Murray padl, nestačil na Raonice

27. 4. 2012, 16:29
Aktuality 186
Ve své sbírce má už 22 titulů, ale ani jeden z antuky - a nic se na tom nezmění ani tento týden. Andy Murray se stal v Barceloně další obětí Kanaďana Milose Raonice, který dnes znovu neztratil ani set a zůstává ve hře o třetí titul v sezoně.
Andy Murray

Když loni v únoru Fernando Verdasco podruhé v řadě prohrál na tvrdém povrchu s vycházející hvězdou Milosem Raonicem, přál si, aby se s tvrdě servírujícím Kanaďanem mohl utkat i na antuce. Na ní ho už dvakrát porazil, tento týden ale Raonic předvádí, že mu ani pomalý povrch nemusí zabránit v tom, aby porážel favority. Už včera se o tom mohl přesvědčit vynikající antukář Nicolas Almagro, který proti 25. tenistovi světa neuhrál ani set. Stejně dopadl i Andy Murray, jenž v boji o semifinále prohrál s Raonicem 4-6 a 6-7.

Barcelonská antuka ani proti světové čtyřce neotupila Kanaďanovu nejsilnější zbraň - dělový servis, který si Raonic v úvodní sadě bez problémů držel. Murray na příjmu uhrál za celý set pouhé čtyři body, a když si v sedmé hře při vlastním podání vybral slabší chvilku, začalo se schylovat k překvapení.

K prvnímu brejkbolu se Murray dostal až po 68 minutách hry, svou šanci ale za stavu 2-3 nevyužil, stejně jako o dva gamy později. A mělo být hůř: v deváté hře se Raonic dočkal dalšího brejku a mohl zápas doservírovat do vítězného konce, v důležitý moment však Brit zabral, vypracoval si dvě šance na prolomení soupeřova podání a tu druhou konečně využil.

Murray se tak dostal zpátky do zápasu, ale síly na jeho otočení nenašel. V tie-breaku vyhrál druhý nasazený tenista turnaje z prvních sedmi výměn jedinou a ztrátu už nedotáhl.

Raonic, který si k vítězství nad svěřencem trenéra Ivana Lendla pomohl 14 esy a připsal si první výhru nad hráčem elitní čtyřky v kariéře, se v semifinále utká s Davidem Ferrerem, který si v dramatické bitvě poradil s krajanem Felicianem Lópezem.

Za sedmým titulem z Barcelony naopak bez problémů kráčí Rafael Nadal. Druhý hráč světa dnes porazil hladce 6-2 6-2 Srba Janka Tipsareviče a po Monte Carlu útočí na druhý titul během 14 dní.

"Nečekal jsem snadné utkání. Když hrajete se soupeřem, který je v Top 10, tak to ani čekat nejde. Se svou hrou jsem spokojený a už se těším na zítřejší semifinále," řekl Nadal. 

O finále si zahraje s dalším Španělem Fernandem Verdaskem, který v Barceloně triumfoval v roce 2010, kdy Nadal kvůli zranění nestartoval. Verdasco se v dnešním semifinále příliš nenadřel, už po šesti odehrných gamech mu vzdal kvůli zranění zad  Japonec  Kei Nišikori.

Výsledky - Barcelona (antuka, dotace 2.072.500 eur):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Raonic (11-Kan.) - A. Murray (2-Brit.) 6:4, 7:6 (7:3), Nadal (1-Šp.) - Tipsarevič (5-Srb.) 6:2, 6:2, Ferrer (3-Šp.) - F. López (7-Šp.) 6:7 (4:7), 7:6 (9:7), 6:3.

Dvouhra - čtvrtfinále:
Verdasco (9-Šp.) - Nišikori (Jap.) 4:2 skreč.
Semifinálové dvojice: Nadal - Verdasco, Ferrer - Raonic.

 

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

186
Přidat komentář
freeteepek
Ještě k tomu semifinále. Maria dnes měla na mále. Kdyby Sam proměnila mečbol...Ale nakonec si zasloužila vyhrát. Předváděla neskutečný údery. Teda, pokud mohu soudit z toho, co jsem viděl...
Pokud ji Petra zítra porazí, Viku udělá taky a odjede v Poršáku. O tom nepochybuju. Nejdřív se ale musí dostat do finále..:-)
Reagovat
tommr
Sharapka je bojovnice k pohledání - i když se jí nedaří bojuje do posledního míčku a spoustu zápasů dokáže doslova vydřít. Zejtra to nebude mít Petra lehký i když se zdá v lepší formě ... :)
Reagovat
Fandina
zítra Márii smete ... pojď pojď pojdˇ
Reagovat
tommr
no Stosurová by jako soupeřka byla pro Petru asi lepší, ale proti Sharapce bude mít Petra zase příležitost na odvetu za AO - snad to Petru bude dostatečně motivovat... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina bojovně naladěná..v plné zbroji..:-).
Reagovat
Fandina
asi mě Peťa nakazila, jak takhle v noci rychle ukončila zápas ... a ohleduplná ke všem, po té dlouhé čekačce ... úsměv
Reagovat
Fandina
rychlé winners pěkná hra
super zápas ještě dva
v sobotu i neděli
aby jsme to viděli

pojď pojď pojď
plyšáky pak taky hoď

Petra umí !!!
Reagovat
freeteepek
Peťu jsem litoval, že musí hrát tak pozdě. Bylo na ní vidět, že už toho má dost resp. měla toho dost, ještě než se začalo hrát:-) Ona je ranní ptáče a chodit takle pozdě spát není nic pro ni.
Nicméně zvládla to skvěle. Pospíchala do postele. A vyšlo jí to! Za hodinu a nějaký drobný 2 sety. Máša by zítra mohla být unavená po tříhodinový bitvě. Peťa má naopak natrénováno z Turecka.
Reagovat
pepin
Víš jak to je, když vyhraješ. Všechno je snažší, nic tě tak moc nebolí a neboj, ona to z Davidem zvládne. Pokud ji to vydrží, tak sirína bude mít zítra velké problémy, aby to ustála. Již se těším.
Reagovat
Heather_Fedex
petra je jako roger v sukni- ten taky neprohral pres 20 zapasu v hale zatim ;)
Reagovat
freeteepek
Kam se hrabe Roger na naši Péťu! Ne, vážně. Ještě jedno srovnání bych našel. Nejsem až takový odborník na tenis, ale Roger mi utkvěl v hlavě třeba tím, že dával esa z druhýho podání. (A pokud možno za stavu 0:40:-))To Peťa dělá běžně. Kdo další to umí???
Reagovat
Heather_Fedex
musim priznat, ze takhle jednoznacne skore jsem opravdu necekala. ocividne, petra se v hale citi jako doma. myslim, ze do finale se peta dostane
Reagovat
tommr
čísla mluví jednoznačně - Petra je v hale od začátku roku 2011 neporažená a její současná série je už 27 vítězství v řadě (i s HC dokonce 31 vítězství) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
OK, tak Petra mela 19 UE, ovsem 32 winneru, ale jakejch! Nektere jeji udery cloveka zvedaj ze zidle, to je proste z rise snu. Jsem rad, ze mame jednu ze nejlepsich dejme tomu 4 hracek sveta. A ted sejmout Sarapku a snad uvidime istanbulske repete.
Reagovat
VlS
Winners 32:12, UE 19:9, to znamená Petra +13, Angie +3, dobrý skóre pro Peťu. 32 winnerů za 2 sety je hodně dobrý číslo.
Reagovat
smazaný uživatel
To je výbornej poměr W/UE..zvlášť ty winnery z bekhendu dnes psaly..se mi zdálo :-).
Reagovat
smazaný uživatel
a pekne zatacely.. :-)
Reagovat
tommr
zítra v SF se potkají první 4 hráčky světa - takhle nabitej turnaj se jen tak nevidí ... :)
Doufám, že Petra vrátí Sharapce AO i s úrokama ...:)
Reagovat
pepin
Tak bychom si měli připít, já jsem již jednu dvojku dal, Pétě to očividně vyhovuje.
Reagovat
tommr
já s tím radši ještě počkám až se Petra dostane do finále, abych to ještě nějak nezakřik ... :)
Reagovat
pepin
Dobrá, tak zítra šoupneme jednu na finále. Nesmíme urazit tenisového boha, když nad ní drží ruku. A Ty Fandino, když držíme tu basu, tak by jsi se měla pčidat.
Reagovat
Fandina
Držíme basu nebo sudy s vínem?
Reagovat
pepin
Jistěže držíme basu, ale také musíme splnit povinnost, kterou jsme si dali a Pétu podržet decentním přípitkem, žádné oži.......
Reagovat
Fandina
jaké povinnosti?
Reagovat
pepin
No mi jsme s Tommrem při FC si řekli, že když Péta vyhraje, tak si dáme na oslavu dvojku vínka. No a tak se snažím tuto tradici dodržet, protože se projevila jako dobrá, Petře jak je vidět na dálku pomáhá. No a protože spolu držíme basu, tak by jsi mě měla dvojkou také podpořit a pochopitelně i Pétu.
Reagovat
pepin
My
Reagovat
Fandina
tak to jooooooo ... jen připíjejte, když už je to ověřené ... pořád teď ještě dvakrát a pak na Madrid ... úsměv
Reagovat
pepin
No zatím to funguje. Ráno jdu do arbajtu, tak přeji dobrou.
Reagovat
Fandina
dobrou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Pétě, super výkon z obou stran. Věřila jsem Petře, že se chytne na fed cupu a tak se i stalo. Teď rychle do postýlky, ať je na zítra čilá.
Reagovat
tommr
jj ten FC přišel Petře náramně vhod ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo s otcovskyma obavama zkoumal pri DC povrch???
Reagovat
smazaný uživatel
jeee, pri FC... O:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Svatozářka znovu instalována :-)
Reagovat
smazaný uživatel
O:-)
Reagovat
tommr
tam šlo hlavně o to, že se Petra chytla psychicky - vrátila se jí sebedůvěra - krásně to bylo vidět dneska ve druhým setu když proti perfektně hrající Kerberový nezpanikařila a v závěru jí mistrovsky dorazila ... :)
Reagovat
pepin
Nejenom FC, ale celkové odpočinutí, nabrání kondice a pravděpodobně i srovnání hlavičky. Souhlasím s Dadaftem, jaký je rozdíl mezi Top s zbytkem. Včera jsem to zde již psal, mohou vyhrát, ale ne vyhrávat.
Reagovat
tommr
no už by bylo na čase, aby se i v ženským tenisu utvořila silná elitní skupina podobně jako je to v mužským - zatím to vypadá, že by to taky mohla bejt silná čtyřka, kde by Radwanská plnila roli Murrayho ... :)
Reagovat
pepin
Ono to k tomu spěje. Dnes jsme mohli vidět všechny adeptky hezky po sobě. Já si myslím, ba jsem dokonce přesvědčený, že ta čtyřka se ještě rozdělí na dvě a dvě. Protože, kdo není slepý, tak vidí podstatný rozdíl v projevu Peti a Viki, proti siréně a Agn.
Reagovat
dadaft
já to vidím na velkou Sedmu: Aza, Shara, Kvita, Radwa, Stosa, Bartola a Serena. ))
Reagovat
tommr
Serena by tam určitě patřila - kdyby byla schopná/ochotná pravidelně hrát - u ní to ale není vůbec jistý ...
Reagovat
dadaft
no podle jejího vyjádření se zase po hodně dlouhé době cítí úplně fit. myslím, že začne zase hodně hrát...
Reagovat
pepin
Tak tedy nejbližší čas ukáže jak to dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
podle toho jak Serena pohubla, bych si tipla, ze navrat mysli naprosto vazne. A tesim se na ni.. :-)
Reagovat
Fandina
co to tady bylo za plky, že Petra je silná? to jste měli nějak nastavené jiné rozlišení, nebo co? je stejná jako před týdnem na fedu, jen oblečení jiné ... nebo to bylo myšleno, že je silná ve hře? to beru ... Peťe to slušelo
Reagovat
smazaný uživatel
byla mnou zminena psychicka, samozrejme.... a myslim to uplne vazne. Letos o ni nepochybuju. Zebricek ale rozhodne neresim!!! :-)
Reagovat
Fandina
... super, já to nějak v zápalu rychlé hry nepobrala ... souhlas soječko ... úsměv
Reagovat
tommr
no nějaký to kilečko navíc tam Fandino opravdu je, to jen na oblečení svádět nemůžeš. Ale pokud to Petře nevadí ve hře tak nám by to mělo bejt taky jedno ... :)
Reagovat
Fandina
od minulého týdne?
Reagovat
tommr
já zvládnu nabrat za týden 2-3 kila úplně bez problémů ... :)
Reagovat
Fandina
ty nejsi Petra ... ta váhu redukuje ... ne plánovitě nabírá ... jde o oblečení, bílá rozšiřuje a i materiál byl dost variabilní, v modré před pěti dny vypadala jinak ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší zápas od Turnaje mistryň!
Reagovat
tommr
hlavně ty dva poslední míčky byly mistrovský ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
takova rychla nadhera.. a pochyt si.. :-) Gratulace Petre! :-)
Reagovat
VlS
A je tóóóó
Reagovat
dadaft
zítra v semifinále první čtyři hráčky světa. ))
na posledních dvou zápasech bylo vidět, jak daleko ještě mají hráčky jako třeba Goergesová, Wozniacká, Šafářová nebo Ivanovičová ke skutečné elitě.
Reagovat
tommr
ukončit zápas - Petra podává na vítězství - snad to dá jako v prvním setu ... :)
Reagovat
dadaft
a je to.
Angelique asi nečekala takovou sodu...
Reagovat
VlS
5:4 a servis, Petro póóóóď
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusim no... Ne! Dáš to! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
...a dala :-)
Reagovat
Fandina
pes ... super práce ... odvaha se cení ... ještě game Petro ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Mečbooool...
Reagovat
smazaný uživatel
..a Angelika může za žofrejem :-))
Reagovat
Fandina
... do postýlky s nebesy ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Petra byla ohleduplná a ukončila to rychle, takže Angelik a Žofrej ještě stihnou romatiku..pod nebesy :-))
Reagovat
tommr
v druhým setu má sice Kerberová trochu navrch, ale Petra se zatím zuby nehty drží ...
Reagovat
Fandina
vypadá to, že trenér Angel navedl na delší výměny ... Peťo pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
to by Petra neměla v žádným případě připustit, protože Kerberová v delších výměnách podstatně mín chybuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
jen nerikejte, ze se blizi krize druheho setu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza perfektni....
Reagovat
tommr
no podle toho jak tam ted naběh Kotyza to tak vypadá ... :)
Reagovat
duhove_hovinko
Nehroťte to a věřte :-
Reagovat
VlS
a ještě jeden tak
Reagovat
tommr
to snad Petře vyjde - přece nemůže pořád po brejku ztrácet podání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bekhendová řežbaaaaa :-))
Reagovat
dadaft
Petra je prostě jedna z nejlepších tenistek světa. HOWGH.
Reagovat
smazaný uživatel
hra eroooooooooorrrrrrrrrru ji nemůže vyhrávat zápasy
Reagovat
Heather_Fedex
holky se predhaneji, kt. tu druhou vic krat brejkne???
Reagovat
smazaný uživatel
4:4
Reagovat
smazaný uživatel
přece tu nemůžu chybět
Reagovat
smazaný uživatel
od vedení 2-1 samý erooooooooor
Reagovat
duhove_hovinko
hňupeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Reagovat
gigin
Stejně to měl říct s tím Djokem raději. To bych pak byl hodný už aj já :-o
Reagovat
Heather_Fedex
ty jses hodny porad ;)))
Reagovat
gigin
tak jim to tu ale neprozrazuj, jo sluníčko ?? :-))
Reagovat
VlS
Brejk - super a jeď, fandíme
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je Fandina s pokřikem? Fandino! :-)
Reagovat
Heather_Fedex
a brejk je v cudu!
Reagovat
smazaný uživatel
mi prijde Petra letos zas silnejsi, to bude v pohode, je to tam rychly, ona se rozstrili... :-)
Reagovat
duhove_hovinko
Jo, jo. Bříško je maličko výraznější :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a i kdyby.....
Reagovat
duhove_hovinko
Tak, nic se přece neděje :-)
Reagovat
tommr
aspon má víc síly ... :)
Reagovat
gigin
to má z těch Tipsarů !!
Reagovat
smazaný uživatel
...kdyby pila Sojky light..:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
nezkousi uz ten muzsky return??? Vsimni, jak je hluboko v kurtu.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pivu nerozumin, do toho me nezavlecete... :-)
Reagovat
tommr
někde jsem čet vyjádření Petry v tom smyslu, že s tím returnem to nějak nevyšlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem o tom docela seriozne premyslela... Petra ma rychlou ruku a lvi srdce, ale dost mozny, ze to proste neodpovida zenske mentalite... :-)
Reagovat
Fandina
Basa v první větě "Zdravím všechny diváky zdravím taky plyšáky s tenisportálu"
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Fandina
Basa je božíííííííííííííííí
Reagovat
Heather_Fedex
a ja myslela, ze to nesmi. sam to napsal, ne???
Reagovat
smazaný uživatel
On pak napsal, že to s těmi plyšáky by šlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je skvělý.. musím splnit, co jsem mu slíbila, jooo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cooooo? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Že budu hodná :-)) já mu moc nevěřila, už věřím :-)
Zákon schválnosti nejsem na tv :-(((
Reagovat
Heather_Fedex
ja taky bohuzel :((
Reagovat
smazaný uživatel
S plyšákama jsem mu věřil :-)...a...podle mě být hodná nevydržíš, jsi takový rošťácký typ :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
No, neslyšela jsem Libora říkat TU větu :-(((
Reagovat
Heather_Fedex
no prave! snad priste. da nam echo, a mrknem na to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Plyšák jsem přece poprvé vymyslela já :-)) nakonec je z toho hláška v Eurosportu..:-))
Reagovat
Heather_Fedex
no vidis! jeste by si zato mohla dostat penize ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se přihlásím k autorizaci :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
tohle liborovi jeste pripomen, ze si dozadujes od eurosportu dodrzovani autorskych prav!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se asi přihlásí sám ;.-)
Reagovat
gigin
slyšeli jste ??!!! řekl to !! zdraví plyšáky z tenisportálu !!
Reagovat
Heather_Fedex
vazne?????????
Reagovat
gigin
Jo !! Řekl doslova : Zdravím taky všechny plyšáky z tenisportálu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? :-))
Reagovat
gigin
Fakt, Emičko, hned to tam napral z kraje !!! :-)))
Reagovat
dadaft
joo, řekl.
když už jsme u těch komentátorů - zapomněli jsme na Ivana Petra, který komentoval Marii a Sam. toho mám taky hodně rád...
no nic,
hodím sirky pod víka a jdu na to.
POJD PETRO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo komentuje Petru? Jsem jen na streamu, tak snad Libor B. ? :-)
Reagovat
gigin
Heslo: PLYŠÁCI !!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A řekl Ema?
Reagovat
SwissMaestro
Chtel bych se zeptat. Na leto az budu mit nejake to volno bych si chtel poridit nejakou autobiografii tenisty. Slysel jsem o tom, ze Agassiho kniha je vyborna. Ovsem pote co nedavno vysla v cestine i ta Nadalova, tak vaham. Vaham, protoze Agassiho jsem videl hrat jen dve sezony a to jeste zridka, zadny extra vztah jsem k nemu nemel. Naproti tomu Nadala jsem dlouhou dobu jako fanousek Rogera nemel rad. Dnes k nemu mam neutralni postoj a misty je mi celkem sympaticky, navic sleduji skoro celou jeho karieru a je mi pochopitelne blizsi. Rikam si, ze je to dobre znat protivnika a rad bych se dozvedel neco vic o hlavnim rivalovi R. Federera. Jaka knizka je dle vas lepsi a stoji za koupi?Diky.
Reagovat
spaniel
Nadalovu jsem zatim necetl, ale Agassiho Open je skvela a ctiva.
Reagovat
Berny
Rafovu jsem jeste necetl, a to jsem jeho fanda uz 8 let, agassiho jsem znal cca jak ty, ale diky te knize jsem si k nemu udelal nemaly vztah, pak jsem ho videl nasledne v praze na exbici. Kniha mi prijde naprosto uzasna, jedna z TOP co jsem kdy cetl. Dozvis se veci ktere se jinde nedoctes... poctive zakulisi tenisu
Reagovat
W.G.M.
Cetla jsem obe, Andreho je lepsi, takova sviznejsi, vtipnejsi... proste lepe napsana. Jmenuje se Open, coz je vpodstate taky dalsi rozdil mezi ni a Rafovou, je mnohem otevrenejsi, osobnejsi. Z Rafovy se da take vycist neco zajimaveho, ale celkove mi prijde, ze tim, ze je jeste aktivnim tenistou, tak uplne do kuchyne si nahlednout neda (nejosobnejsi mi prislo to, ze plakal hrozne dlouho ve sprse po prohranem finale s Rogerem ve Wimbledonu v roce 2007).

Pokud jsi z Prahy, muzu ti pujcit tu Rafovu (mam ji teda ve slovenstine), Open jsem koupila mamce jakozto velke Andreho fanynce, takze ji mam take pouze vypujcenou a uz ji musim vratit :-).
Reagovat
tommr
když to nakonec dopadlo jako skoro pokaždý - Stosurová prostě proti Sharapovový neumí - jestli se nepletu tak po dnešku to je 10:1 na zápasy pro Sharapku ... :)
Doufám, že ted příjde konečně na řadu Petra a že jí taky uvidíme na Eurosportu ...
Reagovat
duhove_hovinko
expres zprávy: 20:23
Nišikori nedohrála zápas s Verdaskem

Chudák vzdá to a hned z něj udělají ženskou :-)
Reagovat
Heather_Fedex
a podle mne je tam, kde je, pravem. talent to opravdu je. jeho problemem je psychika. ma vybornej servis, return, volej, cit pro mic, neskutecnej pohyb (pro mne je stejne dobrym obranarem jako rafael). kdo jinej by mohl byt na jeho miste. je jeste hodne mladej, jsem si jista, ze je odepisovan nepravem. prala bych mu nejvic wimbledon. ale nejpravdepodobnejc vyhra (jestli vubec vyhra) gs na hardu. jakykoliv popredni hrajici hrac o nem rekne, ze je to talent. i samotny rod laver se o nem vyjadroval v superlativech. snad nam klucin jeste vytre zrak ;))
c'mon andy!!
Reagovat
duhove_hovinko
Hru u sítě bych vynechal. Je prostě nestálý...tenis umí, to je bez debat. Jenom má moc velké výkyvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy me proste prekvapit nedokaze, do + ani do -, uz fakt nevim, co s tim klukem :-), tolik jsem spolehala na Ivana... Jinak k dnesku - David mi obratem s fesakem Felim udelal nesmirnou radost. :-) No a Rafa taky pekne poslal Tipsu kvapikem do knihovny... nejlepsi jsou rusti klasici v japonstine! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a Rafa taky pekne poslal Tipsu kvapikem do knihovny... nejlepsi jsou rusti klasici v japonstine! :-)

To se ti povedlo :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Bude nové tetování...nějaký citát z Písně o Cidovi..v alfabetě..a místo? Třeba prostředníček :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, me se chce teda uz desne spat, co teprve Petra, s takovoudle ten zapas zacne nejdriv v jedenact.....
Reagovat
duhove_hovinko
Ten krokodýl Dundee v sukni se tu výhru snaží oddálit co nejdál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, a dari se ji to celkem bezvadne, ted uz vidim zacatek Petrina zapasu na ctvrt na dvanact, nevim, jestli to vydrzim,ale nemuzu ji preci nechat ve stychu....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz jsem krizi prekonala a jsem opet ve strehu.. :-) A dobre tak, je to paradni prestrelka. Az jsem se zastydela, ze bych ji rada uz zistne usekla. Masha se drzi neuveritelne, vzdycky bojovnice, ale velke zlepseni pohybu, jistoty servisu, Sam uzasny bekhendy po lajne, krasny kratas kros, dnes me u ni fascinuje sila nervu i zapesti, neskutecnej priklep.. :-) Sam hodne prospela i zmena znacky obleceni, ta zdravotni sestricka od Krokodyla mi k ni (ani k Cibulce treba) moc nesedela.. Sam, odpustim i dalsi TB, ale dotahni to! :-)
Reagovat
VlS
bohužel nedotáhla, ale moc pěknej tenis od obou.
Reagovat
smazaný uživatel
zatracene, ale gratulace Mashe, nedala se, moc hezky zapas.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Márny.
Reagovat
duhove_hovinko
Forehand žádny :-)
Reagovat
dadaft
zatím brutální tenis.
Reagovat
dadaft
tak na tenhle zápas se přišla podívat i Justine Heninová - tedy jestli mě nešálil v krátkém prostřihu zrak...
Reagovat
Bob
nene, bylo to ona :)
Reagovat
dadaft
MA SA KR
Reagovat
dadaft
come on Sammy.
svaly nesvaly, já tě prostě miluju.
Reagovat
tito
Bez ohledu na to, že se říká, že kopeš na jinou branku, já taky
Reagovat
dadaft
je čas to zlomit...
Reagovat
tito
:-))))
Reagovat
dadaft
to jsou nervy.......
Reagovat
tito
páska.Re break. Jen doufám, že tu hekalku dojede.
Reagovat
dadaft
Máša má teď tunu štěstí, prasklá struna, balón na lajnu, všechno hraje proti Sam. ale tajbrejk to rozhodne.
jen škoda, že Petra bude hrát tak pozdě - nemá to ráda.
Reagovat
dadaft
nejlepší kraťas turnaje.
Reagovat
Basa
Já to nemám rád ještě víc takhle pozdě!!!:)
Reagovat
dadaft
vážení přátelé, tohle je boj. žádná pinkaná. direkt střídá kontradirekt. někdy se hraje jenom na jeden dva údery, jindy neskutečné výměny.
navrhuji postup obou hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuji remízu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To zvládneš, jsi přece profík :-)
Reagovat
dadaft
to je prostě n e u v ě ř i t e l n é.
Reagovat
dadaft
je hotovo.
Máša je tvrdá jako skála.
hluboce smekám před oběma hráčkama.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tám! Nejlepší zápas tohodle roku cos sem viděl... Prostě bomba! :-)
Reagovat
duhove_hovinko
Mona je neskutečně chytrá ranařka! Konečně další z tenistek, které tvoří hru a vinnery, a ne jen pinkají. Pokud nezapadne, půjde nahoru.
Reagovat
tito
Nesleduji jí a dnes jsem se podíval. Pěkně Azu potrápila. Škoda jen toho výsledku a nevynucených chyb. Ale winnerů a es požehnaně.:-)
Reagovat
duhove_hovinko
Hlavně hraje na riziko, ne do středu kurtu. A na takovou holčinu má slušnou ránu. :-)
Reagovat
tito
Bez debat. Skvělý timing. A to,jak se opakovaně vypořádala s brejkboly...bez emocí, v klidu, žádné čekání na chybu soupeřky ale vítězné údery. Nerad spekuluji o tom, kdo bude či nebude kde ale ona má všechny předpoklady :-).
Reagovat
smazaný uživatel
19 stupňů východně: Astra 1L
Eurosport DE, frekvence 12226 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

Tenis kvůli snookeru bude volný německý Eurosport vysílat zřejmě opět jen do 20:00 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis - frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

nebo
13 stupňů východně: Hot Bird 13A
Supertennis HD - frekvence 11096 MHz, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3, symbolrate 29900, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13A
Arriadia - frekvence 10873 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm
1) Johansson - Pous
2) Halep - Bertens
3) Babos/Minella - Cetkovská/Panova
Reagovat
Fandina
Je to tak naladěno, kromě toho na českých Barcelona Sport1, Sport2 a tradičně WTA - Stuttgart Eurosport1, Eurosport2 ... úsměv
Reagovat
pepin
Jsem v práci a tak se tu nemůžu tomu moc věnovat, ale jak jsi psala s tím Basíkem, tak jsem Ti odpověděl, že Ty jsi velitel, nebo velitelka a tak rozhodni. Bude to na Tobě. Koukám na tu Viku a myslím si, že nebude mít problém, i když Mona bojuje. Už se těším na večer.
Reagovat
smazaný uživatel
Pepíčku, připadá ti normální používat na anonymní diskusi tyhle stupidní Ti Ty Tobě germanismy?
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ako to ucitili teba, ale ked pises velkym oslovenia tak je to prejav ucty a slusneho spravania. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to jistě! Na anonymním internetu je to akorát projev hlouposti pisatele. Tahle směšná Ti Ty Tobě Vy Vám komedie patří jen do důvěrných soukromých dopisů nebo firemní korespondence.
Reagovat
duhove_hovinko
A proč to tu řešíš Broži?
Reagovat
Roger_Federer
Murray je v současnosti nejpřecenovanejšim hračem na okruhu..byl bych ochotny si vsadit na to,že nikdy nevihraje grandslam.
Reagovat
Roger_Federer
nevyhraje.
Reagovat
Berny
Myslim ze s rogerem head to head nema pozitivni bilanci kde jaky looser, 5 semifinale v rade na GS (a serie trva) je treti nejdelsi serie v historii GS, murry je se soucasnyma bodama 4.na svete, na zacatku minuleho desetili by byl i svetovou jednickou, za poslednich 8 let se mezi rogera a nadala dostal krom djokovice také pouze murray :-) ..grandslam jeste nevyhral jen bych chtel vedet kolik hracu by dokazalo to co uz murray dokazal..a je mu 24 let zatim..
Reagovat
Berny
Ctvrta nejdelsi serie 1.roger 24 ? 2.lendl 10 3.djokovic 6 4.murray 5, Rafa 5
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Bezkonkurenčně nejpřeceňovanější hráč na okruhu je Del Potro.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé jak pár špatných výsledků na antuce (jeho suverénně nejslabší povrch) okamžitě vymaže jeho letošní výborné výsledky na hardu (kromě IW). Hlavně zas nezapoměň napsat že Del Potro je mnohem lepší než on.
Reagovat
Berny
Ten je precenovany z jakych duvodu ? Myslim ze se o nem popravu mluvi jako o jednom z mala kdo muze rozbit TOP 4, krom neho a mozna berdycha me nikdo jiny nenapada.
Reagovat
duhove_hovinko
Nevím, nevím. Potom zranění to není úplně on. Do prvních 5 míst to bude mít hodně těžké. A Murray? Nikdy nebude číslo 1, je herně nestálý. Může kohokoli porazit, ale taky s kýmkoli nečekaně prohrát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist