Monaco první zápas na antuce zvládnul

2. 2. 2010, 08:44
Aktuality 12
ATP SANTIAGO - V Jižní Americe odstartovala série čtyř antukových turnajů. První zastávkou je chilské Santiago, kam se přesunul tradiční podnik z Viňa del Mar. V první hrací den se dařilo Argentincům, včetně nasazené dvojky Juana Monaka.
Juan Monaco

Juan Monaco vstoupil do turnaje proti domácímu Nicolasi Massovi. Druhý nasazený Argentinec v prvním setu odvrátil všech 5 brejkbolů, sám jediný vypracovaný využil a zlomil soupeřův odpor. Za 105 minut vyhrál 6-3 6-4.

"Tohle je první turnaj na antuce a šlo to dobře. Necítím žádný tlak," pochvaloval si po postupu do 2. kola vítěz tří turnajů - všech na antuce.

Nyní na něj čeká krajan Juan Ignacio Chela, se kterým má vyrovnanou bilanci 3-3. Také Chela si v úvodním zápase poradil s Chilanem - 223. hráče světa Jorge Aguilara porazil 7-5 6-2.

Úspěšný den Argentinců pokazil jen Vassallo-Arguello, jenž po dvou setech vzdal utkání se Španělem Granollersem.

Nejvýše nasazeným hráčem je domácí hvězda Fernando Gonzalez, který se v úterním večerním zápase utká s Oscarem Hernandezem ze Španělska.

- ATP SANTIAGO (Chile, antuka, 398.250 dolarů) -
pondělní výsledky (02. 02. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Monaco (2-Arg.) - Massu (Chile) 6-3 6-4
Martín (Šp.) - Daniel (Braz.) 6-7(5) 7-5 6-4
Chela (Arg.) - Aguilar (Chile) 7-5 6-2
Luczak (Austr.) - Starace (8-It.) 7-6(3) 6-4
Granollers (Šp.) - Vassallo (Arg.) 4-6 6-3 skreč V.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravím.
Mám na dnešní den domluvený zápas-fix.ed. Kurs je dnes cca kolem 3 .
Zápas je 100% jistý.
Pokud máte někdo zájem o tento fix.ed, tak ho dám dnes zdarma.
Můžete si vyzkoušet jak to funguje a udělat si i kapitál.
V případné další spolupráci už tyhle domluvené zápasy zdarma
nebudou.
Pokud tedy má někdo zájem o dnešní fix.ed zdarma, tak tel. kontakt
na mě je 739 252 027.

A tady se můžete podívat na něco z mé minulosti.

https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/ViewUsersTicketAction.do?idu=-69105098941&idb=-1&hash=yuqSmSXcBcwfVeIfeWTRFB3z4Sc%3D

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTA3ODY5MTExMTEwNTUzODps2nJ6AvoucAhX1%2BU%3D

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE5MzYxNDkwMTMwMDrdyMMhBOUfxNhb9sU%3D

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDI5MzYyNzM4NTIwMToMqHLkx0y8iR%2F274Q%3D
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně. Jediné, co nám může nabídnout je vyfuckování rozhodčího, pláč, rozbíjení raket nebo nepodání ruky rozhodčímu.
Reagovat
smazaný uživatel
Každy ma sve slabši chvilky, nepopiram to co jsi uvedl, to se stalo,ale jinak mi přijde,že se vždy chova gentelmansky a i kdyby ne on podle mě podle toho co v tenise dokazal si muže dělat co chce. Neni jen někdo z 1.100,50 nebo někdo kdo se do 10 jen podival. Pokud ma stale motivaci a stale jak vidime vyhrava neni duvod aby tenis opouštěl a nechaval trun jinym. Když ho někdo sesadi podobně jak to dokazal Nadal,ale jinak něco jako Djokovic č.2 to neni žadna vaha. Nechci aby to znělo,že se tady do někoho navažim, jen posledni měsic nebo i dele jsou pořad same nadavky na něj. Každy mame sve favority nebo i sve neoblibence ale v každem přispěvku to čist to je trošku zbytečne mam ten dojem.
Reagovat
smazaný uživatel
"Domaci hvezda Fernando Gonzalez" to je presny :). Divaci ho tam zenou blaznive.. Loni se Gonza rozehraval v prvnim zapasu, ale pak totalne vyprasil Monaka, Cuevase i Acasusa..narez. Je to proste Gonzuv turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, Gonza je vypráší všechny do jednoho. Je to skvělý hráč, udržuje si dlouho stabilní formu, zasloužil by si nějaký větší úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Je skoda, ze neprisel nejakej velkej triumf v dobe, kdy na tom byl nejlip ..okolo roku 07. Je to blazen :) s nicim se nemazli..tenhle styl k nemu proste patri. Hrozne se mi libi jeho obihani si na forhand, to je kvapik.
Kdyz jsem loni sledoval na streamu turnaj ze Santiaga, to bylo pokoukani, serviroval s neuveritelnou jistotou prvniho podani, druhe skoro nepotreboval.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám celkem rád takovéhle blázny, proto patří Gonza mezi favority.
Reagovat
smazaný uživatel
Gonza je skvělej, moje mamka občas se mnou kouka a řika tomu vašen na kurtě, myslim že to je přesne:) Přal bych mu vitěztvi!
Reagovat
smazaný uživatel
Monaco je dobrým antukářem, myslím si, že by mohl na RG dojít daleko a hlavně by měl porazit McEnroea II., kterej obhajuje vítězství na tomto Grandslamu. Kdyby se Elegán utkal s Monacem v prvním kole, mohl by prohrát, v což doufám. Z prvního místa by tak mohl bejt vykopanej, kdyby Rafa vyhrál celej turnaj. Další variantou taky je, že by si Elegán mohl vyzkoušet doma ve Švýcarsku lyžování, při kterém by se zranil a nehrál by po zbytek celé sezony , nejlepší by však bylo jeho celkový vypadnutí z tenisovýho světa, protože tam už vopruzuje hodně dlouho a je na čase, aby ho vystřídali mladší hráči.
Reagovat
smazaný uživatel
čtu tvoje přizpěvky už hodně dlouho a myslim si,že jsi jen provokater. Ja si nemyslim, že by měl odchazet, když stale ma co nabidnout narozdil ot tve opakovačky:) Nebud tak kriticky chlape!
Reagovat
smazaný uživatel
Nik: nereagovat..
Reagovat
dabelsobul
ANDDREW: Závist, ta svět jednou zahubí...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist