Murray chce po ukončení kariéry dělat caddyho a fotbalového trenéra

30. 3. 2021, 11:52
Aktuality 9
Bývalá světová jednička Andy Murray sice zatím o konci kariéry neuvažuje, už má však jasno, co by chtěl po odchodu z tenisu dělat. Třiatřicetiletý Brit v rozhovoru pro Gentleman's Journal uvedl, že by rád dělal nosiče holí profesionálním golfistům nebo získal trenérskou licence ve fotbale.
Profily hráčů
Andy Murray

Murray se kvůli vleklým zdravotním potížím postupně propadl až na 119. místo světového žebříčku. Naposledy ho zranění třísel nepustilo na probíhající turnaj v Miami, ale trojnásobný grandslamový vítěz nedávno zdůraznil, že navzdory nepříjemnému období zatím s tenisem končit nehodlá.

Už má však jasno, co by po ukončení kariéry dělal. "Mám hodně rád golf a chtěl bych dělat caddyho profesionálům. Z blízka se od nich něčemu přiučit by bylo skvělé," řekl Murray. "A také by mě bavilo vystudovat trenérskou licenci ve fotbale," dodal dvojnásobný olympijský vítěz.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ked môže byť Federer Nadalovým nosičom vody, tak môže byť aj Andy Murray Caddym, prečo nie.
Reagovat
Patik
a čo tak tenisového trénera ?
Reagovat
Marduch
Apríla je až pozítří.
Reagovat
Mayo
A čo si o tom myslí Bob?
Reagovat
Bob
Klaun
Reagovat
Marduch
Manželka neví co koupit svému manželovi milionáři k narozeninám, protože on všechno už má, tak dostane nápad, ze si nechá vytetovat iniciály Bridget Bardot (BB), protože manžel je fanoušek, na zadek na každou půlku jedno B. Přijde domu, tam manžel čte noviny v křesle a manželka na něj volá: ?Hůú miláčku, podívej, co pro Tebe mám? stáhne bombarďáky, předkloní se a vyšpulí na něj řiť. Manžel stáhne brýle na nos a nasraně zařve: " kur*a kdo je BoB??!!
Reagovat
Nola
v case, ked sem chodila este Sonja, tu okrem Boba, existoval aj nick Bobek, hmlisto si spominam, ze fandili Novakovi, asi rok 2012, zeby to bol on? no netusim....
Reagovat
Bob
Se Sonjou jsme byli kamarádi a oba fandíme Novakovi. A Bobek? Ten ještě spí..
Reagovat
peek
Záleží na tom, jestli bude chtít brát sebou manželku. Na fotbale může klidně sprostě nadávat, na golfu už by to ale neprošlo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist