem Djokovič.
Reagovat
Kozoroh
Finále snů Djokovič-Federer. Chlapci by nám mohli vynahradit loňský TM ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Těš se na finále snů Nole-Rafa, neboj, dojde na něj :)
Reagovat
Pe3k
Je fajn, že jsi optimistický. No Murray nevyhraje, ale Nadala bych určitě nezatracoval. Na těch pomalých kurtech a při zápasech hraných na 3 vítězné se do toho tak akorát dostane a myslet si, že Južny ho porazí je jen zbožné přání, nemá žádnou zbraň. Každopádně Nole je favorit, ale dále už je to loterie. Berdych má letos solidní šanci, pokud mu někdo odstraní Nadala, tak Roger je pro něj v semíčku asi nejlepší možný soupeř. Je to otevřené. Každopádně z losu radost nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímtě a co tě vede k tomu, že se bojíš Karloviče, který Rogera porazil jednou z 13 zápasů? Navíc na pomalém hardu, na 3 sety. A ještě navíc bát se ho více než hráče, který s Rogerem měl donedávna pozitivní bilanci. Jasně, pořád není v úplně top formě, není favorit a taky bych neřekl, že vyhraje, ale je to soupeř, ze kterého by prostě Rogerovci měli mít respekt. Turnaj mistrů hodně lidem asi zatemnil paměť.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa na slamu to je vždycky něco jinýho, i kdyby na menších turnajích prohrál xkrát a já myslím, že to bude platit i tentokrát, každopádně do sf s Rafou tipuji Murrayho, pokud není zraněný..
Reagovat
Mayo
Môj tip na víťaza je Andy Murray.
Reagovat
Kozoroh
Nějak Andyho přeceňujete, pánové. Ale budiž, je to Vaše předpověď. Jen vy sami víte, nakolik je to "přání otcem myšlenky".
Reagovat
Mayo
Ty preceňuješ Djokoviča tipom na víťaza na každom turnaji...ja sem tam tipnem Andyho (: ...tak či onak je to iba môj bezvýznamný tip...
Reagovat
Kozoroh
Jakožto světová jednička je největším favoritem na každém turnaji (s vyjímkou RG a dalších velkých antukových turnajů, kde je favoritem Nadal). Od sezóny 2011 není na okruhu lepšího, komplexnějšího a vyrovnanějšího hráče než No1e, proto ho favorizuji skoro všude, kde se objeví :)
Reagovat
Mayo
Né, vlani ako svetová jednička bol skoro všade favorit El Matador predsa.
Reagovat
smazaný uživatel
To se asi nepočítá, jako vždycky když je Rafa na trůnu, jakobys to nevěděl, ten byl na trůnu vždycky jen omylem :)
Reagovat
Kozoroh
Myslel jsem to z celkového hlediska - od roku 2011 byl No1e na 1. místě častěji než Rafa a Roger a ukončil 3 sezóny na 1. místě, zatímco Rafa jen jednu.
Reagovat
smazaný uživatel
Od r.11 není komplexnějšího a lepšího hráče..a proč tedy v posledních třech sezonách získal o jdden gs míň než Rafa a na skoro rok mu přepustil první místo? Snižuješ Rafu nepatřičně moc, nezdá se ti?
Reagovat
Roger_Federer
12,13,14, ziskal Rafa 4 granslemi, 3 z toho na Rg..co to ukazuje komplexnosti??
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, je tak nekomplexní, že se s velkou pompou vrátil na trůn a na hardu vyhrál v r.13 co se dalo, je to jen ubohej antukář co jinde vyhrává jen shodou příznivých okolností, jasně jasně..
Reagovat
Kozoroh
Roku 13 nevyhrál TM, hraný na tvrdém povrchu. Prohrál s Djokerem ve finále :)
Reagovat
Mayo
škoda, že sa tenis nehrá od roku 2011 :D ale už som si zvykol od fanatikov darmo
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, smiřme se s tím, že v letech 08, 10 a 13 se prostě tenis nehrál :)
Reagovat
Roger_Federer
Ale Mayo reaguje na tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguje na mě, ale souhlasně jestli ti to nedošlo..
Reagovat
Kozoroh
Od roku 2011 vyhrál Djokovič 6 grandslamů, 3x TM, 15x 1000, celkem 30 titulů. Nadal 5 grandslamů, 0x TM, 10x 1000, celkem 19 titulů. Statistika nelže, rafaholiku.

Apropo H2H - No1e-Rafa 12:7.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaksi ale opomínáš, že 13-14 měsíců z této doby nehrál a přišel tak o tři gs a osm nebo devět Masters a dva TM, to je ale fuk viď..
Reagovat
Kozoroh
Nebreč :)
Reagovat
Cico93
Posledné 3 roky. Rafa 4 GS z 9. Novák 3 z 12. Nebreč.
Reagovat
Cico93
Novak ten mobil
Reagovat
Kozoroh
Poslední čtyři sezóny - Novak 6 titulů z 16 GS, Rafa 5 z 13. Procentuálně - Novak 37,5 %; Rafa 38,5 %. Rozdíl pouhé jedno procento, které je vzhledem k počtu odehraných grandslamů obou šampionů zanedbatelné.
Ale nejde jen o GS. Na TM - Novak 3/4, Rafa 0/2. 1000 - Novak 15/33, Rafa 9/27.
Z procentuálního hlediska:
TM - Novak 75 % úspěšnosti, Rafa 0 %.
1000 - Novak 45,5 %, Rafa 33,3 %.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on kdyby Rafa odehrál ty tři/čtyři roky bez zranění, tak by na procentech byl s Djokem buď nastejno co se týče Masters, v hale uznávám je Nole lepší, stejně jako je lepší Rafa na antuce. Víš, já uznávám oba a tyhle žabomyší války jsou směšný, oba jsou komplexní stejně, což nejlépe dokazují skoro všechny jejich vzájemné zápasy, ale jestli chceš do Rafy za každou cenu šít tak si posluž, já do Djoka nebudu, protože je pro mě druhým nejoblíbenějším hráčem, kterýho si vážim jen o málo míň než Rafy..
Reagovat
Roger_Federer
Pane boze vzdyt to neni pravda.Co se komplexnosti tyka je Djokovic a Federer jinde nez Rafa.Ma dlouhodobe vysledky na hardu, antuce, trave i hale..
Reagovat
Cico93
Ale predsa dosiahol Nadal mimo antuky viac ako Roger a Novak na antuke.
Reagovat
Roger_Federer
Bavime se o komplexnosti..Vezmu li vsechny povrchy je Djokovic komplexnejsi, ma vysledky na hardu, vyrovnane vysledky na trave, v hale..A nezanedbatelne vysledky na antuce.
Rafa na trave od roku 2011 neuhral nic, v hale mu to nejde.
Je fenomen na Antuce a ma vysledky na hardu.
Reagovat
smazaný uživatel
A Djoker má celkově stejné nebo lepší výsledky na trávě než Rafa? Doposud ne, tak to laskavě aspoň co se týče trávy neuzavírej, klidně může ještě Rafa úspěšnější být. Jeho slabinou je hala, ano, ale z TM má dvě finále, Djoker z FO taky jen dvě, takže ve svých slabinách jsou na tom obdobně, netvrď že ne..
Reagovat
Roger_Federer
Chces rict, ze Nole ma na trave horsi vysledky nez Rafa, kdyz od roku 2010 vzdy uhral min semifinale.?
Reagovat
smazaný uživatel
Já říkám celkově v dosavadních jejich kariérách, Rafa má dva tituly plus tři finále, Nole dva tituly plus jedno finále, to chceš snad zpochybnit? A kde je psáno, že Djoker ještě někdy Wimbl vyhraje nebo že Rafa ne, fakta vážený fakta, předbíháš, děláš jakoby to už bylo jasné..
Reagovat
Roger_Federer
Ano, porad ma Novak ve Wimbledonu stalejsi vysledky, nikdy ve svych top letech nevypadl drive jak v semifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže r.09 to prostě nebyl top rok, no jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak hypoteticky co bude tedy lepší: pokud Rafa vyhraje čtyři Wimbly plus tři finále a třikrát vypadne před čf nebo když Nole vypadne před čf sice jen jednou, ale zase vyhraje jen dva tituly?
Reagovat
Kozoroh
Jaképak čtyři? Rafa má dva. Nole taky dva. A Nole je je od roku 10 v Londýně alespoň v SF, takže je teď lepším travařem než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Čteš a rozumíš? Já napsal hypoteticky, co by mohlo být a když to tak bude, co bude lepší když se tak stane..jinak zase, říkáš od r.10 je lepší Nole, děláš jakoby předchozí roky neexistovaly..takže Rafovy úspěchy z trávy z let 06-08 se nepočítaj? Musíš to přece brát celkově všechno k dnešnímu datu a celkově tedy Rafa nijak za Djokerem nezaostává a na největší úspěchy-tedy tituly a finále dokonce pořád vede..nebo to tak snad není?
Reagovat
Roger_Federer
Hm..komplexnost...kolik dely hrace od titulu, kdyz prohraje finale..Je komlexnejsi vitez, nebo porazeny finalista?
Reagovat
smazaný uživatel
Pak můžeme ale říct, že desetinásobný pouze semifinalista je komplexnější nebo lepší než pětinásobný vítěz, který pětkrát vypadne před čf. To už se ale pak dá argumentovat skoro jakkoli..
Reagovat
Roger_Federer
jo to souhlasim..ze to uz by byl nejtensi led.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, dva tituly z USO, dva z Wimblu, jeden z AO plus tři finále Wimblu, dvě finále USO a Austrálie plus cca deset titulů a deset finále hardovejch Masters, to je jasnej důkaz zaostávání, i za Nolem. Já zas můžu říct, že oni dva nedokážou potvrdit svou komplexnost tituly z antuky, kde vyhrávají (li) jen ojediněle. A copak takovej Agassin ten byl teda vlastně taky nekomplexní a Sampras jakbysmet, prosim tě už těch hloupejch žvástů nech..
Reagovat
Kozoroh
Kdes přišel na to, že do Rafy šiju? Ukaž mi v tomto článku příspěvek, v němž jsem kopal do Rafy!
Já jen píšu, že v období od 2011 je Djokovič lepším hráčem než Nadal a dokládám to čísly, žádné kopání!!
Reagovat
smazaný uživatel
A já (a i další) zas říkáme, že od r.12, tedy za poslední tři roky je lepší Rafa, záleží tedy jen odkdy to počítáš, pokaždý ti pak vyjde někdo jinej, takhle se to prostě nedá brát, nastavit kritéria hlavně podle jedný sezony (a skutečně nic proti Djokerovi, byla to úžasná sezona, jako Rafova o rok dříve)..
Reagovat
Kozoroh
Těžko může být za poslední tři roky nejlepší Rafa, když Novak uzavřel dvě sezóny na 1. místě, zatímco Rafa jen jednu. Apropo Rafa nikdy neobhájil 1. příčku, zatímco Nole v rocích 2011-12 ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty to bereš podle tohohle kritéria, chápu, na slamy je na tom ale hůř, záleží na kritériích podle kterých to budeme hodnotit..
Reagovat
Kozoroh
Ne ne, já beru všechna kritéria - GS, TM, M1000, NO. 1. Už jsem tu statistiky zveřejnil a ty dokazují, že ve vícero parametrech je Nole od rok 11 lepším hráčem než Rafa. Vy nadalovci si však melete svou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když to počítáme od sezony 11..a proč to nemůžeme počítat už od r.10? Ty sis prostě vybral sezonu Nolemu nakloněnou a od ní to počítáš, dobře já reaguju a říkám, že od r.10 je celkově lepší Rafa..co ty na to? Já vim co ty na to, řekneš, ze Noleho tři tituly z r.11 byly určitě hodnotnější než ty Rafovy z r.10 že..no a tak se budem pořád točit dokola, to fakt nemá smysl :)
Reagovat
Kozoroh
Protože Novak začal roku 2010 dodržovat bezlepkovou dietu, postupně ji vylepšoval a výsledky jeho snažení se roku 2011 dostavily. Proto píšu, že Novak je od roku 11 jiným hráčem, než v období 2003-10, kdy hodně zápasů skrečnul nebo nenastoupil. Od roku 2011 se to stalo jen několikrát a vyjímečně.
Vše je napsáno v knize "Naservírujte si vítězství" od nejlepšího enisty světa posledních let :)
Reagovat
Cico93
Jj čítal som Rafovu knihu. ;)
Reagovat
Mayo
ja Rafovu knihu som neni schopný prečítať ani po viac ako roku
Reagovat
smazaný uživatel
Možno nerad čítáš :)
Reagovat
Mayo
Presne tak, knihy to nie je moja silná stránka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně že to nepoznamenává tvůj intelekt, to je podstatný :). Oni jsou naaopak i lidé, co čtou pořád a stejně se to na nich nijak pozitivně nepodepisuje, čtenář nerovná se učenec, stejně tak naopak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Rafa r.10 byl proti Nolemu 11 hadr co by si ani neškrt..problém je, že to nelze dokázat, oba hráli v daných sezonách na podobně vyjímečné úrovni, prostě úspěšnost můžeme počítat od kteréhokoli roku chceme. Jinak ta bezlepková dieta už po r.11 tolik nezabírala, když už přidal jen 3 GS..tak to je zvláštní :)
Reagovat
Kozoroh
Byl to Novakův kariérní vrchol, který se mu doposud nepodařilo zopakovat. Ostatně Rafa taky nezopakoval (a nezopakuje) rok 2010, kdy vyhrál tři GS. Ale i tak tvrdím, že je rozdíl mezi érami 2003-10 a od 2011. V první éře Nole v řadě zápasů fyzicky odpadl nebo skrečnul. V druhé fázi této kariéry se to děje naprosto vyjímečně nebo vůbec. A v tom je největší přínos bezlepkové diety.
Reagovat
Mayo
Býk to zopakuje túto sezónu...vyhrá 3 GS v rade s prstom v nose (:
Reagovat
smazaný uživatel
Hele v řadě myslím ne, bude to AO, FO a USO, i tak to ale bude skvělej počin :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje jistota, že to Rafa nemůže zopakovat mě fascinuje, jakobychom ani nemluvili o Rafaelu Nadalovi, největším bojovníkovi ze všech. Bane kamaráde, pokud bude zdravej a ve formě, může tři GS v sezoně pořád ještě získat (je pravda, že by i dva ke spokojenosti stačily:)). Každopádně to, že Nole získal víc jak jeden slam jen v jedné sezoně to je obrovský zklamání i vzhledem k tomu, jak zlepšil svojí fyzičku, psychika ta ho zrazuje na slamech i nadále až na rok 2011 a Austrálii, to je jeho velký mínus..
Reagovat
Kozoroh
Mě zas fascinuje, že si myslíte, že Rafa zopakuje rok 10 s 3 slamy. Jednak nepočítejte s Wimbledonem, kde se Rafovi už tři roky nedaří (a kde se naopak Nole zlepšil a získal 2 tituly) a ani s Austrálií, což je Novakův obývák :) A i když Nadalovi loni odstranil Djoka z cesty Stan, tak to Rafa stejně nedokázal zužitkovat.
Reálně zbývá FO a USO. Tam bude nebezpečný.
Reagovat
Mayo
Dobře jasnovidce. Esteze ta mame a vieme kde má Býk sancu.
Reagovat
Cico93
A teraz zober posledné 5 a už to vyjde jednoznačne pre Nadala. 8 zo 17 a 6 z 20. Jak píše Rafaeoli.Jeto smiešne, ale ty máš také debaty asi rád. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to směšné, v r.11 byl nejkomplexnější Djoker, v r.13 byl nejkomplexnější Rafa a teď zas Nole..zajímavé :)
Reagovat
Kozoroh
Roku 13 byl nejkomplexnější Rafa, který vypadl v 1. kole Wimbledonu? Jak můžeš srovnávat Noleho rok 11, kdy jeho nejhorším výsledkem bylo SF s Rafovou ostudou v Londýně?

Roku 13 byl Rafa nejúspěsnější, ale nejkomplexnější ne.
Reagovat
Mayo
Ja som s nekomplexným Rafom spokojný...radšej mať 14 GS a byť nekomplexný ako mať 7 GS a byť komplexný...ja si myslím
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak :)
Reagovat
Kozoroh
A ještě lepší je mít 17 GS titulů a být komplexní než mít 14 GS trofejí a být nekomplexním hráčem :-)
Reagovat
Mayo
však samozrejme...pre mňa vždy bol a je najlepším hráčom Roger Federer ... nemám s tým problém
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom se Mayo neshodnem, ale ok, s tebou se neshodnu rád, narozdíl od většiny ostatních :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně doufám, že Rafa těch 17 udělá taky, nejlíp ale 18 :)
Reagovat
Kozoroh
Ale Djokovič takového, jakého známe dnes tu je od roku 2011. Proto porovnávám výsledky Rafy a Novaka od tohoto roku.
Reagovat
smazaný uživatel
A Djoker z USO 07 a z celé sezony 08 byl pan nikdo?
Reagovat
Kozoroh
Na tyto výsledky se povedlo Novakovi navázat až na USO 10 a AO 11, mezitím jsou dva ztracené roky.
Reagovat
smazaný uživatel
To je prostě nefér, Nole z r.08 byl výborný a pro Rafu i Rogera tvrdý ořech, na kterym si opakovaně vylámali zuby a už tehdy z něj měli nahnáno, tak tuhle sezonu laskavě nerelativizuj..
Reagovat
Roger_Federer
Ja vlastne moc nechapu proc tak radi 2008 poukazujete jako Rafovu veleuspesnou a dominatni sezonu..pokud si dobre pamatuju do antukove casti byl mimo a dostaval narezano od Davydenka, Yuzneho.Pak vyhral RG ano, dokazal porazit Rogera 9:7 ve finale Wibledonu a OH, zbytek sezony od zari byl jalovy..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, byl mimo, sf Austrálie, finále Miami..tak to vypadá když je hráč mimo :). A jalový po olympiádě, tak padl po boji v sf USO s Murraym, který právě zažíval první skvělou sezonu, pak smolně padl na Masters doma v Madridu taky v sf a pak následovalo zranění..
Reagovat
Roger_Federer
No tak ty prece pocitas tituly...takze ano byl mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pod pojmem byl mimo si já představuju dlouhodobý vypadávání v prvních kolech a to se v první polovině sezony 08 nedělo..
Reagovat
Roger_Federer
Aha, ale to se komplexnim hracum top..asi moc nestava ze.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jen že být ve finále Miami nebo v sf AO podle mě neznamená být mimo..
Reagovat
Kozoroh
Hele a sezóny 2005, 06, 07... tehdy Nadal byl pan nikdo? Píšeš, že Rafa měl první úspěšnou sezónu roku 08, tak mě to zajímá :)
Reagovat
Roger_Federer
Ano , to byl Rafa nikdo, protoze tady se to zase hodi do slabe ery a dehonestaci vysledku Federera(nejkoplexnejsiho hrace vubec, podle vysledku) z te doby.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zas mícháš hrušky s jabkama, tady řešíme, že nemůžeme škrtnout to, co Rafa na trávě uhrál před r.2010..
Reagovat
Mayo
Djokoviča spred roku 2011 ani nepoznal ani mu nefandil :D
Reagovat
Kozoroh
Osobně mě neznáš a proto vypouštíš žvásty.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo, nikdo se jménem Djokovič před r.2011 prostě neexistoval, to byl někdo úplně, úplně jinej :)
Reagovat
Kozoroh
Díky knize "Naservírujte si vítězství" od Novaka Djokoviče vím, že jsi papežštější než sám papež!
Reagovat
smazaný uživatel
Já Murrayho nepřeceňuju, jen myslím, že na to po delší době má aby mohl porazit i ty nejlepší, v Abu Dabí vypadal hodně dobře, nevím proč by Rogera nemoh dát, ten v Brisbane tak moc nezářil..
Reagovat
Kozoroh
S Lopézem se trápil, pak porazil nerozehraného Nadala a ve finále mu Djokovič skrečnul. Nepřesvědčil mě chlapec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on dá se říct nepřesvědčil na začátku sezony asi nikdo krom Ferrera..
Reagovat
Kozoroh
Zatím mě nepřesvědčil v tom, že bude hrát líp než loni. Možná bude hrát líp, možná ne. Ale na AO ho mezi trojku největších favoritů neřadím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o Nolem bys taky moh pochybovat kvůli prohře v Doha a přesto nepochybuješ..kdybysme to brali jen podle úvodu sezony, tak můžem pochybovat o všech :)
Reagovat
Kozoroh
No jo, nepochopils pointu :) Ale to se stává.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím v čem jsem jí nepochopil, to mi osvětli.
Reagovat
Cico93
Jj snáď Davidovi vyjde AO semi je reálne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu taky dost věřim, ale dát Nišiho i Wawroše to nebude lehkej úkol..
Reagovat
Cico93
Ale nato, že neni v top8 momentálne. Tak vyfasoval do osem a štvrťfinale najpriateľnejšich súperov. Ale ano bude to ťažké.
Reagovat
Cico93
Ešte Milos by bol Dobry.
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko, jsi stále ten istý pánes :-))
Reagovat
Mayo
vidíme sa v SF :D:D ... teda neviem, či tam Býk prejde
Reagovat
smazaný uživatel
Projdeme tam oba dva, to se neboj. Už je na čase, abychom se střetli na GS. To RG z loňska ani nepočítám to nebyl ani zápas, ale poprava :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky věřim v sf Rafa-Andy a doufám, že to bude pěknej mačík :)
Reagovat
Jabadu
Má skoro 2 metry a přesto si může dovolit hrát obranu. Prásknout do toho umí každý, ale neznám "dvoumetráka", který by uměl hrát i celodvorcový tenis. V tom je výjimečný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Čilič a Del jsou od dvou metrů dva tři cenťáky a přesto dokážou hrát celodvorcově, zase nedělej z Veselky supermana :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže, nechci, ať to vypadá, že nějak fňukám, ale jako Nole i Rafa ti mají do SF fakt easy. Južnyj je fajn, ale Rafu už v dnešní době na 3 sety nedá prostě, Noleho můžou děsit jenom Isner s Raonicem a s oběma si podle mě poradí na 3 sety. Problém by ale vlastně mohl být Monfils, který by mohl ve 4. kole klepnout Raonice, no, tomu bych to přál. Tak měním teda progńozu :D

Totéž Wawrinka, boha, ten to má do ČF taky tak lehoučké, že víc to snad ani nešlo. Škoda, doufal jsem, že vyletí nějak dřív a ztratí body. Za to Niši má co dělat, v 1. kole Almagro, ve 4. kole nejspíše David, to bude těžký oříšek. Snad to ale zvládne a dojde třeba do semifinále, i když je to Andyho konkurent v žebříčku. Každopádně Stan by nemusel projít přes ČF a ztratit tak 1640 bodů.

Berdych to má na můj vkus taky v pohodě, Gulbise se bát nemusí, ten do toho 4. kola ani nedojde, takže to svoje čtvrtfinále si prostě uhraje, víc by byl nadplán, jelikož ho čeká Rafa.

Nejsilnější je poslední čtvrtina, ale Roger i Andy by čtvrtfinále měli i tak dát. Rogera Karlovič nevystraší, Robredo a Kyrgios taky ne (už a zatím ne). Andy to samé, první tři kola má fakt přijatelné, ve 4. Goffin/Dimitrov, ale taky by to měl dát.

Tip na ČF

Djokovič - Monfils (porazí Raonice v R4) - vítěz Nole
Wawrinka - Nišikori - vítěz Kei
Berdych - Nadal - vítěz Nadal
Federer - Murray - těžko říct, snad Andy, ale nejsem až takový optimista.

Co se týče Andyho a Rogera. Chtěl jsem do ČF Stana, ale Roger je rozhodně lepší varianta než Noel nebo Rafa pořád. Si holt nemůže vybírat, když je šestý. Nebýt loňské mizérie, tak má bilanci s Rogerem přoád pozitivní, takže věřím, že má šanci.
Reagovat
gigin
Jak ani nedojde do 4. kola. Tvl, to ti poradil Chazy, nebo si na to přišel sám? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vole, viděl jsem, co teď hraje. Kokki ho klepne hned v 1. kole a bude klid od cypa :-)))
Reagovat
gigin
Hmm... asi jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda i Doma, že dostal boha RBA, ten taky poletí no :-(
Reagovat
Roger_Federer
tvoji kone prvni kolo a mas klid.., muzes na dovcu.
Reagovat
mahycek
Jasně,vidím to stejně,jak už ráno jsem psal. Djoker v pohodě do čtvrtfinále a tam Raonič,ale půjde dál. Wawrinka,pokud bude s Nishim,tak postoupí ve čtvrtfinále Nishi,ostatně je to můj černý kůn.Minimmálně semif. Pokud Nadal přejde přes Južného,tak Toma asi udělá. A Roger absolutně nejtěžší.Ve 3 kole může být Karlovič,Chardy,Corič a ve 4 pak Robredo,ale pokud to myslí vážně musí projít. No a pak Andy,nevím,jak tipnout. Ale co když Andy padne ve 4 kole s Dimitrovem??? Pokud Roger přejde přes čtvrtfinále,tak v semif. bych mu věřil i kdyby tam byl Nadal. A taky 1 kolo, Delpo-Janowicz,taky síla,že?
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale já Rogerovi proti Nadalovi nevěřím vůbec, jsme viděli loni, jak si Nadal naprosto namazal na chleba. Rád bych viděl konečně nějakou bitvu, ale obávám se, že by to byl krátký proces.
Reagovat
Kozoroh
Já bych si s Monfilsem hlavu nelámal. Novak s ním má H2H 11-0, má ho hodně přečteného.
Nadal-Južnyj: nejzajímavější zápas 1. dne AO a nejvíc nevyzpytatelný. Může to být 3:1 na sety pro Rafu i Michala, byť favoritem je Španěl.
U Berdycha bude klíčové, koho bude mít v QF. Pokud Rafu, je to konec. Bez Nadala však může zopakovat loňské SF.
Murray: při současné formě pro něj bude Roger konečná.
Federer: s losem, který na první pohled nevypadá příznivě si poradí a postoupí do SF (min. OF).
Reagovat
Kozoroh
* QF, nikoliv OF.
Reagovat
Davor1
práveže Andy má v súčasnosti výbornú formu, videl si nejaký jeho zápas tento rok? Ja som ho videl s Nadalom, kde hral fantasticky a v dvoch zápasoch na HC (Janowitz, Paire), kde hral takisto skvele. Ak si túto formu udrží, tak pre mňa bude s Rogerom favorit, vždy to na neho vedel...
Reagovat
Denis92
Vzdy to na neho vedel si moze povedat tak akurat Nadal. Nikto iny a ani Murray ci Djokovic nie. S oboma ma Roger kladnu bilanciu a s Murrayom ma 5-1 na GS.
Reagovat
gigin
Tak zajímavých zápasů na úvod je tam více.

Stephens- Azarenka
Del Potro- Janowicz
Thiem- Bautista Agut

Nadal doktora smázne ve třech.
Reagovat
gigin
No já si právě myslím, že to Génia nakopne, jak budou všichni tlačit domácího hráče. On má nepřátelské prostředí rád.

A Dom? Musí! Prostě už z principu musí RBA klepnout :)))

Andrej stopka ve druhém. Djoko je moc velké sousto...
Reagovat
mahycek
Výborně Jirko,to jsi moc potřeboval. Nabereš sebevědomí a konečně budeš plnohodnotným hráčem i v Davis Cupu a zastoupíš Toma v 1 kole a Radek tam nebude donekonečna,dávám mu poslední rok.
Reagovat
zpilat
radek může hrát v davis cupu ještě 5 let - ve čtyřhře! ;-)
Reagovat
Fandina
Jirka Kevin semi Jirka úspěšnější na podání
http://2i.cz/2i/i/54b8d3f1/1bb6880d03245721eab7932e49e1501b/6a00b69c4f.f.jpg
Reagovat
Jabadu
je budoucí hvězda. Má instinkt zabijáka a i když je mu teprve 21 let, už se umí ze šance nepodělat.
V DC momentálně (bez Toma) naše jasná jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
No zabijak je to jen z podani, jinak spise defenzivni zpusob hry
Reagovat
VlS
Jirka dobře, leze po žebři nahoru jak čert a zítra, pokud by se mu podařilo vyhrát, by zlomil hranici 40 a přeskočil by modlu mlaďochů Thiema. Budu držet palce. Ale je potřeba zcela zásadně přitvrdit v mezihře, je to měkký, nedůrazný a nezískává body, který by měl. Tam je obrovská rezerva. Ale to se poddá.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Jirka má podle mě cit pro situaci a big pointy. Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen by mel zapracovat na forehandu, aby umel poslat i jedovku timto uderem. Forehandy mu litaji snad pomaleji nez backhand
Reagovat
George_Renel
Kevin asi nebude mít Čechy moc v lásca. Pod novým trenérem výrazně zlepšil servis. Razanci i variabilitu. Mile mě překvapil. Jen tak dál. Velká gratulace.
Reagovat
Kozoroh
Mé přání se splnilo a Jirka je poprvé ve finále turnaje ATP!
Reagovat
Fandina
gratulace velikáááááááááááááááá super skalp super super graatulkaaaaaaaaaa!

Nedopodával, ale TB už byll jeho!
Reagovat
Fandina
Esa Jirka Kevin 12/10 super!!!
Reagovat
gigin
Reagovat
Andrew89
dej se vůle boží
Reagovat
historik
ta laciná chyba za stavu 30:15:-( teď teda nevím nevím
Reagovat
Andrew89
já to bohužel sleduji jen na score, pracuju:D
Reagovat
historik
na toho Veseláče, co to tam stříhá za prohozy?!
Reagovat
EllNino
To byl prohoz :O ! :)
Reagovat
Andrew89
Jirko doservíruj!:)
Reagovat
Fandina
Veselka první set 6:4 ve druhém 5:5. Jirko pojď!!!
Reagovat
Fandina
S Andersonem a teď 6:5. Ještě jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen game!!! Dopodávat!!!
Reagovat
Pe3k
Tak z mého pohledu hrubá nespokojenost.Ale i tak se může stát cokoliv...
Reagovat
Kozoroh
Já jako fanda Djokera jsem s losem spokojen. Představoval jsem si ho trochu jinak, ale i toto je optimální varianta. No1eho největší rivalové (Roger, Rafa, Andy) jsou komplet v dolní půlce, z dvojice Samuraj-Stan (což jsou jeho dva poslední přemožitelé na hardových GS) se může střetnout jen s jedním, v QF má Raoniče, na kterého to umí...

No1e je největším favoritem turnaje a přeji si, aby tuto pozici potvrdil. IDEMO MAJSTROJE!!!!!!
Reagovat
dadaft
na tennis.com se objevila anketa, jestli budou na letošním AO ženy zábavnější než muži.

http://www.tennis.com/pro-game/2015/01/wta-burning-question-no-5-will-women-be-more-entertaining-men-down-under/53542/#.VLi5ZSxK0bY

dá se říct, že po vývoji v mužích vyvrcholeném absolutním galaktickým trapasem, jímž byl loňský mužský TM, dost odborníků očekává, že ženský AO bude mnohem zábavnější než mužský..........................

dadaftova glosa:: už před válkou jsem o tom hovořil s naším okresním hejtmanem... ))
Reagovat
smazaný uživatel
ženy sou vždycky zábavnější jak muži :-))
Reagovat
sprchon
Když nepočítáme Djokoviče v exhibici nebo Gaela. :D
Reagovat
sprchon
Já jsem docela spokojený. Na úvod tam mají holky hratelné soupeřky... Takže žádné výmluvy a hrrr na ně!!! :-)
Reagovat
FulnekUltras
Švedovová může zlobit, u Petry předpokládám, že bude potřeba po kvalifikantce k pořádnému rozjezdu zvládnout ještě dost nevyzpytatelné duo Barthel, Keys...
Reagovat
sprchon
Uvidíme, jak se s tím Lucka popere. Neříkám, že to holky budou mít jednoduché. Ale zrovna Lucka teď konečně nenarazí na hráčku top 10 až do případného osmifinále.
Papírově to bude mít nejtěžší Katka, která může hned ve druhém kole narazit na Angie.
Reagovat
FulnekUltras
Hodně zajímavý může být v 1. kole zápas nebezpečné zrzavé Belgičanky Van Uytvanck proti Sereně...
Reagovat
EllNino
Bára to nedala ....sice stála na 3:4, ale pak zase ztráta a pak už si to číňanka pohlídala :/
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že oblíbená parťačka Katky pořád nějak nemůže prorazit...
Reagovat
Cico93
mohlo byť aj horšie.;-) Carolina v 2 kole je fakt sila.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě to těžko mohlo být horší... :(
Reagovat
VlS
Monty, ber to pozitivně, mohlo to bejt už v prvním
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale taky to nemuselo být vůbec...
Reagovat
EllNino
poloprázdná nebo poloplná ...určitě to mohlo dopadnout huř ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, bylo tam daleko víc lepších než horších možností... Vika nebo Caro prostě přijde o šanci udělat dobrý výsledek a hodně bodů. S tím absolutně nemůžu být spokojený.
Reagovat
EllNino
to chápu, hráčky, který aspirujou na top 10 a víc, je to prostě krutý ...ale cose dá dělat, aspoň uvidíme zápas 2. kola ! :)
Reagovat
Cico93
Mohlo byť 1 kolo Mária - Victoria, to by bolo asi to najhoršie. A inak Mária to má super pripravené. Verím vo veľký úspech....len nezakriknúť!
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko se můžu utěšovat tím, že to mohlo být horší. Spíš to mohlo být mnohem lepší... Je to prostě na ho*no. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejšťastnější bych byl za postup Eugenii a Mari do čf.
Reagovat
Denis92
Tak Roger to vyfasoval v plnej parade..asi len tazko mohol dostat tazsi zreb. Podobne ako minuly rok na AO..
Najspokojnesi musi byt urcite Nadal. Do QF a SF nemohol dostat z jeho pohladu lepsich superov.
Tradicny zapas Wawrinka Djokovic sa dal ocakavat ale neviem ci nan v skutocnosti pride..
Reagovat
Cico93
Ferrer im vypáli rybník.;-) Jak Nishimu tak Wawrovi.
Reagovat
gigin
RBA x Dominic - se tej princezny fakt asi nikdy nezbavím
Ernests - no uvidíme :DDDD
Andrej - druhé kolo Djoko, to by mělo být taky v klidu..

Můj tip na vítěze - Můra.
Reagovat
Cico93
Mal som pôvodne Caro a Novak. Ale zmenil som to na Maria a Andy. Tvoj tip na ženské?
Reagovat
gigin
Ženským nerozumím. Ani v tenisu a ani v životě :)) Ale přeju to Halep, nebo Aničce. Ale tak dobře i tipnu - Kvítí.
Reagovat
smazaný uživatel
SE všichni zbláznili s těmi tipy na Andyho? :DDDD Tak odvážný nejsem ani já, zvlášť po losu.
Reagovat
Kozoroh
Mohu tě uklidnit, já jsem se nezbláznil :-) Mým favoritem na titul je No1e, Murrayho nedávám ani do první trojky nejvážnějších kandidátů na triumf.
Reagovat
gigin
Jj, Tome.... Já mu dám aj divošku ve Fantasy lize. Jinak bys taky mohl hrát a nesrat mne...
Reagovat
vrabejka
Když to nejde na servisu jde to na riternu :) Snad to zvládne otočit i Bára a bude to z pohledu ženské kvalifikace na AO skvělý den :)
Reagovat
EllNino
Yes Lucka skvěle ! :) Gratulace ke 3. kolu kvlady ...s Bárou to bohužl dobře nevypadá:/
Reagovat
smazaný uživatel
Vadí mi na tom hlavně jedna věc - Caro proti Vice už ve 2. kole. Věřím, že k tomu zápasu dojde. Sloane pro Viku v 1. kole vypadá jako těžký los, ale já jsem přesvědčený, že ji Vika porazí. Jenže to 2. kolo je průšvih a bohužel je jisté, že pro Viku nebo Caro skončí turnaj velkým neúspěchem. Bohužel se to při současné situaci dalo předpokládat, že Vika jako nenasazená může brzy narazit na jednu z mých nasazených favoritek...

Jinak je to momentálně těžké hodnotit. Největší šanci na úspěch má podle losu i momentální formy určitě Masha. Ana by určitě měla udělat minimálně osmifinále, kde by případně mohla hrát proti Karolíně, která ji vyřadila na US Open. Osmifinále je ale ještě daleko a není vůbec jisté, že k tomu zápasu dojde... Co se týče "mladých pušek", tak u všech bych si přál, aby udělaly aspoň 2. kolo. Kiki má v 1. kole Sabine, což vypadá nepříjemně. Pokud ji ale dá, tak by měla dát i další soupeřku (Bethanie nebo Duan). Monča by určitě měla dát Arinu Rodionovou, ale ve 2. kole ji nejspíš bude čekat Lucka Šafářová. Donna má v 1. kole nevyzpytatelnou Monu Barthel a ve druhém nejspíš Petru Kvitovou. Katka má v 1. kole Vesnu, kterou jasně porazila na turnaji v Moskvě. Na druhou stranu nepředpokládám, že by Vesna zahrála stejně mizerně jako tehdy. Pokud se ale Katce povede zopakovat vítězství, tak ji ve 2. kole čeká nejspíš Angie Kerber...

Takže ten los mohl dopadnout určitě lépe, ale přesto věřím, že po loňském neúspěchu (žádná moje favoritka v semifinále) naváže Dulcinea Team na úspěšné roky 2012-2013, kdy se mým favoritkám (hlavně Vice a taky Mashe) v Melbourne opravdu dařilo. Bohužel je jisté, že buď Vice nebo Caro se to letos nepovede a už ve 2. kole přijdu o jednu hráčku ze "zdravého jádra"... :(
Reagovat
EllNino
Katka by mohla vyhrát, ikdyž Elena nehrála v AUcklandu špatně, uvidíme :)
Reagovat
vrabejka
Bára je ve třetím setu brejk dole :(
A Lucka Hradecká nedopodávala na vítězství :(
Snad to ještě holky otočí a vyhrají to.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka v klídku :-) Bára má broblém...
Reagovat
Davor1
Zaujímavosti z nočných kvalifikačných zápasov:
Harris- Beck (Harris prehral prvý set v TB zo 6-0 :DDD)
http://www.evysledky.com/zapas/dUAkb0A4/#priebeh-zapasu;1

Melzer- Munoz- De la Nava (9 stratených servisov v sete, u chlapov :D)
http://www.evysledky.com/zapas/GzwYSHE2/#prehlad-zapasu
Reagovat
PH94
Veselkaaaa!
Reagovat
EllNino
stream? :)
Reagovat
VlS
Tennis tv
Reagovat
EllNino
ne fakt :) furt je tam ten seklej Mannarino :)))
Reagovat
smazaný uživatel
už to fachčí
Reagovat
EllNino
díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dostane Lucku Hradeckou a má po ftákách.
Reagovat
EllNino
Lucka právě nedopodávala zápas, tak ...:)
Reagovat
EllNino
no a 5:5 ...
Reagovat
steve79
Reknu vam, ze nejtezsi los ma roger. Jestli chce vyhrat, tak musi porazit kazdeho. Jsem zase rad, ze nedostal raonice. To je cernej kun.
Reagovat
smazaný uživatel
Na první pohled to tak skutečně vypadá. U žen zase v obtížnosti losu vede Serena (myšleno z té první čtyřky nasazených hráček)
Reagovat
smazaný uživatel
Věrka, Jelena, Garbine, Janka... Všechno hráčky, co Serenu porazit již dokázaly.
Reagovat
FulnekUltras
Žádná sralbotka nebude ani hned v 1. kole Alison... ;-)
Reagovat
mahycek
Ano,jak už jsem ráno psal,nejtěžší to má Roger,ale černej kun bude Nishikori.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Jirka zase smolíka na los. Trojda je nevděčnej soupeř a ve formě. Bude to těžký, aby neskončil jak loni s Andersonem.
Snad ho dá.
Reagovat
vrabejka
Nkědo prosím stream na Veselého a Báru Krejčíkovou?
Reagovat
Davor1
Vesely
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2659781751380260.html
Reagovat
EllNino
je tam seklej Mannarino :/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo no :-(
Reagovat
Davor1
jj, ono sa to časom opraví...teda aspoň dúfam :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Los vypadá docela příjemně pro naše. Škoda jen ze Sam je u Petry.
Reagovat
FulnekUltras
myslím, že k jejich vzájemnému zápasu ani nedojde...
Reagovat
Michaelus
Petra má dobrý los, jen ho využít.

Caro má smrtelný los
Reagovat
PH94
Zdravím, měl bych na vás takovou prosbu. Jelikož bohužel asi neuvidím finále mezi Plíškovou a Kvitovou a rád bych se na něho podíval bez toho aniž bych už věděl, kdo vyhraje, tak bylo by možné mi záznam toho zápasu, který předpokládám bude na youtube, poslat do zpráv? :) Byl bych víc než vděčnej :D
Reagovat
Michaelus
Napadlo mě to samé :D
Reagovat
Michaelus
Ale budeš si muset dávat sakra velký pozor. Protože tady na titulní stránce bude určitě vátězka s pohárem :D Nesmí ti ani uskočit oko :D
Reagovat
PH94
Já vím, budu mít jedno oko zakryté :D
Reagovat
mahycek
Tak jsem si díval na los mužů. Djokovič tam je to bez překvapení,možnost Raoniče ve čtvrtfinále,(kam si pro to štěstí Djoker chodí???).Wawrinka taky los v pohodě,ale Nishikori ve čtvrtfinále to bude boj,ale favorizuji Nishiho. Berdych-Falla,není to lehký soupeř,pak 4 kolo Gulbis,tedy pokud se tam Ernest dostane. A pak Nadal,pokud přejde 1 kolo s Yužnym. Nejtěžší los má Roger. 3 kolo může mít Karloviče,Chardyho,nebo Coriče,ve 4 Robreda a čtvrtfinále pravděpodobně Andy. Ach jo,ale třeba to bude ůplně jinak,Andy padne ve 4 kole s Dimitrovem. Ale Nadal- Youžnyj to má náboj. A co když vyletí Roger s Lu? A Delpo s Janowiczem? To je pravděpodobnější. Přiznám to jsem Fedex,ale asi se vsadím,že semifinále si zahraje Nishikori,favorit v ústraní!!!!!
Reagovat
Davor1
Nishi to ale bude mať sakramentsky ťažké už v osemfinále, kde ho bude pravdepodobne čakať Ferrer :/
Reagovat
smazaný uživatel
Velice příjemný los. Všechny naše holky mají šanci na postup
Reagovat
FulnekUltras
Pokud přijde Petře do cesty Venus, vidím to až wimbledonsky pozitivně. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
...jsem s losem velice spokojen :)
Reagovat
vrabejka
Gratulace Honzovi Hernychovi. Škoda Adama ale snad do FO bude na takovém místě aby kvalifikace hrát nemusel.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedáš - dostaneš, Hernych 14-12 čistou hrou na returnu.
Reagovat
Davor1
Pavlásek nedopodával zápas, 12-12 :-D
Reagovat
Davor1
a to sa mu stalo osudným, lostol ďalší servis a končí...
Reagovat
lars
to bude asi tezky
Reagovat
smazaný uživatel
Hratelný. Nikdo z našich si na los 1. kola nemůže stěžovat, mohlo to být mnohem horší. I na Kláru se usmálo štěstí, snad aspoň jedno kolo udělá.

Celkově ten los mi přijde docela vyvážený, možná Novak má na první pohled jednodušší cestu do QF. V ženách není Alizé v pavouku daleko od Sereny, byl bych radši, kdyby byla ještě blíž, ale nevadí, nějak to dopadne :-)
Reagovat
lars
Lucic porazila na USO Halep
Klarka ma australanku
Serenada muze padnout Muguruzou, Bacsinszky
Reagovat
blixa
Serena padne s Alize :D
Reagovat
smazaný uživatel
Porazila i Venus, ale od září toho moc nenahrála, není to určitě nepřekonatelná překážka. Klára s tou Australankou to samozřejmě snadný mít nebude, v Hobartu málem porazila Giorgi, ale koho hratelnějšího než hráčku 5. stovky mohla Klára dostat? Když zahraje to, na co má (což se jí na druhou stranu hodně dlouho nepovedlo), tak postoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď koukám, že ta Sanders půl roku nehrála, proto spadla asi o 200 míst, ale i předtím prohrávala s hráčkami hluboko pod Klárou. Akorát jí asi sedí ta Camila, protože jí vzala set už loni na AO. No, bude to boj, nějak tam Kláru protlačíme :-)
Reagovat
Fandina
OT ... mimochodem česká derby Denisa Andrea každá po setu a hraje se třetí a to samé Hernych Pavlásek.
Reagovat
mrafe
dík
Reagovat
smazaný uživatel
Hernych vede 11-10, Pavlásek teď odvrací MP. Podle čísel oba v 3. setu hodně drží servis, Hernych dokonce nepustil Pavláska k MP.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry - k BP, ne MP :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A Pavlásek odvrátil v 22. gamu 5 MP (celkem už 6), pak snadno získal break a teď servíruje do zápasu. Zdá se být docela psychicky odolný.
Reagovat
Frick
12:12 :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak mu pochválím psychiku a on nedopodává :) Zatím 3 hodinky na kurtu, asi se klukům ještě nechce končit. Nakonec proč si to tam ještě trochu neužít :-)
Reagovat
janek_da
Jsem zvědav, kam dojde Serena. Podle mě má hooodně nechutný los.
Reagovat
janek_da
Chudák kvalifikant chytl Iva Esoviče.
Reagovat
janek_da
Brown-Dimitrov to bude zajímavé
Robredo-Federer ve 4.
Reagovat
Mayo
vôbec sa mi nepáči ten los pche...
Reagovat
janek_da
Djokovič, že nemá slabinu? A co voleje?
Reagovat
Mayo
kto to povedal , že nemá slabinu ?
Reagovat
janek_da
Ten pán-host. Nevím, kdo tam spolukomentoval. Omlouvám se, nevím o koho jde. Přitom asi legenda
Reagovat
Mayo
Aha ja že tu niekto. To bude nejaký jeho fanatický fanúšik :D ... ale ináč veľa slabín nemá to rozhodne...tie voleje sú horšie, ďalej ma ani nenapadá
Reagovat
Stan_Borowitz
Hra nad hlavou. Smečuje hůř než já.
Reagovat
janek_da
jo, to souhlas. Čistě ve hře má slabinu jenom voleje.
Reagovat
smazaný uživatel
Slabinu myslenú v zápase. Voleje Djokovic pri vítaznych zápasoch nie je nútený hrať, uhrá si to od BL..
Reagovat
janek_da
a přitom je hraje
Reagovat
Stan_Borowitz
To není tak úplně pravda. Třeba semifinále RG s Rafou prohrál díky pokaženému míči u sítě. Respektive tím, že se dotkl sítě, ale to není podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je docela s oblibou hraje na půlce soupeře. Například před rokem v Miami proti Murraymu mu to ale prošlo, navzdory tomu, že to bylo hodně zjevné - Bernandes ale "nic neviděl".
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď proti Karlovičovi v Brisbane tuším taky.
Reagovat
Davor1
presne tak, ale bolo to v Katare, nie v Brisbane :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, to je fakt.
Reagovat
Denis92
Takisto minuly rok na AO proti Wawrinkovi nezvladol posledne dva body v zapase voleje a prehral.
Reagovat
janek_da
Ten Mayer se mi u Toma nelíbí. Chtělo by to pořádný šrapnel.
Reagovat
Davor1
Konečne sa Andy vyhne Djokovi, ale zas Roger v QF nie je žiadna výhra. Obzvlášť ma teší prípadný zápas Nishikori- Wawrinka, znamená to, že v semifinále budem mať minimálne jedného hráča, ktorému budem fandiť, ak teda obaja to QF urobia...
Tip na finále: Djokovič- Murray, prianie: Nishikori- Murray
Reagovat
Mayo
to som práve chcel aby Andy bol s Djokim v QF...
Reagovat
Davor1
ja nie, Andy sa už potrebuje prekúsať cez to QF a cez Novaka by to zase išlo strašne ťažko :/
Reagovat
janek_da
Gulba, to asi chytl. Dvě kola proti australanům
Reagovat
darek.vrana
Nevíte, jestli je Veselý s Andersonem někde v TV?
Reagovat
Patri.k
Shvedová - Šafářová, koukám, že Shvedová má pěknou řadu vypadnutí v prvním kole, ale na druhou stranu v Brisbine se ji dařila slušně
Reagovat
smazaný uživatel
Shvedova není špatná hráčka, ale tohle bude o Lucce (a její hlavě).
Reagovat
FulnekUltras
no právě... ;-)
Reagovat
Patri.k
Takže Kvitová se Šafářovou začnou proti kvalifikantkám, to je celkem ošemetné, takže na druhou stranu to, že si moc neodpočinou jim může proti kvalifikantkám prospět, protože budou v tempu, stejně jako jejich soupeřky.
Reagovat
mrafe
Nemyslel jsi místo Lucky Káju?
Reagovat
Patri.k
joo, vlastne :D
Reagovat
darek.vrana
Nadal už je asi pěkně nervózní, čekají ho osudoví soupeři Južnyj a Rosol:)
Reagovat
mrafe
to by Lukáš musel konečně začít něco hrát :D
Reagovat
darek.vrana
Třeba ho André nabil energií:)
Reagovat
mrafe
kéž by ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
podle losu to má Rafa spočítané v prvním kole, ale třeba překvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
Podaj to :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Nesázím. Ale bilanci na hardu má s Južným vyrovnanou, takže to bude mít doktor filosofie zcela ve svých rukou. Přece jen je to o něco lepší hráč než Berrer.
Reagovat
Mayo
z Južného sa robí taký postrach ? :O
Reagovat
darek.vrana
On hlavně na Nadala umí
Reagovat
Stan_Borowitz
byl nějaký postrach?
Reagovat
Mayo
nikdy by ma nenapadlo sa obávať Južného...ale asi sa nevyznám tak do tenisu
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak třeba Južnyj uštědřil Nadalovi nejpotupnější porážku v jeho kariéře na okruhu ATP.
Reagovat
darek.vrana
Jednou dal Rafovi ale 6:0 6:1
Reagovat
Mayo
riadne ho vyfackal veru
Reagovat
Stan_Borowitz
Južnyj dává simulantovi pravidelně na pekáč...
Reagovat
nitrotaj
Ale nezapomeň dodat, že den předtim hrál nadal s moyou nejdelší třísetový zápas v historii atp 4h a 7 minut a finále odchodil.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Youzhnemu mu verím, možno s ním prehrá, ale v tejto chvíli som so zrebom spokojný, možno až veľmi.
Reagovat
Stan_Borowitz
ale podle oficiálních údajů ATP to byly 3 hodiny 55 minut.
Reagovat
tito
Přesně tak. Ten zápas s Moyou si pamatuji a čekal jsem, že ani druhý den nenastoupí. Fakt se někdy člověk nestačí divit, co tady padá za moudra :-)))
Reagovat
janek_da
Favorit není, to je jas.
Reagovat
Davor1
škoda, že najlepšie časy má už Južny dávno za sebou :/
Reagovat
Stan_Borowitz
To Rafa taky ...
Reagovat
kada.tom
Tip na vítěze:

Andy Murray a Serena Willams
Reagovat
Mayo
môj tip na víťazov je presne taký istý...dal som im aj hlasy
Reagovat
blixa
Andy nevím, ale Serena neprojde už přes Alize ;-)
Reagovat
kada.tom
Cornet se k Sereně ani nedostane :-)
Reagovat
blixa
V pohodě ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sa mi to nesplnilo, veľká štvorka nie je rozdelená v pomere 2+2, ale 3+1...Nole má z toho pohľadu dobrý žreb. Rafa až na prvé kolo môže vyjadriť tiež spokojnosť, snáď s tým Youzhnym nezahučí, raz s ním už na GS prehral. Roger to má zrátané..
Reagovat
tommr
ona snad ještě existuje nějaká velká čtyřka? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať Rafa nevyletí v 1. kole, to by zas Novak ztratil motivaci a ještě by stihnul stejné letadlo :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky si myslím, že to je dobrý kalkul, mít do semi nejslabšího možného soupeře. Ale problém je Andy v QF.
Reagovat
Fandina
kluci ... opět sice nekvalitní, ale alespoň něco
http://www.imghosting.cz/images/26pavao.jpg
Reagovat
Mayo
Díky Fandino.
Reagovat
kada.tom
Tomáš s Rafou mají pěkný los až do QF, tak snad se tam potkatj :-)
Reagovat
Mayo
Presne toto som nechcel v QF...Federer vs Murray...ach jaj, celé zle
Reagovat
Mayo
tým pádom mi nevýjde môj tip na finále :d
Reagovat
VlS
No, tak žádná hrůza ( jen Monty má smůlu, Maša nepřejde QF s Luckou, Ana vypadne s Kájou a Caro s Petrou.
Berďa to má dobrý, na QF tam bude mít oblíbenýho Kevina Andersoona.
Reagovat
blixa
Semíčka jsou jasný :
Petra - Alize
Lucka - Kája

;-)
Reagovat
VlS
Souhlas, jdu na to vsadit velblouda, stádo bizonů a nový baterky do tranzistorákz :-))
Reagovat
tommr
Wozniacká snad vypadne už s Bárou ... :)
Reagovat
blixa
Jasná věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, jestli k těm zápasům vůbec dojde. :D Zatím mám velkou smůlu jenom v tom, že Vika nebo Caro skončí už ve 2. kole. Teda pokud jedna z nich neskončí už v prvním, ale to si nemyslím...
Reagovat
janek_da
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Australian_Open_%E2%80%93_Men%27s_Singles
Reagovat
Patri.k
škoda, že je Veselej u Berdych, ale jinak dneska paráda, nikdo z našich nemá silného soupeře.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je fakt blbej los.
Reagovat
PetaM
Lukáš u Nadala :D :D :D
Reagovat
janek_da
Kde je Potro?
Reagovat
janek_da
V Novakově čtvrtce, u Monfilse
Reagovat
PetaM
Tři políčka nahoru od Monfilse :)
Reagovat
janek_da
1.kolo s JJ
Reagovat
Frick
Je to 50/50...

Buď Serena, Maša, Simona a Petra či Ana, Carol, Aga a Genie.

Bohužel, je to ta horší půlka.
Reagovat
rod_laver
Uff, letos se na Rogera neusmálo štěstí.
Reagovat
Stan_Borowitz
Andy v QF není úplně ideální, ale hratelnej. Jinak podle mne ok.
Reagovat
rod_laver
do 4. kola pohoda, Andy byl na konci sezóny (krom toho klepance na TM) vcelku v ráži. Já už moc nevěřím tomu, že by Roger krom W mohl na GS Rafu porazit, nicméně takový Seville (viděl jsem ho hrát na živo) je slušný ranař a mohl by klidně Rafu potrápit. Nevím, nevím, dle tebe se to vyvíjí dobře? :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem spokojen s tím, že Nishikori a Raonic jsou na druhá straně. Rafa bude mít problém přejít první kolo, Južnyj určitě ví, že je teď porazitelný a bude se chtít vytáhnout. Na hardu to na Rafu uměl jako málokdo.

Trápí mě akorát ten Andy, ten je teď v laufu.
Reagovat
kada.tom
Tomáš - Falla
Reagovat
kada.tom
možná SF

Novak - Stan
Rafa - Federer
Reagovat
vendulkabendulka
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Australian_Open_%E2%80%93_Women%27s_Singles
Reagovat
kada.tom
Federer - Lu ... nechtěl bych
Reagovat
kada.tom
Del Potro - Janowicz ...
Reagovat
Frick
Vyžrala to za ostatní holky :-(
Reagovat
blixa
Jo, bohužel :( Jako vždy.
Reagovat
Frick
Navíc Mašenu skutečně nikdo asi nedá. Možná Zaryna?
Reagovat
Patri.k
Jsem nadšený parádní los, česky jsou od sebe, soupeřky do prvních kol lehké, krása...
Reagovat
PetaM
Na Li předpověděla ČF: Petra-Venus. Tak ... Budeme se snažit :D
Reagovat
LukasH
Ideální los pro Petru: 1. kolo - Hlaváčková, 2. - Smitková, 3. - Lepchenko, 4. - Peng, QF - Errani, SF - Kerber, F - ?
Reagovat
tommr
Erraniovou určitě nedostane, protože ta není v její čtvrtince. Ve čtvrtfinále by ale Petra mohla narazit na Pennettaovou což bych si moc přál ... :)
Reagovat
LukasH
To je jen teoretickej výběr hráček, u kterých vím, že na ně Petra téměř zaručeně umí.:-) Vím, že to reálný není.:-)
Reagovat
tommr
jo takhle - já myslel, že si to bral podle skutečnýho losu. Kdybych si já moh vybrat ideální los pro Petru tak by to byly samý český hráčky až do finále včetně ... :)
Reagovat
slacker
takze tvoje soukrome zebrickove porno? :-)
Reagovat
kada.tom
Nalinka tam zase všechny baví, neskutečný :-DD
Reagovat
PetaM
Je fakt dobrá :D
Reagovat
janek_da
V podstatě je jisté, že Wozna vypadne v druhém kole. Tak zase nic :)))
Reagovat
tommr
ideální by bylo kdyby vypadla až ve třetím s Bárou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč Caro podceňuješ. Jasně, má pro 2. kolo hodně blbý los (samotného mě to mrzí), ale rozhodně není bez šance...
Reagovat
kada.tom
Karolína si taky vůbec nemůže stěžovat :-))
Reagovat
blixa
Kája to tam vyčistí ! Kája do finále !!!
Reagovat
PetaM
No, ale Kája taky super los ... ČF? ...
Reagovat
janek_da
Penneta-Giorgi - to bude super zápas
Reagovat
Fandina
Je to blbě vidět, ale alespoň něco
http://www.imghosting.cz/images/71pavaow.jpg
Reagovat
janek_da
Kvitko-Barthel = psycho?
Reagovat
PetaM
Psycho čekám už v prvním kole :D :D
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/pavfvi3f.jpg
Reagovat
janek_da
pěkně
Reagovat
janek_da
2. kolo Zvonek-Serena
Reagovat
PetaM
No ale Sloane - Vika, to je zabiják teda :D
Reagovat
kada.tom
Sloane - Vika :-D
Reagovat
PetaM
No ... kvalifikantka není žádná výhra ... Ani Medison není žádná výhra. Ale v podstatě to není tak strašný los pro Petru.
Reagovat
kada.tom
Petra má moc dobrej los, mohla mít velmi velmi těžší :-)
Reagovat
PetaM
Taky si myslím. Pokud si pohlídá kvalifikantku, tak do toho ČF prostě dojde. A tam buď přepere Venus, nebo bude uběhaná Agou :D
Reagovat
janek_da
Lusy
Reagovat
janek_da
To by mohla dat. Švedova, Puig, Rybarikova
Reagovat
tommr
dobrej los v rámci možností ... :)
Reagovat
janek_da
Ale pak Siréna :(
Reagovat
janek_da
Koukalova-Goerges to bude dobre psycho
Reagovat
janek_da
blbost
Reagovat
janek_da
Azarenka v čtvrtce se Serenou
Reagovat
PetaM
Hmmmmm, kvalifikantka ... ČF s Agou ... SF Serena/Caro :D
Reagovat
kada.tom
hmm, Petra začne s kvalifikantkou a je v polovině se Serenou :-)
Reagovat
kada.tom
a v QF může mít Agu!!
Reagovat
tommr
musíme doufat, že ta kavalifikantka bude nějaká Češka - pak by Petra to první kolo mohla přežít ... :)
Reagovat
blixa
Ta neprojde přes Venus.
Reagovat
kada.tom
Nalince to moooc sluší :-)
Reagovat
janek_da
Jsem napnuty jak trencle
Reagovat
historik
vykecat a začít konečně losovat
Reagovat
re.dihel
taky :D V kolik začnou losovat? Furt tam něco říkají a nelosují :D
Reagovat
janek_da
Už jsem jim volal, ať to zkrati.
Reagovat
Patri.k
:D
Reagovat
blixa
Seřvi je ještě jednou, dyk je to hrozný ty kydy ;-)
Reagovat
historik
od 1:00 chci koukat na Pastrňáka
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist