Mladenovicová angažovala bývalého kouče Ósakaové. Na antuce se připravuje s Bajinem

15. 4. 2019, 18:34
Aktuality 0
Francouzská tenistka Kristina Mladenovicová získala do svého týmu trenéra Saschu Bajina, jenž do ledna vedl světovou jedničku Naomi Ósakaovou. Spolupráci si neoficiálně vyzkoušeli na turnaji v Miami a dnes jeho angažmá potvrdila na sociálních sítích.
Profily hráčů
Kristina Mladenovicová a Sascha Bajin

Bajin, jenž v minulosti spolupracoval i se Serenou Williamsovou a Caroline Wozniackou, dovedl Ósakaovou ke dvěma grandslamových titulům za sebou a pomohl jí na tenisový trůn. Japonka ale krátce po lednovém triumfu na Australian Open překvapivě oznámila, že se s trenérem rozešla.

Pětadvacetiletá Mladenovicová shodou okolností Ósakaovou porazila v únoru v Dubaji v prvním zápase, který Japonka odehrála bez Bajina. V Miami ještě Francouzka o Bajinovi hovořila jako o rodinném příteli, který jí vypomáhá v roli konzultanta, nyní ho angažovala jako trenéra.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist