Monfils ukončil spolupráci s koučem Rasheedem

10. 7. 2011, 10:50
Aktuality 0
Francouzská světová sedmička to oznámila po včerejším postupu země galského kohouta do semifinále Davis Cupu. Francie vede 3:0 i díky Monfislově výhře nad Kohlschreiberem.
Gael Monfils

Gael Monfils spolupracoval s Rogerem Rasheedem od července 2008. „Po třech letech jsme spolu s Gaelem usoudili, že je správný čas ukončit naší spolupráci. Přeju Gaelovi jen to nejlepší v cestě kupředu,“ uvedl Rasheed na Twitteru.

„Rozhodli jsme se ukončit naší spolupráci po vzájemné dohodě. Jsme na konci skvělé cesty. Hodně mu dlužím. Nadále zůstáváme skvělými přáteli,“ řekl francouzský tenista, který nyní bude spolupracovat s Patrickem Chamagnem, který doposud působil v Monfilsově týmu a měl na starost jeho fyzickou připravenost.

V době spolupráce s Rasheedem se Monfils probojoval mezi nejlepších deset tenistů světa. Loni došel do čtvrtfinále US Open. Na Roland Garros letos skončil rovněž mezi posledními osmi, stejně jako v roce 2009. Nejlepší Monfilsův výsledek z grandslamového turnaje se datuje do roku 2008, kdy na French Open vypadl v semifinále s Rogerem Federerem.

Australan Roger Rasheed je bývalý trenér Lleytona Hewitta, kterého vedl po čtyři roky. V Británii se již objevila spekulace, že by Rasheed mohl mít na starosti Andy Murrayho, světová čtyřka totiž aktuálně žádného oficiálního trenéra nemá.

Gael Monfils bude příští týden startovat na turnaji v německém Stuttgartu. Loni na zdejší antuce prošel do finále, kde vzdal Albertu Montaňesovi kvůli problému s kotníkem.

TenisPortal.cz, Adam Bárta

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist