Loučící se Wozniacká si v Aucklandu zahraje čtyřhru se Serenou

23. 12. 2019, 19:27
Aktuality 3
Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká načne svou rozlučku s kariérou na turnaji v Aucklandu. Devětadvacetiletá dánská tenistka, jenž po Australian Open hodlá ukončit profesionální dráhu, se na lednový turnaj přihlásila do čtyřhry se svou kamarádkou Serenou Williamsovou, vítězkou 23 grandslamových titulů.
C. Wozniacká a S. Williamsová

Wozniacká zahajovala v Aucklandu, kde se hraje od 6. ledna, sezonu pokaždé od roku 2015. Dvakrát tu došla až do finále. Američanka Williamsová, jež byla letos v létě Wozniacké za družičku na svatbě s Davidem Lee, se turnaje zúčastnila naposledy v roce 2017.

Wozniacká, kterou v poslední době trápila revmatoidní artritida, na začátku prosince ohlásila, že v příštím roce ukončí kariéru. Soutěžní rozlučku naplánovala do Melbourne, kde loni získala jediný grandslamový titul. S Williamsovou už si naplánovala i exhibiční duel, kterým dá v květnu v Kodani fanouškům definitivní sbohem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
Přeji všem tvůrcům, přispěvatelům i čtenářům TP pohodové prožití svátků a hodně nejen tenisové radosti během roku, v němž se budou dít velké věci.

https://www.youtube.com/watch?v=Cro6AXsV7zI
Reagovat
Fransoas
Zdravím.Přeji též krásné svátky A hodně štěstí a zdraví do nového roku.Uvidíme co nám ukáže další sezóna.
Reagovat
bIbec
všecko nej lidičky

https://www.instagram.com/p/B6bjUauAB7B/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist