Medveděv si k narozeninám nadělil titul ze Sofie

10. 2. 2019, 18:46
Aktuality 1
ATP SOFIE - Rus Daniil Medveděv ve finále halového turnaje v bulharské Sofii porazil Maďara Martona Fucsovicse a den před svými 23. narozeninami získal čtvrtý titul na okruhu ATP.
Daniil Medveděv

Daniil Medveděv letos odehrál třináct zápasů s bilancí 11-2, přičemž v každém utkání uhrál alespoň jeden set. Po finále v Brisbane a osmifinále na Australian Open vybojoval trofej pro šampiona z halového turnaje v Sofii.

Ruský tenista v bulharské metropoli začal prohraným setem s Nizozemcem Robinem Haasem, ale pak už pokračoval bez ztráty sady. Porazil Slováka Martina Kližana, Francouze Gaëla Monfilse a v dnešním finále si poradil 6-4 6-3 s Maďarem Martonem Fucsovicsem, kterého porazil i potřetí.

16. hráč světa Medveděv hrál v celkově 6. finále a den před svými 23. narozeninami získal 4. titul. Loni triumfoval v Sydney, Winston-Salemu a Tokiu.

Šestadvacetiletý Fucsovics byl ve finále podruhé a poprvé v něm prohrál. Loni na antuce v Ženevě slavil titul.

Oba finalisté se nyní přesunou do nizozemského Rotterdamu. Medveděv se v prvním kole střetne s Francouzem Jérémym Chardym, Fucsovicsz vyzve bývalého šampiona Slováka Martina Kližana.

• ATP 250 SOFIE •
Bulharsko, tv. povrch / hala, 586.140 dolarů
nedělní výsledky (10. 02. 2019)
• Dvouhra - finále •
Medveděv (3-Rus.) - Fucsovics (Maď.) 6-4 6-3
• Čtyřhra - finále •
Mektič/J. Melzer (Chorv./Rak.) - Cheng-Peng Hsieh/Rungkat (Tchaj-wan/Indon.) 6-2 4-6 10-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist