Minář vypadl v Mnichově v prvním kole

4. 5. 2009, 17:32
Aktuality 0
ATP MNICHOV - Český tenista Ivo Minář v Mnichově neukončil tři měsíce dlouhé čekání na vítězství na turnaji ATP. Vítěz nedávného challengeru v Sofii se s bavorskou metropolí rozloučil v prvním kole. V něm nestačil na Rusa Michaila Južného, kterému podlehl po setech 3-6 a 6-7.
Ivo Minář

Čtyřiadvacetiletý Minář dnes prohrál i druhý vzájemný zápas s Južným v kariéře a napodobil krajana Jana Hernycha, který v Mnichově vypadl v neděli po prohře s turnajovou trojkou Nicolasem Almagrem ze Španělska.

Po včerejší porážce Jana Hernycha se Španělem Almagrem zbývá z českých tenistů v pavouku pouze Tomáš Berdych, který na podniku s dotací 450.000 eur startuje v pozici čtvrtého nasazeného.

V bídných výkonech pokračuje lotyšský tenista Ernests Gulbis. Ten dnes podlehl Němci Kieferovi a už jednadvacet turnajů čeká na postup dál, než do druhého kola.

 

Výsledky - Mnichov (dotace 450.000 eur):

Dvouhra - 1. kolo:
Južnyj (Rus.) - I. Minář (ČR) 6-3 7-6(5)
Kiefer (6-Něm.) - Gulbis (Lot.) 2-6 6-3 6-2
Kohlschreiber - Phau (oba Něm.) 6-2 2-1 skreč P.
Chardy (Fr.) - Koroljov (Rus.) 6-3 6-3

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist