Mahut v 31 letech slaví první titul. Došel si pro něj na oblíbené trávě

22. 6. 2013, 18:11
Aktuality 224
ATP HERTOGENBOSCH - V roce 2007 to Nicolási Mahutovi ve finále nadvakrát nevyšlo, letos už se však svého prvního titulu konečně dočkal. Dnes v nizozemském Hertogenboschi si i své třetí finále zahrál na trávě, porazil v něm Švýcara Stanislase Wawrinku a zaznamenal svůj nejlepší výsledek.
Profily hráčů
Nicolás Mahut

Nicolás Mahut na sebe dobrými výsledky upozornil poprvé v roce 2007, kdy se hned dvakrát na turnajích na trávě dostal do finále. Tehdy v londýnském Queens Clubu porazil Ivana Ljubičiče či Rafaela Nadala a prohrál až po bitvě s Andym Roddickem, v Newportu ho pak o titul připravil krajan Fabrice Santoro. 

Takřka nesmazatelně se do tenisových dějin zapsal v sezoně 2010, kdy v prvním kole Wimbledonu sehrál s Američanem Johnem Isnerem nejdelší zápas tenisové historie, který trval více než 11 hodin a Mahut ho prohrál 68-70 v pátém setu. 

Na své celkově třetí finále ale Mahut čekal dlouhých šest let, než se ho dnes dočkal opět na trávě. V Hertogenboschi sice startoval až jako 240. hráč světa a musel začít už v kvalifikaci, žádný z osmi soupeřů si ale na hráče třetí světové stovky nepřišel. 

Jednatřicetiletý Francouz, který si loni na oblíbené trávě připsal i skalp Murrayho, v dnešním finále porazil světovou desítku Stanislase Wawrinku a mohl slavit svůj premiérový titul ve dvouhře. Pro ten si došel bez ztráty setu, ze 47 her na podání prohrál jedinou.

Úvod finálového duelu dvakrát přerušil déšť a právě po druhé pauze, která přišla za stavu 3-3, Mahut díky třem vyhraným gamům za sebou získal první set. Ve druhé sadě po servisu ztratil už jen pět míčků a zásluhou brejku z třetí hry si pohlídal vítězství 6-3 6-4.



"Je to úžasné. Nemohu uvěřit tomu, že jsem dnes vyhrál. Poslední game byl pro mě velmi emotivní, ale skvěle jsem podával. Hodně mi pomohl první servis, " radoval se Mahut, jenž na přelomu sezon téměř půl roku laboroval se zraněním kolena a po návratu na kurty se trápil. Až začátkem června si na Roland Garros zvedl sebevědomí, když si s krajanem Michaelem Llodrou zahrál finále čtyřhry. První letošní výhry na okruhu ATP ve dvouhře se pak dočkal až minulý týden na trávě v Queens Clubu, kde vypadl ve druhém kole s pozdějším šampionem Andym Murraym.

"Vůbec jsem nevěděl, jestli budu schopný ještě hrát, když to s mým kolenem vypadalo špatně. Ale celý můj tým mi hodně pomohl. Tvrdě jsme makali a teď tady stojím s trofejí. Je to dobrý příběh," řekl Mahut během slavnostního ceremoniálu.

Mahut, který bude příští týden ve Wimbledonu startovat díky divoké kartě a v prvním kole změří síly s českým tenistou Janem Hájkem, vyletí ve světovém žebříčku na 127. místo.

Wawrinka se těší na Hewitta
Wawrinka hrál dnes finále na trávě poprvé a celkově potřinácté, sbírku čtyř trofejí ale o první ze zeleného pažitu nerozšířil. "V první řadě chci pogratulovat Nicovi a jeho týmu. Na trávě hraje vždy velmi dobře a titul si rozhodně zaslouží," řekl osmadvacetiletý Švýcar, který se v prvním kole Wimbledonu utká s šampionem z roku 2002 Lleytonem Hewittem.

"Tento rok jedu na Wimbledon mnohem lépe připravený a s větší zápasovou praxí. Vyhrané zápasy mi před Wimbledonem dodaly spoustu sebedůvěry, moc se do Londýna těším. Měl jsem skvělý týden a teď se nemůžu dočkat pondělního zápasu proti Lleytonovi. Bude to pro nás oba skvělý zápas," uvedl Wawrinka.

"Je to jeden z nejlepších specialistů na travnaté kurty. Bude to velký boj a pro mě velká výzva. Takové zápasy mě baví, jsem si jistý, že to bude skvělý zápas. Po povedeném týdnu tady si věřím a do Wimbledonu mohu jít s očekáváním dobrých výkonů," dodal Švýcar směrem k třetímu grandslamu sezony.

- ATP 250 HERTOGENBOSCH -
(Nizozemsko, tráva, 410.200 eur)
sobotní výsledky (22. 06. 2013)

Dvouhra - finále:
Mahut (Fr.) - Wawrinka (2-Švýc.) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

224
Přidat komentář
carolyn
Takže naposledy:
já neřekla ani slovo o tom že by měl někdo s nickem "kafe" být blokován, na to si přišel kde?
Fandina tu sice neustále píše něco o blokaci účtu, ale to je zas úplně někde jinde. Neřekla jsem ani jednou že se tu má někdo, kdokoli blokovat.
Kafe - je mi jedno kdo to je, nebo co to je - já ho nečtu.
Psala jsem ti kůli tomu jen proto, že žádný rodič nepustí malé dítě do diskuze na netu, aniž by si předem nezmapoval kam ho vlastně pouští, a pokud by vůbec dítě do jakékoli diskuze pustil!Natož sem, kde si přečte pár řádků a stačí mu to k zamítnutí založení nicku dítěti!

ADMIN - to co jsem psala na adresu admina bylo úplně o něčem jiném, ti co jsou tu tak dlouho jako já i sám admin vědí dobře co jsem tím chtěla říct.
Jak je vidět Admin nemá ani potřebu se k tomu nám uživatelům, jak koli vyjádřit - má to totiž u zadku. To že se nevyjádřil i to už o něm ledacos vypovídá.
Nešlo o to někoho blokobat, ale o to tady vést diskuze nějakým směrem, nejlépe tenisovým.
Reagovat
VlS
nepřehnals to kámo? Napsal bych ti to do vzkazů, ale ksichtí se to, že tě to nezná
Reagovat
smazaný uživatel
Ogare, zmenil jsem ted v lize sestavu!!!

Nasadil jsem misto Xaviera, Hemingweje, pro mne dost obet, ale toz ho i za Tebe potlacim:)
Reagovat
Sonja
Zbiju tě.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ted uz to pujde trosku hur...
Reagovat
smazaný uživatel
Už to mám v plánu, před hodinou jsem mu chtěl volat, pak jsem si říkal, že nebudu dráždit hada bosou nohou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda napadlo mě to, ale nechtěl jsem, i když jsem byl k tomu tlačen :D
Reagovat
smazaný uživatel
...A JESTE TU NASU OBLIBENU:)

www.youtube.com/watch?v=vvu87VEZzUg
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no tak sem to zase pustil, deda vo tom nevi. hral sem neska dobre, soused to natacel na mobyl,docela to slo, tak nevym. ja vim, ze bych mel psat meki i ve slove tenys, ale kdyz to rikam, tak tam slysym to tvrdy i a proste to mapisu jako tvrdej tenys, tak nevym. uz se tesim na tenhle wimbl, docela rad to tady svama rozeberu v dyskuzi ty zapasy, to bude dobri coromoro. dyztak vam lkidne poradim. dik
Reagovat
Heather_Fedex
bez uz do prdele hajzle!!!!!!!!! myslis si, ze si zajimavy???!!!! kvuli tvemu trolovani odchazeji lidi, kt. tady na tp maji sve stabilni misto!!!! tak uz se vzpamatuj sakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Blázínku, proč by kvůli jeho textům měli odcházet?
Reagovat
smazaný uživatel
NEVER FORGET BROTHER!!!
JUST TENNIS FOREVER OVER EVERY NATIONS AND STUPID NICKS WITH SILLY, STUPID AND FANATIC QUARRELING:)!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7hHHAm9_a_M

HVALA ZA SVE, VIDIMO SE, CYPE:D)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, nechť je mu země lehká.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, nechť odpočívá v pokoji.
Reagovat
smazaný uživatel
Nick GIGIN zrusen...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se ted koukl 86 hracu:)!!!
No do stovky neni daleko:D)

A dokonce nam Oskar po trech dnech ulozil tym:D)
Reagovat
Heather_Fedex
bohuzel gigino si zrusil tym gulba djokers a uz neni v lize ;(((((
Reagovat
smazaný uživatel
S brachou jsem dnes hovoril...citi se utahanej...
...rano moudrejsi vecera. Pral jsem si, aby vydrzel
aspon Wimblas. [z osobnich duvodu] Treba si to jeste promysli...

S ligou, to mne prekvapil, de facto, tam nic uz nemusi uz delat...
jen to nechat bezet...klidne to moh nechat jak posledni memento...
---
BRACHA, FLAKNI TAM ZPATKY TEN TYM, A JA TI UDELAM NA TEHO HEMINGWEJA TU PREZETACKU:) AJ TI HO POTLACIM V 1.KOLE...
Reagovat
a.magerova
Jo tak Fandírna tady řádí jako černá ruka, z té už je tady utahanej každý normální diskutující :-/
Reagovat
Heather_Fedex
ach jo...a to vsechno kvuli tomu, ze si nekdo adoptoval vetnamce, ten se stal tenisovym nadsencem a maminka, kt. si dopreje dobry kafe po ranu ho zaregistrovala na tp.
;/////
Reagovat
smazaný uživatel
Pred rokem jsem nesmele varoval, ze se z toho da tady slusne zcvokatet:D)))

Tohle je fakt narocny sport, psychicky narocnejsi nez sam tenis!
Krom toho prave nejvic udivujici je, ze na tomto portalu casto pada slovo > LABILNI:D))))
A pritom ukaz mne tu, kdo z nas neni uz z toho tady labil:D)))))

Jako tady cokoliv dopodavat, je nadlidsky ukol...
...jako jedine, jak se to tady da obcas udelat, proste to skrecovat...jenze se to s Tebou tahne jak smrad...

Ja bych zavedl PRAVIDLO, ze jak nejaky posuk se na Tebe zavesi, tak kdyz odpovis skrec, tak se to proste uz nebude dal rozvadet...a konec vlakna a basta...zadny dalsi hazeni raketou po souperi, zadny plivani pres sit jak posuk atd.
Ale na tohle Ti presne nekteri nepristoupi...a dal to bude jejich zivotni cil...te tou raketou sastnout.

Nekteri svou existenci tady buduji na tom, ze musi nekomu neustale zneprijemnovat zivot...typicky pripad >>> quesh versus tommr...to uz mas jedno, co ten tommr napise...jde o to, si proste po nem sastnout raketou...tohle by se melo fakt lecit...to je ostuda. tisice vlaken o jednom...

Jako ja su previt, ale nenapadlo by mne se po nekom porad nekonecne vozit jak id*ot..ja aspon uznam, ze mne to ujede...DFka, UEcka, u mne bezny...ale neresim to.

Jinak podle mne chybi instituce, kde by se uzivatele TP mohli posilat na leceni a lazensky odpocinek, aspon na mesic, nejlepe v mezidobi mezi travou a betonem...:D))) nebo v prosinci s opustakem na Vanoce...

No a nekteri by potrebovali uz delsi lecebnou kuru...

Nastesti je to dlouhy prispevek, tak to nekteri ani nebudou cist...bo by je asi trefil slak...
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, já vše na poslední chvíli.:) A to jak se znám, tak ráno ještě změním kapitána.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka, Serena, Lucka...Tot dilema tenisoveho basnika:)
Reagovat
a.magerova
Ano je to tak....
Já tu roky zvládala zápasy sama bez trenéra a bez jakýchkoli výkonnostních výkyvů..... poslední rok to už byl větší zápřah na mou kondici a způsob hry, soupeři změnili taktiku hry a zaměřili se na nekonečné vysilující výměny .... ale naštěstí v tom nejsem poslední půlrok sama..... prostě kvalitní sparing partner a psycholog v jedné osobě mi velmi pomáhá ve dne i v noci a za to mu patří můj velký dík :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Problem ovsem je, ze nekteri si nemohou toho kvalitniho trenera dovolit:) a uz vubec kondicniho a psychologa...

Ja to casto koncim jak nevynucenou, tak vynucenou chybou a to min. 3-4 metry do autu...ale ne vzdy!!!
Take se hezky umim trefit, jenze uprimne za nejakou dobu take muzu skoncit jak Janowicz, bo mne nekteri hlasi aut, ktery evidentne je in...
...musim rict, ze jsem mel slusny trening na idnes.cz...
...jenze tam byly pouze hard-core kurty, proste jiny povrch, tady jsou ruznorode povrchy...coz je jeste pekne, ale neustale je vsechny zpomaluji, a nekteri protihraci ti vraceji i nevratitelne...ze proti tomu je Carol uplna amaterka:)
Reagovat
a.magerova
Kolega spaniel mě poprosil, abych za něj vzala supl první školící hodiny, takže tady dávám materiál k prostudování:
Jo a jen tak na vysvětlenou: Jsem na TP už dost dlouho a vím, že se tu píše kdeco a kdeco taky tady lidem prochází, když už admin někomu příspěvek smaže, tak už ten příspěvek opravdu musí být hodně ale opravdu hodně sprostý a urážející :-/
http://www.tenisportal.cz/zpravy/nejdelsi-finale-a-zapas-ao-djokovic-udolal-nadala-a-vyhral-treti-grandslam-v-rade-9476/pridat-komentar/#add
Tak a tady na ukázku další odkazy (opravdu si myslíš, že to píše malé dítě školou povinné?!!!):
http://www.tenisportal.cz/zpravy/murray-zastavil-nisikoriho-ceka-ho-repriza-lonskeho-finale-s-djokovicem-9445/pridat-komentar/#add
http://www.tenisportal.cz/zpravy/bojovnik-berdych-padl-po-ctyrech-hodinach-9434/pridat-komentar/#add
http://www.tenisportal.cz/zpravy/federer-odehral-1000-zapas-del-potra-porazil-ve-trech-setech-9432/pridat-komentar/#add
Reagovat
smazaný uživatel
Chapu spravne, ze jako nas Marketingovy Mag tam jedes delat propagaci :D)
Ukol pro Wimblas:) mimo jine tve kreativity.
Aspon jednu fotku pro nas YT:D)

Pozdrav Anglii:)!!! a vsechny holky....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, rozrostli jsme se, a hned o clena:)

1. JANEKDA, founder 16 06 2013
2. OSKAR, founder 16 06 2013
3. SOJKA, founder 16 06 2013
4. VLK, founder 16 06 2013
5. VLS, founder 16 06 2013
next members:)
6. JSEM-TADY-DNES-POPRVE 23 06 2013
our supporters
TOMMR - 16.06.2013
DAREK - 18.06.2013

Uz se tesim, jak v nejakych dalsich video prezentacich budeme treba prekladat do angliny NICK > Jsme-tady-dnes-poprve:)))

---
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se ještě přidá kafe. Záleží, co řekne děda.

Jinak Pinnacle nesmírně urazil Lucku i Jamie. Nedal na ně kurzy na celkové vítězsví. A je tam Sara, Jelena J., Domča. A Mona Barthel, je už fakt úlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je opravdu sproste! Tohle teda prehnali!
Vynechat na celkovej kurs Jamie a Lucy??!!

A dali Saru???, ktera na trave hraje o neco lip nez Samantha...a to jsem jeste prehnal...Monu??? to si snad delas legraci...

Uf...a je nekde vypsan celkovy na Lucku?

Jo a kolik vypsali na Samanthu???
Reagovat
smazaný uživatel
je nás víc, nebojíme se vlka nic. :-) Lucy si to zaslouží a už se těším až se bude forit s gs trofejí.

překlad nicku

I'm-here-today-for the first time
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ja jsem Te tak uz dopsal pod tou druhou prezentaci:)
Tak jsem rad, ze jsem se s prekladem trefil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v cestine jsem udelal chybu:D))) No bylo toho dnes hodne...

Napsal jsem POPRVE, a ma byt PRVNE:)

Omlovam se, na YT jsem to opravil...tady mne to snad odpustis, abych to nemusel opet vkladat:)
Reagovat
smazaný uživatel
to neva, já na tom tak nebazíruju
Reagovat
brixner
Daria Klishina (Darja Klišinovová)...no chlape, osobně spíš preferuji brunetky, ale tahle Darja je opravdu nádherná holka! Sakra, být mi o dekádu méně, sedám do své staré Fiesty a tradá za ní :-) Ale co, i taková Sam je kus hezké ženy !
Reagovat
Mr.Pink
a co třeba oštepařka Leryn Franco?
http://www.thezooom.com/wp-content/uploads/2012/07/Leryn-Franco.jpg
http://wallpapersus.com/wp-content/uploads/2012/07/Leryn-Franco-olympics.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jediná hezká oštěpařka. Sice nehází tolik, ale znát ji musí snad každý. :)

Leryn má na netu i hezčí fotky...
http://www.mycitybynight.co.za/wp-content/uploads/2012/08/Leryn-Franco-Sports-Illustrated-23.jpg

A tady něco pro Sonju... Fotka s Novakem (asi z LOH 2008 v Pekingu). :)
http://gototennis.com/wp-content/uploads/2009/02/novak-djokovic-leryn-franco.jpg
Reagovat
Sonja
Díky, monty:-))...Leryn je kočka, to si musel Novak její společnost užívat:-):-D
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, kolem Novaka se pořád motají samé kočky. Má krásnou přítelkyni, je to kamarád nejhezčích tenistek... Přiznám se, že mu pěkně závidím. Vůbec by mi nevadilo, kdybych byl v příštím životě Djokovicem. :D
Reagovat
Sonja
:-D...Já zas závidim jim:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy ve W -
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017606_536876636377158_512804597_n.jpg
Reagovat
brixner
Asi to už nikoho nezajímá, ale přišel jsem ze zahrady a našel Tvé řádky, takže poslední reakce.
S bodem A. s Tebou naprosto souhlasím! Možná potíž je ale v tom, že určité změny(k lepšímu, k jinému...)závisí jen a jen na lidech, co sem chodí a v budoucnu budou chodit. Dnes každý spoléhá na anonymitu internetu, kde si může dovolit téměř vše, takže se prostě píší věci, které by se psát neměly a asi ani nemusely, takhle to prostě je a ani Ty nebo já, na tom nic nezměníme. A admin? Má někoho vylučovat z fóra na základě věku a toho, že "chce dyskovat vo tom tenyse?" Tohle mi nepřipadá fér, ale jen můj názor. Prostě musíme doufat, že se to tady opět nějak srovná a bude tu zase fajn. Může to vypadat, že se my dva také hádáme vlastně o ničem a degradujeme fórum o tenisu, takže za sebe píši-prosím, dost!
Bod B. Je mi úplně jedno, kdo se skrývá za nickem "kafe". Vím jen tolik, že zatím nikoho nenapadl ani neurážel. Ale pokud i tentokrát panuje pocit, že by tu neměl mít, no tak najděte všechny možné důvody k tomu, aby byl "odejit", admin důvody shledá jistě relevantními a je rázem po problému!
Že jsem se přikláněl k názoru, že jde o dítě(což vlastně "kafe" neustále tak nějak potvrzuje, ať pravopisem, chybami, smyslem vět...)-znám pár případů, kdy jsou dospěláci ochotní a trpěliví psanou formou diskutovat s dětmi a tak nějak se to tomuhle podobá. Takže můj pocit(nikoli přesvědčení!!) je ten, že to asi dítě bude.
Ať přemýšlím jakkoli, nějak nevím, jaká by se dala udělat chyba ve slově "dobrekafeporanu", možná tak "dobrIkafeporanu". Že takový nick založí dospělý, je asi jasné, už si to nevybavím, ale založení účtu je napojeno ma email(?), cca 8-9 leté dítě ho nejspíš nemá...
Reagovat
brixner
Takže nick musel založit dospělý a že dal do názvu slovo "kafe", ač je asi jasné, že ho děti nepijí? Toť asi vážně otázka, mohlo tam být třeba..."dobrytenysta", ani nevím, zda by to prošlo:-) Hledají se tedy souvislosti? Napadá mě třeba AMPUTACE...Myslíš, že to je nějaký beznohý chudák s těžkým osudem? Já ani ne, myslím, že např. tento člověk, je fajn a aspoň občas si ten tenis i zahraje:-)
Na nick "větnamec" si opravdu nevzpomínám, ale asi tu něco takového bylo, protože to nezmiňuješ poprvé. A proč tu není(už není)? Asi byl zablokován, takže pokud jsou důvody vyrazit "kafe", no tak ať se tak prostě stane!
Mě osobně "kafe...te/ho...sakra, jak to napsat...příspěvky zrovna nijak neuráží a podle reakcí okolí to vypadá spíš na to, že je prostě ignorován a tím to hasne. O Fandině jsem psal proto, že mi připadalo milé, že se zabývala někým, kdo dítě MŮŽE i být, nejspíš, obdobně, jako třeba já, netrpí předsudky a tak by to asi být mělo. Takže nechme "kafe" dýchat, ono si může žít svůj vlastní život a třeba časem samo dodýchá.
!!! OMLUVA !!! všem, kdož sem chodí a mají na očích tyto, jistě nezáživné, plky! Slibuji za sebe, že budu plkat už jen o tenise! Ani dost dobře nevím, proč na tento "óbrproblém" vůbec reaguji, no...nejspíš proto, že, na rozdíl od Magerky(kterou tímto zdravím!!) si to dobrý kafe po ránu, prostě dávám:-) Brix

Tak a teď vzhůru do Wimbledonu ! Od zítřka začínám rogerovat z plných plic, doufám, že budu i za 14 dní! Vamosisté a idemisté jistě pochopili ! :-)
Reagovat
spaniel
Nabízím ti školení "Jak čelit nastraham internetu"
Kapitoly, které se probírají:
- jak rozpoznat trola
- jak nenaletet pedofilovi
- jak si chránit účet
- mnohe dalsi

Školení je vhodně od nejmenších az po ty nejstarší.
Reagovat
brixner
Ahoj Spaniel! Já jsem věkově tak nějak mezi, takže se rád nechám poučit-bez ironie! Tady a veřejně? Nebo snad soukromí? Jsem pro první variantu, třeba to může pomoci i jiným ! Brix
Reagovat
J.M.
Rozhodně by tam neměla chybět lekce "jak rozpoznat internetového srandistu". Zrovna případ "kafeho" je tak triviálně primitivní banalita, že mi je až stydno to tady nějak vysvětlovat, protože to je tak evidentní, že to musí rozpoznat i to malé dítě a to i na první pohled i kdyby se s tím doposud v životě nesetkalo, ale budiž.

Jedním z klasických typů internetového srandovnictví (a za těch cca. 15 let, co sleduju internetové diskuse, jsem takovýchto "kafe a spol." viděl už pěknou řádku) je stylizace do nějaké potrhlé postavičky, která jako stroječek na nějakém serveru pořád dokola vypisuje totéž. K tomu patří 2 věci:

1. Typografická stylizace. Někdo třeba za každým slovem píše čárku (něko možná pamatuje legendárního "ladika" na jiném serveru), někdo každou větu schválně začíná spojením "IMHO" (i úplně nesmyslně, a těší se z toho, že ho na to ti, co mu na to naletěli, pořád dokola marně upozorňují), jiný, jako tady kafe, úmyslně dělá v každém slově pravopisnou chybu a každé i/y schválně napíše opačně než má být (pokud si někdo myslí, že tohle takhle důsledně a neomylně někdo může dělat neúmyslně, pak s takovou extrémní naivitou musí mít strašně těžký život a asi už ho mnohokrát obelhali a okradli různí vykukové). A samozřejmě každý přpsěvek jako razítkem zakončen "dik".

2. Tematická repetitivnost, většinou hodně švihlá. V tomto případě se každý příspěvek o čemkoli dostane k dědovi, k motorce a bráchovi (nebo psovi?), co dobře hlídá.

Samozřejmě, můžeme si říkat "co je na tom baví?" Ale někteří recesisté si prostě připadají vtipní (a po pravdě, něčemu z toho se i lze pousmát), a vydrží jim to dlouho. Někteří tohle vydrží i pár let. Ale nakonec se všichni postupně vytratí, dřív nebo později. Nikoho tohle nevydrží bavit věčně. Obzvlášť když ho lidé ignorují. Bohužel zbytečná vlákna jako toto ho asi musí těšit.
Reagovat
J.M.
Co se týče blokace - tam bych jako jediný silný důvod viděl nemravnost (a pak ještě to, co nařizuje provozovateli zákon), ne pochybné náhražky jako "vulgarita, urážky" apod., které s nemravností nemusí mít vůbec nic společného.

Nemravnost v diskusi se projevuje především podváděním - vydáváním se za někoho jiného, za více osob, a taky spamováním (ať už komerčního charakteru, či třeba prosté tapetování, do čehož už pak někdy, dle uvážení, lze zařadit i ty repetitivní monotematické stroječky jako je kafe, které píšou pořád dokola totéž a netýká se to tématu diskuse - pokud se diskutér diskuse ve skutečnosti neúčastní a bere ji jenom jako bezplatnou nástěnku pro svoje výtvory, lze to považovat za spam).
Reagovat
smazaný uživatel
Dámy a pánové, jaké jsou vaše zkušenosti s čekáním na lístky ve Wimblasu? Nemusím na centr ani dvojku. Odkdy se musí čekat, jak dlouho a jaká je úspěšnost.
Nějaké postřehy ze zapadlých kurtů. Dá se tam odlovit hráč?
Reagovat
Sonja
Jen přeju příjemné zážitky!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je dost málo :(
:D
Reagovat
smazaný uživatel
S lístkama nevím, ale myslím si,že se někdo ochotný najde. Ohledně zapadlých kurtů - ty zápasy na nich mě bavily snad víc než na centru, je super, že si sedneš kam chceš a na hráče perfektně vidíš, taky se na nich jednodušeji získávají podpisy. Hráči se tam odlovit dají, ale musíš mít štěstí, že zrovna někoho z nich potkáš..prostě musíš být ve správnej čas na správným místě..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Užij si to tam a potlač Lucy.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik tě stojí lístek na jeden hrací den? Díval jsem se nedávno na stránky (prodeje lístků) a nejlevnější tam stály tuším 200 eur, přičemž jsem slyšel, že by měly být levnější, jak to máš ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Na ty vedlejší, kam chci jít, stojí prý do tisíce Kč. No ale že se prý musí stát ve frontě od pěti rána (na ty vedlejší kurty).
Lucku chci pořádně potlačit + Petru Cetkovskou.
Reagovat
dadaft
dnes 20:00, Novasport, Wimbledon 2013 Preview.
Reagovat
Heather_Fedex
dik za info!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ten Bidrman mluví hlouposti? Nadal je ve Wimbledonu nasazená pětka, ale v Paříži byl trojka. To si neumí údaje, které mu někdo na Nově podstrčil, nejdřív ověřit?
Reagovat
misa
to před chvíli řekla dobře: Petra Kvitová je pro mě největší zklamání ženského tenisu posledních let. A to proto, že má obrovský talent.
Reagovat
smazaný uživatel
To tady známe. Zas nějaká expertka.
Reagovat
PetaM
Snad jenom dobře, že nemám Nova Sport :D :D
Reagovat
Roger_Federer
nevim, ale myslim že Davenport mluvi tenis a jeji kariera..vy co řika a je to jeji nazor
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi normální? U ní slovo expert použít ironicky?

Podíval jsem se do svých starých TP příspěvků na její jméno a našel jsem toto :-D

Davenport by měla shořet v pekle za to, jak pustila Venuši wimbledonský titul. Běžně se utkání otáčí i přes mečbol, ale udělat tohle ve finále grandslamu je smutné.
Faktem je, že tohle finále mělo na ženské poměry výbornou úroveň. Od té doby to často bývá fraška, kdy se jedna z finalistek psychicky rozloží.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi fakt budu muset dávat ty smajly všude.
Když o tom tady píšem měsíce, tak podle ultra fans tady blijem, jsme "experti" a podobně. Takže jenom vítam Lindsay do našeho tábora.
Reagovat
Fandina
snad ještě nekončí a není důvod vyjadřovat zklamání nad promrhaným talentem. Určitě ještě něco vyhraje. Je mladá. Peto pojď!
Reagovat
LukasH
Davenport to řekla dobře. Petra v roce 2011 oslnila celý tenisový svět. A jak někdo psal, že to byla náhoda - Wimbledon a TM se náhodou opravdu vyhrát nedá. Od tý doby má tu svoji zlatou ruku jakoby svázanou. Zklamaní jsme z toho všichni, ale protože máme Petru rádi, tak stále doufáme. Já doufám, že se teď zvedne ve Wimbledonu. Moc bych jí přál, aby udělala lepší výsledek a zas si zahrála s těmi nejlepšími.
Reagovat
Sonja
HELE!!!
Bernie hraje deblík hádej s kým???
S Vikéééém:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:OOOOO

Fuuuuuuuuj, to si zaplatí. Ještěže jsem ho vyndal z týmu, takhle vypadnou oba v prvním kole.
Reagovat
dadaft
asi budeš znát
ale jestli ne
vsadím svoji propocenou hučku, že jsem se trefil. ))

Daria Klishina (Darja Klišinovová)
http://www.starsxpose.com/wp-content/uploads/2012/08/Darya-Klishina-1.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že atletika není můj sport, ale Darju samozřejmě znám. Asi nejhezčí atletka ze všech... Ruské holky jsou prostě nejvíc. :)
Reagovat
Sonja
A co srbské basketbalistky- sestry Dabovič?
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/milica-dabovic-ana-dabovic-1371598161-327515.jpg
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já preferuju Katku Elhotovou a Míšu Zrůstovou. :) Ale jo, Srběnky jsou moc hezké. Už když dávali jejich zápas proti Bělorusku, tak jsem si všiml, kolik tam mají pěkných holek... Já se na basket celkově rád dívám. Pěkné a vysoké holky, to je moje. :) Jinak se mi ale líbí i ta hra samotná. Je to rychlé, má to šťávu. Dneska se mi to teda úplně nelíbilo, protože nám to Srběnky docela nandaly... Ale napadlo mě, že z toho třeba má radost Anička, protože ta vždycky uváděla basket jako svůj oblíbený sport hned po tenisu. Tak možná to ME taky sleduje. :)
Reagovat
Sonja
Jas, pěkné holky se najdou všude:-) A já už si tu všimla, žes psal, jak sleduješ baskeťačky, tak mne hned napadlo, že z Češek tě určitě oslovila Elhotová:-D
A teda je fajn, že si vždycky najdeš na tom špatnym i kus dobrého (teď radost Aničky), to moc lidí neumí:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Katka je moje nej hráčka už docela dlouho. :) Škoda, že na tomhle šampionátu se jí zrovna moc nedaří. Ale co není, může být... Na druhou stranu, moje druhá nej hráčka Míša je naše nejlepší střelkyně. :)

Ale jo, tak přece bych nebyl na Srběnky ošklivý. :) Dneska vyhrály zaslouženě a jejich radost po zápase byla taky sympatická. Mně bylo ze začátku divné, proč se až takhle radujou a pak jsem si uvědomil, že ony dneska vlastně hrály o postup. My už ho měly zajištěný předtím a dneska jsme hrály "jenom" o umístění... No, teď budeme mít ve čtvrtfinále těžkého soupeře (Španělsko nebo Turecko). Ale i kdybychom prohráli, tak cílem je 5. místo (zajišťující postup na MS) a na to holkám pořád věřím. Pokud bude v první pětce Turecko (pořadatel MS), tak nám bude stačit i 6. místo.

A co se týče Aničky: Jo, vzpomněl jsem si na ni, že má ráda basket. :) Takže je docela možné, že sleduje zápasy svých krajanek... No a z těch sester se mi líbí ta tmavovláska, to je taky Anička. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ovšem nesmysl. Pokud se opravdu jmenuje Klišina, mužské příjmení je Klišin. S českým -ová je tedy Klišinová. Žádné ovová!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám nejradši Kačku a Míšu..:)) A taky mě hrozně mrzí, že to tam Kačce nepadá...pořád jsem si říkala, že se rozehraje, ale prostě to není ono...aspoň, že Míša zachraňuje situaci..:D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rád, že tady nejsem sám, kdo sleduje basket. :) No, Katka letos asi celkově nemá nejlepší sezonu, ale věřím, že se to brzy srovná. Myslím, že je to i tím, že po olympiádě nebylo moc času na odpočinek. To se třeba projevilo taky u Evy Vítečkové... Míša zatím odehrála všechny zápasy dobře, včetně těch prohraných. A co se týče toho dnešního, tak příjemně překvapila Terka Vyoralová. :)
Reagovat
Mr.Pink
já mám nejraději prcka (Katka Bartoňová). Ale nejhezčí českou basketačkou je Katka Zohnová :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Prcek je šikovnej. :) Začátek šampionátu jí taky tolik nevyšel, ale v posledních zápasech se docela rozehrála. Myslím, že Katce pomáhá, jak teď hraje ve Španělsku. Když ještě stabilizuje výkony, tak brzy bude první rozehrávačkou v reprezentaci (i vzhledem k věku Véry)... Katka Zohnová je moc hezká, ale já upřednostňuju jinou Katku (Čaky). :) Jinak za nejhezčí basketbalistku je asi považovaná chorvatská rozehrávačka Antonija Mišura.
Reagovat
Mr.Pink
Mišuru znám, pěkná holka. Ale hezkých děvčat je v basketu docela dost. Každý tým má co nabídnout :-)
Reagovat
Roger_Federer
Forehend, marty28 , amputace

http://m.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/488603-rosol-by-me-porazil-i-kdybych-byl-zdravy-ocenil-nadal-po-roce-vykon-ceskeho-hrace.html#hp-sez?sznu=f30TSzhSOxJKgcoJ
Reagovat
Roger_Federer
Rosol je typ hráče, který když má den,
může porazit každého. Bohužel má
ten den tak max. 1x za 4 roky. Taky
máme Kvitovou, ta když má den může
porazit každou, ale bohužel max. 1x
za 3 roky. Teoreticky tak máme velkou šanci, že český hráč vyhraje
Wimbledon vždy každé 2 roky. Jestli v
tom nemám chybu.
Reagovat
Heather_Fedex
bez s tim do haje
Reagovat
Roger_Federer
duvod?
Reagovat
Heather_Fedex
znovu bude v alejich nablito.
Reagovat
Roger_Federer
Davam to sem, protože podle tohoto vyjadřeni.. Sam Nadal, sportovne uznava, že to nebylo jen tim zranenim..
jak nekteři jeho fans, cely rok prezentuji.
Reagovat
Heather_Fedex
to je uplne jedno. timto akorat muzes docilit, ze vyvolas hadku. a to snad chces??
Reagovat
Roger_Federer
Sory, ale tohle diskuzni forum.. A pokud se tady diskuze a tyka se to tenisu nevidim problem, prezentovat svuje nazory.. Ano, uvedomuju si, že nekdy je to drsnejši, ale pokud bychom se tady bavili jen o barve trička a jak to každemu tenistovy sluši, byla by to nuda..
Reagovat
Sonja
Pardon, ale máš pocit, že ty vaše žabomyší války jsou zábavné?:-D Jednou to je možná zajímavý a člověk si to přečte, podruhé či potřetí to prolétne, jestli se nedozví ještě něco nového a pak to vzdá, protože mu dojde, že je to už opravdu jen o tom čistém hádání se.
Ve všem je fajn znát míru.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja tady čtu jen ty přizpevky, ktere chci(od určitych jedincu), přece nemusiš čist co nechceš..

A navic, tvoje nektere diskuze/vymeny nazoru z Fandinou, Carolyn jsou totež...
Reagovat
Sonja
:-D Ty seš fakt jistotka.
Reagovat
Sonja
Srbáci pohromadě- oslavovali Jankovy narozky:-)))

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000793_471580956267862_668337814_n.jpg
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1013698_471580952934529_1545542135_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To je sebranka :-))
Reagovat
carolyn
https://twitter.com/NicoAlmagro/status/347830273611792387/photo/1
Reagovat
Sonja
:-)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Pe3k je po ponižujícím FO zahrabán někde v díře a raději se už ani neukazuje. xD xD xD
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. sousedi uz skoncily, tak du konecne hrat. este ti napisu az pridu domu. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, jaké jsou podmínky přijetí do 1GSL?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak???:) Opravdu veris Lucce ze da GS, a ses tam:)) napises mi do vzkazu a je to...

Dopisem te do naseho kanalu na YT, jako clena:)
hned pod nas zakladatele:)
Myslim, ze to potesi nejen Lucku, ale take Janekdu, Oskara, Sojecku, a Vlse jak by smet:)
----

Pokud by vyse zminovani byli nejak ostre proti...tak asi bych mel problem Te dopsat, ale tomu fakt vuuubec moc neverim:DD))) zeby s tim mel nekdo problem:D)...

P.S....rozhodne se kazdy muze dopsat jako priznivec jak to udelal tommr, to jde bez byrokratickych prutahu, a udelat to muzou vsichni 4 mnou zminovani:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám moc čas, tak jenom krátce. Ostře souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jiného než souhlas nepadá v úvahu.:))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jediná podmínka. Zhlédnout videa dat jim lajk.
Reagovat
VlS
bezpodmínečný souhlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo opravdu Lucce věřím, mám jí i v lize pokaždé už od loňského USO. Videa jsem viděl obě (to první hned první den, cos ho tam dal) i olajkoval. Tak mě dopište jako člena, ať je nás víc nebudeme se bát vlka, nic. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no mel sem k vobedu spenat a kdedliky. deda rika, ze dyz budu jist hodne spenat, tak budu mit silu a uz konecne prepinknu sitku. neska pudu zase hrat, ale musim este pockat,protoze tam hrajou soudedi nohejbal. jednou sem jim podaval balony a nakonec my este vynadaly, ze sem moc pomalej, tak nevym. dik
Reagovat
Fandina
ahoj, o tom špenátu se to říká i s tou sílou. Já také někdy hraji tenis, ale úplně jen rekreačně, teď jsem dlouho nehrála, protože mi pořád do toho něco leze a buď je ošklivě, nebo vedro a mě se pak nechce ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no tak to ja byh moh hrat klidne porad, mne vedro nevadi, ale kdyz prsi tak to nejde, nase hriste nema strechu. mne tehle spenat moc nechutna, jenze ho dycky radci strachy snim, protoze deda by mne dal. ale jednou sem ho soupnul nasemu psovy,ale moc mu to taky nejelo, von tak granule nebo maso,to by mu teda slo. muj tata pracuje v americe a voni tam prej maji na vanoce krocany. mne krocani nechutnaj,ale mame je vickrat fuj. jednou sem tatovy rekl, ze vypada jako krocan a to bylo coromoro, tak to aspon obcast reknu dedovy, on je hodnej. dik
Reagovat
Fandina
ahoj, tak faktem je, že já mohu někdy jít hrát i do haly, ale já většinou hraji jen na víceúčelovém hřišti blízko u domu a ten je venku, tak proto se mi nechce když je vedro a hlavně, musím se s někým domluvit, hraji rekreačně, pro radost, tak samotné se mi třeba na zdi trénovat nechce ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no tak do haly byh klidne sel hrat taky, to by mne bavilo. voni sou haly v plzni, ale tam semnou nigdo nejezdi, ze prej to je drahy, tak nevym. ale byly sme jednou na borech, tam byl turnaj a je tam asi vosum hrist, tak sem tam taky hral. to byla parada. ja casto hraju vo zed, to mne taky bavi, ale deda nadava, ze nemuze spat ze to sou veliky rany, tak nevym. tak postavyl ze sousedem vedle malou zed s cihel a tam ted chodim hrat. jednou sem ji prepink a nas pes mi vodnes tenysak a nemnel sem cim hrat. von je to dobrnan a proste krade tenysaky, ale hlida dobre, to jo. dik
Reagovat
Fandina
ahoj, dobrman krade tenisáky. Tak to je hezké. Ty si z Plzně. To je hezké město. Byla jsem tam několikrát. Jednou na počítačovém školení. Bydlela jsem v hotelu na hlavní třídě, která vede na Bory. Ale já když slyším Bory, tak si vybavím věznici. Asi je s nimi tahle plzeňská věznice známá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Roger prvý na centrálnom dvorci, to som mal vždy rád, pekná tradícia. :)

Škoda, že akurát zajtra jeho zápas neuvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ja sem musel na vobed, ale uz sem zase tady. dik
Reagovat
brixner
A copak bylo dobrého k obědu, prozradíš nám to? Fakt nás to tady všechny moc zajímá!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

Rozpis na zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
diky akurat som to hladal

takze zajtra s Vickou

ideme come ON
Reagovat
tommr
jenom bych se chtěl ujistit - začátek ve 13:00 místního času znamená, že se začíná hrát až ve 14:00 našeho času? :)
Reagovat
Denis92
ano
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, na dvou největších ve 14 hodin našeho času, na menších od 13h.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dokonce od 12:30.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, takže Petru uvidím.. nevíte, jestli budou dávat zápas Petry na Fadovi? Petra by mohla hrát tak kolem osmé hoďky, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite jake kurty maji kamery? (TV a Stream)
Reagovat
smazaný uživatel
na dvojce budou určitě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to urcite ;)
Reagovat
tommr
stoprocentně budou kamery na největších čtyřech kurtech tj. CC, C1, C2 a C3. Loni se vysílalo i z kurtů C12, C18, C14, C16 a C17 ... :)
Reagovat
brixner
Tak to zde všechno čtu, prostě jen, takříkajíce, z povzdálí...Už jsem narazil na nějaké výhrady ohledně Fandiny, někomu se tahle osoba zdá zlá a provokující a rýpající, no, také názory. Nevím, zda je vhodné, aby se těchto diskusí účastnil i nějaký malý kluk, který, svým způsobem, píše pro mnohé nesmyslné věci. Někdo to považuje za provokaci, někdo se odvolává na nějakého větnamce, někdo se tomu směje, OK. Našli se tu ale i jedinci, kteří tohoto klučinu tak nějak berou a udělají si čas na to, aby mu odepsali a nesnaží se ze všeho dělat negativum. Patří mezi ně právě Fandina, za což by se dal vyjádřit dík! Víte, tohle je veřejný portál a je už docela jedno, jak se sem "dobrýkafeporánu" dostal, jistě s pomocí někoho dospělého. Evidentně mu tenis nějak učaroval a to je moc dobře, v době PC her, drog a všeho ostatního, to vnímám jako pozitivní věc a Vy, kdož se snažíte tohle všechno nějak zpochybňovat, nejspíš nemáte děti a neumíte se do určitých situací vžít. Těžko ten kluk někomu pořádně vysvětlí, jak je asi rád, že mu někdo odepíše, ale asi to tak bude a proto díky Bohu za lidi, jako je Fandina nebo Návrat-Vlka- v- Zimě ! Snad to zde nefunguje jako např. na Novinky.cz, kde se blokují účty za různé a různé věci, nejspíš mnozí vědí. Jako by měla existovat určitá tolerance mezi rogerovci a nadalovci, mohla by být i v tomto případě-můj osobní názor! Brix
Reagovat
brixner
Ještě maličkost- Fandino, ten "kafeporánu" z Tebe udělal Fandírnu, dost mě to rozesmálo! Jsem rád, že Ti to nevadí! Koneckonců, jsi taková naše letitá fandírna, no ne? :-))
Reagovat
gigin
Panebože, ty nepoznáš, že je to nějaký troll, který si z nás tady dělá srandu??!! Jako už tu byl na AO 2012. Jednou, dvakrát, sranda, dobrý. Ale toto snad už ani není směšné.
Reagovat
Fandina
gigine a ty si neděláš srandu?
Reagovat
carolyn
Já myslím, že tohle vše je jen vizitka ADMINISTRÁTORA at nám on pooví, kde jsou všichni ti fajn lidi co tu ze začátku diskutovali o tenise??? At nám on poví proč si tu hýčká nicky tipu Mourek a jemu podobné??? Že neporušují pravidal? Ano, ale má to tu být o tenise, nebo o nesmyslech, které jen vedou k nekonečným hádkám???
Mě a spostu dalších lidí tu už ani nebaví cokoli napsal k zápasům, tenistům a všemu kolem tenisu, proč? protže vždy příjde někdo kdo kůli tomu provokuje
Reagovat
Fandina
carolyn ... nehrotila bych to, nevím, co ty víš, koho si kdo hýčká, ale napíši ti rovnou. Normálně jsem tu fandila a pak si přišla ty a začala si do mě šít. Neznala jsem tě a hned si začala ze mě dělat blba. Pokud chceš, aby se tu psalo o tenise, tak se příště vyvaruj toho, co jsi aplikovala na nicku Fandina. Aniž si k tomu měla důvod, napsala jsi že sem magor. Najsem, vím kdo sem, takže mě to nerozhodilo, ale jiné mohlo.
Reagovat
brixner
No, možné to je, možné to být nemusí, přiznám se, že odhadnout to nějak nedokáži. Ale ať přemýšlím jakkoli, nevím, zda by to někoho bavilo takhle dlouho. Je docela problém ty jeho příspěvky číst, tedy v rovině pravopisu a tak podobně, to dá jednomu zabrat:-) Ale zatím jsem nenarazil na nic, co by někoho nějak uráželo nebo ponižovalo, takže nevím, k čemu se přiklonit. Každopádně je asi problém, jak na to reagovat, tedy co a jak odepisovat-tedy v případě zájmu o to. Já jen tvrdím jedno-konkrétně Fandina se projevila jako fajn člověk s jistou dávkou nadhledu a trpělivosti a to asi není samo sebou. Jsem už starý blbec, co možná na všechno skočí, ale nějak mi to nedá a pokouším se vžít do situace toho údajného kluka a za sebe píši, že v tom nevidím zase až tak velikou tragédii. Prostě se tu objevil(fakt netuším, zda už na AO 12), tak se nabízí snad jen dvě možnosti-A) nechat tento nick zablokovat(což je cesta nejmenšího odporu) B) občas odepsat a třeba se ukáže, kdo a co to je. Není to nic, co bych chtěl konkrétně já osobně, kdo ví jak moc, vyřešit. Jen se na to dívám tak nějak po svém, tak snad nebudu brzy také za trolla...;-) Brix
Reagovat
carolyn
Fandino - byla jsem tu mnohem dřív jak ty, takže vím o čem mluvím a ví to i admin, pokud ty ne, nezasahuj dotoho, opět sem pleteš věci, které byli dávno dávno později.....a že já napsala slovo "magor"? Pamatuji si žes tohle přesně použila ty tady na nějakého kluka, nevím že bych já byla až takhle sprostá.
Tak prosím netahej sem tyhle tvé věci, byla bych radši kdyby odpověděl admin. Protože on jediný ví, proč to zde vede, tak aby to tu šlo tímhle směrem.
Reagovat
gigin
Fandírno ty sy fajna tenystka. A ty znaš toho Štěpánka? On ma pry taky motorku po němcach jak muj deda. Nevys kolik mu to vytahne? Dedovy to jede 120. Kdyz sedym vedle neho tak my uletela cepyca s napysem myluju carolyn...

Jako toto ti přidje směšné, zábavné, Fandino???
Reagovat
gigin
Fandino, ty napadáš lidi. Nadáváš jim do krav, vyhazuješ je odsud a vkládáš jim do úst věci, které nikdy nevyslovili. Tak se pak nediv někdy až podrážděným reakcím na tebe. Děláš to totiž soustavně a někdy to už prostě člověk neustojí.
Reagovat
Fandina
gigine vážně napadám lidi a nadávám jim? Najdi mi to.
Reagovat
brixner
Carolyn! Máš pravdu, občas(nebo často, jak kdo chce) se tu objevují různé narážky a provokace, nadávky a další nesmyslnosti, které by sem patřit neměly. Osobně nevím dost dobře, kde je ona pomyslná hranice mezi tou jakž takž tolerancí, jenže co s tím??? Admin tohle nejspíš moc nehlídá a nakonec je to asi i dobře, protože jeho případné subjektivní názory, by se nemusely shodovat s ostatními a mohla by být zase zbytečná "virtuální mela". Já osobně přispívám pouze sem, na TP, ale čtu i příspěvky např. na Novinky.cz. Dříve to tam byla opravdová žumpa, ale od doby, kdy se začaly dělat registrace podle adres(nebo tak nějak to tam funguje), dost se to zklidnilo a dostalo to jistý řád. Jenže je tu druhá stránka věci a tou je strach z identifikace a podobně, takže už se nemůže skoro napsat ani slovo "sakra". Já nechci, aby to takhle bylo i zde, to by byl asi konec TP. Jen mi ale nepřipadá, že zrovna nick "dobrýkafeporánu" překračuje nějakou, ještě přípustnou, hranici! Brix
Reagovat
brixner
Gigine! Jsi tady už dlouho a jsi asi i docela veselá kopa, o Tvém přehledu "vo tenyse" vážně nepochybuji! Ale kde, prosím, bereš tu jistoru, že "kafe"...(pokud bude diskuse o něm, budu používat tuhle zkratku, je to zatraceně dlouhý nick) musí být jednoznačně troll nebo nějaký vtipálek? Já nevím...no, zkus se někdy zeptat malého děcka na něco a ono Ti nejspíš odpoví dalšími "Iks přidruženými odpověďmi", třeba:"Děcko, jak se máš?"..."Dobře a děda má starou motorku, ale furt jí jenom spravuje..." Tedy já osobně jsem pořád na vážkách, co si o tom myslet, ale pokud je to opravdu všechny meze překračující, no tak nech tohle "kafe" zablokovat a je to. Ale zase na druhou stranu-kde jinde se dozvíme, že na nějaké motorce jezdili ještě Němci? To svědčí o kvalitě dřívější výroby, no ne? :-) :-) Brix
Reagovat
gigin
Ty víš co? Mi je to už totiž úplně jedno. Toto je můj poslední příspěvek tady. Končím. Tohle nemá za mák smyslu. A dlouho tu nejsem, rok a půl asi. Carolyn tu je, byla 5 let.
AJDE NOLE!!!
GO ERNIE GO!!!
čau
Reagovat
carolyn
ale já jsem tu od začátku TP, vím jaké to tu bylo, bylo to tu fajn, postupně se to ale horšilo, potom se to na nějaký čas zlepšilo, ale admin tím nic nedělal, i když jsme to několikrát urgovali, ano nemůže tu být 24 hodin denně, ale jsou tu lidi, které prostě nejde přehlédnout, podívej vedle v diskuzi, dřív jsme tam normálně řešili tenis, co se tam řeší ted? U článku se dal řešit každý zápas, každý tenista, co se tu řeší ted?
At si každý myslí co chce, tohle je prostě chyba admina!!!!
Lidi co tu chtěli řešit tenis odešli, byli to lidi, kteří o tom měli co napsat a vždy, když s tím někdo jiný nesouhlasil napsal jak to viděl on.
A ted? Nemůžeš (spíš ani nechceš)tu napsat svůj pohled na věc, bez toho aby ti nezačali sprostě nadávat, nebo zas nepřikazovali, že teda takhlé né, protože to není úplně taktní. Je toho spousta, ale prostě kam se poděl ten TP kam jsme chodili jen debatit o tenise aniž by ses bál napsat že je ti nekdo z tenistů prostě jen obyčejne nesympatický???
Možná Admin by nám k tomu mohl něco říct, podle mě je ze tu ze všech nejpovolanější se k tomu vyjádřit
Reagovat
Fandina
Nevím, ale to co teď píšeš, je opravdu vnitřní záležitostí TP, tak snad si to vyřešíte. Jinak tady se samozřejmě píší věci kladné i kritické, každý něco jiného, ale neznamená to, že když někdo napíše svůj názor na cokoli, hned druhý nepsal o té věci, ale o dotyčném. A to ty děláš hlavně. A nejsi sama.
Reagovat
carolyn
Já tady nikomu sprostě nenadávám! Narozdíl....
Reagovat
gigin
Jestli mám nějaký přehled o tenise, tak díky TP. Pochytil jsem všechno tady a jsem tomu moc rád. Od Muta, sojky, tomasinha, Oskara, psa, Vlka, Vlse, rfevera, Dominika, korka, Amputace a mnoho dalších (sorry, že jsem nevyjmenoval všechny). Taky jsou tu lidé, teda podle Fandiny jen nic neříkající nickové, s kterými mi bylo moc fajn. Viz výše jmenovaní + Sonja, Nola magerka, carolyn, Heather, monty, Forehand a jiní uživatelé (zase sorry za neúplný výpis) A speciální kategorie Broz. Tečka.
Reagovat
Fandina
carolyn ... najdi mi příspěvek, kde jsem někomu sprostě nadávala.
Reagovat
Fandina
gigine jak víš, kdo je podle mě nic neříkající nick?
Reagovat
smazaný uživatel
Toz bracho, neblbni.
Ten jeden GS jeste dame...a po nim dame vodecku na hercnu, po tech vysledcich, ktere nas asi dobijou a bude zase pekne...
...a pak sa na to teprvbe vy8ereme:D)
Reagovat
brixner
Carolyn! Já s Tebou v mnoha ohledech souhlasím! Já TP čtu už pár let, jen jsem zde neměl registraci, ale ano - bývalo to zde jiné...Diskutovalo se o tenise, zápasech, turnajích, prostě vše OK. Nevím, proč přibylo všech těch urážek a napadání, někdy je lepší různé příspěvky ani nečíst...Nevím přesně, jak a na jakém principu fungují podobné weby, tedy ty diskusní, tak znalý nejsem. Ale asi je žádoucí, aby bylo co nejvíce uživatelů, což může souviset s reklamou a podobně. Takže je asi možné, že admin tyto věci ani nechce nijak zvlášť řešit. Souvisí s tím asi i další věci, např.mladší generace vidí v hráčích své "idoly" a má potřebu se k tomu všemu dění vyjádřit a bez urážky-asi všichni víme, jak to s tou mladou generací vypadá. Je tu nejspíš mnoho mladých lidí, kteří si prostě servítky ODMÍTAJÍ BRÁT a mají potřebu toho, aby to fungovalo na bázi "jejich pravidel" Proto je tu občas mela a my starší to asi dosud neumíme nebo spíš nechceme vstřebat. Gigin teď "vyhrožuje", že zde končí a vlastně se mu ani moc nedivím. Ale je tady ještě ta možnost volby, což je moc dobře a tedy ta, že prostě nebudu reagovat na něco, co nechci. BTW-kdyby tak existovalo jisté "oldies fórum", to bychom se poměli:-) Ale dobrý kafe po ránu, si tedy rozhodně dál dávat budu;-) Brix
Reagovat
smazaný uživatel
sem zapomnel tam dat ten link:D)))

www.youtube.com/watch?v=8CM_yFJNoBs
Reagovat
brixner
Jistě, chápu! Je tu plno lidí, co mají obrovský přehled "vo tomhlenctom tenyse" a jsou naprosto v pohodě a diskutovat s nimi je radost a nelze to považovat za ztrátu času. Jen to chce se nad určité věci povznést, nic víc. BTW-interpunkci máš v pohodě, takže p.Brož bude v klidu, neboj! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně klid!:)) Kašli na to! Kafe není nějaké dítě, je to prostě vtipálek, jako i pobaví, je v pohodě, ale je jasný, že to není dítě:D
To ostatní, nereaguj a nekrm to. Takovému člověku neudělá nic větší radost než to, že se s ním zapleteš do hádky. Na to čeká.
Seš fajn diskutér, tak neblbni! Noldovi to zase ušolíchali, tož můžeš být klidný a těšit se na finále.:))
Reagovat
brixner
Souhlas! Vodečka by mohla být-až vyhraje Roger!!! A Gigin zůstane, neboj se nic! O vodečku?
Reagovat
gigin
Samozřejmě tito, s který jsem se tu seznámil, setkali jsme se 2x, zahráli tenis, poplkali, popili, zavamosovali, zaidemovali. Tak tomu jsem asi nejvíc rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gigin, ale nevyhrozuje...
Reagovat
brixner
To myslíš vážně?? Já myslím, že zůstane, chuť k tenisu bude silnější! Kde jinde by si pořádně zavamosoval a zaidemoval, než tady? To se všechno srovná! Jen nevím, jestli si umí Gigin také pořádně zarogerovat? :-))
Reagovat
kranyz
Souhlas, úplně mi mluvíš z duše :-)
Reagovat
tito
klídek :-) Já mám občas období, kdy jsem taky znechucen některými příspěvky, ale na druhou stranu je zde spousta lidí, kteří opravdu tenisu rozumí a se kterými si rád podiskutuji. Dokud nás tedy nějaký ten zápas na chvíli nerozdělí :-) A když mne to nebaví, tak nepřispívám, nečtu. Některé nicky automaticky vynechávám. Jinak Fantasy jsem nejdříve dal dost chaoticky, spíše na základě sympatií. Až když jsem se podíval znovu na los - hlavně tedy ženy, tak jsem zjistil že Sloan, Jamie a Andrea by se mi vymydlily do druhého kola...Bohužel jsem to musel trochu přeskládat, abych tady neposlouchal kecy až do USO. A možná, že to stejně tak dopadne :-)
Reagovat
Sonja
Gigoš- odchod číslo 27...
:-D
Come down, mambo.
Reagovat
a.magerova
gigine zůstaň, chci Tě aspoň jednou vidět pořádně zarogerovat :-))

Brixi vídíš, proč já kafe vůbec nepiju :-/ po ránu jedině čaj!!!
Reagovat
carolyn
ale problém je v tom, že každý drží hubu :-/
Myslí si to asi dost lidí, hlavně o adminovi to každý radši napíše neveřejně, než aby mu to napsali tady, nebo přímo jemu na odkaz pod diskuzí!!!
Prostě už to tu přesáhlo hodně za hranice normálnosti, ale nikdo se neozve a proč? Protože taková je česká společnost!
Bohužel pořád je to na českých webech jediný pořádný tenisový portál, kde má člověk veškeré info k tenisu co potřebuje, nikde žádná pořádná konkurence, tudíž admin nemá potřebu cokoli dělat a uživatelé teda budou držet hubu a krok a radši přetrpí ubohost lídí co tu píšou nesmysli, než aby řekli jak to skutečně cítí a hlavně jak to skutečně je!
Prostě mě vadí to, že lidi co měli velkej zájem o tenis, to tu radši vzdali, odešli a ti co tu jen kříčí jací sou fanoušci i když o tom sportu vědí kulový tu v podstatě mají největší prostor :-/
Reagovat
carolyn
Ještě v rychlosti k tobě:
1)
Ano pokud nechceme nemusíme na jisté lidi tady reagovat, ale pokud to tu ty lidi znepříjemnují nám/mě, mám si to nechat líbit? mám jim ustoupit? vím že to jiné lidi otravuje, vím dobře jaké to je když se tu někdo neustále hádá, ale tak at to nečtou, já tu taky nečtu všechno a nikdy jsem tu všechno nečetla. Ale proč jim tu dávat prostor k jejich provokacím? Aby tu měli klídek a pohodu a roztahovali se tu a provokovali ještě víc? To by pak opět mělo efekt toho, co už jsem tu psala, zase ustoupíme, odejdeme a TP bude jejich! Těch kteří tu nejsou kůli tenisu!!
2)
kafe neřeším, ale k tomu co si psal, dítě????
Dítě si nedá nick se slovem "kafe"
Dítěti nikdo (táta) nezaloží takový "nedětský, podivný" nick
Dřív tu chodil pod nickem "vietnamec"
Zvláštní, že v nicku (dlouhém nicku) kupodivu nemá chybu
Reagovat
Heather_Fedex
caro, nee ze bych se dobryhokafeporanu nejak zastavala, ale on sam to oduvodnil, ze nick mu vymyslela matka prave kvuli tomu, ze si dopreje dobry kafe po ranu...;)
aspon se mi zda, ze je to takhle. vysvetloval to behem ao 2012
Reagovat
Bob
adresu na fantasy ligu do zpráv? Jsem teď venku, k PC se dostanu večer. Díky
Reagovat
Bob
včetně kodu, děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
http://tennisdream team.sportal.com.au/?p=index&not_logged_in=true

V odkazu zas mezera.

602947
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je v lize uz 73 hracu!!!:)

Mel bych prehodnotit cile:D)))) jooo vcere jeste nekede do 35.
Tak ted tak do padesatky, a bude to dobre:)))) Uz jsem to nadimenzoval, na pripadnych 100 hracu.:D) predpokladam, ze nad tu stovku vic nez dalsich 50, to nevylete...:)

Jinak pochvala Tommr!!! Je citelenej:)
Reagovat
smazaný uživatel
22 hodin, a 51 min. do zacatku:D)
Reagovat
tommr
nakonec jsem neodolal a taky jsem se přihlásil i když moje naděje na úspěch v TPL jsou téměř nulový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hele, ja si dal za cil nebyt posledni:) a uspechem ma byt, ze to dam do padesatky:)
V tymu ATP top25 nemam ani jednoho z top4:) Krom toho u holek z top25 mam Petru a Marion...a jako kapitana Lucku...

Tak mne rekni, jak to asi muze dopadnout:)
Na Tvem miste, nemusis si delat starosti, krom toho dadaft jede take bez top 4 u chlapu:)))

Ale je to trava, tak treba neco vyjde:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem tam taky, i když po posledním debaklu na AO, kdy jsem měl hráče čistě podle sympatií a skončil jsem 3.od konce jsem tentokrát taktizoval a sáhnul i po hráčích z první 4.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak zajtra zacina naj naj naj tenisovy turnaj

jedno z mojich najlepsich obdobi v roku

teraz uz len nech sa hra pekny tenis
a nech je naco pozeraz:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. uz sem te tady dlouho nevydel. chtel bych jendou vydet toho vlka v zime jak vypada, ale prej jich uz moc neni, tak nevym. dik
Reagovat
Fandina
sice to na mě nebylo, ale také ahoj. Líbí se mi jak tady hezky píšeš. Budu si psát s tebou. Také ráda fandím. Jenže, když tady něco napíši, tak se na mě ostatní sesypou, že jsem hloupá a zlá a nevím co ještě. Ty si mi to ještě nenapsal, tak tě mám ráda a budu si psát jen s tebou. Těším se na Wimbl a co ty? Už mám doma podle Broze nastavené dva kanály na Wimbl a ještě tu budeme nastavovat na chalupě. Tak už aby to začlo. Fandina ... úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ja to tady vsehno rad ctu, ale moc my nejde to psani. mam ve skole z ceskyho jazyku ctyrku, raci me bavi matyka a zemepis. kdyz piseme dyktaty, tak ej to dycky hruza a deda mi rika, ze furt jenom mylsim na tenys a na skolu kaslu. ale moc my to nevadi, ja to casem dozenu. ty pises hrozne moc pekne a si hodna, tak budu fandit aj tobe, chces? taky se tesim na ten wimbl, budu koukat na vsehny zapasy, mne se libi to, jak hrajou na ty trave, to my tady mame takovy to cerveny a sou s toho furt spinavy fusekle, tak nevym. ale tebe mam taky rad, ste tady fak dobra parta. ta se menujes fandirna? ja se menuju jirka, jako muj deda aji tata, bracha je pepa a segra jirina, ale tenys hraju jenom ja, bracha spis masti hry na pocitaci mne to nebavi, raci hraju tenys. taky ti posilam usmev, ale chybi mi vepredu jeden zub. dik
Reagovat
carolyn
vietnamec - stímhle už si tu jednou byl, proč nevymyslíš něco originálnějšího? Tohle už nikoho nebere
Reagovat
Fandina
Tak pokud je carolyn majitelka Tenisportálu, není problém zablokovat kohokoli.
Reagovat
Fandina
ahoj dobrykafeporanu, aha, tak ty si toho hezky napovídal, super. Já mám ráda nicky, kteří fandí a nikomu nenadávají. Hlavně tenistům, tenistkám. Někdy ty nadávky nickům tak neberu, neprožívám, protože stejně nevíš, kdo se za tím nickem skrývá a proč tu vlastně píše a o čem. Samozřejmě, že jestli chodíš do školy a fandíš, tak asi všeho s mírou ne, aby se nic nepřehánělo. Já fandím také hrozně ráda. Hlavně našim tenistům a tenistkám, ale mám i jiné oblíbence. Ale v podstatě mám ráda všechny, protože oni hrají, něco umí a ostatní se na ně dívají. A když někdo hraje dobře karty, tak také dobře ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ja taky fandim nasem tenystum a holkam, ale zatim jich moc neznam, ja si ty mena moc nepamatuju. ja taky nemam rad nekomu nadavat, ja nenadavam ani ve skole ani mezy klukama, mne se to nelibi. nekdy mi nadava bracha, ale kdyz to slysi deda,tak je zle, vobcas reknu treba doprcic,ale malogdy. karty hraje muj deda, ja to neumim ani mne to neba. kolik ti je vlastne let? hezky pises, ja bych chtel taky psat hacky, ale nevym co mam tady zmacknout. tahle carolyn to jako psala mne? ja furt jeste poradne nevym, kam patri ty cary. ale ona bude asi taky dobra, to jo. dik
Reagovat
Fandina
ahoj, já myslím, že je jedno v dnešní době, když píšeš bez háčků, asi na to nemáš klávesnici, je to k přečtení, mě to nevadí, jinak co psala carolyn zřejmě bylo na tebe, když to bylo ve vláku. Podle mě je carolyn dobrá. Také nikomu nenadává a píše hezky. Samozřejmě, že každý se někdy vytočí a napíše různé věci. Mě se líbí, jak píšeš pozitivně. Ono je to vždycky milé, nečíst negagivní věci, když nemusíš. Lepší je vidět všechno z té lepší stránky. Znáš to, člověk je takový, jakým chce být a vidí věci tak, jak si je vysvětlí. Ale to záleží vždycky na individualitě, vzdělání, předpokladech, zkušenostech, sociálnímu zázemí, rodině, kam se narodíme. Jinak super. Líbí se mi jak píšeš, mám ráda milé nicky.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no ve skole mi to pise normalne hacky a tak, ale tady mne to furt nejka nejde. jenomze deda my neporadi, von to moc taky neumi a bracha neni doma, ale ani nevym, jelsti to umi von ja se ho an to budu muset zeptat. jenom nerozumym jak pises ze mas rady nicky. ja nevym, co to je tenhle nicek. dik
Reagovat
Fandina
Mám ráda nicky znamená, že mám ráda, když nějaký uživatel tady, nick píše rozumně a slušně a obsah jeho komentáře, příspěvku je milý.
Reagovat
smazaný uživatel
Je nedele, a to znamena mala chvilka pro nasi Lucy...
...neco malyho jsem dodal na nas kanal:)
Tak doufam, ze se Vam to bude aspon trosku zamlouvat:), no hlavne Lucce...aby sa to zamlouvalo, a ji povzbudilo!!!
Toz zatim...a preji peknu nedelu:)
----
www.youtube.com/watch?v=pR7ZmsNClQM
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a dajte tam ty nicky, jak rika bracha:) Je to sekundova zalezitost:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě napadá: Neměli byste s tou Luckou začít postupně? Proč hned vítězství na grandslamu? Já bych napřed udělal 1SFGSL (semifinále GS pro Lucku), v případě úspěchu 1FGSL (finále GS pro Lucku) a teprve potom 1GSL. Mně připadá, že jste na tu Lucku moc hrrr. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, to te sice napadnout muze..., ale tuhle myslenku, kterou nam podsouvas, ta neni myslim uplne pro Lucku dobra, a uz vubec ne pro nas...:) Krom toho, to vypada na to, ze se snazis, abychom zacli pochybovat, ale my se tak lehko nedame...musis prijit s necim lepsim:D)
---
Kdyz potrebuje povzbudit, tak poradne:) a zadne troskareni...
..neboj se mame to pod kontrolou...

Ty se hlavne starej, aby Ti Maruska presla pres 1.kolo:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, upřímně se přiznám, že vítězství Lucky na grandslamu nevěřím. Stejnou šanci jako Lucka má asi tak dalších 30 holek... Vždyť ani všechny holky v Top 10 nemají GS a vy už byste chtěli Lucku. :D Navíc Lucce se zrovna na grandslamech nedaří... Nevylučuju, že může třeba ještě udělat čtvrtfinále. Ale dál už to podle mě bude těžké... Každopádně vaše podpora je fajn a víš, co se říká: Jen malý člověk má malé cíle. :) To by mohlo být vaše heslo. :D

Já věřím, že Masha postoupí. Jen mě mrzí, že bude hrát proti Kiki už v 1. kole, ale to už jsem tady psal... Tobě se taky líbí Kiki? :)
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Monty nase heslo je uz stvoreno!!!
Tvurcem je nas Marketingovy Mag Janekda...
"Nepřátel se nelekejme, na žebříček nehleďme."
Takze, pokud mas nejake dalsi navrhy a pripominky, tak se prosim obrat na Janekdu...

2/ Jestli jde o tenisovy potencial Lucky,
tak to se obrat na nasi Sojku, ta Ti to rada osvetli, jak to vypada vzhledem ke GS:)
jiste si najde na Tebe trosku casu:)

3/ Co se tyce winnerovych situaci a jejich vyuziti behem zapasu,
obrat se laskave na Vlse, je na to machr:)

4/ Pokud jde o koncepci servisu a jeho stability behem celeho GS, obrat se na Oskara, rad Ti to vylozi...:)

5/ Co se tyce psychiky, pracujeme na tom, chlape...vic nez si dokazes predstavit...tady to tlacime vsichni, jen udavam smer:D)

----
Co se tyce Kiki...podivej, ja ty holky mam rad skoro vsechny, jen nekterym z nich vyjadruji vice sympatii, Kiki se zatim jeste nepropracovala do me Top 10, ale kdo vi...za to Masa, ta neni ani v prvni stovce....:) Ale tech holek je tisice, takze ta druha stovka neni spatna...si aspon myslim...
Reagovat
anajka
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za vyčerpávající odpověď. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, ty bavíš.:)) Jaké postupné cíle?! Lucka potřebuje dotlačit k tomu nejvyššímu cíli!
1GSL není žádný přizdisráčský spolek, stejně tak jako Lucka není žádná "potento" a jde do toho po hlavě a pálí ostrejma.....Na tom, že se její palba zastaví někdy až na tribuně, se již systematicky pracuje.:))
Reagovat
smazaný uživatel
No no, snad jsem toho tolik neřekl. :) Teda, ty jsi u Lucky sebevědomější než u Sereny. :D

Jinak tohle sice není k tenisu, ale určitě se ti to bude moc líbit (stejně jako mně). :) Do ZOH v Soči dneska zbývá přesně 230 dní...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151669016953007&l=dbb8b3ac95
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, líbí se mi to, snad to Lindsey klapne.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti říkám, že pokud existuje nějaká spravedlnost, tak to Lindsey klapne. :)

Jinak nečetl jsi na zahraničních webech něco o rozhovoru Sereny pro časopis Rolling Stone, kde se prý trochu necitlivě zmínila o vztahu Mashy a Grigora? Mluvila tedy o vztahu jedné z hráček Top 5, ale tak nějak bylo jasné, že mluví o Mashe (i když ji nejmenovala)... Masha pak zareagovala na tiskovce, když se jí na to ptali. Serena potom řekla, že už se Mashe omluvila... No, holt si Serena zase trochu pustila pusu na špacír. :) Píšou tam, že Grigor se Serenou taky chvíli chodil a trénoval v Patrickově akademii... Tak že by Serena neměla ráda Grigora, protože jí zlomil srdce? :) Já se přiznám, že z toho originálu jsem to moc nepochopil. Serena mluvila o "klukovi s černou duší"...

Tady jsou ty články, ze kterých jsem se to dozvěděl...
http://www.usatoday.com/story/sports/tennis/2013/06/22/wimbledon-2013-maria-sharapova-serena-williams/2448573/
http://espn.go.com/tennis/story/_/id/9414508/serena-williams-already-apologized-maria-sharapova
Reagovat
Heather_Fedex
monty, vis jaka pak byla reakce marie? na tiskovce se zminila o tom, ze by se nemela michat do soukromi jinych a take si ripla, ze serena ma partnera, kt. ma deti a rozvadi se...
takze je to asi opet trosicku vyostrene
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vím, video z tiskovky Mashy je v tom prvním odkazu... Připadá mi, že Masha z toho byla docela smutná. :( Ale jak říkám, Serena už se jí sama omluvila (viz druhý odkaz), tak snad to mezi nimi bude v pohodě... Já si o Sereně nemyslím nic špatného, ale pusu má asi trochu víc prořízlou.
Reagovat
Heather_Fedex
myslim, ze se z toho oklepou. jsou to v soucasnosti nejvetsi profesionalky na okruhu.
Reagovat
gigin
Tak jsem se tam byl teď podívat a jsem mile překvapen, kdo se všechno zúčasntí :)) Některé uživatele bych tam nečekal ;) Je nás tam 68 (na RG bylo 57 hráčů), což je hodně solidní. Chtěl bych připomenout účastníkům, kteří nemají ještě namíchaný tým, ať tak zavčasu učiní. Taky bych chtěl zopakovat tomasinhovi prosbu, abyste si dali takové nicky, nebo jména, abychom věděli, kdo je kdo. Tak hezkou zábavu a přeju hodně štěstí a vůbec krásné tenisové, wimlbedonské zážitky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, díky za připomenutí, opravdu by to bylo fajn, jméno v nastavení je nezávazné, takže tam nemusíte mít svá jména. Zkuste si tam dát všichni nicky prosím vás. Jména týmů jsou samozřejěm na vás.
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
smazaný uživatel
:-( Co jéé? Mrkni do vzkazu aspoň.
Reagovat
a.magerova
Líbí se mi tam ta možnost náhodný výběr, čehož jsem samozřejmě využila, a když i po pátém náhodném výběru jsem nebyla plně uspokojena, tak jsem si to udělala manuálně :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Když tam mám název týmu "monty25ers" a jméno moje křestní, tak to nevadí, ne? Podle týmu mě tam spolehlivě každý pozná. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tebe spolehlive pozname i bez nicku:D)
...staci kouknout na sestavu devcat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasněže můžeš, tebe poznáme. Mrkni do vzkazů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem se podíval. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se na to ještě jednou díval, a není problém změnit v nastavení (settings), které je vlevo nahoře, své jméno nebo název týmu. Tak si tam, prosím, zadejte nick odsud, ať je vidět, kdo je kdo. Jinak to pak nemá cenu.
A koukal jsem, že se účastní i Luboš Zabloudil....
Reagovat
tommr
hele jsi vůbec správně zaregistrovanej? Proč tam máš u svýho týmu ten křížek v červeným poli? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem správně zaregistrovaný. Ten červený křížek je proto, protože nemám ještě vybraný tým, už na tom dělám.:)
Reagovat
BooOoo
pujde poskladat tym jeste i zitra? Docela nestiham nebo na to vetsinou zapomenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zítra ještě jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Oskárku, nezapomeň namíchat tým!
Reagovat
Mayo
Mahý konečne sa dočkal
Reagovat
Heather_Fedex
ja vedela, proc jsem si ho zvolila do tymu ;)) a ted uz jen potvrdit formu ve wimbl!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho tam taky hodil nakonec ráno, 3. kolo snad udělá a tam mu Andy udělá pápá.
Reagovat
carolyn
Aby z toho zas nebyl maraton :-D
Reagovat
pingwin
do jakého týmu ?? to je nějaká manager hra ?
Reagovat
Heather_Fedex
pokud se dostane do 3. kola tak to samozrejme bude uspech. dyt je 240. na svete!
Reagovat
smazaný uživatel
Uvaga, uvaga. Fantasy liga je zpět! Založil jsem ligu na stránkách, kde jsme hráli už na RG. Kdo bude mít zájem, nechť se připojí. Něco málo z pravidel na úvod.

Hra spočívá v tom, že si člověk poskládá tým 16 hráčů (8 hráčů z ATP a 8 z WTA). Je to jedinej čas, kterej tý hře obětuje, tzn. maximálně hodinka, když se člověk hodně snaží. O zbytek se už postarají samotní hráči. Podle toho, jaký výkony podávají během turnaje, tak vy získáváte body. Ty se připisují za tyto úspěchy:

Player on participant's team winning a match - 10 Points
Straight Sets win bonus (player on participant's team wins in straightsets) - 2 Points
Player on participant's team beating a higher-ranked player - 2 Points
Non-seeded player on participant's team beating seeded player - 2 Points
Losing player on participant's team winning at least 1 set - 1 Point
Team Captain - Will score double their points for their team.

Do týmu si musíte vybrat (jak v ATP, tak ve WTA) 3 hráče z top 25 a 5 hráčů mimo top 25. Občas maj v žebříčcích nějakou kravinu, ale max 1 během turnaje. Nicméně je potřeba teda zohlednit žebříček, koho hráči můžou potkat atd, nebo to tam taky můžete nasázet podle sympatií :))) Když vám hráč vypadne, nahradit ho nemůžete, jen si zvolíte 16 hráčů, kapitána a necháte to na nich.

Registrace tady: http://tennisdream team.sportal.com.au/?p=index&not_logged_in=true

v odkazu je mezera, protože zdejší systém to považuje za zakázané)

V kroku 3 zvolíte možnost "I was INVITED by someone to ENTER his or her Private League" a dáte tam kód 602947.
Reagovat
Mayo
potvrdí formu - vypadne v 1. kole , max 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Udělá druhé určitě a Robreda by na trávě taky měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni před Wimbledonem hrál taky dobře. A ve Wimbledonu stěží přelez přes Lorenziho a s Fallou už skončil. Takže sem ho radši nedal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist