Murray je po triumfu v Antverpách v nominaci Britů na finále Davis Cupu

21. 10. 2019, 19:34
Aktuality 3
Andy Murray si zahraje na finálovém turnaji Davisova poháru. Dvaatřicetiletý Skot, jenž o víkendu potvrdil svůj návrat mezi elitu po druhé operaci kyčle triumfem v Antverpách, byl nominován do týmu Velké Británie pro finálovou akci v Madridu.
Profily hráčů
Andy Murray

Trojnásobný grandslamový šampion a bývalý první hráč světového žebříčku nehrál Davisův pohár od roku 2016. Návrat oslaví při premiéře nového formátu týmové soutěže, britské tenisty v základní skupině finálového turnaje čeká Nizozemsko a Kazachstán.

Účast v Madridu, kde se bude hrát od 18. listopadu, přislíbily i další hvězdy z někdejší 'velké čtyřky' Španěl Rafael Nadal a Srb Novak Djokovič. Chybět bude jen Roger Federer, Švýcarsko do finále nepostoupilo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
MartinPa
Jinak ještě opožděná gratulace Andymu k titulu. Stan to mohl mít v suchým triku ve 2 setech a nakonec to projel jako školák, holt Andy to proti svěřencům svého bývalého kouče umí, Berďa by mohl vyprávět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vzhladom na ucast top hracov v DC v minulych rokoch a v sucasnosti je uz teraz jasne, ze sa nový formát osvedcil.
Reagovat
EllNino
spíš chtěj na Olympiádu :D .... a první rok to podpoří, následné roky se na to už podle mě vyprdnou úplně stejně jako na ten starý :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist