Martincová se vrátila porážkou na akci WTA 125k ve Francii

4. 5. 2021, 13:44
Aktuality 3
WTA 125k SAINT MALO - Tereza Martincová svůj první zápas po doléčení zraněného kotníku nezvládla, na akci WTA 125k ve francouzském Saint-Malu ve třech setech prohrála s favorizovanou nasazenou čtyřkou Tamarou Zidanšekovou ze Slovinska.
Profily hráčů
Tereza Martincová

Tereza Martincová nedávno prožila nejlepší období své kariéry a konečně se prokousala do elitní stovky žebříčku WTA. Na antuce se jí však zatím vůbec nedaří. V Bogotě skončila ve druhém kole, v Charlestonu si zranila kotník a vzdala utkání prvního kola a po třech týdnech se na kurty vrátila na právě probíhající akci WTA 125k ve francouzském Saint-Malu, kde pro ni bylo nad síly hned první kolo.

Česká tenistka v něm v duelu přerušovaném deštěm a ve větrných podmínkách podlehla 7-6(1) 2-6 1-6 nasazené čtyřce Tamaře Zidanšekové, která si v Bogotě zahrála finále a před třemi dny v Madridu sebrala set světové jedničce Ashleigh Bartyové.

Martincová hned v úvodu ztratila podání, ale okamžitě si jej dokázala vzít zpět. Za stavu 5-4 nezvládla set dopodávat, přestože měla setbol, a o dva gamy později naopak sama musela dvě hrozby likvidovat. Úvodní dějství nakonec získala v tie-breaku. Ve zbytku zápasu však tahala za kratší konec a uhrála už jen tři hry.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Terma má pěkný cop. smile
Reagovat
lvicek
Skoda pro Terku :/. A vyfasovat hned do prvniho kola nasazenou ctyrku to je taky naprd, jeste po zraneni. Snad priste bude lip a zas navaze na dobre vykony ze zacatku roku.
Reagovat
Mony
Ano,bude líp!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist