Mauresmová letos končí, zvažuje i konec kariéry

8. 10. 2009, 22:58
Aktuality 2
Francouzská tenistka Amélie Mauresmová uvažuje o konci kariéry. Třicetiletá hráčka oznámila, že letos už se na kurtech neobjeví, a odřekla účast v Linci a v Lucemburku.
Profily hráčů
Amelie Mauresmová

"Od chvíle, kdy jsem se vrátila z US Open, jsem zkoušela trénovat. Nemohu ale najít tu správnou touhu vrátit se na turnaje. Nechci však nic uspěchat a nechám si čas na rozhodnutí o své další kariéře," napsala na svých stránkách.

Mauresmová byla na vrcholu kariéry před třemi lety, kdy vyhrála Australian Open a Wimbledon. O dva roky dříve byla světovou jedničkou, mezi její úspěchy patří i triumf na Turnaji mistryň.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak ať si Amelie kariéru ukončí a až zase za rok nebude mít roupama co dělat, vrátí se a nahrabe si pár prašulí. To je bohužel v současnosti obvyklým zvykem v ženském tenise, obrat ukončit kariéru je znevažován, já bych to nazval přerušením kariéry do dob neurčitých.:-)
Reagovat
skott
Bez Mary, Tati, Nathalie a ted i bez tebe uz by byl francouzsky tenis uplne o nicem:(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist