Matteková-Sandsová a Jamie Murray vyhráli smíšenou čtyřhru na US Open

8. 9. 2018, 19:35
Aktuality 8
US OPEN - Bethanie Matteková-Sandsová a Jamie Murray při svém prvním společném startu ovládli US Open. Americko-britský pár ve finále v super tie-breaku přetlačil Alicju Rosolskou a Nikolu Mektiče. Pro Američanku je dnešní titul celkově třetím z mixu, Murray se raduje počtvrté.
B. Matteková a J. Murray

Bethanie Matteková-Sandsová s Jamiem Murraym proměnili svůj první společný start v grandslamový titul. Elitní deblisté ve finále letošního US Open porazili 2-6 6-3 11-9 Alicju Rosolskou s Nikolou Mektičem, kteři si poprvé v kariéře zahrali finále akce velké čtyřky.

Do utkání dnešní vítězové ovšem dobře nevstoupili. V úvodní sadě se nedostali k jedinému brejkbolu a dvakrát přišli o podání. Druhý set rozhodoval jediný brejk, který v osmém gamu vybojovali Matteková-Sandsová s Murraym. Rozhodovat tak musel super tie-break. V něm Američanka s Britem otočili stav 1-4, ale poté neudrželi vedení 9-7. Nakonec po velké bitvě zvítězili 11-9.

Matteková-Sandsová v minulosti pětkrát kralovala ve čtyřhře, v mixu dnes získala třetí titul - Australian Open 2012 (s Tecauem) a French Open 2015 (s M. Bryanem). Murray dokázal ve čtyřhře na samotný vrchol dokráčet dvakrát a v mixu se radoval třikrát - Wimbledon 2007 (s Jankovičovou) a 2017 (s Hingisovou) a US Open 2017 (s Hingisovou).

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Super :-)
Reagovat
misa
Gratulace, drží si pořád svou deblovou úroveň a tenis ji i v 33 letech pořád baví.
Reagovat
gigin
Můře nic?
Reagovat
misa
Muži mě nezajímají :)
Reagovat
gigin
Ok, tomu rozumím, ale v tomto připadku bys měl udělat výjimku ;)
Reagovat
misa
Že jsi to ty: Gratulace patří i jejímu deblovému partnerovi JM.
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
kada.tom
hlavně BMS by ten mix jenom těžko vyhrála bez Jamieho :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist