Martincová schytala urážky od sázkařů. Překvapilo mě, kolik je mezi námi zlých lidí

11. 4. 2018, 10:23
Aktuality 31
Tereze Martincové v žebříčku WTA patří až 156. místo. Přesto se po nečekané prohře s domácí hráčkou páté stovky v prvním kole turnaje WTA v kolumbijské Bogotě stala terčem rozezlených sázkařů. Na jejich zprávy třiadvacetiletá česká tenistka reagovala prostřednictvím příspěvku na svém Instagramu.
Profily hráčů
Tereza Martincová

Tereze Martincové se letos příliš nedaří. Třiadvacetiletá Češka vyhrála jen 6 z 15 zápasů a ve světovém hodnocení se propadla až na 156. místo. V dubnu absolvovala jihoamerickou pouť. V mexickém Monterrey prohrála v prvním kole a úvodní utkání nezvládla ani na antuce v kolumbijské Bogotě, kde ve třech setech překvapivě podlehla domácí Herazové Gonzálezové, které v žebříčku WTA patří až 443. pozice.

Právě po neúspěšném zápasu, v němž byla velkou favoritkou, se na ní strhla lavina urážek od rozezlených sázkařů. Na zprávy zareagovala příspěvkem na svém Instagramu.

"Chtěla bych něco říct ke svému poslednímu zápasu. Vím, že jsem byla favoritka, ale podmínky v Bogotě jsou vážně náročné (můj první turnaj na antuce, vysoká nadmořská výška, neměla jsem tu trenéra, jsem tu sama)... diváci navíc fandili soupeřce, mě nikdo ani trochu nepodporoval, soupeřka hrála vysoké pomalé míče, což je v těchhle podmínkách nejlepší taktika."

"Překvapilo mě, kolik je mezi námi zlých lidí. Nikdy jsem tolik reakcí na svůj zápas neměla, ať už jsem vyhrála, nebo prohrála," pokračovala Martincová.

"Lidi! Tenisté nejsou stroje! Můžeme kohokoli porazit, ale také s kýmkoli prohrát. To, že si na naše zápasy vsadíte peníze, je jen vaše volba! Všimněte si, že na kurtech necháváme všechno. A že prohrajeme několikrát za sebou v prvním kole? Takový je prostě tenis," promlouvala do duše sázkařů.

"Nevíte nic o našich pocitech, schopnostech, podmínkách, stresu, cestování, trénování a celkově. Každý den makáme, abychom byli nejlepší, ku*va! Některá období jsou prostě těžší. O tenise nic nevíte, dokud si to sami nezkusíte!"

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

31
Přidat komentář
letityfanousek
pěkný houno
Reagovat
Frick
Nemůže se vymlouvat na to, že je to v Bogotě náročný ohledně výšky atp. - VĚDĚLA TO! Vybrala si to, protože je tam lehčí obsazení a prošla cutem, následně měla i štěstí v tom, že dostala domácí držitelku WCMD s nulovou zkušeností s většími turnaji. Ani tohle všechno jí ovšem nestačilo.
Reagovat
Frick
Navíc co si budem namlouvat - je ona lepší, když se během zápasu vyznává z toho, že by čárový dala přes držku?
Reagovat
blixa
Je. To je vidět, že si v životě nesportoval. Blbej, neschopnej nebo prodanej rozhodčí, to je na zabití ! ;-)
Reagovat
Pedronegro
souhlas, a někdy na to nejde nějak nereagovat, Tereza je fajn :)
Reagovat
EllNino
Fricku, doufám, že po dnešním vyjádření Gábny o anorexii sis dal pěkných pár facek, že dostatečně nebojovala ... kreténe
Reagovat
slacker
facku by si mel dat ten kdo tu Gabinu v poslednich dnech timhle cim dal vice trpanym zpusobem neustale medializuje, za chvili timto tempem bude jen smesne sousto pro bulvar jako Pomeje nebo Bartosova
Reagovat
Pedronegro
jj, jsem její příznivec, ale tohle už je na hraně ...
Reagovat
bIbec
s tou biatlonistkou se nějak roztrhl pytel. Dokud závodila, tak sem o ní věděl jenom tady z tenisportálu. Teďkom na mě skáče z každé lednice.
Reagovat
Pedronegro
jo, její bilboard u Nuseláku byl milý v denních kolonách a byl k biatlonu, tohle už je asi jen snaha využít zbylý marketingový potenciál ...
Reagovat
Frick
Evidentně nejsi schopen pochopit psaný text - já NIKDE nepsal, že nebojovala předchozí roky. Ale že teď nebojuje, že to vzdala, to prostě tak je.
Reagovat
EllNino
Jak si to vůbec dovoluješ říct? Tohle klidně může souviset s tím předchozím problémem ...Jsi sprostej hulvát
Reagovat
smazaný uživatel
To co dělá Gábina je její věc a tvoje zbytečná starost.
Reagovat
janek_da
jj, Starosta Frick
Reagovat
George_Renel
Chlape. Ty se rozhodně nežeň. Manželství nepřežiješ. Za to tvoje hnípání do všeho tě žena zabije tak do 3 let.
Reagovat
blixa
Proboha, která by si ho vzala ? Tak šílená osoba snad neexistuje ! Tohle se nesmí množit. V tomhle příroda naštěstí ještě funguje ;-)
Reagovat
Dobry-den
Existuje. Paní na F...
Reagovat
Pedronegro
ale no tak - ničemu nerozumíš :)
Reagovat
Dobry-den
Neurážej.
Reagovat
Pedronegro
to měl být vtip, tak promiň ...
Reagovat
Dobry-den
úsměv
Reagovat
cradlerws
Presne, kdo hraje tenis tak vi, ze staci jeden micek a muzete prohrat i za stavu 5:2,nejlepsi jsou Ti co to nikdy nehrali a maji na ni kecy. Nikdo je nenuti sazet tak at jdou do pr....
Reagovat
George_Renel
Sázkaři jsou zvláštní sorta lidí žijící ve své bublině. Nakonec je to vidět i tu. Většinou totální magoři co se sami nepohnou.
Reagovat
turista
Kdo dělal závodně jakýkoliv sport tak ví, že jsou dny kdy se nedaří a člověk někdy ví proč a někdy to ani neví. Takové dny nebo týdny či měsíce se musí prostě přežít a jít dál. Sázkaři to neberou v potaz.
Reagovat
babolat.cz
Překvapilo? Kde žije?
Reagovat
smazaný uživatel
Vid tommre? nestydis se aspon nekdy, za svoje nesmlouvany komentare??? Chtela bych videt tebe, ty chytroline. Je mi z tebe spatne.
Reagovat
Nenela
Tommrovy komentare jsou spise ciry pesimismus, ale neni nijak urazlivy. Navic cim pesimictejsi tommr je, tim je vetsi sance na vitezstvi komentovane hracky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr často hračky uráží, jen to nedělá vulgárně.
Reagovat
blax
tommrovi urážky jsou ještě horší, než ty šílený vulgarity. Když je někdo vulgární, tak si řekneš, prostě primitiv a čau. Ale když tě někdo uráží "sofistikovaně", to by mě zabolelo. Zajímalo by mě, jestli někdy hrál tenis. Ale rád bych ho někdy poznal na živo, stejně jako Fricka.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Jen já nemám vůbec potřebu je potkat osobně.
Reagovat
d@ve
Ale no tak, je možná trochu pesimista, ale myslím si, že jinak naprosto neškodný.. ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist