Murray porazil Lópeze i podesáté a překonal britský rekord. Djokovič postoupil bez boje

20. 3. 2015, 06:54
Aktuality 303
ATP INDIAN WELLS - Andy Murray v Indian Wells porazil Španěla Feliciana Lópeze, s nímž si poradil i v jubilejním desátém vzájemném střetnutí, a vyhrál 497. zápas kariéry. Tím překonal historicky nejlepšího Brita Tima Henmana. O postup do finále si zahraje s obhájcem titulu Novakem Djokovičem, proti kterému ve čtvrtfinále nanastoupil zraněný Australan Bernard Tomic.
Andy Murray

Andy Murray na předchozích dvou turnajích vypadl překvapivě ve čtvrtfinále, v Indian Wells si však mohl říct 'do třetice všeho dobrého'. Potvrdil roli favorita proti Felicianu Lópezovi, se kterým si v desátém vzájemném duelu, tentokrát zvítězil 6-3 6-4.

"Myslím, že jsem odehrál dobrý zápas. Pokaždé, když jsem šel na síť, tak jsem mu to hodně znepříjemnil. Když jsme hráli výměny od základní čáry, tak jsem měl pocit, že diktuju jejich tempo," komentoval Murray, který svou bilanci proti levákům vylepšil na 63-18, z toho patnáct porážek bylo s Nadalem. "Hrál opravdu skvěle. Nezkazil skoro žádný míč," dodal López.

Pro sedmadvacetiletého rodáka z Dunblane to byla 497. výhra kariéry, kterou se v historických tabulkách dostal před až dosud nejlepšího Brita Tima Henmana. A brzy by se měl dostat i přes magickou pětistovku vítězných zápasů, kterou v open éře překonalo 45 tenistů, z toho osm aktivních. Naposledy se to minulý měsíc povedlo Tomáši Berdychovi.

Svěřenec Amélie Mauresmové postoupil do semifinále turnaje Masters 1000 poprvé od března 2013, na posledních třinácti akcích této kategorie byl maximálně ve čtvrtfinále.

V semifinále se finalista z roku 2009 Murray utká s trojnásobným šampionem Novakem Djokovičem, s nímž letos prohrál ve finále Australian Open. V celkové vzájemné bilanci sedmadvacetiletých tenistů vede 16-8 Srb, jenž z posledních devíti soubojů prohrál pouze na trávě ve finále Wimbledonu 2013.

"Loni byla naše vzájemná utkání docela vyrovnaná. Loňský rok byl pro mě velmi náročný, zejména prvních šest sedm měsíců," řekl Murray, který byl na podzim 2013 na operaci se zády. "Novak je jedním z nejlepších hráčů na tomto povrchu, tady se mu v minulosti dařilo. Na semifinále bude odpočatý a pro mě to bude velmi těžké," dodal.

Srbský obhájce titulu Djokovič se na postup do semifinále vůbec nenadřel. Jeho soupeř, dvaadvacetiletý Australan Bernard Tomic, ke svému prvnímu čtvrtfinále na turnaji Masters 1000 kvůli zranění zad nenastoupil.

"Je to bolest spodní části zad, která ysřeluje do boků a třísel. Odehrál jsem s tím dost zápasů a nyní je to ještě bolestivější. Poslední zápas s Thanasim (Kokkinakisem) jsem hrál pod antibotiky a stálo mě to hodně sil. Teď jsem úplně bez energie," omlouval se Tomic.

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.107.445 dolarů
čtvrteční výsledky (19. 03. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Tomic (32-Austr.) bez boje
Murray (4-Brit.) - F. López (12-Šp.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

303
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ve 2 setu se nemohl fedex ani zapotit. Neco jako na lehcim treningu
Reagovat
smazaný uživatel
celkem 3 postupně od Ándyho, No1eho a RF. No a taky 3 darováni postupně Býkovi, Seppikovi a Bolellimu. Přitom poslední dvě sezóny to byly vždy jen 4, a to za celý rok. Že by se Tomáš vrhl na ornitologii?
Reagovat
tommr
no spíš to naznačuje, že výkonnostní rozdíl mezi Tomášem a hráči absolutní špičky se začíná zvětšovat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Ono bylo jasne ze zmena trenera prisla hlavne proto, aby tom co nejdele vydrzel v top 10. Ty reci o grandslamu byl jen marketing, dnes uz tomu nemuze verit nikdo
Reagovat
smazaný uživatel
může :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen nerealisticti snilci. Kdyby umel zahrat uzasne na jednom povrchu jak to umi nase petule. Jemu nejvice svedcil AO. Ten uz je over
Reagovat
VlS
Nějak moc do toho vidíš
Reagovat
Roger_Federer
uz se to tady resilo mockrat.Tomas na to nema.Porazit2- 3 hrace top.Muselo by se mu toho sejit moc.
Reagovat
spaniel
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10396273_822160887819799_834210335022390617_n.jpg?oh=11b1888b0d5f934a5271633209a8c4d1&oe=55ACE3A1&__gda__=1437474144_de42d64a16db31ccbfbdc7a285542452
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na Lucku a Káju, jak to budou v Miami kosit.
Reagovat
EllNino
no snad nebudeš zklamán :)
Reagovat
d@ve
Doufám, že zklamán nebude. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nebudu :-)
Reagovat
Mayo
idem sa ja dať dokopy kým začne El Matador
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Zasloužený kanár bohužel :(
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska easy win. Tom mu to ulehčoval, ale dnes se pro Roger sešlo vše jak mělo. S tímhle výkonem bych mu věřil i proti Rafovi. Toho jsem hrát neviděl, ale podle těch reakcí tady zatím nic moc.
Reagovat
spaniel
Tak se dost možná zase dočkáme big four v semi...
Reagovat
Chrenda
S takovými to výkony to Roger celé s přehledem vyhraje. Věžím tomu, že zítra smázne Rafu a Djoker není v nejlepším rozpoložení.
Reagovat
Mayo
Rafa tam ešte nie je.
Reagovat
Kozoroh
Djok je daleko těžší soupeř než Berdych a nahrává mu i pomalý povrch v IW. Finále Djoker-Fedex by každopádně bylo oslavou tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že touto oslavou musí končit tolik turnajů :D
Reagovat
Kozoroh
A kolik turnajů skončilo finálovým duelem Djokovič-Federer? Proti sobě už sice svedli 37 zápasů, ale ve finále se potkali jen 11x, to asi nevíš, že?? No já doufám, že toto číslo naroste a nejlíp hned v IW.
Reagovat
Nola
oslavou tenisu mozno...finale je blizko, ale mozno aj velmi, velmi daleko , ani jeden z nich este nepostupil do finala, nepredbiehaj udaosti, Nole moze kludne padnut s Andym a Fedex s Rafom......
Reagovat
tommr
porážku jsem čekal, ale z výkonu Tomáše jsem velice rozladěnej. Dneska to nebyla důstojná prohra ... :(
Nabízí se otázka: bylo opravdu nutný vypouštět DC proti Austrálii? Jak si tím Tomáš pomoh? K tomu aby ze sebe udělal fackovacího panáka pro stárnoucího Federera tak dlouhý volno určitě nepotřeboval ... :(
Reagovat
EllNino
tak takhle zpožděně mu to vyčítat není moc na místě a nemá smysl se k tomu vracet, prostě holt už není DC taková motivace, ale mohl hrát, to jo, rozhodl se jinak, jeho věc a nikdo mu nemuže nic vyčítat, protože si v DC odbyl dost a dost ...
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto zbytecna dehonestace, Berda proste zvolil to, cemu veril, ze je pro nej nejlepsi. Ma na to pravo a chce se mi rict, ze je to primo i jeho hraccska povinnost! Fakt jsem jen cekala, kdo ten DC vytahne... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
hracska - jsem si s tim nejak pohrala..
Reagovat
EllNino
a dneska oproti mdlýmu TOmášovi nevypadal Roger jako stárnoucí :) ...to spíš Tomáš vypadal, když má kocovinu ...
Reagovat
tommr
to není zpožděný vyčítání. Opět se ukázalo, že vypouštění DC je pro Tomáše absolutně kontraproduktivní ... :(
Reagovat
EllNino
nojono, ale každej ten DC tolik nehortí, a když má už 2, tak prostě zkouší jenom cestu a má na to právo, kontraproduktivnost v tom nevidim, když loni DC hrál a pak vypad v 2. kole v IW a letos nehrál a uhrál na neoblíbeným turnaji čtvrtfinále ...
Reagovat
lars
loni 1.kolo DC nemelo vliv, nebot se hralo DC driv hned po AO
Reagovat
EllNino
no to je fakt, to mi trochu nevyšlo, máš recht :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
nerejpu, jen se ptam, dovedl bys lidsky pochopit, ze pro nej uz DC po tech uspesich a v jeho veku uz lehce vycpel?
Reagovat
tommr
zcela upřímně: nedokážu. Pro mě je DC mimořádně atraktivní soutěž a ten přezíravej postoj ze strany hráčů i fanoušků mě velice mrzí ...
Doved bych to ještě pochopit kdyby to vypouštění DC někdy Tomášovi něco přineslo. To se ale ještě nikdy nestalo ... :(
Reagovat
EllNino
bohužel je to subjektviní názor a Tomáš má zřejmě jiný, neříkám, že správný, ale má na něj právo, což mnoho lidí nezkousne no ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale on chce uspet individualne, kolektivne uz si cil splnil, tenis je individualni sport, co je na tom nejasneho? :-)
Reagovat
gigin
Kdo neskáče není Čech, hop hop hop...
Reagovat
tommr
jenže jediným výsledkem vypuštění DC bude nejspíš to, že neuspěje ani individuálně ani kolektivně. Ty tituly z DC byly aspoň něco ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale takhle on prece vubec nepremysli.. :-)
Reagovat
Fandina
Jednou jsem od něj četla, že i pro něj je ten týden co se týká DC náročný. Možná, že i to je ten důvod, proč vždycky nehraje. Ale jen jak jsem zaslechla, nemusí to být ten důvod.
Reagovat
tommr
a to je právě ta chyba. Tomáš si myslí, že mu vypuštění DC nějak pomůže, ale ono mu to spíš uškodí ... :(
Neber to nějak osobně, ale v tomhle se asi spolu nikdy neshodnem ... :)
Reagovat
EllNino
každej na to má jinej názor no :) Tomáš to musí poznat sám, pokud mu nebude vycházet individuální kariera, Davis Cup asi bude jeho poslední možnost, jak něčeho dosáhnout, takže věřím, že ještě párkrát hrát bude :)
Reagovat
VlS
Víš, asi si nedovedeme představit, že už si chtěj užít i něčeho jinýho, než tenisu. Já tomu rozumím, zvlášť, když by to bylo jen na něm ještě víc, než dřív. No, tak vypadneme ze světový skupiny o rok, dva dřív, stejně je to neodvratný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom rýpnutí: všichni jsme stárnoucí (možná až na Chucka Norrise), nejen Federer :P
Reagovat
tommr
tak to je samozřejmý. Ani nechci pomyslet na to jak bude hrát Tomáš až mu bude tolik kolik je ted Federerovi ... :)
Reagovat
EllNino
ten už hrát nebude
Reagovat
tommr
taky si myslím ...
Reagovat
EllNino
podle mě si dá tak 3 roky maximálně a pak založí s Esterkou rodinku ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude vozit kocarek
Reagovat
Lina
Kdyby byl jasnovidec a věděl, že odehraje tak špatný zápas, možná by hrál DC. Vyčítat mu, že nehrál DC, mně přijde sobecké.
Reagovat
Chrenda
Ano je nepochopitelné, proč nehrál DC. Vůbec tomu nerozumím.
Reagovat
smazaný uživatel
to snad není pravda, bože, kolik blbosti je na světě...
Reagovat
SwissMaestro
Super. Tohle bylo tak rychlý, že nebudu muset načínat nový balení křupek na další zápas :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D na Rafu bys jich potřeboval několik možná
Reagovat
SwissMaestro
máš recht...než si prohrábne zadek tak mám půlku v sobě :D
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně Roger už by měl za tenhle čas dvakrát odehráno, zatímco Rafa klasicky natahuje :D
Reagovat
Grape
Co k tomu říct. Roger hrál skvěle, Tom bohužel dost špatně. Snad se z toho do Miami oklepe. Rogerovi gratuluju a doufám že si zítra zahraje s Rafou a porazí ho. :-)
Reagovat
EllNino
Dneska bohužel pokračování trápení s Lukym, takže kanár tak nějak odpovídá tomu průběhu, Roger hraje fakt dobře, ale Tomáš dneska nepředvedl prakticky nic, servis totálně odešel a s tim vše okolo, uplně odešla sebeduvěra ...takže na tohle rychle zapomenout ..
Reagovat
Chrenda
No smutné představení ze strany Tomáše. Ukazuje mu to jasně jeho limity. měl by spíš hrát DC, tam mu to jde. Na GS nemůže ani ve snu pomyslet. Dnes tedy dostal hustý výprask. To mu asi moc do Miami sebevědomí nedodá. Uff.
Reagovat
smazaný uživatel
A bohužel zcela zasloužený. Rebel dneska neuhrál vůbec nic, nedokázal Federera ani pozlobit, prostě totálně nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych :D Tak Rog to fakt stihnul před koncem hokeje, že mě to vůbec překvapuje :D super ale, teď ještě Rafa :)
Reagovat
Roger_Federer
Rog...Rog..kde ja uz to slysel..
Reagovat
Kozoroh
No ale Pardubice prohrály a skonly, tudíž všechny své síly můžeš vrhnout na fandění Fedexovi :))
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda no, Pce špatný :(( Rukávník je vtip, budu fandit Rafovi, abych se dočkala Fedala konečně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale KOMETA JEDE, a to je hlavni
Reagovat
Roger_Federer
jj..solidne ji vcera tlacili rozhodci..
Reagovat
VlS
přiletěl. Berďa dneska mizernej výkon.
Reagovat
lars
zajimava priprava misto DC :))
Reagovat
darek.vrana
Tak teď mě docela mrzí, že nepostoupil Rosol. Horší by to nebylo a aspoň by to pro něj byl životní výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak snad se to tady teď nezvrhne :)
Reagovat
spaniel
Roger v druhem setu absolutně uvolnene, užívá si to a zkouší údery, které by ve vyrovnaném zapasu nezkusil. Na Berdu naopak padla totální deka a vůbec nevi, co ma hrat.
Reagovat
VlS
je nachystanej a dneska by si ho Tom asi zasloužil. Hrál blbě už s Rosolem.
Reagovat
Kozoroh
Nevím, jestli si toho někdo všiml, ale od prohry se Seppim na AO Roger neztratil ani set. Dokázal se přitom dostat z obtížných situací - v Dubaji prohrával s Verdaskem 1:4 a ve finále proti Djokovi čelil v druhé sadě dvěma setbolům. Dnes doslova ničí Berdycha. Jsem si jist, že pokud z posledního QF postoupí Nadal, tak se Fedex po třech letech dočká výhry nad býkem z Mallorky.
Reagovat
tommr
kanár na obzoru ... :(
Reagovat
EllNino
zasloužený, dneska je Tomáš připo*ranej a vracením to fakt nevyhraje ...servis asi nechal někde na pokoji ...
Reagovat
Kozoroh
Tom není první ani poslední, komu Fedex nadělil kanára. Jednou ho od Rogera dostal i No1e :D
Reagovat
tommr
v dobách kdy byl Federer na vrcholu bych kanára spolknul líp. Dostat ale takovej výprask od starýho dědka je pro hráče v nejlepších létech jako je ted Tomáš strašně ponižující ... :(
Reagovat
EllNino
Roger a starej dědek ...tommre, dává si na chleba Djokovice, to by starej dědek nedokázal ...
Reagovat
EllNino
Berdych mdlej, nechápu, proč nepřitlačí ...todle je nedůstojná prohra
Reagovat
Mayo
výborne Rogi...dopodávať
Reagovat
Chrenda
To dělaj ty vousy co má Tom na ksichtu. Na co si to hraje, na ošlehaného playboye? Asi bude kanár, což bude dost zasloužený výsledek.
Reagovat
Mayo
ten backhand Rogera je dobrý fakt...opäť mu funguje s prehľadom
Reagovat
Chrenda
Tomáš dostává čočku. Je mi ho líto. Na top 5 prostě nemá, nedá se svítit. I kdyby si najal nejlepšího trenéra světa, je to prostě rozdíl třídy. :-(
Reagovat
Nola
bude kanar ? to je neuveritelne, Toma mi je luto, kanara mu nadeluju pravidelne hraci velkej stvorky....snad to ustoji, Fedex hra ako mladik
Reagovat
smazaný uživatel
výborný Roger, mdlý Berdych, skóre tak nějak odpovídá.
Reagovat
d@ve
Taky doufám, že ne..
Reagovat
spaniel
Ty 3D animace jsou parádní.
Reagovat
smazaný uživatel
by si zasloužil kanára za ten haluz, co tam předvádí :(
Reagovat
spaniel
Tomáš ma problém s podáním do slunce. Na te straně udělá vždycky minimálně jednu DF.
Reagovat
smazaný uživatel
by se hodilo nějaký to zatmění :) bohužel se zatmívá někde úplně jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
No dneska mel tu ksiltovku vzit
Reagovat
lars
jo to asi mel !
Reagovat
smazaný uživatel
Co zapas s top hracem, to vypadek toma aspon v 1 setu. Pripomina to hru kocky s mysi
Reagovat
VlS
Tome, ty jsi ještě na večeři s doprovodem?
Reagovat
Mayo
Roger ho bije s prehľadom
Reagovat
VlS
Tom se bije sám, Rog ani nemusí
Reagovat
tommr
ted už jde jen o to jestli Tomáš ve druhým setu schytá kanára nebo jestli se nad ním Federer smiluje a pustí mu aspoň jednu hru ... :(
Reagovat
EllNino
Roger hraje výborně ...
Reagovat
Grape
Tak pustí...On si tu jednu hru Tom na servisu může v klidu uhrát sám, jenže to by se o ten servis musel trochu opřít. Zápas je ztracenej, v tom souhlas.
Reagovat
Roger_Federer
Nevim..co to je Berdych mimo, nebo Fedex pokracuje ve vykonech ale Fedex.:)?
Reagovat
smazaný uživatel
je to king of pop proste
Reagovat
VlS
Berďa je mimo. Auty, auty a auty.
Reagovat
smazaný uživatel
bych tak řekl že obojí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kombinace obojiho. Fedex hraje famozne a tom dela az moc chyb na podani
Reagovat
Kozoroh
Byla tu očekávání, že Berďa na Rogera má a že to na něj (zvlášť v Americe) umí. Ale po zápase s Rosolem, který Tom zvládl jen tak tak jsem očekával, že Rogera neporazí a nevezme mu ani set. Aktuální vývoj utkání mě tak vůbec nepřekvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
--> Kozoroh je borec (kdyby někdo nepochopil)
Reagovat
tommr
no já jsem porážku taky čekal, ale doufal jsem, že Tomáš s Federerem sehraje aspoň trochu vyrovnanej zápas. Zatím je to ale ostudnej debakl ... :(
Reagovat
Mayo
chuďák Berďa schytať RF...keby tam je No1e, tak by mal šancu ale takto...
Reagovat
Mayo
Džínjus :O
Reagovat
dadaft
to hučení mě ničí,,,,,,,, u Novasportu na to nejsem zvyklý
Reagovat
panzer.dragon
mě taky :-)
Reagovat
darek.vrana
Ach jo, forma z Austrálie absolutně pryč. Servis tragédie, žádné winnery, milión zbytečných chyb, stereotyp, absolutně nepohledná hra... A to nejen dnes, ale už od Dubaje. Asi to nebylo o Vallverduovi, ale prostě jen v Austrálii chytil formu a teď jsme zase ve vyjetých kolejích.
Reagovat
dadaft
no jo no, vedle Rogera holt všichni vypadají jako kopyta.
některá kopyta mají býčí vůli nebo nepochopitelně pružné tělo,,,,,,,,,,,,, ale pořád to jsou kopyta,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
darek.vrana
Jenže Berdych na něj dřív uměl, takže to není jen Federerovým výkonem. Co ten servis, dvojchyby, nevynucené chyby... A už v minulých zápasech to bylo úplně o něčem jiném než v Austrálii.
Reagovat
smazaný uživatel
promiň, ale dneska by Rogera porazil málokdo.
Reagovat
Mayo
ja viem, kto by ho porazil určite
Reagovat
smazaný uživatel
Býk bude mít dneska co dělat s jiným.
Reagovat
Mayo
jeho som pochopiteľne nemyslel..to neni môj štýl
Reagovat
smazaný uživatel
Normálně bych sice asi trochu víc přál Raonicovi, ale v téhle situaci doufám, že postoupí Nadal. Rád bych viděl, jestli v SF bude mít větší váhu Rogerova současná forma nebo jeho "komplex".
Reagovat
darek.vrana
Berdych mu to dává na zlatém podnose.
Reagovat
lars
V Rotterdamu hral taky dobre :))
Reagovat
Mayo
Roger dominuje, výborne...takže Býka by som aj mohol stihnúť celého možno
Reagovat
smazaný uživatel
Roger easy, můžu jít fandit Pce v prodloužení, do tý doby bude konec jeho stylem :D
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že ani u jednoho zápasu nemá tvá přítomnost smysl :D Ten to zvládne sám, a tam ty už nic nezachrání.
Reagovat
smazaný uživatel
fandit snad můžu ne :P
Reagovat
tommr
a Tomáš ztrácí podání a tím i druhej set a tím i zápas hned v úvodu druhýho setu. Zatím to připomíná hru kočky s myší ... :(
Reagovat
FandimRF
nuda, dávno rozhodnuto...Berdych není pro Rogera vůbec žádný soupeř.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska ne
Reagovat
mahycek
Pravda Davore, přečti si můj příspěvek o kousek niže, ano Roger je lepší, ale jaště není konec, tím, ale říkám, že si přeji zítra Roger- Nadal.
Reagovat
Davor1
teraz už asi koniec je :-))
Reagovat
tommr
první set zcela jednoznačně pro Federera. Tomáš je bohužel naprosto neškodnej na returnu i ve výměnách a tak jde v podstatě jen o to kdy mu Federer sebere servis ... :(
Reagovat
VlS
Je to tak, bohužel ne returnu úplně bezzubej. Jasný míče vyhazuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To je v p...li Berdych strašně chybuje a straně podává. Ach jo
Reagovat
PetaM
Kdybych podával tak strašně, jako Tomáš, to bych si žil ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo, všechno je to o Berdychovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hraje hodně dobře, ale Tomášovi vůbec nevychází první servis
Reagovat
Fandina
Roger je lepší, ale třeba se ještě Berďa hecne.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger krása na síti, paráda na servisu, pojď si do semíčka pro kus steaku z bejčka, pokud ho teda nesejme Rukávník :D
Reagovat
Mayo
bodaj by sa stretli naše koníky v semíčku (:
Reagovat
smazaný uživatel
ať se ten tvůj taky snaží :D
Reagovat
Kozoroh
Kdes tak dlouho byla? Od zápasu Djoker-Fedex v Dubaji sem tě tu neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
nebyl čas no, je to náročný, Rogera vidím tenhle týden poprvý :)
Reagovat
Davor1
Na tomto turnaji mu žreb neprial, Roger bol pre neho v súčasnosti asi najhoršou možnosťou do QF. Najviac by mu sedel Nadal, toho by nemal problém brejkovať. Súčasný Federer je pre neho proste priveľké sústo, pre Berdycha s jeho returnom je takmer nebrejknuteľný...
Reagovat
Kozoroh
No1e says hello...
Reagovat
Mayo
áno momentálne by bol z tej top 4 pre neho asi najideálnejší Býk ale či by ho nemal problém brejkovať, to je otázne...možno mal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo Tomášovi nejde vůbec servis
Reagovat
Pe3k
Tak snad teď Berdycha už převálcuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
A je po setu :) No, co naděláme. Aby ten zápas neskončil dřív jak začne.
Reagovat
tommr
a první brejk pro Federera už je bohužel tady a s ním nejspíš i celej první set, protože Federer je zatím na svým servisu naprosto suverénní ... :(
Reagovat
Mayo
brejk, chum jetzte
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Grape
Bohužel zatím Roger jasně lepší, hlavně na servisu...
Reagovat
EllNino
Pavlásek prohrál, to nepochopim, jak ten kluk může hrát tak dobře v DC a na Hopmanu a na Futurech se takhle trápit ...achjo
Reagovat
smazaný uživatel
ten je prostě dělanej na velký zápasy. Bohužel se k nim asi nikdy nedopracuje.
Reagovat
EllNino
je to škoda, nevím, kde je chyba ...
Reagovat
Fandina
Podle mě to přijde, půjde dopředu. Já myslím, že se pořád pomalu posouvá vpřed a že to chce ještě trochu času.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomáš nakonec uhrál game, ve kterém dal 3 dvojchyby :) Přesto se zatím o podání může docela opřít. Ale Roger na servisu zatím neskutečně suverenní, ve výměnách mu to padá k lajnám, naštěstí pár chybičkama pomohl.
Reagovat
tommr
ted měl Tomáš i díky dvěma dvojchybám za sebou namále, ale naštěstí to ustál. Je ale otázka jak dlouho ještě bude schopnej svůj servis držet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
už moc dlouho ne podle mě
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
d@ve
taky si říkám.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomě zatím 1:0 dobrý začátek
Reagovat
smazaný uživatel
Tome
Reagovat
smazaný uživatel
Tome!
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste říkali že v ČR není možné postavit sjezdovku pro Sjezd. Ale asi jo když Špindlerův Mlýn kandiduje na pořádaní Finále Světového Poháru 2018 kde se jezdí Slalom, Obřák, Super-G i Sjezd. Pokud v Česku není možné jezdit Sjezd tak proč Špindlerův Mlýn kandiduje? Asi to možné je
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to boj a zítra už bude rozhodnute, a Anna slalom pojede a slalom jede pouze 25 závodnic to znamená že pokud Anna dojede bude bodovat i když bude poslední tak má body a jesli ho dojede třeba na 23.místě a Tina třeba na 7.místě (což je reálné, protože točivé disciplíny Tině už nejdou) Tak by Bylo rozhodnuto. Tina musí skončit lépe než osmá. Pokud Anna dojede na 25.místě a Tina na sedmém tak o bod vyhraje Anna. Bude to těsné. Anna mí výhodu té stačí jen dojéct, ale Tina musí do šestého místa jinak bude druhá
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovko, vystřel s Alpským lyžováním!
Reagovat
smazaný uživatel
ne!
Reagovat
smazaný uživatel
beru to jako ano.
Reagovat
Mayo
tak ide sa nato...očakávam dobrý zápas...let´s go Roger
Reagovat
SwissMaestro
na NS poker dpč zatím :(
Reagovat
panzer.dragon
doufam, že e nesesype voyo přes co koukam na NS.. pátek večer, berdych, federer to smrdí
Reagovat
SwissMaestro
Cítím velkou bitvu
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuji Berdych 7:5 3:6 6:4 Rožér. Na betonech v USA Tomáš na Rožéra umí a doufám že dnes předvede super výkon
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Miloš shoří jak toaletní papír. Podání nepůjde, IO FH bude lítat do autu...Dejte na mě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zalistuj dolů a zjistíš jednu věc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, četl jsem opravdu jen pár zhora :)
Reagovat
SwissMaestro
Přesně. Skončí jak Simon.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafan dneska musi musiiiiii :-) Hlavne nesmi kratke na "tecko", pak to pujde. VERIM, DOUFAM, PREJI SI! A hlavne jemu :-) Tak Vamos!!!
Reagovat
mahycek
No tak, já myslel v ATP, tak sorry, nezlob anakine 01. Né to byl vtip, hlavně pohoda o víkendu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale já ti v ničem neodporuju, jen doplňuju :) i když ta exhibice nemá téměř žádnou výpovědní hodnotu.
Reagovat
SwissMaestro
No asi se k tomuto zápasu Federera s Tomášem postavím neutrálně. Přeci jenom toho Federer vyhrál už hodně a Tomáš dělá všechno možné i nemožné aby něco velkého vyhrál
Reagovat
panzer.dragon
taky to asi tak pojmu, ikdyž sem radikální fanoušek Fedexe, tady prostě nejde naplno fandit, Tomáš je taky bourák a náš, budu fandit oboum, mě si Tomáš získal tim letošnim kanárkem nadalovi
Reagovat
smazaný uživatel
na rozjezd taktiku mam - budu fandit podavajicimu.. ;-)
Reagovat
SwissMaestro
Na druhou stranu....v semíčku by smáznul rafana takže...... :D
Reagovat
babolat.cz
zatímco fedex nikoliv
Reagovat
panzer.dragon
fedex totiž v semi sundá raonice ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic je jasnej semifinalista. Jde o to, jestli ho v SF porazí RF nebo TB.
Reagovat
babolat.cz
Milos na Rafu nemá, jÓ kdyby hrál s fedexem, to by bylo jasné, ale s Rafou, chlapi, přestaňte snít...
Reagovat
SwissMaestro
Samozřejmě jsem myslel Federera tím týpkem, který by měl smáznout NAdala
Reagovat
mahycek
Berdych hrál už s Fedexem, který měl novou raketu. Před rokem ve finále v Dubaji, tam Fedex vyhrál a v semi porazil i Djokoviče, jako nedávno.
Reagovat
smazaný uživatel
a jen tak na okraj, ještě se utkali mimo ATP na IPTL, RF vyhrál 6:4.
Reagovat
mahycek
Moc bych si přál, zítra semifinále, Federer- Nadal, zase by to mělo náboj a rád bych viděl, jejich řežbu, tedy jestli by to byla řežba. Ale,,, k tomu je daleko. Pokud Tom, bude hrát rychle po odskoku, tak má šanci. Ale, musí trefovat lajny. Pak Roger, nebude mít čas na svojí techniku v úderech. Ale, jak bude Roger v pohodě a bude variovat a diktovat hru, tak Tom moc šancí nemá. Jsem Čech, těším se, ale přeji dlouhodobě Rogerovi a také chci souboj s Nadalem. Ale, předpovídat duel Nadal- Raonič, si netroufám, ale pokud Milošovi půjde 1 servis na 80%, tak to bude mít Rafa moc těžké. A na řeči, že Miloš ještě nevyhrál, to už nebude platit. Raonič už také vyzrál, možná vysoké odskoky by mu mohly dělat problém. Uvidíme. Přeju si Roger- Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně si myslím, že by ten zápas za moc nestál. Jinak Raonicovi docela věřím.
Reagovat
babolat.cz
moc bych si přál zítra semifinále Tom-Rafa s výsledkem jako v AO
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že Berda ještě nehrál s Fedex, kdy má novou raketu a uplatňuje chytré náběhy na sít. Přál bych mu výhru, ale myslím, že Roger ho dá ve 2 set 6:3 6:3
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš zase hraje poprvé s RF pod Vallverduem, ono je toho víc, těžko odhadovat, favoritem Roger, to je jasný. Záleží v jakým budou rozpoložení.
Reagovat
babolat.cz
Hoďte pls nějaký stream.
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/281350872383690.html
Reagovat
babolat.cz
díkas
Reagovat
smazaný uživatel
jinak to dává i Nova Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Berdychovi věřím, hlavně musí hrát naplnou už od začátku. Né jako v Dubaji s Džokou kdy byl v 1.setu úplně pos.ranej
Reagovat
Grape
Fandit budu Tomovi, ale reálně to vidím ve 2 pro Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tu nový jen se chci zeptat nevíte proč nehraje tenis Florian Mayer?díky za odpověd
Reagovat
slacker
nick s velkym cislem
Reagovat
smazaný uživatel
jak to myslíš nick s velkym číslem? takhle jsem se registroval
Reagovat
smazaný uživatel
naše třídní by řekla: "co si tím ten chlapec kompenzuje"
Reagovat
smazaný uživatel
nic :D...to je jedno takhle to mám tak to neřeš :D a toho Floriana Mayera víš?
Reagovat
smazaný uživatel
zřejmě dlouhodobé zranění, kariéru myslím neukončil. Ale tipl bych si že to brzo udělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Florian Mayer chystá comeback

Němec se po jedenáctiměsíční absenci způsobené zraněním třísel a operaci kýly vrací na kurty. ?Začnu na menším turnaji v chorvatské Rovinji a za pět týdnů bych se rád představil na Mastres v Monte Carlu,? uvedl bývalý 33. hráč žebříčku v tamních médiích.
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, jak se mu to podaří. Tato sezona je zatím sezona nevydařených návratů.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatiaľ hej. Uvidíme ako zahrá španiel teraz v USA.
Reagovat
PH94
Nejsem fanouškem Nadala, ale s těma míčema má rozhodně pravdu. Tolik chyb, co tady předvádí nejlepší hráči světa jsem už opravdu dlouho neviděl. Třeba takový Nishikori v zápase s Lopezem reklamoval u rozhodčího snad 4 míče a to Kei určitě není ten typ hráče, u kterého by to bylo běžné... Já nejsem žádný profík, ale přesto hraji na docela dobré úrovni a sám moc dobře vím, že jsou typy míčů, s kterýma přehodit dvakrát za sebou sít je opravdu velký problém..
Reagovat
smazaný uživatel
až si začně stěžovat i Tomáš, pak uvěřím.
Reagovat
cejo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Marin Cilic se odhlásil z Miami , pokračuje jeho zranění tak už se dej do kupy :)
Reagovat
vrabejka
Kdy začne kvalifikace na Miami?
Reagovat
EllNino
pondělí
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je skvělý tenista, ale ty jaho stížnost jsou trapné
Reagovat
smazaný uživatel
co si zase stěžoval?
Reagovat
VlS
Že jsou míčky málo kulaté :-))
Reagovat
peRFect
Podle toho co popisuje, by to mohla být plotýnka a to je na kudlu a alespoň 2-3m zcela klid...
Reagovat
steve79
Už se nemůžu dočkat večera! Go Roger.
Reagovat
steve79
Tipuji, že Fedex vyhraje ve dvou setech, ale bude to ohromně těsné.
Reagovat
smazaný uživatel
to je škoda, že se nedočkáš večera. Může to být zajímavý zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
První jarní den, zatmění Slunce a narozky společně s oblíbenou Sloane. Ne vždycky to člověk vychytá i s tím Sluncem, a kdyby se k tomu ještě přidala výhra TB, to by byla úplně paráda :)
Reagovat
janek_da
a nezapomen i postup v Poustni ruzi
Reagovat
smazaný uživatel
no hele, a nějakej pavouk se dá někdě najít?
Reagovat
janek_da
Mas ho hned na zacatku nasi ligy k indian wells
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
Cico93
Všetko najlepšie k tým narodeninám prajem.
Reagovat
smazaný uživatel
jé, díky oběma :) PetraFans: to asi nebudeš mít tak složitý se mnou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě už je SF malý zázrak. Snad Serča s Můrou nezklamou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nej k narozkám mému spoupeři ve fantasy H2H. :)
Reagovat
VlS
Tak šťastný narozky a užij si to.
Reagovat
PH94
Kolář-Lindell 7-6 5-7 5-2 :)
Reagovat
PH94
Zdeněk je velmi blízko životnímu výsledku :) Lindella by porazil už podruhé během 2 týdnů :)
Reagovat
PH94
Hotovo 7-6 5-7 6-2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že z Koláře by mohlo něco být, 2 výhry nad Lindellem, který je ve třetí stovce a dokázal letos porazit Pellu nebo Cervantese, jsou rozhodně zajímavé.

Zdeněk se může těšit na velký posun ze 1441.místa ATP, protože tento týden se díky IW nové žebříčky nevydávaly, takže v pondělí se mu započítají jak body za čtvrtfinále z minulého týdne, tak za (zatím) semifinále z týdne tohoto...
Reagovat
PH94
Koláře jsem viděl minulý rok na Pardubické juniorce a tam hrál opravdu hodně svižný tenis a musím říct, že mě to nadchlo. Hlavně na antuce by mohl být velice silný, tak uvidíme. Na postup v žebříčku už jsem také po očku koukal :) Ten posun by měl být někam těsně za hranici top 1000 v případě prohry v semifinále :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem ho tam viděla, ale až ve finále, tam to bylo jednoznačný, od té doby jsem ho nesledovala, tak je dobře, jestli udělal nějaký výsledek konečně :) vypadá jak Korda :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/657900-neumite-vyrobit-poradne-tenisaky-tyhle-jsou-jak-kamen-zkritizoval-nadal-americany.html#hp-artcl není turnaj kde by se Nadalovi něco nelíbilo. Tady mají tvrdé míče, tam nejsou dobří fanoušci, tam není antuka. Už je to trapné
Reagovat
babolat.cz
ty jsi trpná. Andy to potvrdil. Asi na tom něco bude.
Reagovat
smazaný uživatel
ale on si stežuje na vše. Vadí mu že není všude antuka což je trapný,
Reagovat
babolat.cz
ty jsi reportérka Novy? Takhle to rozhodně neřekl a jestli na tom trváš, uveď zdroj.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, on prý řekl že chce antuku že hard níčí kolena. Ale pokud by se hrálo jen na antuce tak více než polivina hráček je v prd.eli
Reagovat
babolat.cz
"Pro příští generaci by bylo lepší, kdyby neměla tolik turnajů na tak agresivním povrchu. Nejen kvůli tomu, co se stane během aktivní kariéry, ale hlavně po ní. ATP by se měla nad tím zamyslet a více se starat o zdraví hráčů," uvedl Nadal, se sedmi trofejemi rekordman Roland Garros.
Reagovat
Roger_Federer
Tak at jezdi jenom na antukove turnaje s prestane naplakat.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně Rožére. Sáře Errani to na trávě vůbec nejde dokonce v roce 2012 dostala ve Wimbledon gold set od Jarky Š. a také si nestěžuje i když to je antukářka jako hrom
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za argument??? Tezko si muze Rafan stezovat na povrchy kvuli necemu jinemu nezli kvuli zdravi, kdyz uz pokoril povrchy vsechny a kompletne. Nesrovnavej LEGENDU s nulou. Tou nulou myslim tituly. Sara neni samozrejme nula, ale toto srovnani je k smichu. Nebo k placi nad IQ.
Reagovat
slacker
K smichu jsou temer vsichni mistni fanousci Nadala a jejich fanatismus - vykvet z ucebnic
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne Rogerovci, to je elita :-D
Reagovat
George_Renel
Tento nepříliš inteligentní chlapec, shodou okolností vynikající tenista, ví vždy vše nejlépe. Když někdy prohraje tak většinou kvůli zranění, povrchy jsou rychlé, míčky tvrdé. Je divnej.
Reagovat
Mayo
určite je nejaký turnaj, kde by dačo nekritizoval...
Reagovat
Roger_Federer
Ano.F.open.:)
Reagovat
PetaM
No nevím, na to měl taky minulý rok nějaké blbé řeči, ne?
Reagovat
Mayo
však to je jedno aký...ale ani on sám tomu neverí, že sa nenájde 1 turnaj kde by nepi.oval ...
Reagovat
tito
Kokkinakis vyřadil min. 3 balony a vracel je Lahyanimu při utkání s Monacem.
Je fakt, že s s míči Penn jsem snad nikoho neviděl hrát a ani nejsou u nás k dostání...teda mají je v jednom obchodě na skladě dle Heureky.
Reagovat
tito
Ale pochopitelně jestli s nimi má někdo nějaké zkušenosti, šup sem s názorem. Pokud je vlákno jenom o tom, jak si kopnout do Nadala tak to taky o velkém rozhledu nevypovídá. Rafa hodně prckuje, ale kolikrát řekne to, co si ostatní jen myslí a sami se to bojí v rámci připos...i říct.
Reagovat
Cico93
Je to o tom jak si kopnúť do Nadala.
Reagovat
Roger_Federer
To vis, nebo si to myslis.??posledni tvoje veta.
Nalepku vecne remcajiciho sampiona si ale vybudoval Rafa sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Skúsenosti s Penn mám len tie najlepšie. Ale asi 8 rokov dozadu sa začali z trhu vytrácať, podobne ako ešte dávnejšie predtým Nassau. Odvtedy ubehlo veľa času, tak Penn už môžu mať iné parametre ako kedysi.
Najhoršie lopty pre moju hru a môj lakeť sú Tretorny.

Ináč všetky lopty či na chalengre, futures, atp alebo GS musia mať prísnu homologizáciu od ITF. Keď ju splnia idú do výroby a tam sa môže stať že sa nejaký kus nevydarí. To je normálne a stáva sa aj na GS, že niektoré lopty sa vracajú rozhodcom. Ako keď si kúpiš v obchode tyčinku Margot a zistíš že práve táto je nejaká presladená. O mesiac kúpiš inde znovu a tá je v pohode.

Potom sa niekedy stáva, že lopty počas putovania z výroby do centrálneho skladu, z cent. skladu do medziskladu a potom do miesta určenia zmrznú. Pokiaľ putujú v tuhej zime a sklady sú nevykurované potom sú lopty tiež trochu iné ale nie po kusoch. Celá sorta je "iná" oproti tej "šťastnejšej" :)

Pokiaľ ide o Nadala bude sa musieť zmieriť s tým, že nebude na okruhu do 35 ako iní hráči. Za to môže jeho štýl a nie hardy, ktoré sa teraz robia dokonca odpružené oproti minulosti. Taký Connors preferoval hardy do vysokého veku a na US Open hral semi v 38 rokoch.
Reagovat
tito
S Tretorny mám podobné zkušenosti. Velmi tvrdé míče. Se zmrznutím balonů se setkal asi každý hráč, horší kvalitou se vyznačují i doprodávané z minulé sezony. Třeba mne něco podobného potkalo nedávno s Wilsony US Open - nově rozbalených 6 tub s mizerným odskokem jak hadráky... Čert ví, co je příčinou, jestli technologie nebo skladování - každopádně reklamace balonů jsou zde časté. Díky :-)
Reagovat
babolat.cz
nejlepší jsou Babolaty...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
U mňa Wilson Australian Open :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Babolaty sú tiež top.
Kombinujem črevo z Babolatu na dlhé a Gosen syntetika na krátke struny.

To hrá samo :)
Reagovat
slacker
Oliver No Design - univerzalni raketa pro squash, tenis, badminton a ricochet
Reagovat
babolat.cz
oliver mám na badminton, a je super
Reagovat
gigin
Penny jsou největší šupáky na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš zháňať turnajové lopty a nie Penn pre rekreantov alebo tréningové Pennky :)

Najväčšiu kvalitu majú turnajové.

To aj od Wilsonu alebo Dunlopu kúpiš šuvix. Za loptu treba priplatiť a kupovať najväčšiu kvalitu a najlepšie homologovanú vo viacerých federáciách napr. FFT, USTA, FIT, RFET atd. Pokiaľ máš na tube iba ITF approved, nedržíš v ruke špičkovú kvalitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Head pro jsou míčky špičkové kvality
Reagovat
smazaný uživatel
Áno a okrem ITF by to mali "dosvedčiť" ešte ďalšie federácie uvedené na tube.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis-arena.cz/ocami-erika-csarnakovicsa-6330cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska po tom zatmeni bude na IW take jedno zatmeni;)

JJ >< Sabina; no tady to je jedno, co clovek odtipuje;)
Sernea >> Simona
Raonic > Nadal
Fedex >= Rebel
---
Reagovat
janek_da
Raonic
Reagovat
janek_da
Prdlajs Raonič. Nadal, the best of the best, zase slavně drtivě vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak Nadal,
....ale jmeli...toho jmeli co posledne bylo, v korunach stromu to vypadalo jako orli hnizda..
Reagovat
babolat.cz
A věděl jst, že jmelí je cizopasník?
Reagovat
Kozoroh
Simona postoupí. Už Serenu porazila a nahrává ji i pomalý povrch.
A mezi muži se po roce a dvou měsících dočkáme duelu Federer-Nadal.
Reagovat
ta-dah
...povrch ji urcite nahrava, ale to je tak vsechno. Ja naopak doufam, ze Serena predvede svoji hru a pak to bude jedno - povrch nepovrch :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy konecne vratil britsky tenis zpet tzv. do hry se vsim vsudy, co se nepovedlo Timovi a na co cekala zoufale Britanie dlouhe roky, Andy nakonec zvladl, a vcera take prekonal v poctu vitezstvi prave Tima - nejlepsiho brita za poslednich par desitek let, a tady se to dalo pochopitelne cekat. Britanie se dockala triumfu ve Wimbledonu a film Wimbledon uz neni jen vyslovenym, pranim britskeho rezisera - Richarda Loncraina, a pochopitelne nadsencu, kteri psali scenar Marka Levina, Jennifer Flackett a Adama Brookse, ale stal se realitou, Britove jsou opet ve hre o DC a prozivaji diky skotakovi vzkriseni, a pravdepodobne vice lidi i ty skotaky vic zboznuje;)
Vsechno je pekne, Britum to preji, preji i tomu "frackovi", ze se dostal pred Tima;)
Ale ptam se jestli to neni tak nejak malo...pro stat, ktery zrodil legendu Wimbledon...a jako jediny zachoval travu a krasne poteseni pro tenisove fajnsmekry...
Doufam ze Andy tim, ze prekonal Tima, to bude jeden z dalsich impulsu, a tech britu se najde nejak vic...aby to potom nebylo zase druhe cekani na Godota...tedy Muru a nemusel to treba zachranovat nejaky tam welsan;)
Takze gratulace skotakovi, a at se dari dal;) Nejlpe hned v dalsim zapase, ikdyz si myslim, ze spis s gymnastou rupne, pokud se do toho poradne neopre, nebo Amelie ho nejak specialne nenakopne...
Reagovat
janek_da
Taky vidíte zatmnění?
Reagovat
Cico93
Už hodinu nato kukam. Krásny a zaujímavý úkaz.
Reagovat
babolat.cz
hodinu na to koukáš? tak to bude asi poslední věc kterou uvidíš...
Reagovat
Cico93
Mám kvalitne skličko....pohoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, pritahli jsme svarecskou "helmu" a jedem tady na tom vsichni v rachote;)
Neni to ideal...trochu i risk;)
Ale super:)
Reagovat
gigin
Já su štajgr, tak vidím kulové.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne synku, ale zato mas 100% zatmeni;)
Reagovat
janek_da
https://dl.dropboxusercontent.com/u/20628614/photos/zatmneni.jpg

Je to ten malý flíček
Reagovat
janek_da
Ten velký je ... asi jsem objevil nové, daleko větší slunce
Reagovat
Mayo
ja som o tom ani nevedel pporiadne a nič som nekukal
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro dva roky bez výhry nad No1em, pomalu už psychický blok, i když dříve bya bilance docela vyrovnaná. Proto nevěřím, že by Andy uspěl, jisté úseky jej bude možná přehrávat, ale podle mě to zase nezvládne a prohraje, ve třech by to šlo, čekám to spíše ve dvou ale. Snad se ale mýlím.
Reagovat
Cico93
Tak hlavne musiš veriť. Aj ked je to No1e.
Reagovat
janek_da
No1em :-DDDD
Reagovat
EllNino
Bryans padli znovu s Vaskem a Jackem, pro Jacka je to teda návrat snů, výborně :) ...
Reagovat
Kozoroh
Bryanům se nedaří :-( Pokud nevyhrajou v Miami, tak to bude pro ně nepovedený start do sezóny.
Reagovat
PH94
Snad to dnes zvládne i Tomáš :) 3-0 pro Tomáš je bilance na amerických hardech s Rogerem :) Teda jestli dobře koukám
Reagovat
tommr
je to 3:1, protože Toronto musíme taky počítat mezi americký hardy.
Každopádně ta bilance je i tak pro Tomáše velmi lichotivá ... :)
Reagovat
PH94
Andy tu předvádí super tenis a zápas s Nolem bude naprostá bomba :) Už se těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
I když Nole je hodně tvrdý oříšek, doufám že se povede postup do finále. Go Andy !
Reagovat
Oin
Nemám rád Psa Nováka.
Reagovat
janek_da
Kde je to "Nole"?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist