Mladenovicová je v Hertogenboschi po obratu ve čtvrtfinále

8. 6. 2016, 21:58
Aktuality 2
WTA HERTOGENBOSCH - Kristina Mladenovicová na trávě v Hertogenboschi zdolala Rusku Natalii Vichljancevovou a obhájila loňské čtvrtfinále. V něm se třetí nasazená Francouzka utká s Belgičankou Mertensovou.
Kristina Mladenovicová

Kristina Mladenovicová v neděli vyhrála čtyřhru na antukovém Roland Garros a jen tři dny poté je už ve čtvrtfinále turnaje na trávě v Hertogenboschi. Po Kazašce Švedovové si dnes poradila i s devatenáctiletou Ruskou Natalií Vichljancevovou, která v prvním kole vyřadila Denisu Allertovu. 

Mladenovicová v prvním setu vedla díky brejku z prvního gamu 5-3, ale pak prohrála čtyři hry v řadě a první set ztratila. Vývoj však dokázala otočit. nezkušené soupeřce sebrala pětkrát servis a nakonec vyhrála 5-7 6-3 6-4.

O vyrovnání svého nejlepšího výsledku na trávě a zároveň i druhé semifinále v sezoně si třiadvacetiletá Francouzka zahraje s Elisou Mertensovou. Dvacetiletá belgická kvalifikantka, jež v prvním kole smetla Kanaďanku Bouchardovou a zaznamenala tak premiérovou výhru na okruhu WTA, do svého prvního čtvrtfinále postoupila po výhře 6-3 7-6 nad Srbkou Alexandrou Kruničovou.

• WTA INTERNATIONAL HERTOGENBOSCH •
Nizozemsko, tráva, 250.000 dolarů
středeční výsledky (08. 06. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Mladenovicová (3-Fr.) - Vichljancevová (Rus.) 5:7, 6:3, 6:4
Vandewegheová (6-USA) - Hibinová (Jap.) 6:2, 6:3
Brengleová (USA) - Hogenkampová (Niz.) 7:5, 5:7, 7:5
Mertensová (Belg.) - Kruničová (Srb.) 6:4, 7:6 (7:3)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
janek_da
http://www.wtatennis.com/news/article/5631065/title/wta-grass-court-power-rankings
Reagovat
horska.kraslice
Takže s Vichljancevou měla i Mladenovič potíže. Další mládě z Ruské líhně se dere nahoru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist