Moya bude v Bukurešti hrát 28. antukové finále

13. 9. 2008, 17:18
Aktuality 0
Zkušený španělský tenista Carlos Moya bude v Bukurešti hrát 28. antukové finále v kariéře. Dvaatřicetiletý Mallorčan porazil v dnešním semifinále nejvýše nasazeného Richarada Gasqueta z Francie 6:2, 6:4 a v rumunské metropoli si zopakuje finálovou účast z roku 1996. O třetí letošní titul proti němu bude bojovat Francouz Gilles Simon.
Moya Carlos

Vítěz Roland Garros z roku 1998 Moya se bude v neděli snažit udržet svou úspěšnou sérii, během níž v každé z uplynulých osmi sezon získal alespoň jeden turnajový titul. Letos dosud neúspěšně bojoval ve finále v Costa do Sauipe.

Španělský šampion se o svůj první letošní triumf na okruhu ATP utká s Francouzem Gillesem Simonem, jenž v dnešním druhém semifinále vyřadil ve třech setech Josého Acasusa z Argentiny. Světová sedmnáctka Simon se už letos radovala z titulu v Casablance a v Indianapolisu.

ATP BUKUREŠŤ (Rumunsko, antuka) - výsledky :
Dvouhra - semifinále:
Moya (6-Šp.) - Gasquet (1-Fr.) 6:2, 6:4, Simon (2-Fr.) - Acasuso (8-Arg.) 4:6, 7:6 (7:4), 6:4.
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist