Murray chystá sázku. Bude Lendl muset do Wimbledonu na bruslích?

30. 3. 2012, 18:45
Aktuality 1
Letošní Wimbledon možná zažije neobvyklou scénu: Ivana Lendla, jak projíždí branou slavného All England Clubu na kolečkových bruslích oděn do bílého elastického dresu. Stane se tak, pokud český rodák přijme a prohraje sázku, kterou na něj vymýšlí jeho svěřenec Andy Murray.
Profily hráčů
Ivan Lendl a Andy Murray

Murray domluvil, že s Ivanem Lendlem budou hrát čtyřhru na antuce v Barceloně proti nejlepším britským deblistům Colinu Flemingovi (24. ve světovém žebříčku čtyřhry) a Rossu Hutchinsovi (31.). "Sázka ještě není přesně stanovena, ale Ivan bruslí hodně často, a pokud prohrajeme, tak je možné, že na bruslích vjede do Wimbledonu oblečený v bílých elasťácích," řekl Murray v rozhovoru pro oficiální stránky turnaje v Miami.

Dvaapadesátiletý Lendl jezdí na kolečkových bruslích skutečně aktivně - doma na Floridě i šestkrát týdně přes 20 kilometrů. "Je to méně namáhavé na kolena, dobré na plíce a jako trénink na golf. Jen zápěstí trpí při pádech," říkal kdysi Lendl.

Murray, který letos angažoval českého rodáka za trenéra, aby dokázal získat grandslamový vavřín, se často a rád sází se členy svého realizačního týmu. Většinou se sázky týkaly nohejbalu s tenisákem, při kterém se hráči často zahřívají před tréninkem.

Po prohraných zápasech musel Murray například líbat chodidla kamarádům, nebo přijít na večeři v dámském oblečení. V minulosti musel skotský rodák také vydržet ledovou vanu bez plavek, nebo mít při tréninku na hlavě kriketovou helmu.

"Sázíme se hodně. Když jde jen o nějakou malou sázku, jako líbání nohou, tak se většinou moc nesoustředím, ale když jde třeba o to nosit celý den s sebou kriketovou pálku, koncentruji se mnohem víc," řekl Murray.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
A co je na tom tak divného ?? to může jet i bez sázky a neudělá ze sebe JOUDU . Jako kdyby měl jet v kalhotkách a podporsence a na halavě by měl ještě nafuknutou olačku tak to by byla sázka ale to to není sázka .
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist