Murray na Rosola: Nikdo tě nemá rád, každý tě nenávidí

2. 5. 2015, 17:45
Aktuality 150
Lukáš Rosol mezi oblíbence na tenisovém okruhu rozhodně nepatří. Do dalšího konfliktu se dostal dnes v Mnichově, kde se během výměny stran srazil rameny se svým soupeřem Andym Murraym. A Brit mu pak spílal. Nikdo tě nemá rád, každý tě nenávidí.
Profily hráčů
Lukáš Rosol a Andy Murray

Lukáš Rosol se o vítězství v tenisových zápasech pere někdy i trochu nad rámec sportovní etikety a svým chováním si kamarády na tenisovém okruhu rozhodně nedělá.

Tak třeba před lety ve Wimbledonu se snažil rozhodit Rafael Nadala tím, že mu shodil jeho pečlivě srovnané láhve s pitím. Před týdnem v Bukurešti mu Španěl García-López odmítnul podat ruku. A dnes v Mnichově se dostal do křížku s Andym Murraym.



Rosol získal nad světovou trojkou první set a když se oba vraceli z lavičky na kurt před druhým setem, český tenista do soupeře lehce narazil u sítě ramenem. Murray se okamžitě obrátil na rozhodčího a při čekání na return mluvil nahlas směrem k českému hráči.

"Děláš to každý týden. Nikdo tě na okruhu nemá rád. Každý tě nenávidí," řekl Murray. Hlavní rozhodčí se situaci snažil uklidnit a z hlediště se od českých fanoušků na adresu Brita ozvalo: "Fuj!"



Murray se nakonec rozhodit nenechal. Vývoj utkání otočil a po odpolední výhře nad Španělem Bautistou postoupil poprvé v kariéře do finále antukového turnaje ATP. Perný den pak zakončil porážkou ve čtyřhře.

Britský tenista měl problém s českým hráčem už na letošním Australian Open, kde měl konflikt s Tomášem Berdychem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

150
Přidat komentář
slacker
Murray ty jsi ale ubozak.
Reagovat
Roger_Federer
Ano JM tu chyby hodne..
Vedel, znal, umel podat..
Reagovat
gigin
JM byl sice grafolog, praštěný, ale super... chybí moc.. Jeho rozbory povrchů, podkladů a suchý, anglický humor byl nepřehlédnutelný.. sorry, Mute :))
Reagovat
a.magerova
J.M. odešel, protože tu mnoho lidí včetně admina zavíralo oči před běsnícím zlobrem.... situace znalí drželi hubu a neznalí čili noví nadávali těm nepravým bojovníkům.... takže, co dav chtěl, to má !!! :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale slova "J.M." a "humor" jsou totálně odlišné věci, které spolu nemají absolutně nic společného. Divím se, že je vůbec možné je napsat do jednoho příspěvku.
Reagovat
gigin
Byl vtipný a chytrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak to jo.
Reagovat
gigin
:-D:-D tvl
Reagovat
a.magerova
Jj gigin má pravdu.
Ale zde na TP jsou víc ceněny povrchní žvásty než inteligentní humor :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak to jo.
Reagovat
Nola
chyba a velmi, jeho prispevky som velmi rada citala, bol fanusik Fedexa, ale vzdy dokazal objektivne a odborne zhodnotit vykon tenistov, snad sa raz vrati
Reagovat
slacker
Ale pry to byl "strasny mravokarce"
Reagovat
a.magerova
Jj, ti hloupí to tvrdili....
Reagovat
VlS
JM je škoda, ale těch je víc. Mi se stejská po Psovi, s tím byla aspoň sranda.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, s ním jo.
Reagovat
a.magerova
No jo.... ale pes tu nechodí už tak pět let..... zatímco J.M. tu chodil ještě loni :-/
Reagovat
VlS
Aspoň vidíš, jak dlouho je mi smutno :-(
Reagovat
a.magerova
Tak snad Ti toto aspoň trošku pomůže....
http://www.quizz.biz/uploads/quizz/175919/1_4027M.jpg
Reagovat
slacker
Presne. Podle toho jak je kdo "toleratni" na jednu strane k fandine a na druhou stranu netoleratni k brilantnim analytikum jako J.M si kadruju mistni nicky.
Reagovat
a.magerova
Jj mám to stejně ;-)
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-lukas-rosol-andy-murray-mnichov-dxx-/tenis.aspx?c=A150503_140523_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
Já z toho videa tak nějak nemám pocit, že by Lukáš udělal něco strašnýho. Cpali se tam oba a bylo jasný, že oba se tam nevejdou, tak do sebe vrazili.
Nemám ráda Marfuši kvůli jejím nesportovním výlevům v okamžiku, kdy se jí nedaří, a myslím, že k ní budu muset zařadit i Marrayho, ač patřil k mým poměrně oblíbeným hráčům. To, jak mu poslední dobou hrabe, je dost smutný.
Reagovat
George_Renel
Psal jsem to hned, když s touto pseudoaférou vylezli, že dělají z komára velblouda. Shodil se akorát Andy.
Reagovat
gigin
Hlupák je Rosi. Akorát Můru namotivoval, viz můj odkaz níže...
Reagovat
Davor1
Ak by to bol prvý Rosolov incident, tak by to ešte šlo nejako uhrať. On ale robí podobné veci na rozhodenie súperov pravidelne. Andy povedal len pravdu. Nikto ho na okruhu nemá rád. Nie náhodou mu G-L pred týždňom odmietol podať ruku. Nie náhodou bol z neho vytočený Nadal. A že Andymu hrabe? Nevšimol som si, aby niekedy na kurte robil niečo, čo by nebolo v súlade s fair-play voči súperovi...
Reagovat
George_Renel
Když ti si vše vykládáš jak se ti to hodí. Říká se tomu demagogie. S tím podáním ruky to bylo úplně, jinak. Jenže vy zarputilí a nesoudní obdivovatelé a nenávistníci, vy to vidíte vždy v tom svém zrcadle.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem nějak ta Davorova slova nepochopila :) Já se nechci zastávat Rosola jako hráče, který se vždy chová tak, jak by měl, to on se dovede předvádět perfektně, ale konkrétně tady mám pocit, že je to od začátku do konce v režii Můry.
Reagovat
a.magerova
A proč mu teda nepodal G-L ruku, nebýt toho včerejšího incidentu, tak to ani nevím, že něco takového proběhlo.... takže vůbec nevím co se stalo?
Reagovat
George_Renel
Už jsem to tu psal hned po zápasu. Rosol šel k síti a podával mu ruku. On v eufórii ruku přehlédl a šel k umpiru. Pak si to uvědomil a honem to chtěl napravit. V tu chvíli už zase byl u rozhodčího Lukáš. Toť vše. Žádná aféra, pouze zádrhel. Ovšem mediálníci nic jiného nehledají.....
Reagovat
smazaný uživatel
Takže taky to nebyl projev Lukášova frajerství. Pak nechápu, proč se s tím někdo ohání.
Reagovat
George_Renel
Protože bulvár a, já tomu říkám, celebritování. To se nese i Tenis portálem.
Reagovat
a.magerova
No nevím.... přece si mohli podat ruku i před rozhodčím... nechápu proč to pak Rosol odmítl a celkově je to video takové zvláštní....
https://www.youtube.com/watch?v=YftorATloow
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, no tak tady Lukáš fakt mohl projevit trochu pochopení. Je vidět, že GL to neudělal schválně.
Reagovat
George_Renel
Zvláštní bylo, že GL jasně nabízenou ruku přehlédl(?). Lukáš se asi potom naštval. To je celé. Když to vidíš na živo, hned v emocích po zápase, není to až takové drama jako v pár vteřinovém sestřihu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tady řešíš, co bylo před týdnem, když se tady řeší tenhle incident? Já úplně nesnáším, když někdo jako argument vytáhne nějakou starší aféru, která s tou současnou nemá nic společnýho.
Reagovat
Davor1
Pretože to patrí do kontextu Rosolovho charakteru a prejavu na kurte. Ak by spravil niečo podobné prvykrát, je to iné, ak to robí opakovane. On je známy tým, že súperov provokuje a snaží sa ich rozhodiť. Ja to považujem za nefér správanie, ktoré by si mal na kurte odpustiť. Vám to zrejme nevadí, pretože je to Čech. Ja v tomto národnostnú otázku neriešim, nemám problém otvorene skritizovať Cibuľkovú či Kližana, ak robia niečo, čo sa mne nepáči.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady konkrétně v tomto případě se jako blbec zachoval Murray, to nemá s Lukášovým chováním na kurtech co dělat, proto nechápu, jak to spolu souvisí.
Btw. Murray mi je sympatičtější než Rosol a i tak tvrdím, že tohle bylo divadýlko v jeho režii.
Reagovat
spaniel
Davore, jsi mimo. Proc do toho motas Nadala? V tom zápase to bylo presne naopak. Nadal se několikrát stěžoval umpirovi, ze Rosol poskakuje a ze hlasitě dýchá. A tam to byl on, kdo do Rosola vrazil. Totálně mimo.
Reagovat
Davor1
Ja predsa netvrdím, že vrazil do Nadala. Napísal som, že bol z neho Nadal na nervy, pretože Rosol je typický provokatér, ktorý sa často snaží súperov rozhádzať rôznymi spôsobmi, ktoré ja osobne pokladám za nefér. Napríklad často na returne pred súperovým servisom klepe raketou o zem. Videl som naživo niekoľko jeho zápasov a viackrát som krútil nad ním hlavou.

Nejak zlé si vykladáš moje príspevky, asi to musím lepšie skladať. Alebo žeby to bolo tým, že som napísal niečo negatívne na českého hráča, a naopak, zastal som sa Murrayho, ktorého ty, ako je dobre známe, máš v láske ako koza nôž ?? :-))
Reagovat
spaniel
Nejde o to, ze to bylo na českého hrace. Akorát si myslim, ze s Rosolem se to tady přehání, byli a jsou daleko horsi exoti na okruhu. Jo a chtel bych videt to klepani raketou na trave ;)
Reagovat
Amputace
SpanieL: Nadal tehdy do Rosola jasně, neoddiskutovatelně vrazil, zatímco tentokrát se Murray s Rosolem prostě nešťastně srazili, tak to vnímáš?

Fascinuje mě, jak někteří lidé, kteří před třemi lety osočovali Nadala ze srážky s Rosolem, teď Rosolovo vražení do Murrayho omlouvají jako nechtěnou srážku, přičemž v tom není absolutně žádný rozdíl, obě ty situace jsou dosti podobné. Jediné rozdíl je nanejvýš tak v tom, že Nadal se již průběhu a pak i po skončení zápasu Rosolovi za tu srážku omluvil.
Reagovat
spaniel
Nic takove jsem nenapsal. Dole v mem prvnim prispevku jsem to označil za provokaci. Akorát si nemyslim, ze je to takovy skandál a nevadi mne to. A Murraym jsem nenapsal nic (i kdyz si o nem celkove myslim sve).
Reagovat
Nola
ze toho uz nenechas.... je mi dobre zname ze neznasas ceskych a slovenskych tenistov, Berdych, Rosol, Klizan, Lacko, Cibulka... dalej nebudem menovat, ale uz hadam stacilo, ved ten tvoj vyhral, ci? mal by si oslavovat a nie kopat neustale do Rosola.....
Reagovat
Davor1
Poprvé, si totálne mimo, keď si myslíš, že neznášam nejakého tenistu. Pre mňa je tenis hoby a zábava, na rebríčku mojich priorít nie je nijak vysoko a naozaj nemám dôvod neznášať niekoho, koho ani nepoznám, len ho vidím občas v hľadisku či na obrazovke. Je mnoho hráčov a hráčok, ktorých nemusím a nepatria k mojim obľúbencom, ako už spomínaný Rosol, Berdych či Lacko. S neznášanlivosťou to ale nemá vôbec nič spoločné. Ty v týchto pocitoch zrejme nerozlišuješ a každého, koho vyslovene nemiluješ, hneď neznášaš, ale tak všetci sme nejakí...

Podruhé, nechápem, ako si prišla na ten národnostný blábol, že neznášam českých a slovenských tenistov. Fandím Káji Schmiedlovej, Terezke Mihálikovej, Janke Čepelovej, Norovi Gombošovi, Lucke Šafářovej, Báre, mám rád po tenisovej stránke aj Štepánka napríklad. Na druhej strane, Berdycha, Rosola, Cibuľu, Kližana či Lacka naozaj nemusím a nemá to vôbec nič spoločné s ich národnosťou. Nemám v láske ani Sharapovu, Bouchard, Dimitrova, Paireho, Schiavone, Azarenku, Dellacqu, Flipkens a ďalších XY tenistov a tenistiek. Pre mňa je národnosť totálne nepodstatná. Nefandím niekomu automaticky len preto, že je Slovák alebo Čech a naopak, ako napríklad kaďak.tom, ktorý nemá problém priznať, že ak je niekto nemec či slovák, tak je pre neho automaticky na hate liste. Pre mňa je dôležitá celková osobnosť a prejav.

Potretie- my dvaja sa nikdy úplne nezhodneme, takže nepočítam s tým, že tento príspevok ti zrazu otvorí oči alebo ma budeš vidieť ináč. Len toľko :-))
Reagovat
Nola
zhodnut sa isto nezhodneme... ak niekoho vyslovene nemilujem, automaticky ho neznasam, samozrejme som mimo, ako vzdy, vdaka za komplimenty, na tvoje podrazdene reakcie viac nebudem reagovat.... poznas ma lepsie, ako sa poznam ja sama :D
ospravedlnujem sa, ze som pouzila nevhodny vyraz, "neznasat", uznavam , ty si ten najpovolanejsi, ktory dokaze zhodnotit spravanie tenistu, tvoj nazor je jediny spravny....
v minulosti sa tu uzivatel dozvedel viac o tenise, hodnotil sa vykon tenistu, dnes sa uzivatelia predbiehaju vo vzajomnom urazani a os.erani tenistov, chybaju tu uzivatelia typu J.M. ......
pekny vecer prajem
Reagovat
slacker
Koukam na video a nechapu co ten Rosol jako udelal spatneho? Na to ze se dva srazi musi byt vzdycky DVA.Ono je nejake pravidlo ze vyse postaveny hrac uhybat nemusi?
Reagovat
a.magerova
Rosol nedal přednost zprava a přitom má nejedno auto či motorku, takže řidičák má a takové pravidlo nezná ?!!! :-/
Reagovat
SwissMaestro
Kurňa ženská a vyzná se v pravidlech :P:P
Reagovat
a.magerova
Pravidla znám, ale nerada se jimi řídím..... ale teda za volantem sem tam musím :-/
Reagovat
VlS
Nemusíš, nikdo ti nemůže zakázat se roztřískat
Reagovat
a.magerova
To je sice pravda, ale.... ráda si dělám co chci a tudíž i se ráda sama vozím kam chci bez ohledu na ostatní a k tomu řidičák potřebuju, protože jsem srab a bez řidičáku bych nejezdila :-/
Reagovat
VlS
Jasně, jen reju, v praxi jsem na tom jak ty.
Reagovat
gigin
http://tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/May-2015/Murray-Says-Rosol-Antics-Silly-After-Munich-Rant.aspx
Reagovat
Amputace
Nemusí být dva. Nadal také "sejmul" Rosola ve Wimbledonu, nevzpomínáš?
Reagovat
MaDI
Vzdyt je to jasne videt.Lukas jde prvni a tesne vedle umpiru.Misto aby Andy pockal,cpe se tam taky a pak se divy,ze se strejchnou rameny a jeste zaluje.To je fakt exot.Lukas neudelal nic spatnyho.Osobne teda nefandim ani jednomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si to udělal, že ti nešla číst diskuze? Taky to tak chci mít.
Reagovat
smazaný uživatel
To kdybych věděl :D Jenom vím, jak ji obnovit a už teď toho lituju.
Reagovat
a.magerova
Jen se chlapci pěkně učte, třídit si net-lidi i net-názory sami a né spoléhat na techniku, přece když jdete po chodníku, taky vám reál-lidi s reál-názory neodstraňuje z cesty nějaký "netechnický ignorant" :-)))
Reagovat
gigin
Třídit odpad..
Reagovat
a.magerova
:-))
Přesně tak, co se v mládí naučí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ve stáří stejně zapomenou...
Reagovat
a.magerova
Ale tak mezi naučením a zapomenutím je dost velký životní úsek, kdy se TO opravdu hodí ;-)
Reagovat
Amputace
Rosol je vážně zvláštní případ. Je to hráč, který v podstatě nikoho nezajímá, ale on se přesto tváří, že má všechno a všechny na háku, byť hraje s nejlepšími hráči světa. Je pravda, že je to jisté koření tenisu (např. ta flaška), ale takové koření já bych uvítal u nejširší špičky, ale pokud bezvýznamný hráč typu Rosola provokuje ty nejlepší hráče, nepůsobí to bohužel sebevědomě, ale jen a pouze trapně. Představte si, že by Nadalovi převrátil flašku nikoli Rosol, ale Federer. Celý tenisový svět by se tomu zasmál, mělo by to styl, ale když něco takové udělá Rosol, působí to prostě hloupě a vzbudí to úplně zbytečnou kontroverzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá se z toho bublina, Murray šel druhý,mohl počkat..,Rosol je docela skromný ,férový kluk
Reagovat
Grigor_Murray
ha ha ha
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprve, kdyby Nadal Federerovi hodil ručník z lavičky na zem. To by zajisté také mělo styl a celý tenisový svět by se tomu zasmál.
Reagovat
spaniel
Federer je posedlý ručníky a rovna si je logem na stranu, kde podává? To mi nejak uniklo.
Reagovat
Roger_Federer
:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Doposud jsem u Federera nezaznamenala, že by trpěl nějakou úchylkou.

Reagovala jsem pouze na ironii Amputace...
Reagovat
smazaný uživatel
Rosolovi se poved jeden zapas na Wimblu a od ty doby mi prijde hrozne namachrovanej...
Reagovat
SwissMaestro
Vyhrál Davis Cup, 2 turnaje na okruhu ATP, pak myslím, že dal další 3 finále na okruhu, účastník nejdelší čtyřhry v Davis Cupu, byl v top 30, porazil Nadala ve Wimbledonu...nemám ho rád, ale dokázal celkem dost na to co umí :D
Reagovat
Padme
:D
Reagovat
George_Renel
Tobě se zase povedlo napsat jeden komentář a opakuješ ho, jji nějaké vrcholné dílo....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsme naplivali na Murrayho, naplivali jsme na Rosola (včetně mě), takže myslím, že už bychom to mohli tak nějak uzavřít. Snad se zas tolik nestalo.
Reagovat
Patri.k
Nemám rád ani jednoho :D
Reagovat
PetaM
Já myslím, že Lukášovi to může být tak nějak u prdele :D Nehraje tenis pro ostatní hráče, ale především pro sebe :D
Reagovat
gigin
Podle mne je zblblý z právě probíhajícího MS v hokeji. Prostě mu dal "tělo" no.
Reagovat
Davor1
:-DD
Reagovat
Mayo
Výborne, teraz si môže každý pekne kopnúť do Murrayho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toho není nikdy dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Maryho nesnáším je to haj.zl já bych ho profackovala že by se z toho nevzpamatoval.
Reagovat
Grigor_Murray
Profackuj se sama a pak sem něco piš, prosím
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu se ho nekdo dotkne a on se z toho malem pose...re
Reagovat
gigin
Schwartzman

http://imgup.cz/images/2015/05/02/bk.jpg
Reagovat
SwissMaestro
:D:D:D
Reagovat
marta
V Madridu má v losu Tsongu,copak tomu asi provede?
Reagovat
SwissMaestro
Něco s banánem by mohlo přijít :D:D
Reagovat
gigin
Teď přijde zlom. Tuch jak cyp :DDD

http://imgup.cz/images/2015/05/02/egmadrid.jpg
Reagovat
spaniel
Ma Goffina, ze? No, nevim...
Reagovat
gigin
Má. A kdyby náhodou, tak pak Niši. Jako marný boj, vím...
Reagovat
spaniel
Nic moc. Ale teď je to asi jedno, on musi najít řešení v sobe, na soupeři momentálně nezáleží. A raději prohrát s dobrým, nez s někým o kom nevi, kdo to je ;)
Reagovat
gigin
Přesně tak.
Reagovat
pingwin
co má vlastně za problém ?? hlavu ??
Reagovat
gigin
No, on byl vždycky štrejchlý. Ale teď mi přijde rozbitý úplně...

Jinak to podle mne odstartovala porážka na USO s Domem. Pak se do toho přidaly problémy se zády a ramenem. Nechápu na kterú pičku matěrinu pak jel do Moskvy a Bazileje. Měl ukončit sezónu a dát se dohromady. No a pak místo toho, aby nastoupil v Dohá, tak ležel s angínou, nebo chřipkou, nebo co to bylo v posteli a nestačil se pořádně připravit na AO. V Aucklandu si zapinkal s Veselkou a to bylo tak všechno. No a aby si sebevědomí ještě víc zvednul, tak prohrál ze čtyř nebo z pěti mečbolů (teď už nevím přesně) s Kokkinem. No a pak asi zjistil, že společenství s Thiemem a Bresnikem je u konce (nevím, z které strany byla větší aktivita) a žumpárna pokračovala dál. Totálně bez FH, nebyl (není) schopen přehodit balon z forehandu přes síť. A když jo, tak je to tři metry v autu. Absolutně ztratil sebedůvěru a víru ve vlastní schopnosti a trápení, trápení. Vrchol špičky špiček bylo MC s Haiderem- Maurerem... Nicméně stále doufám, věřím, tlačím. Snad je Thomas Enqvist dobrá volba, nový impulz...
Reagovat
gigin
Samozřejmě verze číslo 2 (alá sojka) chyběla, chybí mu pokora.
Reagovat
babolat.cz
co zápas to nějakej výstřelek, většinou postrádající rozum, samozřejmě, u Rosola bychom ho těžko hledali. NAštěstí dělá ostudu jen sobě, je to provokatér, a za rok po něm ani pes neštěkne.
Reagovat
zube
Rosol je kokoot.
Reagovat
Olympiada
Co na okruhu čech... to blb a levak. Tedy krom Jirky Novaka
Reagovat
Kozoroh
Tak toto je neskutečně dementní koment...
Reagovat
babolat.cz
to je zřejmě sarkasmus, ale je velice nešťastné házet Toma, Radka či Veselého do stejného pytle s tím nýmandem.
Reagovat
darek.vrana
Je to smutné, ale bohužel na tom je dost pravdy, i když všem našim fandím. Rosol je top, ale chování Berdycha i Štěpce občas fakt není nic moc. Aspoň Veselý snad v omhle ohledu bude bez problémů... V minulosti ale těch sympatických hráčů bylo víc, kromě Nováka i Bohdan Ulihrach nebo třeba Lukášův trenér Sláva Doseděl. Ten mi přijde jako jeho přesný opak, nechápu, proč na něj nějak nezapůsobí i tímhle směrem.
Reagovat
turista
Rosol sympatický není, nýmand ale také není, když si tenisem dlouhodobě poměrně dobře vydělává. Murray také není sympatický.
Reagovat
smazaný uživatel
Mňa fascinuje, že si to v podstate bezmenný Rosol s nulovou váhou v tenisovom svete dovolí voči hráčom z absolútnej špičky, ktorí sú skoro zákonom chránení..Nech by bol akýkoľvek provokáter v zápasoch s Garciom Lopezom, budiš..To skoro nikto nezaregistruje..Ale zviditeľňovať sa takto proti svetovým hráčom s milionmi fanuskov za chrbtom, to nie je iba nemiestne drzé, ale predovšetkým veľmi hlúpe..
Reagovat
EllNino
hele, nedělej z nich zase nějaký bohy jo :D ...Rosol přestřelil, jako vždy, ale Murray přilila to že dost :D
Reagovat
Kozoroh
Je to rebel! :-)
Reagovat
George_Renel
Jsi normální?
Reagovat
VlS
Ale, a oni jsou nedotknutelní bozi? Ty jsi taky dobrej cyklista - nahoru se hrbit, dolů šlapat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie..Ale keď stojím proti niekomu, kto ovláda moje odvetvie najlepšie na svete, tak automaticky prejavujem úctu alebo aspoň základy slušného správania..
Reagovat
George_Renel
A to ty právě neděláš.
Reagovat
spaniel
Přehnaný respekt ma na svědomí spousty proher, kdy to hraci vzdají uz v šatně. Jsou to konkurenti, peníze bere vítěz.
Reagovat
smazaný uživatel
Priklad..

Už ked máme MS..Si predstav, ze nejaký no name provokater by si vysliapol práve na Jagra, alebo práve on by bol cielom jeho provokácii..Pripadá ti to normálne?
Reagovat
spaniel
Chytré...brnknout na Jagrovskou strunu :D
Reagovat
spaniel
Ale je tam rozdíl, v hokeji jde o zraněni. Tady jedine tak o ego.
Reagovat
George_Renel
Pleteš jabka a hrušky.
Reagovat
EllNino
malinko mimo mísu
Reagovat
Alois_Mlok
Právě že Rosol si to může dovolit. Ty můžeš akorát blbě kecat na netu.
Reagovat
Bob
Murray je zase rozmazlenej uplakanej spratek, to si člověk nevybere.
Reagovat
Grigor_Murray
A to si vzal jako kde, Bobíno?
Reagovat
Alois_Mlok
Murray se svým chováním dostává na úroveň španělskýho mamlase. Oni si myslí, že když vyhráli pár turnajů, tak se z nich každý pokaká.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.
Reagovat
smazaný uživatel
Je slabá povaha. Je to chcípák a podpantoflák. Neumí nic jiného, než se chovat jako ženská. Ty trapné scénky jsou překvapivě trapné. Psychicky neunáší zápasy a proto musí dělat caviky. Vůbec mě to nepřekvapuje a budu rád až z okruhu zmizí. Dělá si ostudu jako Fognini¨. Trapáci oba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ženská se nechová, protože ženské se chovají podstatně líp. Třeba když vezmu naše tenistky z první stovky, tak i když nejsou (a nemohou být) naprosto dokonalé, tak se vesměs chovají velmi sportovně. I Bára, přestože to tak někdy nemusí vypadat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci z toho samozřejmě dělat nějaké drama, ale Rosol se prostě nechová tak, jak by se chovat měl. To shození flašky Nadalovi je toho typickou ukázkou.
Reagovat
VlS
Těma flaškama se u mě nekonečně shodil, to bylo ubohý a na facku, ale Andy není zrovna z těch, co by měli být vzorem s jeho fuckováním.
Reagovat
spaniel
A k te Nadalove flasce. Ja myslim, ze to bylo super. Vsichni ten jeho rituál a ty flašky vnímají jako jeho Achilovu patu. Podle me to uz napadlo spousty hracu, co by se stalo, kdyby mu to shodili. A Lukas to udělal. Trocha pepře do tenisu, jako za Connorse a McEnroea, urcite neublíží. Je to historka, o které se bude psat v biografiích. Raději takove veci, nez nadávky a zduchani.
Reagovat
Nola
Fedexfan potrebuje okorenit zapasy ? neverim......
Reagovat
smazaný uživatel
Rosolovi se poved jeden zapas na Wimblu a od ty doby mi prijde hrozne namachrovanej...
Reagovat
Hector.Salamanca
Jsem ten poslední, kdo by obhajoval Rosola, ale tohle mi přijde vážně nevinné. Viděl jsem Murrayho hrát naživo a musím říct, že od někoho, kdo je u tenisu takhle sprostej, je tohle neadekvátní reakce.
Reagovat
spaniel
Cink cink.
Reagovat
spaniel
O nic nejde. Jen nechápu, proc to vůbec Lukas dělal, kdyz set vyhral a vse šlo dobre. Murrayho akorát nasral a začal hrat lépe. Tu Murrayho hlasku urcite Lukas prožívat nebude, myslim, ze neni ten typ, co by to nejak řešil. Navic kdyz je to následek jeho provokace.

Jinak neni pravda, co Andy řekl, Lukas je celkem oblíbeny, ale mimo kurtu. Na kurtu bohužel občas používá nefer triky. Treba GGL, co mu teď nepodal ruku, řekl, ze nechápe proc se tak na kurtu chová, kdyz mimo kurt je super kluk.
Reagovat
horska.kraslice
Nízká frustrační tolerance.
Reagovat
smazaný uživatel
Aktualni zazitek s Rosolem vcera v Pruhonicich na parkovisti pred Hypernovou. Prijel se svym sponzorskym BMW a rovnou co nejblize vchodu na vyhrazeny parking se symbolem kocarku. Ano, samozrejme, prijel sam. Tak nevim, jak je to s tou oblibenosti mimo kurt...
Reagovat
spaniel
Proč zmiňuješ sponzorské BMW? Bylo by to jiné, kdyby tam zaparkoval na Dácii?
Reagovat
Amputace
Rozdíl by byl asi v tom, že by si nepřipadal tak frajersky a možná by ho to ani nenapadlo.
Reagovat
George_Renel
Přitom když se podívám na záznam tak je to fakt prkotina. Murray tam stojí jak svatý Jan za dědinou a Lukáš skoro leze přes šprušli umpiru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tito dva se hledali, až se našli. :)
Reagovat
Nola
moja rec :D jeden lepsi, ako druhy.... Rosola postavit pred sud....
Reagovat
horska.kraslice
To už je druhý náš hráč, co je neoblíbený, a Andy and his family na to upozorňuje :-)
Reagovat
Roger_Federer
:)...mistr sveta.Navic neuveritelne hloupej clovek.
Reagovat
safi1313
To, že se Rosol neumí chovat ví každej... Blbeček namistrovanej
Reagovat
tommr
a Murray je zase ubrečenej žalobníček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to jako proč? Q.Q
Reagovat
aligo
Murray je blbec... Nadává na krutu hlasitě a to bohužel beztrestně... on i jeho snoubenka jsou ostuda tenisu stejně jako Rosol...
Reagovat
tommr
no promin ale volat si kvůli takový prkotině jako je lehká kolize při střídání stran supervizora a pak tam na celej kurt vyřvávat jak nemá Rosola rád může jen naprostej ubožáček ... :(
Reagovat
Davor1
Naprostej ubožáček je ten, kto sa pravidelne uchyľuje k nešportovým spôsobom v snahe získať tým pre seba výhodu, pretože svojími schopnosťami na súpera absolútne nemá :-))
Reagovat
George_Renel
Taky nemám rád když Novak a Rafa nesportovně pořád překračují čas na podání.....
Reagovat
Nola
Novak v poslednej dobe nedostal ziadne varovanie za prekrocenie casu, asi nesledujes jeho zapasy... co ma Nole spolocne s touto akoze kauzou? z komara vyrobili somara :D
Reagovat
George_Renel
Varování rozhodně nedávno dostal. Jen jsem chtěl poukázat na to že i ti nejlepší jsou někdy nefér. A jinak máš pravdu. Udělali z komára ťavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jenom zajímalo jestli by to řekl i Rafovi :) Kdyby do něho razil stejně tak jako v tom Wimbledonu do Lukáše
Reagovat
Mayo
S Rafom sú kamoši.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist