Magdalena Malejevová v 35 letech vyhrála mistrovství Bulharska

1. 10. 2010, 23:48
Aktuality 4
Magdalena Malejevová, nejmladší z tria známých bulharských sester, se v 35 letech úspěšně vrátila k tenisu. Bývalá čtvrtá hráčka světa vyhrála bez větších problémů národní šampionát v Plovdivu.
Profily hráčů
Magdalena Malejevová

"Straně jsem toužila po tom zase jednou soutěžit a jsem se svým vystoupením spokojená. Nemyslím si ale, že jsem dokázala něco zvláštního, chybělo tu několik elitních hráček," řekla Malejevová, jež poprvé vyhrála bulharský šampionát v roce 1988 v třinácti letech. 

Vítězka deseti turnajů WTA ukončila kariéru v roce 2005. Její sestry Manuela a Katerina se v 80. a 90. letech shodně dostaly na šesté místo světového žebříčku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Gulbis
až na to že Manuela byla č.3
Reagovat
smazaný uživatel
rec je ovsem o Magdalene :-)
Reagovat
Gulbis
to ti nikdo nebere, ale kdybys četl pozorně tohle : "Její sestry Manuela a Katerina se v 80. a 90. letech shodně dostaly na šesté místo světového žebříčku.", tak bys tu svou poznámku nevyplodil:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
dzizas, opozdeny sorac, to byla poznamka k nadpisu, ne k textu, teprv to tu probiram ......
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist