Mauresmová: Teď chci zapomenout

18. 6. 2009, 13:13
Aktuality 1
Před Wimbledonem si mohla zvednout sebevědomím titulem v Eastbourne. Bývalá wimbledonská vítězka Amelie Mauresmová ale včera proti Rusce Makarovové nevyužila spoustu šancí a vypadla už ve čtvrtfinále. Teď na to musím zapomenout, doufá Francouzka.
Amelie Mauresmová

"Řekla bych,ž e hlavní je teď nemyslet už na tenhle zápas a soustředit se na příští týden," prohlásila Mauresmová poté, co nezvládla dva tie-breaky v souboji s Jekaterinou Makarovovou. "Byl to krutý zápas," dodala francouzská tenistka, která v obou zkrácených hrách nevyužila po pěti setbolech a která si vysloužila vyrování od rozhodčí, když v návalu vzteku odpálila míč mimo stadion.

Ve druhém tie-breaku prohrála Mauresmová 13-15. Proti Makarovové odvrátila čtyři mečboly, ale ten pátý, z forhendu Rusky, už pro ni znamenal konečnou.

"Asi to tak mělo skončit, myslím," povzdechla si Mauresmová. "Měla jsem příležitosti a nebyla schopná je využít, nedokázala jsem zahrát správný úder ve správný čas."

Jako vyložený neúspěch ale Francouzka účast v Eastbourne brát nemůže, v prvním kole tu totiž vyřadila čtvrtou nasazenou Věru Zvonarevovou. Teď už se může těšit na další turnaj na trávě, kde by zapomněla hlavně na vyřazení v prvním kole antukového French Open.

"Na Wimbledon se moc těším. Bude hezké, až uvidím nový centrkurt a až se tam trochu porozhlédnu. A možná až tam odehraju pár zápasů."

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
No jo Amelie, oni ty boží mlýny melou, viď !? Viz. tvé vystoupení na Fed Cup Itálie-Francie s Flávií ....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist