Murray nechce návrat uspěchat. Dvouhru US Open s největší pravděpodobností nestihne

10. 7. 2019, 10:32
Aktuality 3
Andy Murray během právě probíhajícího Wimbledonu oznámil, že se k dvouhře asi jen tak nevrátí. Trojnásobný grandslamový šampion a bývalá světová jednička sice hraje čtyřhru, ale uvědomuje si, že návrat k dvouhře nesmí po druhé operaci kyčle uspěchat. Letošní US Open, kde se chtěl ve dvouhře vrátit, s největší pravděpodobností nestihne.
Profily hráčů

"Mluvil jsem o tom se svým týmem, ještě mám před sebou strašně moc práce. Musím toho udělat spoustu na kurtu i mimo něj, abych byl připravený hrát dvouhru a případné pětisetové zápasy na grandslamech. Bohužel na to ještě připravený nejsem," řekl Murray na tiskové konferenci.

"Samozřejmě bych rád hrál už v New Yorku, ale musím se na to dívat z dlouhodobého hlediska. Nechci za pár let na další operaci. Je dost nepravděpodobné, že bych hrál už US Open," uvedl 32letý Brit, který má po druhé operaci kyčle kovovou náhradu.

"Všichni po mně chtějí datum návratu, ale já ho sám neznám. Nemůžu vám ho teď říct," řekl Murray, jehož dnes v All England Clubu čeká osmifinále mixu po boku Sereny Williamsové.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fransoas
Pokud zvolí průpravu na dvouhru stylem čtyřhry,bude asi zajímavé jaké by hrál turnaje a taky s kým.Možná se toho ujme velematka.Těch turnajů zřejmě nebude tolik.
Reagovat
Patik
To rád počujem..času dosť..čo tak začať vyhratým finále v Austrálii nad Djokovičom..
Reagovat
ipko
bolo by to symbolické, ak by sa mu podarilo konečne poraziť Djokoviča vo finále AO na sklonku kariéry :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist