Martincová v Guangzhou zvládla vstup do kvalifikace

14. 9. 2019, 10:57
Aktuality 4
WTA GUANGZHOU - Tereza Martincová zvládla vstup do dvoukolové kvalifikace turnaje WTA International v čínském Guangzhou. V utkání, které bylo přerušeno kvůli dešti, porazila ve dvou setech Australanku Lizette Cabreraovou.
Tereza Martincová

V pondělí v Zhengzhou Tereza Martincová potrápila v třísetové bitvě favorizovanou Francouzku Caroline Garciaovou a dnes na dobrý výkon v Číně navázala, když v prvním kole kvalifikace podniku WTA International porazila 6-4 7-5 o tři roky mladší Australanku Lizette Cabreraovou.

V prvním setu čtyřiadvacetiletá Češka ztratila vedení 3-0, sadu ukončila získanou hrou na příjmu. Ve druhém dějství prohrávala 0-2, ale manko rychle smazala. Za stavu 6-4, 5-4 a 30-40 byl duel na více než tři hodiny přerušen kvůli dešti, Martincová se ale pauzou rozhodit nenechala a dobře rozehraný zápas po návratu na kurt rychle dotáhla do vítězného konce.

O start v hlavní soutěži se 133. hráčka světa Martincová utká s devětadvacetiletou Číňankou Jia-Jing Lu, jejímž žebříčkovým maximem je 162. místo.

Hvězdou turnaje bude světová trojka Elina Svitolinová z Ukrajiny. Kvarteto nejvýše nasazenchý hráček doplní domácí Qiang Wang, Američanka Sofia Keninová a Kateřina Siniaková. Z Češek se představí ještě Marie Bouzková.

• WTA INTERNATIONAL GUANGZHOU •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (14. 09. 2019)
• Kvalifikace - 1. kolo •
Martincová (4-ČR) - Cabreraová (Austr.) 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
misa
má na příští týden zapsanou i kvalifikaci Wuhanu, tak uvidíme, jak jí to v Guangzhou půjde. Ideální by bylo, kdyby kvalifikaci nestihla kvůli dalekému postupu :)
Reagovat
Torn
Taky jí mohli dát divokou kartu do hlavní soutěže. :D
Reagovat
lars
pekny foto
Reagovat
Mantra
taky koukám, škoda že to nejde tady zvětšit ten šíp mě zajímá, vypadá jednoduše, mám trochu složitěji vytvořený, s omotávkami a peřím na konci ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist