Los Australian Open: Kvitovou ani Štěpánka nešetřil, Berdych může být spokojený

11. 1. 2013, 00:32
Aktuality 193
Australan Pat Cash rozlosoval pavouky úvodního grandslamu sezony Australian Open. Nejtěžší los hned od úvodu čeká z českých tenistů na ženskou jedničku Petru Kvitovou, mezi muži na Radka Štěpánka. Naopak Tomáš Berdych či Lucie Šafářová si na los nemůžou stěžovat.
Pat Cash vylosoval Australian Open 2013

Tomáš Berdych v úvodu sezony nemá bůhvíjak dobrou formu, s losem Australian Open ale může být spokojený. Cesta do čtvrtfinále, které si v Melbourne zahrál v posledních dvou sezonách, se totiž zdá být otevřená. V 1. kole se utká s 92. hráčem světa Američanem Michaelem Russellem, s nímž poslední dva vzájemné zápasy vyhrál. Ve druhém zápase se střetne buď s Francouzem Rufinem, nebo s jedním z kvalifikantů. Ve 3. kole pak může narazit na prvního nasazeného soupeře, Rakušan Jürgen Melzer ale za třetí kolo možná bude i rád.

Ani mezi nejlepší šestnáctkou by sedmadvacetiletého rodáka z Valašského Meziříčí nemusel čekat nehratelný soupeř - s Verdaskem má bilanci 10-4, s Mónakem 7-0. Španěl je navíc bez formy, Argentince zase trápí zranění ruky. Až ve čtvrtfinále je velmi pravděpodobný souboj se světovou jedničkou a obhájcem titulu Novakem Djokovičem. Se Srbem v Melbourne prohrál před dvěma lety a má s ním 11 porážek z 12 zápasů.

Radek Štěpánek se sice vešel mezi nasazenou dvaatřicítku, radostí z losu ale skákat rozhodně nemůže. Čtyřiatřicetiletý rodák z Karviné, kterého v úvodu sezony trápí zdravotní problémy a především kvůli nataženým mezižeberním svalům je jeho start v Melbourne v ohrožení, se v případě včasného uzdravení utká v úvodním zápase se Srbem Viktorem Troickým, který je v žebříčku ATP jen 5 míst za ním. Se Srbem sice ve vzájemných duelech vede 4-3, z posledních čtyř soubojů ho ale dokázal porazit jen v Davis Cupu. 

Pokud Štěpánek překoná zdravotní problémy i svého prvního soupeře, mohl by se ve druhém kole střetnout se Španělem Felicianem Lópezem. Třetí kolo by pak mělo přinést souboj s Djokovičem. 

Ve druhém kole může teoreticky dojít na český souboj. Lukáš Rosol si o něj zahraje v prvním zápase proti jednomu z úspěšných kvalifikantů, kterým ještě může být i Jan Mertl. Jan Hájek by ale musel vyřadit světovou patnáctku Kanaďana Milose Raonice.

Z tria největších favoritů má v úvodních kolech relativně 'nejlehčí' soupeře Andy Murray. Britský tenista začne proti Nizozemci Robinu Haasemu, se kterým sice prohrál v roce 2008 v Rotterdamu a předloni na US Open s ním musel otáčet zápas z 0-2 na sety, ale soupeř od červencového triumfu v Kitzbühelu vyhrál jen dvě utkání. Hratelní soupeři by měli finalistu z let 2010 a 2011 čekat i v dalších kolech, až ve čtvrtfinále by mohlo dojít na zajímavý souboj s Juanem Martínem Del Potrem. 

Dvojnásobný obhájce titulu a vítěz celkem tří ročníků Novak Djokovič začne proti Francouzi Paulu-Henrimu Mathieuovi, ve druhém kole pak může srbského favorita vyzvat dvacetiletý Američan Ryan Harrison. Na cestě do finále se Djokovičovi při neúčasti Rafaela Nadala nepostaví žádný rival z Top 4, v semifinále může hrát se Španělem Davidem Ferrerem, nebo krajanem Tipsarevičem. 

Asi nejtěžší los má Roger Federer. Čtyřnásobný vítěz Australian Open sice začne proti Francouzi Benoitu Pairemu, další kola už ale mohou přinést soupeře zvučnějších jmen. S Nikolajem Davyděnkem má bilanci 17-2, ruský tenista ale na úvod sezony prokázal nárůst své formy, zatímco Švýcar letos ještě na žádném turnaji nehrál. Ve 3. kole by jednatřicetiletý Federer mohl hrát s domácím Bernardem Tomicem, který hraje v životní formě. Letos do dnešního dne ještě neprohrál a z Hopman Cupu si odvezl i skalp Djokoviče. Ve 4. kole může dojít na souboj s KanaĎanem Raonicem a ve čtvrtfinále s Tsongou. Pokud půjde vše podle plánu, dojde na semifinále Federer - Murray.

Kvitová začne se Schiavoneovou
Nejlepší česká tenistka Petra Kvitová se letos na prvních turnajích v Austrálii trápila a v Melbourne ji rozhodně nečeká žádná lehká soupeřka na rozehrání. V prvním kole utká s bývalou vítězkou French Open Francescou Schiavoneovou a i když Italka také není ve formě, může to být pro osmou nasazenou Češku tvrdý oříšek hned na úvod. 

"S Franceskou je vždy těžké hrát. Hraje nepříjemný tenis, má výborný čop z bekendu a lift z forhendu, takže budu muset být připravená co přijde. Je na tom dobře fyzicky, hodně toho vyběhá, takže se budu snažit hrát agresivně a dohrávat i na síti, když to půjde," napsala Kvitová krátce po losu na Facebooku.

Obě tenistky se utkají popáté, o deset let mladší Češka vede ve vzájemné bilanci 3-1. Všechny výhry Kvitové jsou z loňského roku, Schiavoneovou porazila ve Stuttgartu, při Fed Cupu v Ostravě a také na wimbledonské trávě.

Ani další kola nemusí být pro dvaadvacetiletou Kvitovou snadná. Ve druhém by se mohla utkat s osmnáctiletou Britko uLaurou Robsonovou, jež na posledním grandslamu US Open vyřadila Clijstersovou či Na Li. Ve 3. kole pak může číhat devatenáctiletá Američanka Sloanne Stephensová, nejmladší hráčka v Top 100. V osmifinále může teoreticky dojít na český souboj s Lucií Šafářovou. A pokud bude chtít Kvitová obhájit loňské semifinále, zřejmě by o něj musela bojovat se Serenou Williamsovou.

Lucie Šafářová se po skvělých výkonech ve finále Fed Cupu na úvod nové sezony ještě výhry nedočkala, v Melbourne by se ale snad mohla rozehrát na hratelných soupeřkách a postupně si pak zvyšovat ambice. Chorvatka Mirjana Lučičová-Baroniová i jedna z dua Jovanovská - Torroová-Florová by neměly být pro pětadvacetiletou Češku nepřekonatelným soustem. A když se dostane do zápasového tempa, bude mít šanci i proti desáté nasazené Rusce Nadě Petrovové, byť s ní prohrála 5 ze 6 vzájemných duelů. Do utopického finále by pak už následovala cesta zřejmě přes Kvitovou, Serenu a Azarenkovou.

I další české tenistky mohou být s losem spokojené. Klára Zakopalová, jež má v úvodu sezony velmi solidní formu, začne proti Jihoameričance Chanelle Scheepersové. Dojít by mělo na 3. kolo prot iDominice Cibulkové, kterámá letos na kontě už tři skalpy hráček Top 10. Třicetiletá Češka ale o sedm let mladší Slovenku porazila na loňském Wimbledonu a cesta do případného osmifinále proti Šarapovové, nebo Venus Williamsové by nemusela být až tak nereálná. 

Bývalá vítězka juniorky Karolína Plíšková si zahraje proti Řekyni Eleni Daniilidouové o zápas proti světové jedničce Azarenkové. Tedy za předpokladu, že Běloruska zvládne roli favoritky v prvním kole. 

Její dvojče Kristýna Plíšková se utká s domácí divokou kartou Sachou Jonesovou a průchodná je i cesta do 3. kola. O něj by totiž hrála buď s Američankou Vandewegheovou, nebo Rumunkou Soranou Cirsteaovou, jež v úvodu roku laboruje se zdravotními problémy. To už by překonala své grandslamové maximum a ve 3. kole by pravděpodobně vyzvala bývalou finalistku a šestou hráčku světa Na Li z Číny.

Andrea Hlaváčková bude čelit teprve šestnáctileté Chorvatce Donně Veičové, podle mnohých budoucí hvězdě ženského tenisu. Pokud si s mladou soupeřkou poradí, vyzve vítězku duelu Wozniacká - Lisická. 

Lucie Hradecká začne proti Nizozemce Kiki Bertensové, ve 2. kole ale může narazit na světovou pětku Angelique Kerberovou z Německa.

AUSTRALIAN OPEN 2013
los dvouhry mužů

Zápasy českých tenistů v 1. kole:
Berdych (5-ČR) - Russell (USA)
... (Rufin, Melzer, Mónaco/Verdasco, Djokovič, Ferrer/Tipsarevič)
Štěpánek (31-ČR) - Troicki (Srb.)
... (F. López, Djokovič, Wawrinka/Querrey, Berdych, Ferrer/Tipsarevič)
Rosol (ČR) - kvalifikant
... (Raonic/Hájek)
Hájek (ČR) - Raonic (13-Kan.)
... (Rosol/kvalifikant)

Zajímavé zápasy v 1. kole:
Djokovič (1-Srb.) - Mathieu (Fr)
... (Harrison, Štěpánek, Wawrinka/Querrey, Berdych, Ferrer/Tipsarevič)
Federer (2-Švýc.) - Paire (Fr.)
... (Davyděnko, Tomic, Raonic, Tsonga/Gasquet, Murray/Del Potro)
Murray (3-Brit.) - Haase (Niz.)
... (Smith/Sousa, F. Mayer, Simon/Dolgopolov/Monfils, Del Potro, Federer/Tsonga)
Tsonga (7-Fr.) - Llodra (Fr.) 
Dolgopolov (18-Ukr.) - Monfils (Fr.) 
Haas (19-Něm.) - Nieminen (Fin.) 

*v závorce jsou uvedeni teoretičtí/nejpravděpodobnější soupeři od 2. kola až po případné semifinále

Kompletní los dvouhry mužů najdete na oficiálních stránkách turnaje.

AUSTRALIAN OPEN 2013
los dvouhry žen

Zápasy českých tenistek v 1. kole:
Kvitová (8-ČR) - Schiavoneová (It.)
... (Robsonová, Stephensová, Petrovová/Šafářová, S. Williamsová, Azarenková)
Šafářová (17-ČR) - Lučičová-Baroniová (Chorv.)
... (Jovanovská/Torroová-Florová, Petrovová, Kvitová, S. Williamsová, Azarenková)
Zakopalová (23-ČR) - Scheepersová (JAR)
... (Flipkensová/Bratčikovová, Cibulková, Šarapovová/V. Williamsová)
Kar. Plíšková (ČR) - Daniilidou (Řec.)
... (Azarenková)
Hlaváčková (ČR) - Vekičová (Chorv.)
... (Wozniacká/Lisická)
Krist. Plíšková (ČR) - Jonesová (Austr.)
... (Cirsteaová/Vandewegheová, Na Li, Stosurová)
Hradecká (ČR) - Bertensová (Niz.)
... (Kerberová)

Zajímavé zápasy v 1. kole:
Azarenková (1-Běl.) - Niculescuová (Rum.)
... (Kar. Plíšková, U. Radwaňská, Vinciová, Wozniacká/Erraniová, S. Williamsová/Kvitová)
Šarapovová (2-Rus.) - Pučkovová (Rus.)
... (Martičová/Doiová, V. Williamsová, Zakopalová/Cibulková, Kerberová, Na Li/A. Radwaňská)
S. Williamsová (3-USA) - Gallovitsová-Hallová (Rum.) 
... (Rybáriková, Švedovová, Kirilenková/Wickmayerová, Kvitová, Azarenková)
A. Radwaňská (4-Pol.) - Bobusicová (Austr.)
... (Beguová/Rusová, Barthelová/Pěrvaková/Watsonová, Ivanovičová/Jankovičová, Na Li, Šarapovová)
Na Li (6-Čína) - Karatančevová (Kaz.)
Wozniacká (10-Dán.) - Lisická (Něm.)
Petrovová (12-Rus.) - Dateová-Krummová (Jap.) 

*v závorce jsou uvedeni teoretičtí/nejpravděpodobnější soupeři od 2. kola až po případné semifinále

Kompletní los dvouhry žen najdete na oficiálních stránkách turnaje.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

193
Přidat komentář
Karl
Petra už tvrdě trénuje. Na zítřek má naplánovaný trénink s Marion Bartoliovou. Snad všechna ta píle přinese ovoce :))

foto: http://www.australianopen.com/en_AU/news/photos/players/wta314206.html 2., 3. a 4. fotka je z letošního tréninku v Rod Laver Areně
rozpis: (Petra bude trénovat na kurtu 17 od 10:00) http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/practice.html
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na AO, můžeme vidět ty nejlepší. Fandím všem našim tenistkám a tenistům, jen dotoho!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tak isto uz v pondelok vstavam asi o 4_00
Reagovat
misa
Na několika turnajích v loňském roce (třeba TM) to vypadalo s losem pro Petru nadějně, ale záhy skončila. Teď to snad bude opačně :-) Pokud by brzo prohrála, tak má do Fed Cupu skoro měsíc času, aby na sobě zapracovala.
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem teploty na kurtu dosahují 59°C, což je dost na to aby se tam ubvařilo vejce, jak ukazuje tahle fotka z Andyho tréninku http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2258865/Andy-Murray-pictures-added-muscle-ahead-Australian-Open-2013.html
Reagovat
gigin
Los, nelos. My jsme za vodou!!!! ;))))
http://www.youtube.com/watch?v=S-tcp630D28
Reagovat
Bob
Jo on oní psal na svém facebooku, tak jsem zvědavý :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře udělané, škoda, že jsme tu novou ultraryhclou kosu taky nezískali co? :D

Jinak dole máš vzkaz :-)
Reagovat
gigin
Já jsem v životě nic nevyhrál :DD Ale koupím si to. Ještě tápu na typem, ale určo zakoupím.
Jj, viděl jsem, myslel jsem, že to tajíš před magerkou, tak jsem to tu nechtěl nějak rozebírat :))) Djoko vypadne stejně se Štěpcem, takže si nějaké iluze nedělám ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když nás los hodil do stejné části, tak bohužel nejde svítit a přeju si finále s váma :-)

Já jednou vyhrál zelené triko Adidas v soutěži na Andyho webu. To co měl ve finále AO 2011, ten model. Už ho mám ale malé :D
Reagovat
Karl
Nevíte od kdy se budou hrát debly a mixy? Na stránkách je jen, že pavouky budou dostupné od pondělí.
Reagovat
tommr
debly začínají na GS vždycky o něco později. Čekám, že se začnou hrát až od středy po skončení všech singlovejch zápasů prvního kola ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ze žádného losu obvykle nebývám nadšený a tenhle není výjimkou... Jestli los někoho opravdu nešetřil, tak je to Caro. Myslím, že Sabine do 1. kola by z těch nasazených hráček nechtěl dostat nikdo. Viděl jsem, když proti ní v Brisbane hrála Vika a nebylo to nic jednoduchého. Sabine je velmi nebezpečná soupeřka a když jí to tam padá, dokáže porazit prakticky kohokoliv. Bude ovšem hodně záležet na tom, jaký bude mít Sabine den. Někdy totiž dokáže svou riskantní hrou porazit i velkou favoritku, jindy zase hodně chybuje... Samozřejmě bude záležet i na tom, jak v tom zápase zahraje Caro. Začátek sezony neměla úplně nejlepší, ale Melbourne jí celkem sedí. Bude to opravdu těžký test hned v 1. kole. Přirovnal bych to k 1. kolu loňského Wimbledonu, kdy Caro narazila na Tamiru, která předtím chytla výbornou formu a vyhrála turnaj v Eastbourne. Přestože Caro podala dobrý výkon, nakonec ten zápas prohrála ze dvou mečbolů... Doufám, že teď bude mít Caro více štěstí než tehdy.

Co se týče mých dalších favoritek, tak Vika a Masha můžou mít samozřejmě jenom ty nejvyšší cíle. U Mashy mě tam trochu zneklidňuje Venus (případné 3. kolo). Nepříjemnými soupeřkami můžou být i Dominika nebo Klára v osmifinále... Vika má podle mě celkem slušný los až do semifinále. Tam asi všichni očekávají zápas proti Sereně... Ana podle mě může překvapit. Věřím, že to loňské osmifinále obhájí a tam by ji měla čekat Aga...

A ještě co se týče Petry, tak bych se být vámi tolik nestrachoval. Francesca sice má jméno, je to grandslamová vítězka a dříve hráčka první desítky, ale její výsledky z Hopman Cupu hrůzu zrovna nenahání...

vs Ana Ivanovic 0:6, 4:6
vs Tatjana Malek 3:6, 6:3, 6:3
vs Ashleigh Barty 0:6, 3:6
Reagovat
Bob
ona dostala od Barty kanára? Té holce je kolem 16 myslím. Jinak si nemyslíš, že by Máša měla s Venuší nějaké problémy, všichni víme, jak na tom Venus je. Ale stát se může cokoliv.
Reagovat
Faddova
Ach jo, když mě to bez Rafy tak nebaví :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zápas Masha vs. Venus ve 3. kole by mohl být špičkový :-)
Petra Francesku asi porazí, ale proti Lauře to bude boj..
Plíščata si nemužou nač stěžovat, do 2. kola by se dostat mohly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, ta Venus mě tam trochu zneklidňuje. Na Hopman Cupu se ale na ty výhry docela nadřela... Navíc má v 1. kole Galinu a to není vůbec špatná hráčka. Klidně může postoupit Galina...
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec bych to neviděl tak černě, do háje, Rogerovi fanoušci, kam sme klesli, že se tady bojíme nějakého Kojly a labilního protinožce. O to se nebojím, ty Roger sfoukne jak svíčky to mi věřte. Kolja má vždy jednou za rok turnaj, na kterém vypadá, že se vrací do staré formy a pak zas na GS vybuchne (letos si ten turnaj vybral brutálně brzo), to samé bude letos. A Tomiče neměl kdo prověřit, respektive jeho formu, ze špičkových hráčů porazil jen Djoka, který beztak hrál tak na 25% v Perthu, takže bez problému. Navíc tyto 250 ky o NIČEM nevypovídají, leda, že hráč nevypadne už v 1. kole. Oříšek pro fedexe bude, jak porazit Můru a Djoka... Oba loni dokázali, že v Austrálii umí skvěle. DOufal sem, že Feďa dostane do semi Davida, jak to ten Nole dělá, že má vždycky takový láčes los?
Reagovat
smazaný uživatel
Kolja hraje hlavně tam, kde jsou velké prachy, proto se mu v Dauhá vždycky daří. Vydlěá si a může na to z vesela srát dále. Tomic sice Federera neporazí a nemá na něj ani omylem, ale progres zaznamenal a porazil i slušně postavené hráče, Haase, 2x Seppiho nebo Mayera. A Djokovič hrál sice ve vzájemném zápase špatně, sám se ale neporazil. Nemáte se čeho bát, ale zase netřeba ho podceňovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Sympatický přístup - žádné zbytečné fňukání;-)

A Nole- asi se hodně modlí nebo co:-))))
Reagovat
gigin
Pravdu máš, až na jednu věc. Vždycky takový (jakože snadný) los Nolda nemá. Roger si na Wimblíku, OH, RG nemohl stěžovat....
Reagovat
dappe
Určitě ten los mohl být lehčí, ale zase tak dramaticky bych to neviděl. Za předpokladů, že bude ve formě, připravenej vyhrát celej turnaj a nic nepodcení, tak ho ti soupeři neporazí. Na druhou stranu bohužel někdy ten GS, kde se do čtvrtfinále nepodívá asi přijít musí, protože ta serie je od roku 2004, to mi přijde už extrémní. Ale tady to ještě určitě nebude a docela mu letos věřim...
Reagovat
Fandina
Čtvrtfinále dopadlo dobře. Berda ani Delpo to nebudou, bývala bych si spíš přála Tipsu, ale tohle je druhá nejlepší varianta pro něj. Samozřejmě, že jsem si do semi pro Rogera přála Davida. Jinak dobré.
Reagovat
dappe
Jo přesně. Taky ještě záleží, jak bude turnaj probíhat, někdy se z těžšího losu může stát lehký.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má teď výhodu v tom, že se nemusí stresovat, má těžké soupeřky, takže nebude vyslovený trapas, když vypadne. To by jí mohlo dodat klid. Petra mockrát vypadla dřív, než se podle losu čekalo, třeba to tentokrát bude naopak. Jak jsem mel blbý pocit před posledními dvěma turnaji, tak teď jsem překvapivě klidný. Věřím, že Petra do QF dojde a že ji to nakopne tak, že tam tu Serenu dá. Vím, že to není moc pravděpodobné a Petra hraje poslední dobou mizerně, ale je to silný pocit.....Tak schválně, jestli bych se uživil jako vědma.:)) Jinak mě mě mrzí že proti sobě budou hrát Andy a DelPo, moji oblíbenci, které bych oba chtěl v SF.
Reagovat
freeteepek
Dominika v předchozích zápasech porazila tři hráčky top 10. Petru Kvitovou smetla 6:1 6:1, ale ve finále zvládla uhrát jen pár míčků. Já ty ženský fakt nechápu. Aga zahrála celkem jen 7 winerů + 2 esa, prakticky vůbec nemusela útočit. Všechny body za ní obstarávala Dominika, která zkazila co mohla. Trenér jí dobře radil, ale ona nebyla schopná vůbec nic změnit. Trvám na tom, že z těch top 10 hráček, se kterými se v Sydney střetla, měla být Polka právě tou nejpřijatelnější. Vždyť Aga neumí dát pořádnou ránu. Těží z toho, že hodně míčů vrátí a agresivní hráčky v zápasech s ní se tak spíš porážej samy:-((
Reagovat
fazil
tak kvitovou posledni dobou smete kdekdo.-)v melbourne zase bude po 1.kole balit
Reagovat
freeteepek
Mimochodem, ten povedený komentátor jí na začátku druhého setu přisoudil skore 0:2, ale přitom to bylo teprve 0:1 a Dominika šla na podání. On jí tu prohru prostě předpověděl...
Reagovat
freeteepek
V Melbourne bude Petra balit až v kole druhém:-)
Reagovat
Fandina
Ale ne, to si nepřeji, dojde dál, určitě. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,já taky. Alespoň na obhajobu loňska.
Reagovat
Padme
Ten den nám dneska teda hezky začíná. Snad bude Roger dobře připravaný, lehké to mít teda nebude :(
Reagovat
smazaný uživatel
Fuu, tak to je ťažká lata..Dominika to nezvládla psychicky, strašné množstvo zbytočne vystrelených loptičiek. Samozrejme je to aj tým, že prvý, druhý winner Radwanska vráti a Dominika na to zvyknutá veru nie je...Každopádne, zbytočná nervozita zväzujúca ruky, nohy v priamom prenose..A pritom, nebol na nu dôvod, ved favoritkou bola Radwanska.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem se chtěla zeptat, co se s Cibulí stalo, že si nechala tak naložit...zápas jsem bohužel neviděla. Zapla jsem to až na MB, na kterej Cibule udělala dvojchybu.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě na ni neměla,není co řešit.
Reagovat
VlS
To byla normální přesilovka 2 : 0, Dominika se vyházela. Teď se uvidí, co s ní ten debakl udělá dál. Krutá porážka, herní rozdíl tam takovej zdaleka není, ale v 2. setu Dominika kazila nalitý míče, který by snad jinak musela dát i po flašce borovičky vytažená z postele v 5 ráno. Aze opravdu stačilo vracet a počkat si nachybu, ale to není kritika, proč to tak neudělat, když to skvěle funguje.
Reagovat
dadaft
hlavně si touhle latou Dominika nesmí zasvinit hlavu - byl to dobrý turnaj a vypráskala několik hvězd.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že táto prehra je prijateľnejšia, než treba 5:7, 6:7 po tom, čo vedieš 5:2 v každom sete..Proste deň blbec a môže sa pomaly sústrediť na Melbourne..
Reagovat
smazaný uživatel
Občas v životě chodí den blbec.
Reagovat
Mayo
Dominika dostala naložené
Reagovat
Aresko123
to zase bude ... ked Kvitova vypadne v 1 kole...... vsetci sa tu zcuchnete a budete ju obhajovat......tazky los mala...... hahaha.... Schiavone je uz len meno, jej hra je uplne v ....... podla mna to nieje tazky los
Reagovat
Fandina
Peťulu máme rádi, tak jí přejeme lehčí soupeřky. Tenhle los má těžký stopro. V pavouku Serena a každá která má v pavouku Serenu má těžký los. Je to logické.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže je zde velká pravděpodobnost,že jak Petra tak Tomáš neprojdou prvním kolem.Jejich dosavadní výsledky k tomu hodně napovídaj.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě vypadnout mohou kdykoli, s tím se může počítat. Podle mě oba, Petra i Tomáš mají na to, aby prošli do QF. Tam pokud bude Serena a Nole, tak vidím silnější soupeře, jinak držím palce na ostatní. Vypadnout se může kdykoli, s tím se musí počítat. Vyhrát může jen ten lepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je správně,vždycky vyhrá ten lepší.
Reagovat
dadaft
vypadá to, že stejně jako Li Na, i Dominika si na Agnieszce vyláme zuby...
Reagovat
dadaft
tohle je opravdu nespravedlivý kanár - tak špatně Dominika nehrála.
Reagovat
freeteepek
Hrála hodně špatně. Vždyť Aga nemá skoro žádný vítězný údery. Jenom čeká na chyby soupeřky. A těch bylo hodně! Dominika vůbec nedostává Polku pod tlak...
Reagovat
Fandina
je podtřeba aby se zklidnila a začala trpělivěji. Souhlasím s tím, že kanár byl nespravedlivý a taky pár čar kter=é rozhodly. Navíc jednou nevzala oko a připravila se o fiftýn. Aga hraje standardně dobře. Domče nesmí pospíchat, přesně jak jí to řekl Lipták.
Domčo podme!!!
Reagovat
dadaft
teď už asi jedině zázrak, pro Dominiku.

Ago, tys čarodějka...
Reagovat
VlS
jde pára i z uší a poráží se sama.
Reagovat
dadaft
hodně těžké chvíle pro Dominiku.

no, snad ji to nesrazí do dalšího průběhu sezóny...
Reagovat
Vojtiik
No k losu rogiho se nevyjadřuju, ten Kolja ve druhém kole mi trhá žíly a dal je to snad jeste horsi.. ale co, kdyz chce vyhrat, musi porazit vsechny.. smisene pocity mam z grigora, beneton sice neni nejlehci souper, nicmene pokud by se mu ho povedlo porazit, tak by prevzal jeho posledni nasazene misto, tim padem by druhe i treti kolo pro nej melo byt stale hratelne, fixlarevič bude po tahačce s hewittem unaveny, Klaunmagra přehraje fpohodě a s Ferrerem si zabojuje o semi no :))) (ale i se 3. kolem budu spokojeny :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Top half of men's draw, bottom half of women's draw played on Monday at #AusOpen. Schedule out before 5pm Saturday AEDST.
Reagovat
steve79
Los dopadl celkem zajímavě. Jsem rád, že Roger nedostal do čtvrtfinále Berdycha. Novak má docela dobrej los. Jediný kdo by ho mohl trochu potrábit je Berdych. Jeho výsledky jsou ale jako den a noc. Hodně bude záležet na fyzické kondici. Letos jsou v Australii extrémní horka.
Reagovat
fazil
kvitova opet vypadne v prvnim kole
Reagovat
rib
Petro POJĎ!!! Teď konečně můžeš hrát naplno od začátku, nikdo nic nečeká, tak prostě jen bojuj :-)))
Reagovat
rib
není to Mats, ale Pat Cash...
Reagovat
rib
asi jsme to rozebírali ve stejnou dobu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Prej Wilander, však je to domácí Pat Cash.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, vy jste už to tady rozebrali :D
Reagovat
smazaný uživatel
Docela mi ten ženskej los přijde po dlouhé době spravedlivej, no Peťka to má trochu těžší, ale porazit Serenu občas někdo musí. Držím palce holky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Na tofo to není Wilander.....
Reagovat
mac.hall
Petra to určitě nebude mít jednoduché. Franceska, přestože se dlouhodobě potýká s výrazným a zdá se i že s definitivním poklesem formy , bude pro Petru velmi těžkým oříškem. Velmi se obávám , že pokud se ve hře Petry neuděje malý zázrak, bude si balit po prvním kole. Franceska je ten typ , co dokáže udržet míč ve hře, má výborný pohyb a fyzičku a sama se rozhodně neporazí. K vítězství nad ní bude určitě potřeba minimalizovat UE a také občas zakončit vítězným úderem. No a to je u Petry již delší dobu docela zásadní problém. Když k tomu připočtu její genetický handicap v pohybu, vidím jen těžko možnost , jak se s Franceskou úspěšně vypořádat.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak sem si včera vduchu říkal, aby Petra nedostala do prvních kol nějakou z těch mladých dravých nadějí typu Robson, Keys, Stephens a ona má hned dvě z nich během tří kol. Já to snad přivolal nebo co! :)) No tak Petro, hodně štěstí teda :)) Serenu snad ani nemá cenu řešit. Čtvrtfinále za dané situace by byl malý zázrak.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak celkem lituju Wozi. Sabine na úvod, nic lehkého.
Reagovat
dadaft
co Chazyho liga?
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to zkoušel založit, ale nemají připravenou k AO, poslední je furt US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nebude, pořád tam není.
Reagovat
smazaný uživatel
To este nabehne ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, abychom to stihli.
Reagovat
smazaný uživatel
Fantasy Tennis
Australian Open time! Play in our unique player knockout competition, picking your ultimate team of 16 men's and women's players from the world's best.

Tak snáď to tam včas nabehne.
Reagovat
freeteepek
První kolo ještě ujde. Horší to bude mít ve druhém (Robson) a vůbec blbý ve třetím (Stephens). Pokud by byla schopná dojít až do semifinále, tak tam tu Serenu porazí. Tak dobře na tom Petra ale momentálně není:-!
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud by došla až do semi, tak by to znamelalo, že už Serenu porazila (ev. někdo jiný), předpokládám, že jsi myslel čtvrtfinále. ;-)
Reagovat
freeteepek
Teda čtvrtfinále...
Reagovat
dadaft
neviděl jsem losování,
ale není to náhodou Pat Cash a ne Mats Wilander?
Reagovat
tommr
jasně že to losoval Cash ... :)
Reagovat
seshitec
sou si trochu podobný ale je to Cash
Reagovat
freeteepek
Wilander nemá takový náušnice...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže po vzhliadnutí žrebu možem vyslovit velku spokojnost..Sám by som to lepšie nenaťahal..Dolezitým faktom je potenciálne SF Nole vs David, Djokovic má celkovo jasne najlahsiu cestu do finále..Relatívne slušný žreb ma cestou do QF aj Berdych..Naopak Federer nebude patrit k tým najspokojnejším..Na každom rohu na neho číha nástraha..Andy mal tiež určite iné predstavy..Škoda, že na Kližana čaká už v druhom kole Tomic, no pri jeho forme bude mat co robit uz s kvalifikantom..+ Tradiciou ostáva extra tazky los pre Lleytona, ak vsak Tipsu zvládne, otvorí sa mu cesta do QF..

Zo žien si clovek hned vsimne Lisicku s Caroline..Dánka začína mať na podobné žreby pech..Cibulku čaká už vo 4. kole Maria, ale vzdy lepšie, než Serena, či Vicka..Velmi zlý žreb pre Kvitovú..
Reagovat
seshitec
No tak Djokra může o finále připravit opravdu snad jedině zranění....
Zato sem zvědav na Fedexe, protože jestli postoupí do semifinále, tak jen potvrdí, že je to borec
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli postoupí do semifinále?:-O Vždyť je to 2.hráč světa, vypadnutí před semifinále by byl šok.
Reagovat
seshitec
já to beru ale sou tam nebezpeční hráči pro něj...
2.kolo Davydenko ten ho porazil sice asi jednou v životě, ale je ve formě a rozhodně na 2.kolo
3.kolo nejspíš Tomič taktéž hráč ve formě + domácí...nepříjemné
4.kolo tam je potencionálně Raonic, kt. taky když se zblázní tak je nepříjemnej
Ctvrtfinále Tsonga, Gasquet

Když to porovnám s Djokou tak to je uplně jinej level hráčů a nezapomenme že Roger stárne a výpadek na 3 vítězný sety už může přijít v tom vedru kdykoli
Reagovat
J.M.
A s tím stárnutím nejde jen o to, jestli může mít s někým před semifinále výpadek, ale hlavně o to, kolik sil mu soupeři před závěrečnými koly vezmou. Čím je starší, tím větší problém pro něj jsou těžcí soupeři před semifinále s ohledem na závěr turnaje. Čím dál důležitější je pro něj ušetřit síly, tedy mít snadnější soupeře. Loni to bylo už jasně vidět, na FO i olympiádě byl po vyčerpávajících bojích v posledních zápasech herně úplně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pri absencii Nadala je pre organizátorov vždy dobré nechať Djoka preplávať do finále ako jednotku a dúfať, že sa o zvyšné miesto pobijú Roger s Andym. Kasíno vždy vyhráva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebreč, trhá mi to srdce.
:-))))))))
Reagovat
Denis92
ked bol jednotka Federer tak Djokovic aj tak mal volno do finale
Reagovat
smazaný uživatel
"Nebrečím", konštatujem fakty - viď US Open.

K Federerovmu pavúku - neviem v akom je stave čo sa týka hry, kondične je na tom určite dobre. Federer hrá svoj najlepší tenis pri najťažších losoch (posledne Indian Wells alebo Madrid). Ako triezvy pohľad by mohlo byť dosiahnutie SF (ak má dobrú formu) kde by sa mohol pobiť s Del Potrom alebo Murraym. Neviem no, zmiešané pocity, chápem však Forehandovu spokojnosť, v jeho pomyselných naháňačkách nechce aby Federer ušiel Nadalovi o ďalší GS - čo sa asi teraz nestane, ale ... ! Nechajme sa prekvapiť :)

Murrayho pavúk je dosť ľahký, až na Delpa v QF, ak ten zápas bude, bude to možno vrchol AO.

Djokiho pavúk je masielko, kurz na neho vo finále bude asi 1.1, alebo 1.2 - neviem no, 1000 Eur je hodená rukavica :)

Lacko ma žreb ok, mohol byť lepší, aj horší. Muller je hráč na porazenie po tej operácii ruky či čo to mal. Kližan by hádam aspoň kvalifikanta poraziť mohol, na 3 víťazné sety vie hrať.
Tomic/Kližan by mohol byť super match.
Reagovat
smazaný uživatel
Len dodám, že dúfam aby Lleyton dal Tipsareviča, zápas s Lackom by tiež mohol byť zaujímavý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem za tvoju hlbkovu analyzu mojich myslienkovch pochodov..:)) Pekne si ulietavaš..

Federer má na rozdiel od OH, ci FO velmi tazky zreb, no je to do velkej miery relatívne..Paire, Davydenko, ci Tomic sú mozno na prvé kolo tazsi oriesok, no v zasade su stále daleko od realnej moznosti Svajciars vyradit..Čudujem sa, že hráčovi akým je Roger stanovujes taky alibistický ciel ako SF, to je trochu v rozpore s tvojim vseobecnym hodnotenim tohto hraca..Od fanusikov Noleho, ci Rafy som nikdy nic nezachytil, bez ohladu na GS žreb..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ví, že v SF skončí :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Forhendík, preto SF lebo je to reálny odhad jeho síl a Murrayho formy, ktorá stúpne na GS.

Keď bude Rafíkovi ťahať na 32, jediný cieľ preňho budeš mať aby odohral aspoň exhibíciu ..
Reagovat
smazaný uživatel
A mimochodom, vari som sa netrafil ? ;) Sám si mi to potvrdil svojou reakciou.
Reagovat
smazaný uživatel
Kľud. Len vidím určitý rozpor v glorifikovaní Federera ako najlepšieho tenistu histórie a následnou možno alibistickou nedôverou v jeho sily na GS. A vek je chabou výhovorkou pre "best ever"..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, Forhend, kam až klesáš ... zrejme očakávaš od Federera GS tituly aj v roku 2017, čo je síce milé ale zrejme trošku mimo súdnosť .. keď je niekto "best ever" zrejme bude podľa tvojej logiky vyhrávať donekonečna. Pozri sa na Schumachera v F1 napríklad.

Pri všetkej súdnosti, Federer má bezpochyby nato, aby sa do SF dostal a proti Murraymu to je 50:50. (Hoci zrejme by mal mať "best ever" podľa tvojej logiky šance vo svoj prospech stále 99:1).

Mimochodom, pamätám si ako si sa po vylosovaní Wimbledonu bál, že Rafa môže padnúť už s Kohlschreiberom v 3.kole, keď ešte neboli náznaky "zranienia". Zdá sa mi to trošku nekompatibilné s tvrdením "Rafa je jeden z najlepších ever". Bye
Reagovat
Mayo
kurz vo finále 1,1 na ND ? to ako myslíš vážne ? :o...podľa mna si to myslel skôr tak, že "kurz že príde do finále je 1,1" ináč mi to nedáva zmysel
Reagovat
smazaný uživatel
O čom točíš kámo?..Neopúšťaj sa tu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo - hej, zle som to sformuloval. Myslel som kurz že príde do finále.

Forehand - bez argumentov, celý ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez argumentov, šibe ti? Buď ti z toho tenisu prepína, alebo si prepracovaný..Na nevinnú poznámku tu vypisuješ pomaly blogy, splietaš niečo o Nadalovi, pamätáš si vlastne ešte aká je téma?

Oddýchni si, chlapče..
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím ťa, nechcem vyvolávať hádky, tak sa nadýchni a prečítaj si to celé ešte raz. Možno to pochopíš, ale ako tak pozerám čo píšeš, nezaručujem ti to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čo mám pochopiť?..Tie tvoje výplody úplne mimo misu?..Tak tie veru nepochopím :)

Achjo, Forhend, kam až klesáš ... zrejme očakávaš od Federera GS tituly aj v roku 2017, čo je síce milé ale zrejme trošku mimo súdnosť.

Nepochopenie č. 1: Kto hovorí o roku 2017?..Kámo máme rok 2013,zobuď sa..Roger má 31, nedávno vyhral Wimby. Očakávam od neho to isté, čo v tomto veku dokázal Sampras, Korda a niekoľkokrát Agassi..Dávať mu za cieľ SF je proste alibizmus.

Nepochopenie č. 2: Pri všetkej súdnosti, Federer má bezpochyby nato, aby sa do SF dostal a proti Murraymu to je 50:50. (Hoci zrejme by mal mať "best ever" podľa tvojej logiky šance vo svoj prospech stále 99:1).

Ale veď toto nikto nepopiera, ako to súvisí s témou?

Nepochopenie č.3: Mimochodom, pamätám si ako si sa po vylosovaní Wimbledonu bál, že Rafa môže padnúť už s Kohlschreiberom v 3.kole, keď ešte neboli náznaky "zranienia". Zdá sa mi to trošku nekompatibilné s tvrdením "Rafa je jeden z najlepších ever".

A prečo do toho vlastne pletieš Rafu? Či opäť to silené porovnávanie s Nadalom? To, že som Kohliho pokladal za nebezpečného protivníka sa stať mohlo, no nikdy som Rafovi nedával cieľ SF grandslamu. Mám na neho predsa prísnejšie kritéria.

Proste ja o voze, ty o koze..Dnes to ozaj nie je tvoj deň.
Reagovat
tommr
zejména to platí pro Šafářovou a Zakopalovou, který by měly první dvě kola s přehledem zvládnout. Aspon první kolo by mohly zvládnout i Hlaváčková, Hradecká a sestry Plíškovy ...
Škoda jen, že zrovna naše největší naděje má nejtěžší los - je to nejspíš nějaká kompenzace za lonskej rok kdy měla Petra naopak extrémně lehkej los ...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni měla někdy Petra extrémně lehký los? Kdy?
Reagovat
smazaný uživatel
No ještě mohli vykompenzovat Berdycha za loňské čtvrtfinále s Nadalem a hodit mu někoho jiného než Djokoviče. Kdokoliv jiný by byl hratelný, ale Djokovič je konečná...
Reagovat
dadaft
tak to já myslím, že Chanelle Scheepers je docela nepříjemná soupeřka na první kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu až do QF má Berdych úplně pohádkovej los. Tam musí projít i kdyby nechtěl.
Reagovat
tommr
to už si nevzpomínáš na její lonskej los? Osvěžím ti pamět: postupně Dushevina (82), Suarez Navarro (58), Kirilenko (29), Ivanovic (22), Errani (48) a první těžkou soupeřku potkala Petra teprve v semifinále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten los odpovídá postavení světové dvojky. Čili celkem standard, nikoliv extrémně lehkej.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten los odpovídá postavení světové dvojky. Čili celkem standard, nikoliv extrémně lehkej.
Reagovat
tommr
je fakt, že ty první 4 kola by Tomáš zvládnout moh a čtvrtfinále na GS taky není špatný ... :)
Reagovat
tommr
loni nemohla Petra na rozehrání dostat v prvním kole lehčí soupeřku a v osmifinále a ve čtvrtfinále místo hráček z nejužší špičky dostala jen průměrný soupeřky - to byla strašná klika ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Ivanovičová a Erraniová jsou klika, fakt že jo. Trochu soudnosti do toho kritizování by to chtělo.
Reagovat
tommr
když si porovnám lonskou čtvrtfinálovou soupeřku (Errani) a letošní (Serena) tak mi lonskej los vychází jako extrémně lehkej. Očekávat ale od tebe nějaký racionální uvažování je asi nemožný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže Serena je těžší než Sara. To ale neznamená, že Sara byla snadná - abych ti osvěžil paměť, ani ne za půl roku se vyhoupla do top 10. Očekávat ale od tebe nějaký racionální uvažování je asi nemožný ...
Reagovat
tommr
rozhodující je snad momentální forma v době turnaje a ne ta za půl roku? A v době konání lonskýho AO byla Erraniová až 48. hráčka světa ...
Reagovat
smazaný uživatel
A tu měla Sara v Austrálii evidentně dost dobrou, když coby 48. hráčka světa došla až do čtvrtfinále.
Reagovat
freeteepek
Prober se. Ivanovičová s Eraniovou nebyly lehké soupeřky. Obě šly následně během roku nahoru. Eraniová je dnes dokonce výš, než Petra.
Podle mě Francesca je pro Petru obstojná soupeřka. Když bude myslet pozitivně, má velkou šanci vyhrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Kei dobrej los. Když bude zdravotně v pořádku není obhajoba loňského QF vůbec nereálná. Na Davida umí.
Reagovat
Denis92
Zelal som si bmaby Roger dostal lahsi zreb ktory by ho "posunul" az do finale..najma Ferrero do semi..namiesto toho si to vsak "zlizol" a dostal snad ten najtazsi..Djokovic ma finale iste..ci je 1ka alebo 2ka vzdy dostane Ferrera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se na Jerzyho:-)...
Reagovat
tommr
a čtvrtfinále je pro ně letos maximum. Konečnou jim tam vystaví Djokovic a Serena. Tedy pokud se tam naši vůbec dostanou což si zejména u Petry vůbec neumím představit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jí trochu věř, člověče..
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr má pravdu, maj to na pytel...
Reagovat
smazaný uživatel
Mají, ale to neznamená, že bychom nad nimi měli zlomit hůl ještě dřív, než vlezou na kurt.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě že Petra i Tom dopadli nejhůř. Pro Tomáše z první čtyřky nejhorší Nole a pro všechny Serena, kterou chytla Petra. Jinak věřím, že Peťula do QF dojde a Tom by měl taky a vlastně QF na GS taky super!
Reagovat
tommr
po tom co Petra v poslední době hrála si neumím představit, že by hned v úvodním kole zvládla tak nepříjemnou soupeřku. A i kdyby se stal zázrak a Petra přes Schiavone přelezla tak jí ve druhým kole smete Robsonová ...
Reagovat
darek.vrana
A co hrála v poslední době Schiavone??
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už tu padlo, Schiavoneová v poslední době taky nic moc a Robsonová v tom druhém kole taky ještě není. A i kdyby se tam dostala, pár občasných dobrých výsledků z ní ještě nedělá neporazitelnou hráčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, Schiavone ani Robson by pro Petru neměly bejt velkej problém...spíš ta Serena v QF je nešťasná.
Ale hlavně aby Petra hrála líp než zatím v Austrálii předvedla (respektive aby se cítila líp, od toho se odvíjí všechno)...
Reagovat
dadaft
taky myslím. co jiného už by Petra na úvod chtěla?
Reagovat
tommr
a co hrály v poslední době Pavlyuchenková nebo Cibulková? Absolutní kulový a přesto Petru hladce vyřídily. Petra potřebuje na rozehrání v prvních kolech lehčí soupeřky a tou protřelá Schiavone rozhodně není i když už to jinak dávno není ta hrůzunahánějící FO šampionka ...
Reagovat
smazaný uživatel
dadaft: Někoho snažšího ;-)

Sonja: Největším problémem pro Petru je Petra, ale to už všichni dobře víme. Věřím, že to čtvrtfinále udělá, ale snadná práce ji rozhodně nečeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas s Pavlju vidět nebyl a s Cibulí se Petra vyřídila sama. A obě došly do finále, přičemž Cibule má ještě šanci na titul. Tolik k jejich formě.
Reagovat
Fandina
Cibule je momentálně 14 a půjde možná výš tak jí nepodceňovat a loňský rok měla super na FO byla ve QF a v osmifinále porazila Azarenku, pak vyhrála Carlsbad atd. takže nepodceňovat to same Pavlju, která byla minulý týden ve finále ...
Reagovat
tommr
já mluvil o jejich formě v závěru lonský sezóny a ta byla špatná. Na Petře se letos bohužel chytily. Totéž se může klidně stát i se Schiavone, protože jak jistě sama víš Petra hraje v prvních kolech vždycky velmi nejistě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Může. Ale proč hned zvažovat nejhorší možnou variantu a vydávat ji za jedinou správnou?
Reagovat
dadaft
Nasťa i Cibule momentálně hrají proti Fran kosmickou ligu.
Reagovat
Fandina
Tak Cibule byla v závěru sezony 15 a poslední turnaje končila minimálně QF a to všechny, prostě končila ve vzestupné formě během celého roku a Pavlju je na tom taky dobře. Finále minulý týden nebylo nic co nesvědčí o neformě a navíc prohra se Serenou. Obě formu dobrou.
Reagovat
tommr
možná, že máš pravdu - já Schiavone už dlouho neviděl hrát. Přesto mám z toho zápasu velký obavy. Bojím se hlavně toho, že si Schiavone bude Petru na kurtu vodit a v tom horku jaký ted v Austrálii panuje jí prostě uhoní ...
Reagovat
dadaft
Fran je sice liška podšitá, ale hraje už pomalu. když by Petra neporazila ani ji, co by dělala proti razantnějším hráčkám?
Reagovat
dadaft
nesmí se nechat uhonit. musí zakončovat.
jestli nebude schopna trefit kurt, vypadne.
Reagovat
tommr
máš nějaký pomýlený informace. Cibulková v závěru lonský sezóny rozhodně nehrála dobře a od OH prakticky nic neuhrála. Za dobrý žebříčkový postavení vděčí hlavně výsledkům z první poloviny sezóny. Zeptej se třeba Forehanda nebo nějakýho jinýho Slováka - ti jí sledujou podrobněji ...
Reagovat
Fandina
Ono není potřeba se nikoho ptát. Stačí se podívat na její profil třeba tady na TP a tam výsledky najdeš ... úsměv
Reagovat
Fandina
Tady je odkaz
http://www.tenisportal.cz/hrac/cibulkova/?annual=2012
Na začátku roku bída pořád první kola pak se rozešla s trenérem což jí tady slovenští kolegové měli zazlé a ona od té doby šla žebříčkem nahoru a přestala vypadávat v prvních kolech. Na FO hrála super a ten zápas s Vikou byl super. Konec roku několik dobrých skalpů a nakonec 15 místo. A když byl los na Sydney, hned jsem litovala, že vyšla na Petru, dalo se čekat, že přes příznivou bilanci vzájemných zápasů ji přehraje. Cibuli nepodceňuj ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine-Caro...a sakra...no každopádně věřím,že ji Sabine dá!!!
Reagovat
Mayo
Sabina musí ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím...:) Každopádně, pokud by se Sabine povedlo postoupit z prvního kole (což, pokud bude hrát stejně jako v Brisbane, vůbec není nesmysl), tak by to nemusela mít tak hrozný...2.kolo - Hlaváčková/Vekič, 3.kolo asi Pavlyuchenkova, v případném osmifinále nejspíš Sara..:)) Go Sabine!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň vím, v jakém pořadí máš svoje oblíbené hráčky... Caro nepomůže ani to, že fandí Liverpoolu? To už je teda u tebe co říct. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano Monty ani to ne :D Sabine má prostě kouzelný úsměv, kterému nelze odolat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rory fandí Manchesteru, tak se to zase vyrovnává, viď? :D Ne, to si samozřejmě dělám srandu... Já si dřív opravdu myslel, že Caro je tvoje nejoblíbenější hráčka. Nedá se nic dělat, v tomto zápase musím jít proti tobě. Sám z toho nejsem nadšený, že ten los takhle vyšel...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne, ale co už. Sabča je první, pak následuje Caro s Vikou a pak ještě Angie a Donna :P kterou jsem zatím moc neviděl,ale žeru ji moc :D
Reagovat
darek.vrana
Zápas Rosol-Raonič ve 2. kole by mohl být taky zajímavý:)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek - Troska
Goffin - Nando
Tipsa - Lleyton
Dimitrov - Benneteau :-(
Dolgopolov - Monfils
Murray - Haase (bojím se), na QF Del Potro (ideál)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga - Llodra bude hodně fun zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Haase je teď tragickej. Od července vyhrál jen 2 zápasy.
Reagovat
Mayo
prípadné QF by bolo Murray vs Del Potro ? tak to by bol perfektný zápas
Reagovat
smazaný uživatel
I tak dokáže být nebezpečný, nemá to Andy zas tak jednoduché, ale však co, porazit musí každého. Jsem rád i za SF, kde potencionálně má Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, H2H 5:1 pro Andyho.
Reagovat
Mayo
nooo Andy to nebude mať jednoduché...potom ak by prešiel a išlo všetko ako má tak zrejme Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude, ale má atraktivní soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray-Haase. Snad si Haase nevzpomene na UO 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine proti Wozniacký to bude dobrej zápas.
Reagovat
Denis92
aky ma los roger ? nemam moznost to sledovat live..koho ma vo stvrtfinale a semi?
Reagovat
darek.vrana
Tam už nikoho, vypadne nejpozději ve 3. kole, ale spíš už ve 2. s Koljou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrtfinále Tsonga, SF Murray/Del Potro.
Reagovat
Denis92
ach jaj..co za smiesny los zase musi mat Djokovic?
Reagovat
smazaný uživatel
See you in final :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Los byl tentokráte pro Petru celkem krutý, v prvním kole Schiavoneová, v druhém asi Robsonová a případné čtvrtfinále se Serenou..
Reagovat
tommr
jj tenhle los nejspíš znamená pro Petru konec nadějím na obhájení lonskýho výsledku. Dokonce se obávám, že vypadne už v prvním nebo ve druhým kole ...
Reagovat
Fandina
Nejhorší možná varianta ... čtvrtfinále Serena ... no nic
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr: Možné je všechno, ale já i tak věřím, že Petra přes Francescu i Lauru přejde. Co se týče obhajoby semifinále, to jsme věděli už před losem, že to nebude snadný úkol, takže v tomhle si nic moc nezměnilo.

Fandina: No ono toho v top 4 moc lepšího na výběr není..
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych na tom není o moc líp - toho čeká ve čtvrtfinále taky nejhorší možnej soupeř Djokovic ...
Reagovat
Fandina
Já vím, ale pro Peťulu coby osmou byly do čtvrtfinále všechny tři ostatní první holky lepší a co se táká Toma tak Nole, Roger, Andy a David a pořád z nich čtyř je na tom Tomáš nejhůř s Novakem ...
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo, ale nic jednoduchého by jí nečekalo ani tak.
Reagovat
Fandina
Já považuji Serenu o krok před ostatníma, takže bych do QF přivítala raději jednu z těch tří ostatních. Hlavní je, aby Peťula prošla první dvě kola a to si myslím že udělá a pak už prostě s losem nic neudělá, škoda, že má Serenu no ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby Peťula do toho čtvrtfinále došla. Když se jí to povede, tak budu spokojený. Zápas se Serenou by už byl jenom takový bonbonek navíc. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer má v 1.kole Paireho a v 2. Davydenka ... :) v 3. Tomiča .. mohli byť úvodné kolá ťažšie ?
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem brutální no, aspoň se rozehraje ale.
Reagovat
Denis92
Roger zase raz brutaony zreb..
Reagovat
Denis92
najlahsi z toho je Tomic..Davydenko bude tazky oriesok ale Roger by to nal zvladnut
Reagovat
J.M.
No to už je tradice, Roger má špatné losy v posledních letech skoro pořád.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomič z toho vôbec nie je najlahší ...

Keď si porovnáme Rogerovu a Novakovu časť, je to ako Masters turnaj oproti 250tke :D trošku nadnesene, ale fakt, nepamätám si horší pavúk pre Federera na GS a to ho sledujem ešte keď sa piesok sypal, voda liala a kurty boli rýchle ...
Reagovat
Denis92
tak minuly rok si s nim poradil bez problemov..Roger to fakt schytal..Djokovic sa ani nespoti a je vo finale..
Reagovat
smazaný uživatel
Vole, Harrison na Djokera v 2. kole, to je pech. Roger fest 1. kolo teda.
Reagovat
tito
To není možné jakou ten chlapík má smůlu.......
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, neskutečné.
Reagovat
smazaný uživatel
A 2. kolo Laura :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bude konečná :P Laura rules!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak a pak to oplatí Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
On vás ten humor přejde, pánové. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, ještě by mohl Tomic vyprdnout Rogera :-)
Reagovat
Fandina
Tomic Rogera vloni nedal ani náhodou
Reagovat
smazaný uživatel
A to snad píšu? Nemá na něj ani teď pořád, jen sním.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist