Murray se ohledně operace ještě nerozhodl, ale z turnajů se odhlašuje

18. 1. 2019, 11:46
Aktuality 5
Andy Murray kvůli bolestem kyčle oficiálně zrušil tři turnaje v únorovém kalendáři ATP. Ačkoli se zatím zřejmě nerozhodl, zda podstoupí další operaci, podle svého agenta zrušil start v Montpellier, Marseille i Dubaji.
Profily hráčů
Andy Murray

Jednatřicetiletý Murray má s pravou kyčlí rok a půl velké problémy a loni v lednu podstoupil operaci. Jenže bolestí se ani po dlouhých rehabilitacích nezbavil a minulý týden oznámil, že letos bude muset ukončit kariéru.

 

Poslední zápas odehrál v pondělí v prvním kole Australian Open a možná už se na kurty nevrátí. Nyní se rozhoduje, zda bude v následujících měsících odpočívat a s fanoušky se rozloučí v červnu ve Wimbledonu, který dvakrát vyhrál, nebo v brzké době podstoupí razantnější operace. Ta by mu měla dát šanci minimálně na normální bezbolestný život.

"Ještě nepadlo v tomto směru rozhodnutí. Ale už se odhlásil ze všech turnajů. Další prohlášení by mohl učinit zhruba za týden," řekl dnes britským médiím mluvčí bývalé světové jedničky a olympijského vítěze.

V Marseille podle pořadatelů nahradí Murray český tenista Tomáš Berdych, tamní finalista z roku 2013.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Krisboy
Hlavně se nenech operovat MUDr. Cvachem, jinak si už nedojdeš ani na záchod. Trvej na Sovovi nebo Blažejovi!!!
Reagovat
Frick
Pokud by jí podstoupil, pak by byla i možnost dál pokračovat v kariéře?
Reagovat
FulnekUltras
Vzhledem k už avizovanému rozsahu poškození půjde pravděpodobně hlavně o to, aby mohl Morjak vůbec normálně fungovat v životě.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud na tu operaci půjde, pak sem si skoro jistej, že jeho zápas s Bautistou-Agutem byl poslední
Reagovat
Fransoas
Zatím s tímto sysmpaťákem je to hodně otevřené.Otazkou je,zda náročnější operace by mu pomohla k návratu na Wimbledonu.Je to vždy velké dilema.Domnívám se,že bude řešit především zdravotní stránku.Pak je tu hledisko rehabilitace.V tom případě by asi ukončil kariéru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist