Mladenovicová končí sezonu zklamaná. Opustil ji trenér Bajin

21. 10. 2019, 22:17
Aktuality 24
Francouzská tenistka Kristina Mladenovicová si bude muset pro příští sezonu hledat nového trenéra. Kouč Sascha Bajin, jenž do ledna vedl světovou jedničku Naomi Ósakaovou, se navzdory úspěšné půlroční spolupráci rozhodl angažmá neprodloužit.
Profily hráčů
Kristina Mladenovicová a Sascha Bajin

"Jsem velice zklamaná ze Saschova rozhodnutí nepokračovat v příští sezoně v našem partnerství," potvrdila Mladenovicová rozchod na sociálních sítích. "Naši spolupráci jsem si užívala, slavili jsme skvělé výhry a měla jsem zase pocit, že je moje hra znovu na vzestupu. Myslím, že jsme toho mohli společně ještě hodně dosáhnout, ale nemohu změnit jeho názor ani rozhodnutí," dodala.

Šestadvacetiletá Francouzka začala s Bajinem spolupracovat v polovině dubna a pod jeho vedení se v žebříčku WTA posunula z 64. místa ve dvouhře na 39. příčku. V pořadí čtyřhry se poprvé v kariéře stala světovou jedničkou.

Letošní turnajový program Mladenovicová uzavřela postupem do semifinále v Moskvě. S největší pravděpodobností ale ještě odehraje finále Fed Cupu, v němž se Francie utká na začátku listopadu s Austrálií.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

24
Přidat komentář
Mantra
Já se mu nedivím, to nemá konce. Ta je marná i v kleci. :-D
Reagovat
tmora
Tipoval bych spolupráci se Stephens od nové sezóny.
Reagovat
tommr
údajně má trénovat Clijstersovou ...
Reagovat
Mr.Pink
Ja cetl o kerber
Reagovat
Holahej
......
Pětatřicetiletý Bajin je na tenisovém poli žádaným zbožím, proto dlouho bez práce nezůstal. O jeho služby stála Kim Clijstersová i Angelique Kerberová. Bajin se podle dosud neoficiálních informací rozhodl právě pro belgickou tenisovou legendu.

Šestatřicetiletá Clijstersová před nedávnem oznámila chystaný návrat do světa profesionálního tenisu. Čtyřnásobnou grandslamovou vítězku povede při comebacku právě Bajin, kterému bude asistovat Carl Maes.
Reagovat
Petur_Fisk
Taky bych si vybral Kim před Angie...:)
Reagovat
Holahej
Kim neplánuje hrát ?všechny turnaje?, její vytížení /a tím i jeho/ bude menší než je obvyklé a tím i bonusy z prize money, ale samozřejmě neznáme smluvní podmínky....
Reagovat
FulnekUltras
Ze hry a turnajů bude mít vracející se "legenda" peněz nejmíň. Tohle je záležitost v čistě komerční rovině. Dokud bude táhnout diváky a zajímat sponzory, výsledky na kurtu nejsou důležité. A úvodní rozjezdový paušál byl pro Bajaju prostě lákavý.
Reagovat
Petur_Fisk
Když jsem předevčírem polemizoval, jestli ti dva spolu vydrží, protože...Kiki má tendenci mu "odmlouvat"..., tak jsem netušil, že to bude "takový fofr"...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Bajin (neni on vlastne gay?), bude pekny hajzlik. Podle me mu jde stejne o ambice a osobní uspechy, jako o prachy. Psalo se, ze Osaka mohla za rozchod, ale tohle bude asi vysvetleni, ze tomu tak zrejme nebylo. Ten duvod vetsich penez pro Bajina, ale asi byl. Sam si pod sebou tento saso podrezal vetev. Stal se koucem, byl na vrcholu a ted ai hračky rozmysli, jestli takového sasa angazovat.
Reagovat
misa
https://www.dreshare.com/sascha-bajin/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono jich tak neni jen 4%. Je jich daleko víc, jen to tutlaji z mnoha důvodů.

Jinak *koucem roku
Reagovat
FulnekUltras
Tak aspoň že se nenechává zbytečně opíchávat a líbí se mu ve švajcu.
Reagovat
blixa
Třeba chce být něco jako "krizový manažer" :D Převzít tenisku ve sračkách, vytáhnout jí a jít dál. Proč ne. Nakonec s Kikinou jen neprodloužil smlouvu, neutekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Krizovy manazer :D Good. To by si mel vybrat hracku kolem 300 mista :D
Reagovat
blixa
Ty nejsou většinou v krizi, jen nejsou dost dobré. Ale jako velkou výzvu bych viděl Evženu. Jenže to už je asi moc velká výzva i pro Sašu :D
Reagovat
smazaný uživatel
On ji vezme, uvidis. Je tam velky potencial sponzorů a tudíž peněz.
Reagovat
Blondie
Oops, promiň! Napsala jsem to samé, Tvůj koment jsem přehlídla :)
Reagovat
Blondie
Ale kdyby to zkusil s Genie Bouchard, která je ve 3. stovce a zároveň má jednoznačně potenciál na TOP 50... ;)
Reagovat
Marduch
Ty budes asi velkej myslitel. Ale pokracuj, night session je jeste mlada..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslitel? Jsem, ale on nebude, když si takhle hraje se svojí reputaci :D :D
Reagovat
FulnekUltras
měl tah na peníze vždy. U vracející se legendy pobude zase jen tak dlouho, dokud budou sponzoři sypat.
Reagovat
paddy
pokud jí ještě opustí Thiem, tak by to byl tzv. double
Reagovat
Fandina
:-)) :DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist