Murray bude trénovat s Corretjou

7. 4. 2008, 10:00
Aktuality 0
Tým, který se stará o dvacetiletého Skota Andyho Murrayho, se rozrostl o jméno bývalé světové dvojky. Španěl Alex Corretja bude mít za úkol připravit Murrayho na antukovou část sezony.
Profily hráčů
Alex Corretja

Murray odehrál loni na antuce dva zápasy a oba prohrál, o moc lépe se mu nevedlo ani rok předtím. S hráči, které by na tvrdém povrchu porážel, na ní prohrává. A to se má teď změnit.

Pomoci mu v tom má Alex Corretja, který největší úspěchy slavil právě na pomalém povrchu. Španěl za svou bohatou kariéru vyhrál 17 turnajů, jedenáct z nich antukových, a dvakrát se dokázal dostat do finále French Open. A podobně dobře si prý na antuce může vést i Murray.

"V posledních letech jsem Andyho sledoval několikrát, třeba při jeho loňském zápase s Nadalem v Madridu, a je zřejmé, že má obrovský potenciál hrát dobře na všech površích. Jsem polichocen tím, že mám možnost být součástí jeho týmu během antukové části sezony," prohlásila bývalá světová dvojka.

"Je skvělé, že budu moci pracovat s takovým antukovým specialistou. Má za sebou fantastickou kariéru, těším se na to, co se od něj naučím," oplatil mu poklonu Murray, který bude s Corretjou spolupracovat devět týdnů. Během nich se Skot objeví i na turnajích Masters v Monte Carlu, Římě a Hamburku a na grandslamovém French Open.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist