Murray se příští rok na Australian Open představí ve dvouhře

8. 10. 2019, 09:03
Aktuality 6
Andy Murray bude příští rok v Melbourne startovat na Australian Open a po roce se ve dvouhře opět představí na grandslamovém turnaji. Účast bývalé světové jedničky a trojnásobného grandslamového šampiona potvrdili pořadatelé, dvaatřicetiletý Skot k účasti využije chráněný žebříček.
Profily hráčů
Andy Murray

Na letošním Australian Open se Murray rozloučil po prvním kole v slzách a kvůli bolestem zvažoval konec kariéry. Nakonec se ale rozhodl pro další operaci kyčle a nyní se postupně vrací na kurty. Od června testoval formu ve čtyřhře, dvouhru si poprvé od Australian Open zahrál v srpnu v Cincinnati.

Na US Open ve dvouhře ještě nestartoval, na případné pětisetové grandslamové bitvy se necítil připravený. Na třetí pokus se dočkal singlové výhry na okruhu ATP před dvěma týdny v Zhuhai, v pondělí oslavil v Šanghaji první vítězství na turnaji série Masters po více než dvou letech.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Fransoas
Škoda,že se dnes Murraymu nepodařilo vyhrát nad Italem.Bylo by to úžasný.

Fognini a Paire si mohou podat ruce - pokud vyhrávaj - je to s nimi přijatelné.Je-li to mu jinak-nevím,kdo se z nich vzteká víc.
Reagovat
Patik
dvakrát nedopodávať zápas..a ten jeho štýl hry..súper hrá tenis a Andy behá a vracia lopty..nech ho tam všetci zasypú winnermi možno si to konečne vtlčie do tej hlavy že to potrebuje zmenu..
Reagovat
Patik
Myslel som že to každý berie ako samozrejmosť.
Reagovat
raron
..neotravujte s tím pořád..
Reagovat
ttopi
No. Nic proti němu, ale začíná tu být opravdu přeMurryayováno. Co dnes asi bude mít k obědu? :-)
Reagovat
Krisboy
Já to mám naopak - nikdy jsem ho neměl rád, ale je to bývalá (nedávná) světová jednička, vítěz několika GS a OH, tak je logické, že se o něm informuje :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist