Mauresmová bude jako první žena v historii ředitelkou Roland Garros

9. 12. 2021, 12:38
Aktuality 23
Ředitelkou tenisového Roland Garros bude bývalá světová jednička Amélie Mauresmová. Dvaačtyřicetiletá někdejší elitní tenistka ve funkci nahradí Guye Forgeta, kterému na konci roku skončí smlouva.
Profily hráčů
Amelie Mauresmová

"Budu tuto funkci vykonávat se stejně vysokým standardem, svobodou a vášní, které mě vždy poháněly," uvedla v tiskovém prohlášení Mauresmová.

Vítězka Australian Open a Wimbledonu z roku 2006 bude šéfovat pařížskému grandslamu jako první žena v historii. Úvodní French Open pod jejím vedením se bude hrát 22. května až 5. června.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

23
Přidat komentář
FulnekUltras
ponižujte mě, paní ředitelko smile
Reagovat
blixa
Panáček je masochista ? No není divu z ČSLA jsi byl jistě zvyklý, že tě nadřízení jebali, co se do tebe vešlo ... smile
Reagovat
FulnekUltras
https://echo24.cz/a/SNy4q/muz-dorazil-do-nemocnice-s-protitankovou-strelou-v-konecniku-lekari-volali-pyrotechniky?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=654431&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=af42zYnZznp-202112091405&dop_id=14507518
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Jojo, jebali, jebali...až spadli! To bude vono todlenctosmile

Já na vojně tedy nebyl, přiznam se! Když to přišlo, dostal sem žaludeční vředy, voslep sem, vohluch, ztratil chutě a pletly se mi i barvy a dokonce slova, takže sem vobčas mluvil pozpátku...no strašný to bylo! Pak se mi ňák zkrátila jedna hnáta, ne vo moc, tak cca vo dvacet čísel a když mi kámoš řek, že tydlencty krátkonohý nechávaj bojovat na schodech, vomdlel sem a při pádu ztratil na půl járu paměť - no taklenc moc mě to vzalo! U vodvodu soudruzi usoudili, že takovýdle lemplové by naší lidovou armádu mohli dehonestovat u imperialistů a dali mi modrou! No, já se tenkrát smutkem tak vožral, že sem v tramvaji poblil ňákýho malýho spratka, kterej do mě narazil, když šalina zvostra zabrzdila, aby nenabrala jinýho spratka, kterej v kolejišti hulákal na jinýho spratka, kterej zas hulákal na svýho vožralýho fotra, vopřenýho vo lampu a kterej zase hulákal na toho prvního spratka, ať nevokouní v kolejišti, páč by se mohlo stát, že bude po spratkovi. Byla to fakt nepřehledná situace a když sem si představil řešit podobný chujoviny na bojišti...No brrrr, fakt sem rád, že je ze mně zdatnej nevoják...
smile

smile
Reagovat
blixa
"Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande."
Kdepak, vrchní vojenský lékař Bautze měl svatou pravdu !!! smilesmile
Reagovat
turista
O nic jsi nepřišel. Byla to pakárna, buzerace a nadvláda blbcu nad chytrými lidmi. Neumím si představit, že bych měl za prezidenta republiky někoho kdo se v tom zeleném absurdistanu realizoval tak jako současný horký kandidát na úřad prezidenta. A lezení do zadku USA to nespravi.
Reagovat
turista
Byli jsme ti zas.ani spagati bez důstojnické hodnosti až do konce té pakárny aby nás mohli dusit i pošťáci, kteří na podporučíka už nemohli. Povýšení na podporučíka v záloze už nám nepomohlo.
Reagovat
gigin
Špagát a stěžuje si na pakárnu vojny. To jsem neviděl ani ve filmu.
Reagovat
blixa
??? Já byl taky špagát a neznám špagáta, kterej by si na vojenskou pakárnu nestěžoval. Špagáti byli přesně mezi mlýnskými kameny lampasáků, kteří je jebali a mužstva, který na ně sralo.
Reagovat
gigin
Bodejť. Vy jste žádnou pakárnu neměli. Bavím se o mazácké vojně. Proto vás nikdo neměl rád. Ani ty gumy.
Reagovat
Pe3k
To je zpráva jak z roku 1970. Dnes musí být afroamerická trans fluidně nebinární aby byla alespoň trochu "in".
Reagovat
milik254
ok boomer
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Kozoroh
Tak Amélie je "aspoň" lesbička. :D
Reagovat
Pavol
Tak prečo nie. smile
Reagovat
blixa
Jako že všechny zpohlavkuje na jednu hromadu ? smile
Reagovat
brixner
Za Wimbl 2006 jí nenávidím, čupkusmile
Reagovat
aligo
Proc
Reagovat
Kozoroh
Asi proto, že obrala Justine Heninovou o titul a možnost zkomletování kariérního GS.
Reagovat
aligo
Za to si může Justine sama... měla vyhrát a bylo to... smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
mala, moja najoblubenejsia tenistka a asi aj sportovkyna vseobecne, doteraz mi je za tymto zapasom luto
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist