Murray: Nadal bude brzy světovou jedničkou

27. 7. 2008, 17:02
Aktuality 77
Brit Andy Murray po semifinálové prohře v Torontu vyjádřil svůj názor na současné výkony svého přemožitele Rafaela Nadala. Devátý hráč světa vidí na Španělově hře mnohá zlepšení oproti minulosti a věří, že Rogera Federera sesadí z tenisového trůnu už brzy.
Murray Andy

Murray hrál v noci na dnešek proti Nadalovi perfektně. Byl velmi agresivní a skoro při každé příležitosti španělského tenistu tloukl přesnými vítěznými údery z obou stran. Nadal proti Murrayho servisu v prvním setu nemohl nic dělat, často se jen ohlížel. Ale nestačilo to - Španěl totiž vlastní podání držel stejně sebevědomě a v rozhodujících chvílích tie-breaku navíc předvedl o moc lepší psychickou odolnost než Brit.

"V mnoha ohledech se zlepšil, myslím, že světovou jedničkou bude už brzy," řekl v po zápase Murray. "Na tvrdém povrchu se pohybuje lépe než dřív, více mění rytmus hry, už nestojí tak vzadu jako v minulosti," dodal.

Britský tenista se tak přidal k Borisu Beckerovi a další Nadalově oběti z tohoto týdne Richardu Gasquetovi, kteří Španěla označili za nejlepšího hráče současnosti.

"Ne že by Federer hrál špatně, je stále stejně dobrý, ale na Nadala to nestačí," řekl mimojiné Becker.

"Je pěkné to slyšet, ale jedničkou v žebříčku je pořád Roger, takže je nejlepší," reagoval na poklony Nadal.

Pokud dnes španělský šampion ve finále Rogers Cupu porazí Nicolase Kiefera, na Federera bude ztrácet už jen 300 bodů. V případě Švýcarova brzkého vypadnutí příští týden v Cincinnati by tak Nadal měl šanci na světový trůn dosáhnout ještě před startem olympijských her.

"Je důležité zůstat pozitivní. Turnaje na 'hardech' teprve začínají a budou tu dalších devět měsíců. Nejde o konec světa, ale je fakt, že start se mi mohl podařit lépe. Musím se dívat dopředu, soustředit se na další soutěže," vyjádřil se ke žhavému tématu Federer. "Olympiáda a US Open jsou pro mě hlavními cíli, tam chci vyhrát," dodal.

Federer vládne tenisu z pozice světové jedničky více než čtyři roky, Nadal je druhým hráčem planety po dobu tří let. Dokáže fenomenální Švýcar dál odolávat útoku mladého Španěla? Nechme se překvapit.

TenisPortal.cz, Václav Navrátil

Komentáře

77
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kdyby nás slyšely jak se tady o ně ,,hádáme"....Třeba v neděli uvidíme další hezkej tenis v tomto roce!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je z Rafy tak rozhozenej,že se může stát,že již před olympiádou bude Rafa světová jednička,zasloužil by si to,protože je bezkonkurenčně nejlepší!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Těším se na Cincinnati,na další kolaps Rogera!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D opatrně jen aby nám nezkolaboval Rafa potřebovali by jsme aspoň semifinále,není jednodychý vyhrávat turnaj za turnajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Nadal by z tebe neměl radost, když se těšíš na Federerův kolaps.. to je dost nesportovní. Věř v úspěch tvého oblíbence, ale kolaps bys neměl přát nikomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna o tom přemýšlím,že si Rafa bude chtít dát malou pauzičku před olympiádou,aby nevypustil Cincinnati,tak jako vypustil záměrně Řím,protože jeho nejbližším cílem,při jeho skromnosti,nebýt okamžitě světovou jedničkou,ale vyhrát olympiádu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D hej ty si komik :D to já doufám že v cincinety vyhraje abych měl alespoň naco v té televizi koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím tím kolaps zdravotní,ale sportovní,protože 3.porážka v krátké době by mohla na něho zapůsobit
negativně před olympiádou!Já přeji Rafovi,přeji mu,aby vyhrál olympiádu Rafa!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom čumím, jak to máš všechno parádně promyšlené s tím tvojim rafaelem. Radši zkus zatím pomlčet, a až se někdy v budoucnu stane ten tvůj Španěl světovou jedničkou, tak pak tu něco piš! Zatiím je to stále Roger, kterého má dobíhat, a který je před ním.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi z toho Nadala úplně celej vlhkej nechceš ho třeba rovnou mrdat do prdele???:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
To je ono já se mu ani nedivím že tady do vás takhle rejpe a dělá si z vás prdel.Ono by stačilo uznat že momentálně je jeden tenisovej král a to Rafa na jak dlouho to se uvidí,ale je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,mám upřímnou radost,kam to Rafa dotáhl,již před 5 lety,coby mladíčkovi jsem předpověděl velkou budoucniost a mé sny se beze zbytku naplnily!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D ty si rypák :D já fandím Nadalovi od DV to bylo poprvé co jsem ho viděl snad zdravíčko vidrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zarputilý fanoušek Rafy,Secaa si vážím za jeho názory!
Reagovat
smazaný uživatel
Běžte už někam s tim Nadalem!!!Vyhrál nad Kieferem a co jako???? Roger je taky jenom člověk, prostě se mu zatím nějak nedaří ale to neznamená že tam všem i tomu vašemu řitopichovi ještě neukáže kdo je tady pánem. Takže si ty kecy nechte že Rogera sesadí a že na Nadala nemá že Mario ......
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to líto,že současný Rafa nemá na světě soupeře!!!
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby se tak stalo tak se může stát že dopadne jako Marat Safin!!
Reagovat
VikiCabadaj
Jak můžeš srovnávat Marata s Nadalem..???
Reagovat
smazaný uživatel
jo vítěz dostane 400 bodů,teda féďa.Nadal 5 bodů za 1.kolo
Reagovat
smazaný uživatel
Roger už Rafu nikdy neporazí!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pocitaji se vysledky z OH do zebricku?
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to rychleji než jsem si myslel!29.vítězství v řadě v letošním roce!Roger jen přihlíží,jak hraje nejlepší tenista současnosti!Roger na Rafu nemá a už mít nebude!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, nech si vytetovat na prdel RAFA a ještě ti můžu dát korunu a můžeš se jít vyfotit. A ještě u toho musíš mít ruku v zadnici aby to bylo originální ...
Reagovat
smazaný uživatel
zuza.....zklidni hormon, debata by měla mít taky nějakou úroven, u tebe ji bohužel postrádám....jinak RAFA GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-D ňejakej chytrej!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš nějaká chytrá....přdpokládám, že jsi ženská, takže ty vulgarismy mně přinejmenším překvapují....i chlapi se tady vyjadřují lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele qwert nebo jak se píšeš, nevím jestli se tady někdo vyjadřuje lépe dyžtak se podívej vejš ale to je jedno. Já si budu psát co chci , to za prvé a za druhé mě Mario točí svýma názorama. Nebo spíš názory má dobrý vůči Rafovi ale jestli tady někdo psal že neni schopnej ocenit i toho druhého hráče tak je to právě Mario. A ty se qwert starej sám o sebe a ne o moje komentáře ju? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
KONEC RAFA VAMOS!!!Rafa je bouhužel pro Rogera letos o třídu lepší je mi to líto :(
Reagovat
smazaný uživatel
no jestli byl ve finále wimbledonu o třídu lepší to at každý posoudí sám. jinak ze je Nadal součšasným hráčdm čiclo jedna uz asi není pochyb. ale uvidíme co ukáže do budoucna a jak se zařadí mezi nejuspesnejsi hrače historie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to jsi řekl moc hezky a na to nemám argument !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ve Wimbledonu nezačalo pršet,tak zápas skonřil 3:0!Déšť pomohl Rogerovi,ale aspoň jsme viděli zřejmě
nejlepší zápas v historii!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano nechtěl jsem argumentovat tím "kdyby" ale když už jsi to řekl tak mám stejný názor.Jinak si to řekl moc hezky,byl to krásný zápas,ale také díky ROGERU FEDEREROVI
Reagovat
smazaný uživatel
V počtu turnajových vítězství a v počtu grandslamových vítěžství v tomto roce Roger silně zaostává za Rafou!
Mioc se mi líbí celková bilance zápasů Rafa-Roger 12:6!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a kolik z toho je jich na antuce ty šášulo?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni se kolik jich vyhrál celkově oproti Rogerovi!!! Tenhle rok mu sednul to neřikam, ale prostě Roger je pro mě jenom jeden :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Koukej ty šášulo kdo vyhraje v Torontu.Antuku sem nepleť.Ten transparent kde je Federer byl úžasnej :D:D:D !!!
Reagovat
smazaný uživatel
on vyhraje jednou na tvrdym a co jako???? Kolikrát vyhrál US Open???? :D že by vyhrál 4x French open a teprve po prvý Wimbledon??? :D:D:D já vlastně zapomněl on je vaše STAR Mega STAR :D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha jednou na tvrdym povrchu,tak to jo tak když máš takové super informace tak se nemáme o čem bavit :D !Neboj ta US-ka příjde už letos :-* a kde je ten váš Federer ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vypad mno... ale aspon nejsem z toho tak hotovej :D:D:D Já jsem zvědavej na ten US Open doufam že bude finále Djokovic-Federer... čekam na zápas Djokovic-Nadal na hardu a nějak se pořád nemůžu dočkat!!
Reagovat
smazaný uživatel
Né já vážně nechápu o co vám všem jde já mám Federera rád dyť jsou to s Rafou kámoši a vy tu děláte jako kdyby byl já newim co.Kua dyť Federer toho už dokázal dost a nejde pořád bejt nejlepší,teď je tu Rafa a momentálně je lepší na VŠECH površích a je potřeba se s tím smířit !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě chápu, ale prostě já wim že Federer neřek poslední slovo a na US Open mu věřim... a hlavně jěště djokovic je taky skvělej tenista a na tvrdym hraje velice dobe ted v Indian Wells si dal Rafu 6:3 a 6:2...
Reagovat
smazaný uživatel
Hej Rafa federera uctívá nevím o co se tady hádáte jako..Jinak všichni říkají že Djokovic bude nejlepší,možná bude,ale prostě má nevyrovnaný výsledky.Jestli chce být sv.1musí porážet i 8.hráče světa..On prostě dělá strašně nevynucených chyb a zatím nevydrží hrát skvěle celej turnaj jak tito dva..
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě chápu mě se taky těžko přiznává když je někdo lepší než Rafa,ale já to dokážu uznat.Já tady také neříkám že Federer je ztracenej.Ukaž mi jedinej muj komentář kde jsem to napsal.IW se porovnává krásně,ale také záleží na formě a myslím si že Nadal má teď minimálně o 50% lepší formu a u Novaka je to naopak.Já si tu nechci nic dokazovat Nadal je pro mě vzor,nadruhou stranu uznávám Rogera a pro tenis by bylo dobré kdyby se zase zvedl !
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam co k tomu říct!!! Ted si to vystihnul.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně se shodnem ;) to jsem rád protože já se snažím být s každým za dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu co všichni máte s tim Nadalem je to tenisovej rambo a atlet sice pro tenis se to hodí ale má ruce jak boxer! Roger vypadá aspon jako tenista a je to prostě number one!!! Doufám že vyhraje US Open a všechny okolo utře!! GO GO Roger :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co na něm vidíme tak se podívej co na tom kurtu hraje jaký hraje údery.Jseš buď zaslepen nebo slepej,když to nevidíš!
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole,já už fakt nemůžu-co hraješ za soutěž prosim tě???že tady plácáš že jsou zaslepení-zaslepenej jseš max ty!V porovnání s Rogerem má Roger VŠECHNY údery mnohem hezčí a koukatelnější!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak úsměvné zkus se podívat na nějaký Rafovo zápas a uvidíš že jeho hra momentálně nemá žádnou chybu a poprávu je letos nejlepší! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibice nejlepšíího hráče současnosti!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pusťte si galaxii sport a dívejte se,jak hraje nejlepší hráč současnosti!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nejsi tak trochu posranej z toho Nadala???
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti to vadí tak to nečti.Nevidím na jeho komentáři nic špatného naopak píše pouze pravdu ale to těm zaslepeným do Rogera pochopitelně musí vadit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale taky věřím že se Rafaelovi nepodaří našeho krále sesadit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisový král roku 2008 je jednoznačně Rafa!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No to je možná tvůj názor, takže si piš co chceš. Já a myslim že i mnoho jiných lidí to vidí jinak ..... Je tu jen jeden král a to Rog !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, i když třeba Rafa sesadí Rožérka z trůnu, nebude to nadlouho... Roger není jen skvělý tenista ale i skvělý člověk. Teď momentálně je toho na něho asi moc, tlak a ty média ... Věřím, že se s tím vším popere a vrátí se zpět v plné parádě!!!!! GO ROGER !!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč oslovujete Rafaela jako tenisovou jedničkou, když jí stále ještě není a tenisovému světu vládne zatím Roger. Doufám, že to tak zůstane i nadále.
Reagovat
smazaný uživatel
Mi oslavujeme Rafu jako nejlepšího hráče roku 2008 a to už je ! Neboj té jedničky u Rafy se dočkáš už brzo :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sry za chyby nestíhám koukat na telku a psát :X
Reagovat
smazaný uživatel
ikdyz te ted rafa sesadi verim ze se na 1. misto brzo vratis.........!!!!!!!you are BEST!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Za půl hodiny začíná finále mezi nejlepším tenistou současti Rafou,který nastoupí proti ve velmi dobré formě hrajícímu Nicolasovi!Tipuji 2:0 PRO rAFU!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bude to jeho 29.vítězství v řadě!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa,i když je v současnosti bezkonkurenčně nejlepší,zdobí ho stále skromnost typická pro španělské sportovce!VAMOS RAFA!VAMOS světová jedničko!Rogera sesadíš z trůnu,Roger se už na trůn nikdy nevrátí!
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi slušně vyťapanej,asi jako ten tvuj favorit...
Reagovat
smazaný uživatel
Mario ty to nemáš v té hlavičce srovnané a nebo jsi s fanatizovaný fanda.Ják už jsem někde psal rafa se může stát jedničkou ale pro mne nikdy 1 nebude , jelikož ten jeho styl se mi nelíbí.Nevím kde bere takovou kondici nechci spekulovat ale možná nebude tak čistý křišťálově (Grossova slova), nicméně tenisově je na velmi vysoké úrovni to se musí uznat , žel tenis v jeho podobě mi vůbec nic neříká , čili ty jeho kopce atd. jediné co beru je jeho kondice a to , že skoro nechybuje, nicméně na úroveň Rogera z jeho myšlením a umem nikdy nebude podívejte se na některé ukázky na You tube a hned pochopíte , že Roger je jen jeden a , ikdyž nemá zrovna takovou formu tak po tak dlouhé době má právo na výpadek jenže co je to výpadek pro něho a pro druhé vy to byl životní úspěch( semi-Austrálie,Finále French,Finále Wimledon)nevím proč to označují za neuspěch , nicméně rozumím že nevyhrál letos žádný Grand slam ale US Open , ještě vyhrát může .Ten tlak musí být neuvěřitelný na něho .A nakonec stejně si myslím, že kdyby byl v té nej Formě tak na něho nemá ani ten váš Rafa a myslím , že se mnou budou mnozí souhlasit toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím se supermariem !!!!!!!!!!!!!!! Tenisový král je jen jeden - ROGER FEDERER !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, souhlsím s oběma!
Reagovat
smazaný uživatel
Omg to jsou zase kecy,pochopitelně když už nic se na Nadal vymyslet nedá tak vytáhnete jeho FANTASTICKOU tělesnou zdatonost a zpochybňujete jí tu,jak ubohé!!!To že se vám jeho hra nelíbí to je každeho problém,každý má jiný vkus.To ovšem nemění nic na tom že je Rafa letos o třídu lepší než všichni ostatní.A když tu vytahujete Myšlení Rogera proti Rafovi tak se podívejte na bilanci 12:6 !!!
Reagovat
smazaný uživatel
naprostý souhlas!-je vidět že tenisu rozumíš a zřejmě ho i slušně hraješ...já se pohybuji také na okruhu(nebudu tady raději zminovat kde atd.ze zištných důvodů)a většina v procentech tak plus mínus 90pro přeje Rogerovi-a proč?-proto že tenisu rozumí a ví moc dobře jak je těžké a snad i nemožné hrát tak neuvěřitelně lehce,ladně a přitom tak neskutečně rychle a účinně..!-takový tenista se rodí opravdu jednou za 100let!A kdo ví vůbec jestli...Potažmo takovej Rafů po kurtech lítá...-kdyby neměl takové proporce a takovou neuvěřitelnou fizyčku,jako žádný jiný-neměl by absolutně žádnou šancia jen by se zaředil do davu mnoha bojovníků..!-a téma doping tady moc zminovaný není-a to je škoda-protože já a nejen já,ale většina hráčů co má co dočinění s kvalitním tenisem mu moc nevěří...ale je mi uplně jasné,že at zde napíšu cokoliv,at budu mít důkazy a budu jima mávat před očima tady těm zarputilým fanouškum kteří si prostě vybrali zrovna Nadala,budou mu fandit tím pádem ještě víc a oči jim to určitě neotevře...,ale to vůbec neva-já jsem todle psal hlavně pro né uplně zasvětcené,nebo lidem co jsou nezujatí a nestraní,at si udělají obrázek... kvalitnímu koukatelnému a nenudnému tenisu zdar!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha tak Nadalů po kurtech běhá spoustu tak to potom jo ! Já teda vidim jen jednoho a ten bude brzo pred tím vaším úžasným Rogerem.Já mam Federera Rád ale SERE mě ze nikdo nedokáže ocenit Nadala.Mluvíš tu o dopingu,ale nikdy se nic nedokázalo a to naopak je nejvíce testujcí hráč!Ale já se ani nedivím že nikdo moc Nadala rád nemá,bodejť ne v tom je závit (jeho svaly jsou úžasné).A také to že je ukazuje působí to trochu namyšleně ale není to tak.Když tu mluvíš o tom jak je těžké pro federera hrát tak vysoko a tak dlouho tak pro Nadal to je MNOHEM horší.A to že se ti nelíbí Nadalova hra tak to je vkusem lidí já znám spoustu lidí kterým se tento styl líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já klidně Nadala ocenit umím, je taky skvělý hráč ukázal že na to má i klidně porazit Rogera. Ale můj favorit je Roger tak tu pochopitelně nebudu psát jak ho Nadal brzy sesadí z trůnu a kde jaký kecy protože tomu prostě nevěřim a až se to třeba někdy stane tak uvidíme jak mu to dlouho vydrží. A takhle bysme se tu mohly hádat pořád. Rafa má úžasný tenhle rok ale prostě nenapíšu že je lelpší jak Roger protože to tak pro mě není a nikdy nebude i kdyby sesadil Rogera a on se tam už nikdy zpátky nedostal tak už to chápete???? Roger je prostě nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak to chápu naprosto jasně to je zaslepenost,ale na tom není nic špatného takže to chápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa: nebo jak se píšeš prosím podívej se na You-Tube na některé údery Rogera a bude ti hned jasné proč mu fandí tolik lidí on tomu dává či dával i něco navíc než upracovaný tenis.Ta lehkost a ladnost s jakou hraje to prostě užásné, nicméně rozumím tomu , že letos není na takové úrovni jako předchozí léta a Rafa hraje na samé hranici svých možností ale uvidíme jak zahraje na turnaji Mistrů tam Roger vyhrál už 4 krát , čili tam se sejdou ti nejlepší 8 a hrají proti sobě ve skupinách to bude velmi zajímavé a to když vyhraje Rafa tak uznám , že je letos jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
To neni zaslepenost, jen jsem pořádná faninka co fandí a věří svýmu favoritovy. A jestli já jsem teda zaslepená tak tvůj kolega Mario je totálně slepej a ty možná snim a už toho mám dost.
Reagovat
smazaný uživatel
zuzo,v klidu-jsou to ťapkyco maj toho teplouška doma i na toaletě,ale to by až tolik nevadilo,jako to že ani za mák nerozumí tenisu a zřejmě ho ani dobře nehrajou-což je víc než zásadní!
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ráda, už se to tady na mě začalo nějak sypat:-D. Děkuji ....
Reagovat
smazaný uživatel
Roger soustřeď se víc na olympiádu,tedka ted asi Rafa bohužel sesadí ale v listopadu ho máš 1.místo zpátky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jo soustred se na olympiadu........tam musis vyhrat pac ti to moc preju!!!!!prvni misto se ti brzo vrati tak do toho
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist